Lens – Saint-Étienne 2:0 (kon.) | Nice – Nantes 2:1 (kon.)
koniec
Racing Lens
2:0 (1:0)
AS Saint-Étienne
cz Sobota 03.10.2020, 17:00 • Bollaert-Delelis • Ligue 1 Uber Eats • 6. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Lens, které svého soupeře porazilo výsledkem 2:0. Druhý poločas jednoznačně patřil domácímu celku, který se mohl dostat do dvoubrankového vedení hned v samotném úvodu, avšak Sotoca ve vyložené šanci selhal. Šance hostujícího celku na bodový zisk tak chvíli žily, nicméně druhou červenou kartu pro změnu vyfasoval Chazrí, který tak svůj celek poslal do dvojnásobného oslabení. Lens v poslední desetiminutovce přeci jenom vykřesalo druhou branku. (18:53:54)
     
    Držení míče: 66 % : 34 %.
    Střely na branku: 5:1. Střely mimo: 5:1. Rohy: 12:0. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 22:10.
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    90+1
    Ještě jeden rohový kop pro domácí celek, který se tak během nastaveného času drží na polovině soupeře. Povede se mu vsítit třetí branku?
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o dvě minuty.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, dost možná se nebude vůbec nastavovat. Saint-Étienne by ovšem konec určitě ocenilo.
     
    88
    Střídající Perez nepředvedl zrovna úctyhodný vstup do zápasu, neboť se mu nepovedlo zpracovat rutinní nahrávku. Soupeři tak "vybojoval" další aut zprava.
     
    87
    Macon měl možnost vhazovat od levé autové lajny, jenomže to neprovedl zrovna nejlépe. I tak Hamouma vybojoval další aut, ke kterém se znovu staví Macon.
     
    86
    Do konce tohoto zápasu zbývá něco málo kolem pěti minut, o vítězi je rozhodnuto. Lens totiž vede o dvě branky, hostující celek dohrává bez dvojice hráčů.
     
    85
    Střídání v týmu AS Saint-Étienne: ze hřiště odchází Yvan Neyou, přichází Lucas Douath.
     
    84
    Střídání v týmu Racing Club De Lens: ze hřiště odchází Florian Sotoca, přichází Corentin Jean.
     
    83
    Střídání v týmu Racing Club De Lens: ze hřiště odchází Massadio Haidara, přichází Ismaël Boura.
    Střídání v týmu Racing Club De Lens: ze hřiště odchází Cheick Doucouré, přichází Manuel Perez.
     
    82
    Lens právě vstřelilo branku!
    Tak přeci jenom se domácí dostávají do dvoubrankového vedení! Lens totiž zahrávalo rohový kop z levé strany, na který si na hranici malého vápna dokázal naskočit FLORIAN SOTOCA. Jeho důrazná hlavička směřovala přesně k bližší tyči, přičemž brankář Moulin se za míčem pouze ohlédl.
     
    79
    Na hranici ofsajdu číhal domácí Banza, kterému sice nevyšlo zpracování, avšak otřel míč o nohu protihráče. Se štěstím pro svůj celek vybojoval rohový kop.
     
    78
    Lens je v posledních minutách střelecky aktivní, jenomže střely létají výrazně vedle branky Saint-Étienne. Doucourého další pokus mířil snad deset metrů vedle.
     
    77
    Po jednom z dalších osobních soubojů pro změnu na zemi skončil Cahuzac, nicméně sudí nechal pokračovat ve hře. Racing De Lens tak obstaralo další zakončení.
     
    76
    Clauss se nejprve vydal na útočnou polovinu, kde neměl volného spoluhráče. Až poté se mu nabídl Haïdara, který se dostal do vápna, kde ale neodcentroval.
     
    75
    Maurício velice přesně přenášel hru na Haïdaru, který tentokráte vracel míč pod sebe, kde se nacházel Doucouré. Ani tato rána nesměřovala mezi tři tyče.
     
    74
    Doucouré našel pod sebou lépe postaveného Haïdaru, který to zkoušel do protipohybu brankáře. To nebylo špatné řešení, nicméně míč putoval vedle branky.

    David Suchý

    Góly: 15. G. Kakuta (pen.), 82. Sotoca (Mauricio)

    Karty:   67. G. Kakuta (LNS) – 64. Maçon (SET)   14. Kolodziejczak (SET), 65. Chazrí (SET)


    Držení míče: 66 % : 34 %.
    Střely na branku: 5:1. Střely mimo: 5:1. Rohy: 12:0. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 22:10.
    Racing Lens: Leca – Gradit, Badé, Medina – Clauss, Cahuzac, Doucouré (83. Perez), Haidara (83. Boura) – G. Kakuta (70. Mauricio), Sotoca (84. Jean) – Ganago (15. Banza).
    Náhradníci: Faríñez – Fortes, Bayala, Perez, Banza, Mauricio, Jean, da Costa, Boura.

    AS Saint-Étienne: Moulin – Sissoko, Moukoudi, Kolodziejczak, Maçon – Bouanga (71. Hamouma), Neyou (85. Douath), M. Camara, Aouchiche (46. Chazrí) – Rivera (16. Sow), Nordin (71. Youssouf).
    Náhradníci: Bajič – Monnet-Paquet, Sow, Chazrí, Moueffek, Douath, Hamouma, Krasso, Youssouf.

    Rozhodca: Dechepy – Drouet, Lombard