Vigo – Alavés 2:0 (kon.) | Granada – Real Betis 2:0 (kon.) | Cadiz – Getafe 0:2 (kon.)
Eibar – Real Madrid 1:3 (kon.)
koniec
SD Eibar
1:3 (1:2)
Real Madrid
Nedeľa 20.12.2020, 21:00 • Estadio Municipal de Ipurua • Španielska LaLiga • 14. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Real Madrid síce dokázal vyhrať a získať tri body, ale v druhom dejstve, hlavne jeho závere, mal aj veľké šťastie. Keby využil šance v prvom polčase, bolo by to z jeho strany pokojnejšie. Každopádne, favorit získal tri body. Ja vám ďakujem za pozornosť a prajem pozitívny vstup s negatívnym testom do sviatočného týždňa. (22:51:25)
     
    90+2
    Koniec zápasu.
     
    90+2
    Real Madrid dal gól!
    LUCAS VAZQUÉZ poisťuje výhru v Baskicku. Eibar už hral vabank, španielsky krídelník ušiel za obranu a krížnym pokusom prekonal Dmitrovića.
     
    Strely: 10 – 9
     
    90+1
    Pedro Bigas sa dostal do obrovskej šance. Zakončoval spred hranice malého vápna a jeho strela pokojne mohla ísť do siete, lenže Sergio Ramos predviedol perfektný sklz a zastavil zakončenie.
     
    90
    Nadstavujú sa 2 minúty.
     
    89
    Thibaut Courtois poslal dlhý výkop až k šestnástke súpera, Pedro Bigas loptu odhlavičkoval mimo ihriska. Dani Carvajal sa s autom nebude ponáhľať.
     
    88
    Real Madrid drží loptu v strede ihriska. Potrebuje ju mať pod kontrolou, pretože len so šťastím ušiel penalte, ktorú mal Eibar kopať a domácim stačí jeden moment, aby vyrovnali.
     
    86
    Federico Valverde faulovaný v strede ihriska, dosť tvrdo si na neho vyšliapol Anaitz Arbilla, ktorý ho našťastie netrafil naplno. Keby áno, druhej žltej by sa nevyhol. Aj tak mu to prešlo ltt.
     
    85
    Karim Benzema si na útočnej polovici ihriska pomáhal nedovolene, o loptu Real rýchlo prišiel. Marko Dmitrović ju posiela na opačnú stranu ihriska.
     
    84
    Eibar mal k dispozícii priamy kop, ale center pred bránku Thibauta Courtoisa nebol zakončený.
     
    83
    Penalta to nakoniec nebude. Systém VAR rozhodol, že Sergio Ramos nezahral rukou, ale ono to vyzeralo jednoznačne ako ruka. Tak neviem.
     
    83
    Striedanie v tíme SD Eibar: z ihriska odchádza Papakouli Diop, prichádza Unai Miota.
    Striedanie v tíme SD Eibar: z ihriska odchádza Kike García, prichádza Sergio Álvarez.
     
    82
    Eibar bude kopať pokutový kop a ako keby som to privolal. Po centri do malého vápna Realu Madrid hlavičkoval Jošinori Muto, zakončil do lakťa Sergia Ramosa, ten bol dosť ďaleko od tela.
     
    81
    Desať minút do konca riadneho hracieho času. Real Madrid ide zase do záveru s tým, že ešte to môže byť veľký hazard. Hostia mali dosť príležitostí rozhodnúť už skôr, ktoré nevyužili. Eibar momentálne zvyšuje aktivitu.
     
    80
    Bryan Gil centroval zľava, Dani Carvajal zrazil loptu na aut. Následne prišla dobrá prihrávka pred bránku hostí, loptu odkopol Sergio Ramos.
     
    79
    Thibaut Courtois sa s rozohrávkou nejako neponáhľal, odkop však poslal iba k hráčom súpera. Tí majú znova možnosť založiť svoju aktivitu.
     
    78
    Pedro León bol faulovaný v strede ihriska, Eibar postupne rozvíja ďalšiu akciu. Domáci stále prehrávajú iba o gól, čo je hrateľné.
     
    77
    Dani Carvajal spadol na pravom krídle, získal pre Real Madrid priamy kop vhodný na center. Vysoký pas si ale našiel v rukaviciach Marko Dmitrović.

    Matej Kubove

    Góly: 28. Kike García – 6. Benzema, 13. Modrić, 90+2. L. Vázquez

    Karty:   43. Arbilla (EIB)


    SD Eibar: Dmitrović – Pozo, Bigas, Arbilla, Kévin Rodrígues – Inuj (72. P. León), Papakouli Diop (83. Miota), Expósito, Gil – Muto, Kike García (C) (83. S. Álvarez).
    Náhradníci: Y. Rodríguez – S. Álvarez, Dufur, Recio, P. León, Rafa, Miota.

    Real Madrid: Courtois – Carvajal, Varane, Ramos (C), F. Mendy – Modrić (72. Valverde), Casemiro, Kroos – L. Vázquez, Benzema, Rodrygo (72. Asensio).
    Náhradníci: Altube, Lunin – Asensio, M. Díaz, Nacho Fernández, Jović, Marcelo, Militao, Ödegaard, Odriozola Arzallus, Valverde.