Freiburg – Hertha 4:1 (kon.) | Wolfsburg – Stuttgart 1:0 (kon.)
koniec
SC Freiburg
4:1 (1:0)
Hertha BSC
cz Nedeľa 20.12.2020, 15:30 • Schwarzwald-Stadion, Freiburg • Nemecká Bundesliga • 13. kolo
Predzápasové kurzy
     
    90+4
    Freiburg právě vstřelil branku!
    NILS PETERSEN se postavil k zakončení a střelou na opačnou stranu, než Schwolow skákal, ustanovuje konečný stav tohoto zápasu. Hertha si tak vypila pomyslný kalich hořkosti až do úplného dna – 4:1!
     
    90+3
    Jsme na začátku poslední minuty nastavení a Höler byl v souboji se Zeefuikem lehce zezadu potažen, jeho pád nakonec přesvědčil sudího Reichela, aby pískl pro Freiburg desítku!
     
    90+1
    Střídání v týmu SC Freiburg: ze hřiště odchází Baptiste Santamaría, přichází Amir Abraši.
     
    86
    Střídání v týmu Hertha BSC: ze hřiště odchází Krzysztof Piątek, přichází Daishawn Redan.
     
    81
    Další zákrok pro Müllera! Piatek se nabídl na hranici malého vápna k hlavičce, kterou i provedl. Míč mířil přesně za bližší tyč, domácí brankář tam ale vystrčil svoji ruku a předvedl perfektní zákrok!
     
    80
    Střídání v týmu SC Freiburg: ze hřiště odchází Vincenzo Grifo, přichází Nils Petersen.
     
    77
    Baptiste Santamaría viděl moc dobře, že je Schwolow příliš venku z branky a okamžitě po zisku míče prakticky z půlky pálil na kasu, berlínský brankář musel couvat a nakonec vyráží na rohový kop!
     
    76
    Dodi Lukebakio dostal přesnou přihrávku za obranu a šel do samostatného úniku, skvěle jej ale dostihl Günter, který následně čistým skluzem zbavil berlínského rychlíka míče a odpravil jej za postranní čáru!
     
    75
    Střídání v týmu Hertha BSC: ze hřiště odchází Peter Pekarík, přichází Deyovaisio Zeefuik.
    Střídání v týmu Hertha BSC: ze hřiště odchází Dedryck Boyata, přichází Jessic Ngankam.
     
    73
    Höler v silovém souboji udržel míč na kopačce a posunul jej doleva na Grifa, který pálil z první na zadní tyč. Schwolow musel jít do vzduchu a vyboxovat na roh!
     
    69
    A mohlo to být už 4:1, na levé straně se dobře uvolnil Günter a přihrával po zemi před branku, kam si sbíhal Höler. Skluzem usměrňoval míč na zadní tyč, kterou však hrací předmět těsně minul!
     
    66
    Freiburg právě vstřelil branku!
    V 66. minutě odskakují domácí už na dvě branky! Tentokrát má velkou zásluhu na brance Grifo, jehož centr na bližší tyč šel hned na tři spoluhráče, přičemž MANUEL GULDE byl z nich ve vzduchu nejvýše a povedenou hlavičkou točenou na zadní tyč překvapil hostujícího brankáře, který jenom pozoroval, jak mu jde míč do branky – 3:1! Asistence: Vincenzo Grifo.
     
    65
    Tvrdou střelu poslal na branku Schwolowa střídající Woo-Jong Džong, který se otočkou okolo Mittelstädta uvolnil a střílel do vrchních částí branky, berlínský brankář vytlačil míč na roh!
     
    60
    Střídání v týmu SC Freiburg: ze hřiště odchází Roland Sallai, přichází Woo-Jong Džong.
    Střídání v týmu SC Freiburg: ze hřiště odchází Ermedin Demirović, přichází Lucas Höler.
     
    59
    Freiburg právě vstřelil branku!
    Šílenosti ve druhém poločase pokračují, Freiburg prakticky z první akce jde opětovně do vedení! Kolmou přihrávku do šestnáctky nešikovně srazil Torunarigha na osu, kde se míče zmocnil ERMEDIN DEMIROVIĆ. Bosenský útočník na nic nečekal a zamířil přesně k tyči, kam Schwolow nedosáhl – 2:1! Bez asistence.
     
    57
    Piatek připravil Herthu o vedoucí trefu v tomto zápase! Darida předvedl v šestnáctce velmi dobrou práci, pokryl si míč před obráncem a přihrál vedle sebe na Piateka, který měl však míč lehce mimo ideální pozici. Jeho střela tak končí nad břevnem!
     
    56
    Javairo Dilrosun je pořádně při chuti, tentokrát prošel podél zadní lajny až do šestnáctky a zkusil propálit Müllera, nekompromisní bomba střídajícího hráče Herthy ale končí jenom na tyčce!
     
    52
    Hertha právě vstřelila branku!
    Sedm minut druhého poločasu stačilo Herthě na srovnání a tohle byl naprosto luxusní gól! Dilrosun se dostal na levé straně k centru, který přetáhl až na zadní tyč, kde zůstal zcela trestuhodně volný DODI LUKEBAKIO, který pohodlně uklidit míč k tyči, kam se již bezmocný Müller nestihl přesunout. Parádní akce – 1:1! Asistence: Javairo Dilrosun.
     
    51
    Hosté nejprve reklamovali hru rukou od Guldeho v defenzivním zákroku proti hlavičce Piatka. Hra však pokračovala a k hlavičce z bezprostřední blízkosti se dostal Stark, který však napálil jenom břevno freiburské branky!
     
    46
    Střídání v týmu Hertha BSC: ze hřiště odchází Matheus Cunha, přichází Javairo Dilrosun. Zcela nevýrazný Cunha jde ze hry, jeho post se pokusí oživit Dilrosun.
     
    45
    Grifo spálil v posledních sekundách základní hrací doby velikou šanci! Ermedin Demirović skvěle zapracoval na středovém kruhu a v pádu dokázal poslat míč za obranu na Grifa, který šel sám zhruba 40 metrů vstříc Schwolowi. Na hraně vápna ale zakončoval proti vyběhnutému brankáří příliš bohorovně a hrubě nepovedený lob končí v rukavicích gólmana hostí!
     
    7
    Freiburg právě vstřelil branku!
    Obrana Herthy pořádně zaspala při bránění a v půlce sedmé minuty jde do vedení! Schmid ustál technicky souboje na pravé straně hřiště a poslal parádní centr do vápna na zcela volného VINCENZA GRIFA, který se skvěle do letícího míče položil a nekompromisní hlavičkou pod víko otevírá skóre dnešního zápasu – 1:0! Asistence: Jonathan Schmid.

    Tomáš Kalas

    Góly: 7. Grifo (Schmid), 59. Demirović, 66. Gulde (Grifo), 90+4. Petersen (pen.) – 52. Lukebakio (Dilrosun)


    Držení míče: 42 % : 58 %.
    Střely na branku: 9:3. Střely mimo: 8:7. Rohy: 7:3. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 9:16.
    SC Freiburg: F. Müller – Lienhart, K. Schlotterbeck, Gulde – Schmid, Santamaría (90+1. Abraši), Höfler, Günter (C) – Sallai (60. Džong), Demirović (60. Höler), Grifo (80. Petersen).
    Náhradníci: Uphoff – Heintz, Abraši, Til, Kwon Čang-hoon, Džong, Tempelmann, Höler, Petersen.

    Hertha BSC: Schwolow – Pekarík (75. Zeefuik), Boyata (C) (75. Ngankam), Torunarigha, Mittelstädt – Darida, Stark, Guendouzi – Lukebakio, K. Piątek (86. Redan), Cunha (46. Dilrosun).
    Náhradníci: Jarstein – Alderete, Plattenhardt, Zeefuik, Leckie, Dilrosun, Tousart, Ngankam, Redan.

    Rozhodca: Reichel – Stein, Blos