Brøndby – Rangers 1:1 (kon.) | Lyon – Sparta Praha 3:0 (kon.) | Sociedad – Sturm Graz 1:1 (kon.)
Monaco – Eindhoven 0:0 (kon.) | Légia Varšava – Neapol 1:4 (kon.) | Olympiakos – Frankfurt 1:2 (kon.)
Galatasaray – Lok. Moskva 1:1 (kon.) | Genk – West Ham 2:2 (kon.) | Leicester – S. Moskva 1:1 (kon.)
Antverpy – Fenerbahce 0:3 (kon.) | Marseille – Lazio 2:2 (kon.) | CZ Belehrad – Midtjylland 0:1 (kon.)
Braga – Razgrad 4:2 (kon.) | Ferencvároš – Celtic 2:3 (kon.) | Leverkusen – Real Betis 4:0 (kon.)
D. Záhreb – Rapid Viedeň 3:1 (kon.)
koniec
FK Crvena Zvezda Belehrad
0:1 (0:0)
FC Midtjylland
cz Štvrtok 04.11.2021, 21:00 • Stadion Rajko Mitić, Bělehrad • Európska liga • Skupina F
Predzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 21:00.
     
    Všem fanynkám a fanouškům fotbalu přeju krásný čtvrteční večer. Vítám vás při sledování Evropské ligy, u zápasu skupiny F mezi Crvenou Zvezdou Bělěhrad a Midtjyllandem.
     
    FK Crvena Zvezda Bělehrad

    Crvena Zvezda Bělehrad patří mezi nejlepší srbské týmy, který o sobě dává čím dál tím více vědět i na evropské scéně. V dosavadních třech skupinových utkáních nasbíral sedm bodů a je na první pozici s náskokem bodu na Bragu, třetí Midtjylland pak ztrácí už bodů pět. To znamená, že pokud dnes svěřenci kouče Stankoviće zvítězí, tak mají postup prakticky jistý. Na domácí scéně zatím zůstávají ve stínu Partizanu, na nějž ztrácí sedm bodů, avšak odehráno o jedno utkání méně. Nejlepším střelcem týmu je Aleksandar Katai s deseti góly.
     
    FC Midtjylland

    Jak již bylo zmíněno, tak Midtjylland má na kontě dva body a s postupem do vyřazovací fáze Evropské ligy to tak nevypadá nejlépe. O poznání reálnější je pak bitva alespoň o pád do Evropské konferenční ligy, kterou nejspíše svede s Ludogorcem, na který má bod k dobru, přičemž první vzájemný zápas skončil 1:1. V dánské Superlize to má Henriksenova družina rozjeté na titul, po čtrnácti kolech vede před Kodaní o šest bodů. Střeleckou produktivitu celku vede dvojice Brazilců Junior Brumado, Evander, oba mají na kontě sedm tref.
     
    Úvodní sestavy:

    FK Crvena Zvezda Bělehrad: Borjan (C) – Gobeljić, Degenek, Dragović, Rodić – Kanga, S. Sanogo – Katai, Ben Nabouhane, Ivanić – Pavkov.
    Náhradníci: Popović – Diony, Eraković, Falco, Gajić, Krstičić, Lazetić, Pankov, Petrović, Srnić, Stanić, R. Živković.

    FC Midtjylland: Lössl – Dalsgaard, Sviatchenko (C), Paulinho – J. Andersson, Charles, Onyedika, Dyhr – Evander – Isaksen, Sisto.
    Náhradníci: E. Ólafsson, Thompson – Bility, Cajuste, D. Cools, Fraulo, Hansen, Juninho, Lind, Marrony, Simsir, Sörensen.

    Rozhodčí: Bognár (HUN) – Buzás (HUN), Kóbor (HUN).
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    2
    Domácí vstoupili do utkání v tradičních červenobílých dresech, hostující Midtjylland pro dnešní pohárové utkání zvolil dresy barvy černé.
     
    3
    Fotbalisté srbského celku zahájili zápas hodně aktivně. Z pravé strany šestnáctky střílel Mirko Ivanić, včas zasáhl Lössl.
     
    4
    A další zákrok pro dánského gólmana. Tentokráte zasahoval po střele Kataie zleva, včas vystrčil levou nohu, kterou zakročil.
     
    5
    Guélor Kanga si vyměnil míč s Degenekem a vystřelil z dvaceti metrů. Bývalý záložník pražské Sparty zacílil o kousek nad břevno.
     
    6
    Brzy si Aleksandar Katai vysloužil kartu žluté barvy. Na polovině hřiště u lajny úplně zbytečně zajel do Dalsgaarda, arbitr Bognár správně domácího hráče potrestal.
     
    7
    Pokračuje aktivita domácího mužstva. Kombinace na útočné polovině zatím na Midtjylland neplatí, brání srdnatě a má dobře pohlídané protihráče.
     
    8
    Dlouhý odkop gólmana Lössla pohlídal Milos Degenek. Bez problémů přeskočil Onyediku a kulatý nesmysl sklepl pro Pavkova.
     
    9
    Po pravé lajně nastartoval své motory Milan Rodić. Nelehké zpracování zvládl, aby vzápětí nastřelil Evandera a získal rohový kop.
     
    10
    Jeho rozehrávku obstaral Guélor Kanga. V pokutovém území hledal hlavu Milana Pavkova, zakončení v záklonu proletělo nad břevnem.
     
    11
    Útočný faul vyrobil Gustav Isaksen. Jen rozhodil rukama, ale je pravdou, že loktem lehce trefil Ivaniće, ten šel okamžitě k zemi.
     
    12
    Přichází obrovská komplikace pro domácí mužstvo! Milos Degenek zezadu stáhl k zemi Isaksena v momentě, kdy by útočník postupoval sám na bránu. Maďarský rozhodčí Bognár celou situaci velmi dobře viděl a domácího stopera vyloučil!
    12. Degenek zezadu stáhl Isaksena a předčasně zamířil do sprch
     
    13
    Dvojí trest se nekonal. Sám faulovaný Gustav Isaksen exekuci volného přímého kopu nezvládl a trefil jednoho z hráčů stojících ve zdi.
     
    14
    Příliš volného prostoru dostal za šestnáctkou Paulinho. Střílel k pravé tyči, obránce Milan Rodić střelu tečoval těsně vedle brány.
     
    15
    Tlak Midtjyllandu pokračoval rohovým kopem. Odražený balón spadl k nohám Anderssona, krkolomné zakončení z otočky mezi třemi tyčemi neskončilo.
     
    16
    Domácí byli před utkáním pasováni do role favorita, ale vyloučení celou situaci výrazně mění a nyní by určitě brali i bod.
     
    17
    Hráči dánského týmu cítí šanci. Pione Sisto si narazil s Evanderem, načež nasměroval střelu do skluzujícího Ivaniće.
     
    18
    S malou domů si Milan Borjan hravě poradil. Dobře balón zpracoval, aby vzápětí přenesl hru k levé lajně na volného Kataie.
     
    19
    Nohama si zahrál i hostující brankář. Před presujícím Kangou volil dlouhý odkop na útočnou polovinu hned z prvního doteku.
     
    20
    Gustav Isaksen schoval ruce v dlaních. Za šestnáctkou vystřelil technicky k pravé tyči, kulatý nesmysl proletěl jen o kousek vedle.
     
    21
    Crvena zvezda zkouší útočit i v oslabení. Guélor Kanga chtěl proskočit mezi dvěma protihráči, což vyšlo, ale skončil bez balónu.
     
    22
    V akci znovu Guélor Kanga. Udržel na zádech dotírajícího Dalsgaarda, na němž vybojoval nedovolený zákrok na svou osobu.
     
    23
    Hosté nikam nespěchají. Balón si nyní několikrát vyměnili mezi sebou stopeři, kombinace pak pokračovala k nohám Anderssona.
     
    24
    Za dlouhým pasem po levé lajně běžel Evander bez úspěchu. Při zpracování smolně podklouzl a balón doputoval do zámezí.
     
    25
    Rohový kop pro Midtjylland. Erik Sviatchenko si věřil proti Kangovi, nicméně kličku neprovedl ideálně, protihráč mu míč vypíchl do autu.
     
    26
    Henrik Dalsgaard sice přehlavičkoval Ivaniće, jenže balón prodloužil směrem k vlastní bráně. Měl štěstí, že přímo k nohám spoluhráče Paulinha.
     
    27
    Sám proti dvěma byl Milan Pavkov bez šance. Bojoval srdnatě, ale obránci jej udrželi na uzdě a udrželi míč ve své moci.
     
    28
    Ne, tohle penalta nebude. Aleksandar Katai upadl uvnitř pokutového území, ale bylo zřejmé, že pádu hodně přidal, Dalsgaard se ho prakticky nedotkl.
     
    29
    Raphael Onyedika mohl hrát dopředu, ale zvolil jistější variantu a zpomalil akci pasem na Charlese. Hosté pokračují v trpělivé hře.
     
    30
    Pokračuje hra na obranné polovině Midtjyllandu, přičemž míč drží hráči v černých dresech. Gustav Isaksen křičel o balón bez úspěchu.
     
    31
    Erik Sviatchenko proběhl volným prostorem po pravé lajně až k rohovému praporku. Z tohoto prostoru napálil zblízka Ivaniće a vybojoval roh.
     
    32
    O kartu si svým faulem u lajny hlasitě řekl Aleksandar Dragović, neboť Charlese zastavil bez zjevné snahy hrát míč. Arbitr Bognár se spokojil s ústní domluvou.
     
    33
    Nedovolený zákrok i hráče Midtjyllandu. Jmenovitě Erika Sviatchenka, tento fotbalista při snaze dosáhnout na vysoko letící míč skočil na záda Kataiovi.
     
    34
    Zápas se hodně kouskuje. Další nedovolený zákrok a jeho autorem Milan Rodić, zezadu podrazil rozbíhajícího se Paulinha.
     
    35
    Dlouhý aut Anderssona nepřinesl kýžené ovoce. Adresát Pione Sisto totiž nezvládl zpracování a u lajny proti přečíslení neuspěl.
     
    36
    Střetnutí postrádá na atraktivitě, protože hosté sice kombinují na útočné polovině, ale přes dobře organizovanou soupeře marně hledají recept ke vstřelení prvního gólu.
     
    37
    Fauloval Guélor Kanga. Místo, aby si všímal míče, tak tvrdě narazil do Henrika Dalsgaarda, zde nebylo co řešit.
     
    38
    Rozhodčí Bognár toho už má dost. Další faul domácího fotbalisty již potrestal žlutým kartónkem, trest schytal Milan Pavkov za úder loktem do obličeje Evandera.
     
    39
    V ofsajdovém postavení přichycen Paulinho. Pozdě si všiml, že domácí defenziva vytáhla hru na polovinu hřiště, zřejmě ani nepočítal, že Andersson bude nahrávat jemu.
     
    40
    Chvíli si užili balónu i domácí. Guélor Kanga po výměně s Kataiem hledal obloučkem za obranu Pavkova, před ním výborně zakročil Sviatchenko.
     
    41
    Pione Sisto si vytvořil prostor kolem Dragoviće a z hranice šestnáctky střílel nikým neatakován. Balón nasměroval pouze do středu brány, Milan Borjan tak se zákrokem neměl větší problém.
    41. Borjan si poradil se střelou Sista
     
    42
    Odvážné přenesení hry Evandera na Paulinha. Druhý jmenovaný zabral a v rychlostním souboji předčil Ivaniće, pak sklepl za sebe na Dalsgaarda.
     
    43
    Paulinho nahrál do pokutového území Gustavu Isaksenovi. Střelu z otočky schytal do břicha Aleksandar Dragović, následuje rohový kop.
     
    44
    Do otevřenější obrany konkurenta vběhl Aleksandar Katai. Průnikovým pasem ještě chtěl vylepšit pozici pro Pavkova, jenže vyprodukoval příliš dlouhou nahrávku, kterou spoluhráč nestihl.
     
    45
    S jasným cílem zastavit rychlý protiútok Midtjyllandu si El Fardou Ben Nabouhane sáhl pro dres Isaksena a držel ho tak dlouho, dokud protihráč nespadl na trávník. V tomto případě je žlutá karta neoddiskutovatelná.
     
    45+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec prvního poločasu jednu minutu.
     
    45+2
    První poločas skončil.
     
    První poločas zápasu mezi Crvenou zvezdou a Midtjyllandem významně poznamenala situace ze 12. minuty, kdy Milos Degenek stáhl za dres Isaksena postupujícího na gólmana, za což si vysloužil kartu červené barvy. Hosté jsou od té doby výrazně aktivnějším týmem, ale na dobře organizovanou defenzivu soupeře zatím recept nenašli. Největší šanci měl ve 41. minutě Pione Sisto, s tvrdou střelou do středu brány si ovšem pozorný Milan Borjan věděl rady. Ve druhém poločase lze očekávat pokračující aktivitu dánského celku, domácí nejspíše budou spokojeni s bodem.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 22:04.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    47
    Ani jeden z trenérů neudělal o poločasové přestávce. Domácí pochopitelně pokračují v deseti bez vyloučeného Degeneka.
     
    48
    Raphael Onyedika zamotal nohy Sanogovi, aby následně nahrál na střed pokutového území Isaksenovi, jeho pokus zblokoval Ivanić.
     
    49
    Neudeřilo ani z následného rohového kopu. Do centru se hlavou opřel Erik Sviatchenko, avšak zakončil těsně vedle pravé tyče.
     
    50
    Pro dlouhý nákop Henrika Dalsgaarda si na kraj šestnáctky doběhl Milan Borjan. Míč sebral těsně před sprintujícím Evanderem.
     
    51
    Je rozhodně sympatické, že domácí, když je šance, zkouší i útočit. Milan Pavkov bez úspěchu hledal Kangu, toho výborně pokryl Paulinho.
     
    52
    Aleksandar Katai nebyl spokojený s verdiktem rozhodčího, který mu odpískal nedovolený zákrok na Paulinha. Nic s tím ovšem už neudělá.
     
    53
    Pěknou individuální akci Nikolas Dyhr nezakončil dobře. střelu z dvaceti metrů vyslal o několik metrů nad horní tyč.
     
    54
    Na druhé straně střílel Sékou Sanogo. Ani on nenašel prostor mezi třemi tyčemi, kulatý nesmysl nasměroval vedle pravé tyče.
     
    55
    Zakončení Ivaniće nejspíše mezi tři tyče směřovalo, ale Jonas Lössl zasahovat nemusel, obětavým blokem se blýskl Nikolas Dyhr.
     
    55
    Velká příležitost pro hostující mužstvo. Marko Gobeljić kousek za šestnáctkou podrazil Sista a kromě žluté karty zařídil Midtjyllandu velmi slibně vypadající přímý kop.
     
    56
    Midtjylland právě vstřelil branku!
    Bezbrankový stav zrušil vlastní gól! Střela Sista z volného přímého kopu by zřejmě Borjanovi moc práce nenadělala, jenže do míče vložil hlavu GUÉLOR KANGA, Gabonec kulatý nesmysl nešťastně poslal brankáři do protipohybu.
    56. Guélor KANGA - 0:1
     
    58
    Na domácí hráče čeká přetěžký úkol. Prohrávají a musí stahovat manko v deseti lidech. Midtjylland naopak může zaměřit hru více defenzivně.
     
    59
    Aleksandar Katai v souboji tělo na tělo přetlačil Henrika Dalsgaarda. Hostující stoper požadoval odpískání faulu na svou osobu, avšak marně.
     
    60
    Přenesení hry na Sista nemělo chybu. Dánský reprezentant zvládl zpracování, vzápětí vystřelil technicky nepřesně.
     
    61
    Hosté pokračují v útočení. Není divu, neboť stále platí, že jich je víc a zalézt do defenzivy by se mohlo krutě nevyplatit.
     
    62
    Standardku v podobě rohového kopu vybojoval Gustav Isaksen. V plném sprintu zvládl nastřelit Kangu, který již míč ve hře neudržel.
     
    63
    Střídání v týmu FK Crvena Zvezda Bělehrad: ze hřiště odchází Aleksandar Katai, přichází Radovan Pankov.
     
    64
    Nahrávku Pankova středem vystihl Sviatchenko. Následně ovšem sám zazmatkoval, míč poslal mimo dosah Paulinha.
     
    65
    Kousek před polovinou hřiště fauloval Charles. Pavkova držel za dres poměrně dlouho, proto sudí Bognár nakonec sáhl ke žlutému trestu.
     
    66
    Střídání v týmu FC Midtjylland: ze hřiště odchází Charles, přichází Jens Cajuste.
     
    67
    Hráči v červeno-bílých dresech se hecují, střetnutí ještě nezabalili. Guélor Kanga nyní vyslal příliš dlouhou přihrávku na Pavkova.
     
    68
    V akci znovu Kanga. Tentokráte mu byl odpískán útočný faul za zákrok na Svitachenka, Gabonec dal hodně hlasitě najevo svůj nesouhlas.
     
    69
    Z dobrých pětadvaceti metrů vypálil Milan Pavkov. Jonas Lössl celou situaci kontroloval, moc dobře věděl, že balón proletí nad břevnem.
     
    70
    Útočný faul Milana Pavkova. Forvard chtěl uhnout Dalsgaardovi, přesto jej pravou nohou lehce trefil a podrazil.
     
    71
    Včas vystartoval z brány Milan Borjan, aby zabránil v úniku Isaksenovi. Dlouho nezdržoval a přes útočníka vyhodil na Evandera.
     
    72
    V akci i brankář na druhé straně. Rovněž Jonas Lössl vystartoval z čáry, aby zabránil nebezpečí, kulatý nesmysl zalehl před Ben Nabouhanem.
     
    73
    Gustav Isaksen se zachoval nesobecky, když z pravé šestnáctky ještě nahrával pod sebe na Sista, jehož střelu zblokoval Pankov.
     
    74
    Střídání v týmu FK Crvena Zvezda Bělehrad: ze hřiště odchází Guélor Kanga, přichází Richairo Živković.
    Střídání v týmu FC Midtjylland: ze hřiště odchází Pione Sisto, přichází Victor Lind.
     
    75
    Střídání v týmu FC Midtjylland: ze hřiště odchází Joel Andersson, přichází Dion Cools.
     
    76
    Žlutý trest pro Jense Cajusteho. Rozběhnutého Pankova fauloval neúmyslně, když jej chtěl předběhnout, ale přitom mu smolně přišlápl pravý kotník.
     
    77
    Za šestnáctkou natáhl k technické střele Jens Cajuste. Milan Borjan jen sledoval, jak hrací předmět letí kousek vedle pravé tyčky.
     
    78
    Standardka Crvene zvezdy skončila neúspěchem, domácí vybojovali alespoň roh. na centr si naskočil Radovan Pankov, hlavičkoval nad.
     
    79
    Pěknou stahovačkou Jens Cajuste obelstil Sanoga. Domácí fotbalista si posléze vynadal za faul, který proti soupeři spáchal.
     
    80
    Rozběhla se závěrečná desetiminutovka základní hrací doby. Midtjylland vede na půdě Crvene zvezdy nejtěsnějším možným rozdílem, případné vítězství jej vrátí do hry o postup.
     
    81
    Hostující kapitán Erik Sviatchenko tvrdě naskočil do Mirka Ivaniće. Arbitr Bognár byl v tomto případě shovívavý, karty nechal v kapse.
     
    82
    Do defenzivy příkladně zapracoval Marko Gobeljić. Tak dlouho obtěžoval Isaksena, až jej přiměl k nepřesné nahrávce.
     
    83
    Střídání v týmu FK Crvena Zvezda Bělehrad: ze hřiště odchází Milan Rodić, přichází Strahinja Eraković.
    Střídání v týmu FK Crvena Zvezda Bělehrad: ze hřiště odchází El Fardou Ben Nabouhane, přichází Loïs Diony.
     
    84
    Střídání v týmu FC Midtjylland: ze hřiště odchází Nikolas Dyhr, přichází Juninho.
    Střídání v týmu FC Midtjylland: ze hřiště odchází Gustav Isaksen, přichází Mads Hansen.
     
    85
    Pohybem si řekl o balón Milan Pavkov, avšak nahrávku dostal příliš dlouho, míč doskákal až do rukavic gólmana Lössla.
     
    86
    Fotbalisté Midtjyllandu brání útoky protihráčů bez větších problémů. Nyní stoperská dvojice Erik Sviatchenko, Henrik Dalsgaard zpacifikovala Živkoviće.
     
    87
    U lajny zůstal ležet Paulinho poté, co mu Mirko Ivanić bolestivě stoupl na levou nohu. Rozhodčí si tohoto momentu nevšimli, proto nechali hru pokračovat.
     
    88
    Ostrý skluz Radovana Pankova proti Evanderovi, avšak první byl balón, takže ani v tomto případě se nepřerušovalo z důvodu faulu.
     
    89
    Z velkého úhlu a z poměrně velké dálky střílel Mads Hansen. Míč kroutil na zadní, pravou tyč, pár metrů k přesnosti ovšem ještě chybělo.
     
    90
    Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec základní hrací doby pět minut.
     
    90+1
    Rohový kop rozehrál Jens Cajuste, centroval na přední tyč. Z brány vystartoval Milan Borjan a míč vyboxoval mimo šestnáctku.
     
    90+2
    Situaci dvou proti dvěma nevyřešil Raphael Onyedika vůbec dobře. Nahrávku Hansenovi poslal příliš dopředu, kulatý nesmysl skončil v rukavicích brankáře.
     
    90+3
    Sám na bánu postupoval Evander. Fakt, že minul, jej nemusí vůbec mrzet, protože po zakončení mu pomezní odmával ofsajd.
     
    90+4
    Za příliš hlasité protesty dostal žlutou kartu Marko Gobeljić. A protože už byla druhá, tak automaticky následovala i karta červená. Poslední okamžiky utkání domácí odehrají v devíti.
     
    90+5
    Při zpracování dlouhého nákopu protihráče si Erik Sviatchenko pomohl rukou. Crvena zvezda tak dostala ještě jednu šanci ohrozit bránu Midtjyllandu. A k vyrovnání mnoho nechybělo! Do vzduchu se pověsil Aleksandar Dragović, hlavou zakončil o kousek vedle levé tyčky.
    90+5. Dragović hlavičkoval těsně vedle
     
    90+6
    Konec zápasu.
     
    Držení míče: 42 % : 58 %.
    Střely na branku: 1:3. Střely mimo: 8:9. Rohy: 4:8. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 11:19.
     
    Fotbalisté Midtjyllandu se postarali o překvapení, když na stadiónu Crvene zvezdy Bělehrad zvítězili 1:0 a zůstali tak ve hře o postup do jarní fáze soutěže.

    Domácím cestu za body výrazně zkomplikoval Milos Degenek, který byl vyloučen za stažení do úniku směřujícího Isaksena. Hráči dánského celku přetavili přesilovku v gól až ve druhém poločase, v 56. minutě střelu Sista z volného přímého kopu smolně ztečoval hlavou do protipohybu gólmana ex-sparťanský Guélor Kanga. Hosté posléze ubrali z ofenzivního snažení a zaměřili se více na defenzivu, což se jim vyplatilo, čisté konto udrželi až do závěrečného hvizdu. Určitě jim zatrnulo v páté nastavené minutě, kdy Dragović hlavičkoval těsně vedle pravé tyče. V ten moment již srbské mužstvo hrálo v devíti, protože za protesty byl po druhé žluté kartě vyloučen ještě Marko Gobeljić.

    Svěřenci kouče Henriksena jsou díky vítězství na pěti bodech a ze třetího místa vzhlížejí na dnešního soupeře s odstupem dvou bodů. Do čela skupiny F se vyšvihla Braga, jež zvládla domácí utkání proti Ludogorci.
     
    To je ode mě vše. Děkuji za pozornost a u dalších přenosů se budu těšit zase někdy na počtenou. (23:05:32)

    Milan Huppert

    Góly: 56. Kanga (vla.)

    Karty:   6. Katai (CZB), 38. Pavkov (CZB), 45. Ben Nabouhane (CZB), 55. Gobeljić (CZB) – 65. Charles (MID), 76. Cajuste (MID)   90+4. Gobeljić (CZB)   12. Degenek (CZB)


    Držení míče: 42 % : 58 %.
    Střely na branku: 1:3. Střely mimo: 8:9. Rohy: 4:8. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 11:19.
    FK Crvena Zvezda Belehrad: Borjan (C) – Gobeljić, Degenek, Dragović, Rodić (83. Eraković) – Kanga (74. R. Živković), S. Sanogo – Katai (63. Pankov), Ben Nabouhane (83. Diony), Ivanić – Pavkov.
    Náhradníci: Popović – Diony, Eraković, Falco, Gajić, Krstičić, Lazetić, Pankov, Petrović, Srnić, Stanić, R. Živković.

    FC Midtjylland: Lössl – Dalsgaard, Sviatchenko (C), Paulinho – J. Andersson (75. D. Cools), Charles (66. Cajuste), Onyedika, Dyhr (84. Juninho) – Evander – Isaksen (84. Hansen), Sisto (74. Lind).
    Náhradníci: E. Ólafsson, Thompson – Bility, Cajuste, D. Cools, Fraulo, Hansen, Juninho, Lind, Marrony, Simsir, Sörensen.

    Rozhodca: Bognár (HUN) – Buzás (HUN), Kóbor (HUN)