Alavés – Real Madrid 1:2 (kon.) | Sociedad – Eibar 4:1 (kon.) | Mallorca – Real Betis 1:2 (kon.)
Valencia – Villarreal 2:1 (kon.)
koniec
Valencia CF
2:1 (0:0)
Villarreal CF
Sobota 30.11.2019, 21:00 • Estadio de Mestalla, Valencia • Španielska LaLiga • 15. kolo
Predzápasové kurzy
     
    90+4
    Gasparovu strelu z pravej strany zrazil obranca Valencie ku Gerardovi Morenovi, ktorého strelu z otočky zablokoval Gabriel. Následná slabá strela Anguissu sa stala ľahkou korisťou brankára Valencie.
     
    86
    Striedanie v tíme Valencia CF: z ihriska odchádza Rodrigo, prichádza Rubén Sobrino.
     
    83
    Striedanie v tíme Valencia CF: z ihriska odchádza Francis Coquelin, prichádza Vicente Esquerdo.
     
    79
    Striedanie v tíme Villarreal CF: z ihriska odchádza Moisés Gómez, prichádza Carlos Bacca.
     
    75
    Žltú kartu za držanie prenikajúceho Chukwuezeho za dres dostáva Dani Parejo (Valencia CF).
     
    73
    Striedanie v tíme Villarreal CF: z ihriska odchádza Manu Morlanes, prichádza Javier Ontiveros.
     
    70
    Valencia dala gól!
    Domáci sa znovu dostávajú do vedenia! Soler oblúčikom za obrancov Villarrealu vysunul do šestnástky Wassa, ktorý ešte natiahnutou nohou v páde posunul loptu pred bránu a k nej sa dostal dobiehajúci FERRÁN TORRES. Ten na nič nečakal a z prvej poslal loptu na bránu. Presúvajúci brankár Asenjo loptu zasiahol, už si ju ale len zrazil do brány.
     
    69
    Striedanie v tíme Valencia CF: z ihriska odchádza Maxi Gómez, prichádza Kévin Gameiro.
     
    64
    Quintilla centroval do stredu šestnástky Valencie na striedajúceho Chukwuezeho, ktorý svojim prvým kontaktom s loptou usmernil hrací predmet hlavou tesne mimo domácej brány.
     
    63
    Striedanie v tíme Villarreal CF: z ihriska odchádza Karl Toko Ekambi, prichádza Samuel Chukwueze.
     
    62
    Triguerosov center z rohu odhlavičkoval znovu Mangala a Valencia okamžite vyrazila na opačnú stranu. Rodrigo zakončil rýchly protiútok domácich strelou spoza šestnástky k pravej tyči a Asenjo musel znovu zasiahnuť.
     
    60
    Parejov výborný center sa odrazil priamo pred brankárom Asenjom od zeme do ľavej strany a pred gólmanom hostí sa ešte snažil loptu zasiahnuť Mangala. Nepodarilo sa mu to, brankár Villarrealu ale musel výborným zákrokom tento center vyraziť.
     
    55
    Žltú kartu za nafilmovaný pád a následné podrazenie Rodriga dostáva Gerard Moreno (Villarreal CF).
     
    54
    Villarreal dal gól!
    Hostia rýchlo odpovedajú na gól domácich a vyrovnávajú! ANDRÉ ANGUISSA získal loptu v strede poľa, potiahol ju k šestnástke a aj keď mu ju Gabriel vypichol, tak sa odrazila ku Kamerunčanovi naspäť. Anguissa si potom loptu posunul na pravačku a strelou po zemi, na ktorú si siahol brankár Cillessen, strelil svoj prvý gól v sezóne.
     
    49
    Valencia dala gól!
    Domáci sú odmenení za svoju aktivitu a otvárajú skóre! Maxi Gómez nádherným pasom za obranu vysunul medzi dvojicu obrancov Villarrealu RODRIGA, ktorý si posunul loptu okolo vybiehajúceho brankára Asenja a z ostrého uhla dokázal hrací predmet poslať do prázdnej brány.
     
    39
    Obliehanie šestnástky Villarrealu pokračuje. Gayá centroval z ľavej strany do stredu pokutového územia na Daniho Pareja, ktorý loptu sklepol hruďou na Ferrána Torresa. Ten zakončoval halfvolejom, strelu k pravej tyči však ďalším výborným zákrokom vyrazil Sergio Asenjo.
     
    36
    Rodrigo výbornou kolmicou na pravú stranu šestnástky vysunul Solera, ktorého strelu zblízka vyrazil brankár Asenjo. K dorážke sa potom dostal sám Rodrigo, ktorého strelu takisto zneškodnil brankár Villarrealu. Ten teraz výrazne podržal svoj tím.
     
    34
    Ferrán Torres sa tiež odhodlal k strele zhruba z 25 metrov. Jeho tvrdá strela bola presnejšia a pri svojej pravej tyči ju musel chytiť brankár Asenjo.
     
    31
    Nádhernou prihrávkou za obranu našiel Soler nabiehajúceho Rodriga, ktorý z prvej loptu usmernil loptu k ľavej tyči Asenjovej brány. Gólová radosť domácich však netrvala dlho, pretože Rodrigovi bol odpískaný ofsajd. Ofsajd potom potvrdil i VAR.
     
    17
    Prvú žltú kartu zápasu dostáva za faul kolenom na prenikajúceho Coquelina Raúl Albiol (Villarreal CF).
     
    15
    Gerard Moreno (Villarreal CF) kopol penaltu po zemi do ľavej strany, brankár Valencie Cillessen ale vystihol stranu a loptu chytil. Mizerne kopnutá penalta!
     
    13
    Po centri Triguerosa z ľavej strany sa medzi stopérmi Valencie ocitol nepochopiteľne neobsadený Gerard Moreno a tomu v zakončení zabránil podrazením Mangala. Penalta pre Villarreal!

    Michal Sadlek

    Góly: 49. Rodrigo, 70. Torres – 54. Anguissa

    Karty:   75. Parejo (VAL) – 17. Albiol (VLR), 55. G. Moreno (VLR)

    Nepremenená penalta: 15. G. Moreno (VLR), brankár Cillessen zneškodnil


    Držení míče: 42 % : 58 %.
    Střely na branku: 7:7. Střely mimo: 4:9. Rohy: 6:4. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 8:17.
    Valencia CF: Cillessen – Wass, Mangala, Gabriel, Gayá – F. Torres, Coquelin (83. Esquerdo), Parejo (C), Soler – Rodrigo (86. Sobrino), Maxi Gómez (69. Gameiro).
    Náhradníci: Doménech – T. Correia, Esquerdo, Gameiro, Javi Jiménez, Sobrino, M. Vallejo.

    Villarreal CF: Asenjo – M. Gaspar (C), Albiol, P. Francisco Torres, Quintilla – Trigueros, Morlanes (73. Ontiveros), Anguissa, Moisés Gómez (79. Bacca) – G. Moreno, Toko Ekambi (63. Chukwueze).
    Náhradníci: Andrés Fernández – Bacca, Cáseres, Chukwueze, Ra. Funes Mori, Ontiveros, Peña.

    Rozhodca: Grado – Manzano, Nicolás

    Diváci: 38 521