Vigo – Alavés 2:0 (kon.) | Granada – Real Betis 2:0 (kon.) | Cadiz – Getafe 0:2 (kon.)
Eibar – Real Madrid 1:3 (kon.)
koniec
SD Eibar
1:3 (1:2)
Real Madrid
Nedeľa 20.12.2020, 21:00 • Estadio Municipal de Ipurua • Španielska LaLiga • 14. kolo
Predzápasové kurzy
     
    90+2
    Real Madrid dal gól!
    LUCAS VAZQUÉZ poisťuje výhru v Baskicku. Eibar už hral vabank, španielsky krídelník ušiel za obranu a krížnym pokusom prekonal Dmitrovića.
     
    28
    SD Eibar dáva gól!
    Už to pre domácich nevyzerá až tak zle, pretože KIKE GARCÍA dostal čas aj priestor pred šestnástkou súpera, poslal krásnu strelu do rohu bránky. Thibaut Courtois na ňu nedočiahol.
     
    13
    Real Madrid dal gól!
    Fantastická akcia hostí končí druhým gólom. Lucas Vázquez a Karim Benzema zakombinovali na krídle, Francúz vošiel sprava do šestnástky, prihral do druhej vlny na hranicu vápna a LUKA MODRIĆ trafil z prvej pod brvno. Marko Dmitrović si na loptu siahol, lenže dostal to do protipohybu a nedokázal zasiahnuť.
     
    6
    Real Madrid dal gól!
    Rodrygo poslal krásny pas ponad obrancu súpera pred malé vápno, kde si nabehol KARIM BENZEMA a výborne sa zorientoval. Druhým dotykom prestrelil Dmitrovića.

    Matej Kubove

    Góly: 28. Kike García – 6. Benzema, 13. Modrić, 90+2. L. Vázquez

    Karty:   43. Arbilla (EIB)


    SD Eibar: Dmitrović – Pozo, Bigas, Arbilla, Kévin Rodrígues – Inuj (72. P. León), Papakouli Diop (83. Miota), Expósito, Gil – Muto, Kike García (C) (83. S. Álvarez).
    Náhradníci: Y. Rodríguez – S. Álvarez, Dufur, Recio, P. León, Rafa, Miota.

    Real Madrid: Courtois – Carvajal, Varane, Ramos (C), F. Mendy – Modrić (72. Valverde), Casemiro, Kroos – L. Vázquez, Benzema, Rodrygo (72. Asensio).
    Náhradníci: Altube, Lunin – Asensio, M. Díaz, Nacho Fernández, Jović, Marcelo, Militao, Ödegaard, Odriozola Arzallus, Valverde.