Bielorusko – Azerbajdžan 1:2 (kon.) | Bosna – Čierna Hora 0:0 (kon.) | Nórsko – Luxembursko 1:0 (kon.)
Holandsko – Škótsko 2:2 (kon.) | Rumunsko – Gruzínsko 1:2 (kon.) | Anglicko – Rakúsko 1:0 (kon.)
Nemecko – Dánsko 1:1 (kon.) | Francúzsko – Wales 3:0 (kon.)
koniec
Anglicko
1:0 (0:0)
Rakúsko
cz Streda 02.06.2021, 21:00 • Riverside Stadium, Middlesbrough • Medzinárodný prípravný zápas
Predzápasové kurzy
     
    To je ode mě vše. Děkuji za pozornost a u dalších přenosů se budu těšit zase někdy na počtenou. (22:58:48)
     
    Anglie v přípravném utkání potvrdila roli favorita, národní tým Rakouska porazila nejtěsnějším možným rozdílem 1:0.

    První poločas skončil bez branek. Aktivnějším týmem byli domácí, kteří si ovšem skrze pevnou rakouskou defenzivu žádnou příležitost nevytvořili. Gólový účet střetnutí otevřel v 57. minutě Bukayo Saka, k němuž smolně poslal balón skluzující Sabitzer, devatenáctiletý hráč Arsenalu střelou do odkryté brány zaznamenal první gól v národním týmu. A ten byl zároveň vítězný, protože více branek již nepadlo. V největší příležitosti Rakouska podržel domácí Pickford, jenž technický pokus Sabitzera vytěsnil na břevno.

    Oba celky odehrají před blížícím se evropským šampionátem ještě jedno přípravné utkání. Na Anglii čeká v neděli zápas s Rumunskem, Rakousko ve stejný den přivítá ve Vídni Slovensko.
     
    Držení míče: 45 % : 55 %.
    Střely na branku: 4:2. Střely mimo: 3:5. Rohy: 4:4. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 11:19.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Vzrušení Rakušanů bylo zbytečné. Po nepřesvědčivém zákroku Pickforda vystřelil z první Grillitsch, avšak na brankové čáře skvěle zasáhl Godfrey. Gól by ovšem stejně neplatil, protože arbitr Visser po dohrání akce odpískal útočný faul na gólmana.
     
    90+2
    Proti oslabenému soupeři hosté kombinují na útočné polovině. Fotbalisté v bílých dresech brání v téměř kompletní sestavě, vytaženější je pouze presující Calvert-Lewin.
     
    90+1
    Angličané dohrávají o deseti, protože Trent Alexander-Arnold kvůli zranění nemůže pokračovat ve hře a Gareth Southgate už všechna střídání vyčerpal.
     
    90
    Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec základní hrací doby tři minuty.
     
    89
    Rozhozenou defenzivu Albionu zkusil překvapit Florian Grillitsch. V ideální moment si naskočil na centr Dragoviće z pravé strany, hlavou vystřelil o kousek vedle pravé části brankové konstrukce.
     
    88
    Žlutá karta i do domácích řad, a sice pro Trenta Alexandera-Arnolda. Ten si při odkopu ublížil a opustil hrací plochu, načež se na ni vrátil bez povolení rozhodčího, čímž porušil pravidla.
     
    87
    Třetím rakouským držitelem žluté karty je Martin Hinteregger. Stoper nebyl potrestán za faul, nýbrž na následnou reakci, kdy zlostně odkopl míč na tribunu.
     
    86
    Situaci dva na jednoho nevyřešil Christopher Trimmel vůbec dobře. Dlouho dopředu naznačoval, že bude přihrávat, nahrávku na Friedla zastavil pozorný Coady.
     
    85
    Konrad Laimer centroval nepovedeně, přímo do rukavic domácího gólmana. Pickford nezaváhal, po zachycení balónu rychle vyhodil na Alexandera-Arnolda.
     
    84
    Velké zaváhání předvedl Alessandro Schöpf. Nahrávka letěla pomalu, navíc po zemi, přesto rakouskému reprezentantovi podjel míč pod nohou do autu.
     
    83
    Výrazně větší klid zachoval Marcel Sabitzer. Udělal kličku do protipohybu Whiteovi, načež z poměrně velkého úhlu střílel na bližší, pravou tyč. Pickford míč nadvakrát zpacifikoval.
     
    82
    Marco Friedl podpořil ofenzivní složku týmu a obdržel parádní přihrávku do běhu. Z jedničky zbrkle a naslepo hrál pod sebe, přímo k nohám protihráče Godfreyho.
     
    81
    Střídání v týmu Rakousko: ze hřiště odchází Stefan Lainer, přichází Christopher Trimmel.
    Střídání v týmu Rakousko: ze hřiště odchází Xaver Schlager, přichází Julian Baumgartlinger.
     
    80
    Rozběhla se závěrečná desetiminutovka základní hrací doby. Anglie drží těsno jednobrankové vedení, avšak soupeř je v posledních minutách lepší a v posledních minutách ještě určitě zabojuje minimálně o vyrovnání.
     
    79
    Akce domácích pokračovala. Po obranném zákroku Dragoviće se z první opřel do balónu Ben White. Hledištěm to jen zašumělo, kulatý nesmysl prosvištěl těsně vedle pravé tyčky.
     
    78
    Ideální balón do nohy obdržel Dominic Calvert-Lewin. Vlastní vinou se ovšem vytlačil z ideální palebné pozici, střílenou nahrávku pak poslal mimo dosah Watkinse.
     
    77
    V obležené dvou protihráčů si Trent Alexander-Arnold počínal velmi zkušeně. Nechal hlavu nahoře a mezi oběma protivníky přihrál nikým neatakovanému Ward-Prowseovi.
     
    76
    Útočný faul vyrobil Florian Grilitsch. Zkusil si po pravé lajně obhodil Alexandera-Arnolda, jenž si před soka dal tělo a počkal si na nedovolený zákrok.
     
    75
    Od inkasovaného gólu tahají Rakušané za delší konec provazu, nula v kolonce vstřelených branek ale zůstává. Hinteregger nepřesně hledal Dragoviće.
     
    74
    Centr Xavera Schlagera bránící Ben Godfrey podskočil a balón se následně málem stočil do brány. Pickford měl teď velké štěstí.
     
    73
    Marcel Sabitzer je v posledních minutách střelecky produktivní. Vypálil z levé strany šestnáctky, křižné zakončení ztečoval nad bránu White.
     
    72
    Střídání v týmu Rakousko: ze hřiště odchází David Alaba, přichází Alessandro Schöpf.
     
    71
    Střídání v týmu Anglie: ze hřiště odchází Jack Grealish, přichází Ben White.
    Střídání v týmu Rakousko: ze hřiště odchází Saša Kalajdžić, přichází Michael Gregoritsch.
     
    70
    Do defenzivy zabojoval středopolař James Ward-Prowse a pávě on byl tím, kdo zažehnal hrozící nebezpečí. Přízemní pas Schaaba napustil na Grillitsche.
     
    69
    Tentokráte si Watkins poradil o poznání lépe. Přízemní nahrávku zvládl přebrat a stříleným centrem našel Grealishe, ten posunul kulatý nesmysl těsně vedle pravé tyčky.
     
    68
    Xaver Schlager si vyměnil balón se Sabitzerem a postupoval v pohybu vpřed. Zkusil vypálit z dvaceti metrů nártem, cílové zařízení minul o pořádný kus.
     
    67
    Dlouhý nákop stopera Coadyho mířil na nově příchozího Ollieho Watkinse. Nejlepší střelec Aston Villy v sezóně selhal při zpracování.
     
    66
    Dominic Calvert-Lewin je na trávníku pár minut, přesto už má na kontě žlutý kartónek. Vyfasoval jej za stoličku, tu nastavil hlavičkujícímu Friedlovi.
     
    65
    Hosté bojují, nechtějí ze zápasu s Anglií odejít jako poražení. Fotbalisté v červených dresech jsou zase nastěhováni na útočné polovině.
    64. Pickford vyškrábl ránu Sabitzera na břevno
     
    64
    Vyrovnání viselo ve vzduchu! Marcel Sabitzer zpoza velkého pokutového území vypálil zajímavý technický projektil, který Pickford konečky prstů vyškrábl na břevno!
     
    63
    Jordan Pickford musel řešit nepříjemné starosti, jež mu způsobil spoluhráč Kieran Trippier. Naslepo totiž poslal nahrávku do brány, zatímco gólman stál mimo ni. Stihl se vrátit a těsně před brankovou čárou odpálil míč do zámezí.
     
    62
    Střídání v týmu Anglie: ze hřiště odchází Tyrone Mings, přichází Ben Godfrey.
    Střídání v týmu Anglie: ze hřiště odchází Declan Rice, přichází James Ward-Prowse.
    Střídání v týmu Rakousko: ze hřiště odchází Konrad Laimer, přichází Florian Grillitsch.
    Střídání v týmu Rakousko: ze hřiště odchází Christoph Baumgartner, přichází Louis Schaab.
     
    61
    Střídání v týmu Anglie: ze hřiště odchází Jesse Lingard, přichází Ollie Watkins.
    Střídání v týmu Anglie: ze hřiště odchází Harry Kane, přichází Dominic Calvert-Lewin.
     
    60
    Akce hostů pokračovala rohovým kopem. Xaver Schlager hledal hlavu stopera Hintereggera, ještě výše však vyskočil Tyrone Mings.
     
    59
    S rychlou odpovědí chtěl přispěchat Marcel Sabitzer. Těsně za šestnáctkou si připravil míč na středu, kterou otřel o Coadyho, míč proletěl těsně vedle pravé tyče.
     
    58
    Rakousko nyní bude muset více zabrat dopředu. Ve druhé půli je favoritovi rovnocenným soupeřem, to ovšem nic nemění na faktu, že musí dotahovat.
    57. Bukayo SAKA - 1:0
     
    57
    Anglie právě vstřelila branku!
    Domácí se dočkali, vedou! Bellingham na polovině hřiště obral Kalajdžiće a přihrál Grealishovi. Přes Kanea a Lingarda šla finální nahrávka znovu na Grealishe, před nímž ve skluzu zakročil Sabitzer, jenže balón smolně posunul pouze k BUKAYU SAKOVI, který bezpečně trefil prázdnou bránu.
     
    55
    A další nedovolený zákrok hostujícího mužstva. Hříšníkem David Alaba, jenž si hodil míč až moc před sebe a o chvilku později přišlápl nohu Coadymu.
     
    54
    Anglie dostala k dispozici rohový kop, jehož exekuce se chopil Trent Alexander-Arnold. Hledal Harryho Kanea, hlavička kapitána měla k přesnosti daleko.
     
    53
    Marcel Sabitzer hledal, komu by nahrál, ve finále zvolil Konrada Laimera po své pravici. Hra pokračuje po pravé straně, kam dostal pas Friedl.
     
    52
    Stefan Lainer je druhým potrestaným rakouským reprezentantem žlutou kartou. Nezachytil sprint Saky, ve skluzu jej zezadu podrazil.
     
    51
    Nedorozumění mezi Baumgartnerem a Laimerem potrestal Bukayo Saka, jenž získal míč do své moci, o pár sekund později jej nedovoleným způsobem zastavil druhý jmenovaný Rakušan.
     
    50
    Nyní balón vyvezl pro změnu Hinteregger. Vzápětí přesunul dění hry k levé lajně, odkud Schlager přenášel hru doprava, adresát Frield na míč nedoskočil.
     
    49
    Dobrou práci odvedl Christoph Baumgartner, jenž uběhl s balónem dobých dvacet metrů a pak středem uvolnil Kalajdžiće. Střelu z otočky zblokoval Mings.
     
    48
    Jacka Grealishe viditelně přidržel Xaver Schlager, který už má na kontě žlutou kartu. Arbitr Visser ale překvapivě neodpískal ani faul.
     
    47
    Ani jeden z trenérů neudělal o poločasové přestávce žádnou změnu v sestavě. Oba celky tak pokračují v původním rozložení.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 22:01.
     
    První poločas přípravného utkání mezi Anglií a Rakouskem gól nenabídl. Zápas má dobré tempo, ale vládnou mu defenzivy, které zatím žádnou gólovou příležitost nepovolili. Největší šanci měl zřejmě Harry Kane, který však ve skluzu vystřelil pouze do vyběhnuvšího Bachmanna. Nezbývá než doufat, že druhé dějství kromě množství soubojů přinese i branky.
     
    45+2
    První poločas skončil.
     
    45+1
    Zpracování zradilo Jacka Grealishe, jehož hledal dlouhým nákopem Trent Alexander-Arnold. Záložník spoluhráči poděkoval za povedený pas, přestože si s ním neporadil.
     
    45
    Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec prvního poločasu jednu minutu.
     
    44
    Marcel Sabitzer vystřelil z velké dálky. K úspěchu měl pokus daleko, trefil hned prvního bránícího hráče, a sice Conora Coadyho.
     
    43
    Příliš dlouho si Jude Bellingham hrál s balónem, za odměnu dostal ránu na koleno od Konrada Laimera. Domácí středopolař nohu rychle rozhýbal.
     
    42
    Rakušané chtěli odpískání pokutového kopu po zakončení aktivního Kalajdžiće. Od pravé nohy stopera míč trefil jeho horní končetinu, sudí nechal ve hře pokračovat.
     
    41
    Na obranné polovin Anglie došlo k nepříjemnému střetu mezi Baumgartnerem a Bellinghamem. Arbitr Visser pro jistotu přerušil hru.
     
    40
    Adresátem stříleného centru Xavera Schlagera měl být s největší pravděpodobností Saša Kalajdžić. Pro míč ovšem vyběhl gólman Pickford.
     
    39
    Hostující kouč Foda zkusil nevýrazného Alabu přesunout na pravou stran. Do tohoto prostoru obdržel nahrávku od Lainera, v souboji jeden na jednoho ale neuspěl proti Mingsovi.
     
    38
    Saša Kalajdžić zahrozil, když z osmnácti metrů vypálil na bránu Albionu. Střílel však pouze do středu bránu, Jordan Pickford si připsal jeden z těch snazších zákroků.
     
    37
    Hráči v bílém bez problémů ubránili standardku v podobě rohu a do brejku naopak sprintoval Bukayo Saka. Cestu mu zkřížil Hinteregger a ve skluzu posunul míč do zámezí.
     
    36
    Dobrou práci odvedl Christoph Baumgartner. Zvládl těžké zpracování a následně napálil blokujícího Mingse, čímž vybojoval rohový kop.
     
    35
    Ve hře zatím kromě jedné akce není vůbec vidět rakouský tahoun David Alaba. Je vidět, že mu Angličané věnovali před zápasem zvláštní pozornost a nedávají mu ani centimetr volného prostoru.
     
    34
    Svěřenci kouče Southgatea kontrolují hru. Středopolař Declan Rice si hravě poradil s Xaverem Schlagerem, načež nahrál volnému Grealishovi.
     
    33
    Balón sice navštívil obrannou polovinu domácích, jenže s míčem na kopačkách do ní sběhl Tyrone Mings, pár vteřin předtím čistým způsobem obral Alabu.
     
    32
    Fotbalisté Rakouska zkoušejí zklidnit hru, zatím jim to ale moc nejde. Kombinují, avšak na vlastní polovině a pod velkým tlakem presujících soupeřů.
     
    31
    Kapitán Anglie při skluzu zajel i do gólmana, Bachmann se drží za pravou ruku. Snad by však nemělo jít o nic vážnějšího.
     
    30
    Velkou příležitost měl Harry Kane, který z levé strany postupoval sám na gólmana. Toho neprostřelil a opakované záběry ukázali, že se domácí útočník v době Grealishovy nahrávky nacházel v ofsajdu.
     
    29
    Trent Alexander-Arnold zkoušel štěstí přes zeď. Ta vyskočila v pravý moment a byl to faulující Konrad Laimer, jenž alespoň částečně odčinil svůj prohřešek.
     
    28
    Jack Grealish vybojoval po Anglii další zajímavě vypadající volný přímý kop. Znovu prodal svou rychlost a utekl by Laimerovi, pokud by jej protihráč nepodrazil.
     
    27
    Akci hostujícího mužstva táhl levou stranou Stefan Lainer. Těsně před centrem zvedl hlavu a viděl pohyb Kalajdžiće, jehož také hledal, forvard ovšem místo zakončení jen prodloužil balón za sebe do země nikoho.
     
    26
    Odkop Jordana Pickforda nebyl vůbec jistý. Proletěl těsně nad hlavou Xavera Schlagera k nohám Rice. Velké štěstí pro Anglii.
     
    25
    Jack Grealish svým centrem hledal Tyronea Mingse. Domácí stoper hlavičkoval v nepřirozené pozici slabě, Bachmann nemusel řešit nic složitého.
     
    24
    Trent Alexander-Arnold je zatím hodně vidět. Nyní si zastavil míč na hraně pokutového území a centrem napálil blokujícího Hintereggera. Roh pro domácí.
     
    23
    Hráči v bílých dresech rychle získali míč zpět do svého držení. Kousek za hranicí šestnáctky zkoušel vybojovat přímý kop Lingard, avšak Marcel Sabitzer si proti němu počínal čistým způsobem.
     
    22
    Jesse Lingard ze středu přesunul hru doprava na Alexandera-Arnolda. Obránce Liverpoolu si neporadil se zpracováním, čehož využil k zisku míče Lainer.
     
    21
    Hosté nebezpečnou standardku přestáli bez obdrženého gólu. Martin Hinteregger odvrátil míč pouze k Bukayu Sakovi, jehož rána z voleje mezi třemi tyčemi neskončila.
     
    20
    První žlutou kartu střetnutí obdržel středopolař Xaver Schlager. Podobně jako před pár minutami Lainer šel do skluzu a trefil jenom nohy Saky.
     
    19
    Rakušané napadají vysoko, čímž favorizovanému soupeři pořádně znepříjemňují život. Tyrone Mings musel hrát z poloviny hřiště až na Pickforda.
     
    18
    Mladičký Jude Bellingham chtěl hrát dopředu, jenže neměl komu. Proto hru roztáhl do lajny na Grealishe. Pokračuje trpělivá kombinace Angličanů.
     
    17
    Volný přímý kop rozehrál Jesse Lingard. Centroval na zadní tyč, kam nabíhal Harry Kane, těžkou hlavičku v záklonu usměrnil nad bránu.
     
    16
    Stefan Lainer si hlasitě řekl o kartu žluté barvy, když bez snahy hrát míč skluzem přejel nohy Jacka Grealishe. Jasný faul, rozhodčí si vystačil s ústní domluvou.
     
    15
    Hostující kapitán David Alaba utíkal s balónem, jenže na opačnou stranu. Před dotírajícím Lingardem doběhl na vlastní polovinu, načež poslal malou domů brankáři.
     
    14
    Nakonec Bukayo Saka vstal na nohy a zřejmě bude v pořádku. Dobré znamení pro Garetha Southgatea, ten nemusí dělat předčasné střídání.
     
    13
    Hra stále stojí. Domácí fotbalista zůstává ležet na zádech, což není dobré znamení pro jeho další pokračování v zápase. Za postranní čárou se už rozcvičuje Ward-Prowse.
     
    12
    Na trávníku zůstal ležet Saka, jenž inkasoval tvrdý úder loktem do obličeje od Dragoviće. Křídelník Arsenalu potřebuje zdravotnické ošetření.
     
    11
    Angličtí reprezentanti dostali kulatý nesmysl do sítě, ale ještě předtím bylo pískáno. Tyrone Mings si totiž v hlavičkovém souboji s Hintereggerem pomohl rukama.
     
    10
    Rychlonohý Bukayo Saka proběhl až do šestnáctky. Z její levé strany zkusil píchnout míč na Kanea, avšak našel pouze navrátilce Lainera.
     
    9
    Z dobrých dvaceti metrů nebezpečně vypálil Christoph Baumgartner. Jordan Pickford spatřil balón na poslední chvíli, avšak nemusel smutnit, míč proletěl nad horní tyčkou.
     
    8
    Čerstvá posila Realu Madrid, David Alaba, zkusil získat asistenci, když centroval z levé strany na Kalajdžiće, rakouský forvard ovšem v záklonu střílel nepřesně.
     
    7
    A znovu Alexander-Arnold. Tentokráte spolupráce mezi ním a Kanem zafungovala, přihrával útočník. Pravý bek si míč zpracoval a tvrdou ránu do horních pater brány vyrazil Bachmann nad břevno.
     
    6
    Ofenzivu podpořil Trent Alexander-Arnold. Více volného prostoru využil k centru do vnitra pokutového území, před kapitánem Kanem odvracel stoper Dragović.
     
    5
    Poprvé si s balónem zahrál také Jordan Pickford. Gólman bez problémů zpracoval nepřesnou nahrávku Baumgartnera a rozehrál doleva na Trippiera.
     
    4
    Útočným faulem se provinil presující Saša Kalajdžić. Příliš ostře dotíral na stopera Conora Coadyho, proti němuž si nakonec pomohl nedovolenými prostředky.
     
    3
    Angličané od prvních vteřin kombinují na útočné polovině. Úmysl Jesseho Lingarda skvěle přečetl Laimer, jenž vystihl jeho nahrávku středem.
     
    2
    Domácí vstoupili do utkání v tradičních bílých dresech. Hostující Rakousko pro dnešní přípravné střetnutí oblékl dresy barvy černé.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Anglie: Pickford – Alexander-Arnold, Coady, Mings, Trippier – Grealish, Rice, Bellingham – Lingard, Kane (C), Saka.
    Náhradníci: Johnstone, Ramsdale – Calvert-Lewin, Godfrey, Henderson, Phillips, Sancho, Ward-Prowse, Watkins, White.

    Rakousko: Bachmann – Dragović, Hinteregger, Friedl – Lainer, Baumgartner, Laimer, X. Schlager, Alaba (C) – Sabitzer, Kalajdžić.
    Náhradníci: Pervan, A. Schlager – Baumgartlinger, Gregoritsch, Grillitsch, Ilsanker, Lienhart, Posch, Schaub, Schöpf, Trimmel, Ulmer.

    Rozhodčí: Visser – Nijssen, Vanyzere (všichni Belgie).
     
    Rakousko

    Ani Rakušané nebudou na evropském šampionátu chybět. Ze skupiny G postoupili ale až z druhého místa, o šest bodů více totiž nasbírala reprezentace Polska. Třetí Severní Makedonii nechali za záda rozdílem pěti bodů. Svěřenci kouče Fody se účastnily Ligy národů – Ligy B a ve skupině 1 vybojovali vítězství s tříbodovým náskokem na Nory. Kvalifikaci na mistrovství světa naopak nezačali příliš slavně, po remíze ve Skotsku a povinnou výhrou nad Faerskými ostrovy přišla nepříjemná porážka 0:4 s Dánskem.
     
    Anglie

    Euro se blíží a Anglie bude patřit k adeptům minimálně na medaile, přičemž zabojovat klidně mohou i o prvenství. V kvalifikační skupině získali 21 bodů, ztratili tedy pouze tři body, a to kvůli prohře na půdě Česka v poměru 1:2. Úspěchu Southgateova družina nedosáhla v Lize národů, kde ve společnosti s Belgií, Dánskem a Islandem obsadila až třetí místo. Posledně ostrované sehráli tři kvalifikační duely o postup na světový šampionát a porazili San Marino, Albánii, i Polsko.
     
    Všem fanynkám a fanouškům fotbalu přeju krásný středeční večer! Vítám vás při sledování přípravného mezinárodního utkání mezi Anglií a Rakouskem.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 21:00.

    Milan Huppert

    Góly: 57. Saka

    Karty:   66. Calvert-Lewin (ENG), 88. Alexander-Arnold (ENG) – 20. X. Schlager (AUT), 52. Lainer (AUT), 87. Hinteregger (AUT)


    Držení míče: 45 % : 55 %.
    Střely na branku: 4:2. Střely mimo: 3:5. Rohy: 4:4. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 11:19.
    Anglicko: Pickford – Alexander-Arnold, Coady, Mings (62. Godfrey), Trippier – Grealish (71. White), Rice (62. Ward-Prowse), Bellingham – Lingard (61. Watkins), Kane (C) (61. Calvert-Lewin), Saka.
    Náhradníci: Johnstone, Ramsdale – Calvert-Lewin, Godfrey, Henderson, Phillips, Sancho, Ward-Prowse, Watkins, White.

    Rakúsko: Bachmann – Dragović, Hinteregger, Friedl – Lainer (81. Trimmel), Baumgartner (62. Schaab), Laimer (62. Grillitsch), X. Schlager (81. Baumgartlinger), Alaba (C) (72. Schöpf) – Sabitzer, Kalajdžić (71. Gregoritsch).
    Náhradníci: Pervan, A. Schlager – Baumgartlinger, Gregoritsch, Grillitsch, Ilsanker, Lienhart, Posch, Schaub, Schöpf, Trimmel, Ulmer.

    Rozhodca: Visser – Nijssen, Vanyzere (všichni Belgie)