Real Madrid – Arsenal 2:2 (3:2 po pen.) | CD Guadalajara – Atlético Madrid 0:0 (4:5 po pen.) | Bayern – AC Miláno 1:0 (kon.)
Juventus – Inter 1:1 (4:3 po pen.)
koniec
Bayern Mníchov
1:0 (1:0)
AC Miláno
cz Streda 24.07.2019, 03:05 • Children´s Mercy Park, Kansas City • International Champions Cup
Predzápasové kurzy
     
    90+1
    Střídání v týmu AC Milán: ze hřiště odchází Castillejo, přichází Mionič.
    90. Alaba - neuznaný gól (BAY)
     
    90
    Místo vyrovnání mohlo být rozhodnuto, to by se ale nesměl pískat ofsajd. Na zadní tyč si naběhl Alaba, který si ukázkově zpracoval míč a poslal ho na pravou stranu branky. Ovšem nepohlídal si náběh, a tak gól nemůže platit.
     
    82
    Mnichovští se už radovali z druhé branky, ovšem hlavní rozhodčí ji po chvilce odvolal. ARp nezvládl nejprve zpracování, ale balon zůstal u něj, a tak ho poslal nekompromisně pod břevno. Dle hlavního rozhodčího zahrál německý útočník rukou.
     
    79
    Střídání v týmu Bayern Mnichov: ze hřiště odchází Müller, přichází Stiller.
    64. Cutrone (ACM)
     
    64
    To snad ani není možné, co AC dokázala spálit. Po špatné přihrávce se na ose dostal k míči střídající Cutrone. Hostující hráč už byl sám před brankářem, ale trefil jen jeho nohu.
     
    59
    Střídání v týmu AC Milán: ze hřiště odchází Maldini, přichází Cutrone.
    Střídání v týmu Bayern Mnichov: ze hřiště odchází Coman, přichází Alaba.
    Střídání v týmu Bayern Mnichov: ze hřiště odchází Sanches, přichází Singh.
     
    50
    Žlutou kartu dostává Hakan Calhanoglu (AC Milán), jelikož jeho došlap na patu soupeře byl dost nevhodný. Coman chtěl následně faulujícího hráče atakovat, ovšem Davies ho na poslední chvíli zastavil.
     
    46
    Střídání v týmu Bayern Mnichov: ze hřiště odchází Kimmich, přichází Mihaljević.
    Střídání v týmu Bayern Mnichov: ze hřiště odchází Neuer, přichází Ulreich.
    Střídání v týmu Bayern Mnichov: ze hřiště odchází Tolisso, přichází Alcantara.
    45+4. Leon GORETZKA - 1:0
     
    45+4
    Bayern právě vstřelil branku!
    Už to vypadalo, že první poločas skončí bez branek, ovšem opak se stal pravdou! Joshua Kimmich v nastaveném čase vymyslel přihrávku do šestnáctky a navíc za obranu, kam mířil LEON GORETZKA. Jeho pokus vedl podél brankáře a zapadl do vzdálenějšího spodního rohu branky. Asistence: Joshua Kimmich.
     
    44
    Střídání v týmu Bayern Mnichov: ze hřiště odchází Hernandez, přichází Conti.
    33. Sanches (BAY)
     
    33
    Zpoza šestnáctky se do balonu opřel Sanches, jehož pokus proletěl těsně vedle pravé tyče. Portugalský hráč předvedl, že jeho zakončení má opravdu obrovskou sílu.
    31. Calabria (ACM)
     
    31
    Na pravé straně měl dost času Calabria, který se dostal až k přihrávce před branku. Ovšem Castillejo na míč nedosáhl, a tak stav zápasu zůstává nezměněn.
    23. Maldini (ACM)
     
    23
    Z hranice vápna vystřelil Piatek, jehož pokus byl sražen na levou stranu, kam si naběhl Hernandez. Francouzský hráč se přes dva soupeře dostal do šestnáctky, kde přihrál před branku. Ve velké šanci se ocitl Maldini, který branku trestuhodně přestřelil.
     
    4
    Na druhé straně běžel za balonem Castillejo, kterého do hry nepustili obránci. Následně přišla tvrdá rána z levé strany šestnáctky, kterou Neuer vyrazil. Kombinace AC trvala i nadále, z dálky se do míče opřel Biglia, jehož pokus šel těsně nad břevno.

    Michal Luxa

    Góly: 45+4. Goretzka (Kimmich)

    Karty:   50. Calhanoglu (ACM)


    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 3:3. Střely mimo: 7:5. Rohy: 7:5. Ofsajdy: 3:0. Fauly: 15:7.
    Bayern Mníchov: Neuer (C) (46. Ulreich) – Kimmich (46. Mihaljević), Süle, Pavard, Davies – Goretzka, Tolisso (46. Alcantara), Sanches (59. Sanches) – Müller (79. Stiller), Arp, Coman (59. Singh).
    Náhradníci: Hoffmann, Ulreich – Alaba, Alcantara, Lewandowski, Johansson, Kehl, Mihaljević, Poznanski, Singh, Stiller, Zaiser.

    AC Miláno: G. Donnarumma – Calabria, Gabbia, Strinič, Hernandez (44. Conti) – Biglia (C) – Calhanoglu, Maldini (59. Cutrone), Borini – Piatek, Castillejo (90+1 Mionič).
    Náhradníci: A. Donnarumma, Plizzari – Brescianini, Copanni, Capone, Conti, Cutrone, Mionič.

    Rozhodca: Chapman – Kennard, Swartzel