Granada – Getafe 2:1 (kon.) | Valencia – Levante 1:1 (kon.)
koniec
Granada CF
2:1 (0:1)
Getafe CF
Piatok 12.06.2020, 19:30 • Estadio Nuevo Los Cármenes, Granada • Španielska LaLiga • 28. kolo
Predzápasové kurzy
     
    79
    Granada dala gól!
    Granade sa podaril obrat skóre! Domáci sú teda vo veľkej eufórii, v krátkej dobe dávajú aj svoj druhý gól v tomto zápase a razom sú blízko k zisku troch bodov, CARLOS FERNÁNDEZ sa dostal k lopte, jeho prvý pokus Silva vyrazil pred seba, ale dorážka už bola úspešná – 2:1!
     
    71
    Granada dala gól!
    A je vyrovnané! Domáci futbalisti sa tak predsa len dočkali gólu v tomto zápase, aj keď im k nemu pomohol súper. Do pokutového územia Getafe smerovala centrovaná lopta, ktorá zasiahla DJENÉA DAKONAMA a ten si dáva nešťastný vlastný gól – 1:1!
     
    20
    Getafe dalo gól!
    A máme tu otvárací gól tohto stretnutia! Tento útok hosťujúceho celku bol zahratý výborne, Molina prihrával do pokutového územia, tam sa po skrumáži lopta dostala na kopačku Cucurellu, ktorý ju v páde posunul na hranicu pokutového územia a odtiaľ sa presnou strelou prezentuje DAVID TIMOR – 0:1!

    Miroslav Revaj

    Góly: 71. Dakonam (vla.), 79. C. Fernández – 20. Timor

    Karty:   10. Díaz (GRN), 16. C. Fernández (GRN), 45. Soldado (GRN), 49. Gonalons (GRN), 68. Y. Herrera (GRN) – 23. Etxeita (GET), 61. Etebo (GET), 90. Duro (GET), 90+3. Damián Suárez (GET)


    Granada CF: Rui Silva – Díaz (C), Sánchez, D. Duarte, Neva – Y. Herrera (70. Bastiao Dias), Gonalons (59. Eteki) – Foulquier (46. Vico), C. Fernández, Machís (85. J. Vallejo) – Soldado (70. Antoñín).
    Náhradníci: A. Escandell, Andorinha – J. A. Martínez, Antoñín, Vico, Eteki, Rodríguez Ruiz, Azeez, J. Vallejo, Bastiao Dias.

    Getafe CF: Soria – Damián Suárez, Dakonam, Etxeita, Oliveira – Nyom (84. Ndiaye), Etebo, Timor (85. Duro), Cucurella (77. Kenedy) – J. Molina (C), Deyverson (60. Ángel Rodríguez).
    Náhradníci: Chichizola – Portillo, Ángel Rodríguez, Cabaco, Chema, Poulolo, Ndiaye, Antunes, Kenedy, Jason, Duro.

    Rozhodca: Medié – Barranco, Méndez

    Diváci: Hrá sa bez prítomnosti divákov