Sassuolo – Crotone 4:1 (kon.) | Udinese – AS Rím 0:1 (kon.)
koniec
U.S. Sassuolo Calcio
4:1 (1:0)
FC Crotone
cz Sobota 03.10.2020, 15:00 • Mapei Stadium, Reggio nell'Emilia • Talianska Seria A • 3. kolo
Predzápasové kurzy
    90+3. Manuel LOCATELLI - 4:1
     
    90+3
    Sassuolo právě vstřelilo branku!
    Tento výsledek je už pro hostující hráče velmi krutý. Po centru se k odkopu mohl dostat Marrone, jenže si ve vlastní šestnáctce dával se spoluhráčem nepochopitelně přednost. Zaváhání hostů tak využil MANUEL LOCATELLI, jenž přesnou střelou po zemi k tyči zpečetil dnešní vítězství Sassuola. 4:1. Bez asistence.
    85. Francesco CAPUTO - 3:1
     
    85
    Sassuolo právě vstřelilo branku!
    Domácí dávají další branku a o osudu dnešního utkání je zřejmě rozhodnuto! Chybu v rozehrávce potrestal Berardi, jenž míč vyvezl a poté krásnou průnikovou nabídkou oslovil FRANCESCA CAPUTA. Útočník Sassuola mířil sám na bránu a brankáře Cordaze překonal chytrým lobem. 3:1. Asistence: Domenico Berardi.
    58. Francesco CAPUTO - 2:1
     
    58
    Sassuolo právě vstřelilo branku!
    Domácí taktéž dávají branku z nařízené penalty. Zodpovědnost si vzal na sebe FRANCESCO CAPUTO, který svou penaltu umístil s přehledem k pravé tyči ze svého pohledu. Alex Cordaz stranu trefil, ale na míč nedosáhl. 2:1.
    49. Simeon NWANKWO - 1:1
     
    49
    Crotone právě vstřelilo branku!
    Crotone penaltu proměňuje a najednou dává svou druhou branku v letošní sezoně. K míči se postavil SIMEON NWANKWO, jenž zvolil pomalý rozběh. Do poslední chvíle si počkal na pohyb brankáře a nakonec míč přesně umístil k levé tyči z jeho pohledu. Consigli skočil na stranu opačnou. 1:1.
    19. Domenico BERARDI - 1:0
     
    19
    Sassuolo právě vstřelilo branku!
    Rychlá akce Sassuola končí první brankou! Přenesení hry na pravou stranu bylo naprosto přesné. Na šestnáctce poté Defrel vybídl DOMENICA BERARDIHO, jenž krásnou technickou ranou poprvé rozvlnil síť. Je možné, že střela byla jemně tečovaná, takže střelec gólu se ještě může změnit. 1:0. Asistence: Grégoire Defrel.

    Daniel Fekets

    Góly: 19. D. Berardi (Defrel), 58. Caputo (pen.), 85. Caputo (D. Berardi), 90+3. Locatelli – 49. Nwankwo (pen.)

    Karty:   24. Chiricheş (SAS), 75. Kiriakopoulos (SAS) – 57. Nwankwo (COE), 64. Magallán (COE), 65. Cigarini (COE)


    Držení míče: 58 % : 42 %.
    Střely na branku: 4:6. Střely mimo: 4:10. Rohy: 3:4. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 15:15.
    U.S. Sassuolo Calcio: Consigli – Müldür (53. Kiriakopoulos), Chiricheş (34. K. Ayhan), G. M. Ferrari, Toljan – Bourabia (53. Obiang), Locatelli – D. Berardi (C), Djuričić (89. Traorè), Defrel (89. Peluso) – Caputo.
    Náhradníci: Turati, Pegolo – K. Ayhan, Peluso, F. Ricci, Obiang, Raspadori, Traorè, Haraslín, Ghion, Kiriakopoulos.

    FC Crotone: Cordaz (C) – Magallán, Marrone, Golemić – Reca, Vulić (77. Dragus), Cigarini (77. Gomelt), S. Molina, P. Pereira (84. Rispoli) – Nwankwo, Messias.
    Náhradníci: Festa, D'Alterio – Spolli, Mustacchio, Crociata, Dragus, Zanellato, Gomelt, Mazzotta, Rispoli, Borello, Petriccione.

    Rozhodca: Ivano Pezzuto