Slovan Bratislava – Trenčín 3:3 (kon.) | Trnava – Ružomberok 0:0 (kon.)
koniec
ŠK Slovan Bratislava
3:3 (3:1)
AS Trenčín
Nedeľa 26.08.2018, 17:30Niké liga • 6. kolo
Predzápasové kurzy
     
    88
    Trenčín dal gól!
    Neuveriteľné, malá športová katastrofa pre Slovan. Razom je vyrovnané. HAMZA ČATAKOVIČ posiela loptu k pravej žrdi, zatiaľ čo Greif sa hádzal naľavo.
     
    86
    Trenčín dal gól!
    Hneď po udelení ltej karty Trenčania rozohrali nakrátko, výborný center našiel ANTONIA MANCEHO, ktorý sa odpútal od Apaua a hlavou znižuje na 2:3!
     
    44
    Trenčín dal gól!
    Kontaktný gól AS je na svete! Ubbink našiel na hranici šestnástky HAMZU ČATAKOVIČA, ktorý vyzvŕtal niekoľkých brániacich hráčov a ako nôž maslom prešiel až k zakončeniu, strelou do pravej časti brány rozvlnil sieť!
     
    38
    Slovan dal gól!
    Šporar dostal loptu od Dražiča, ktorý ju získal v osobnom súboji. Šporar sa neunáhlil s koncovkou, využil dezorganizáciu trenčianskej obrany, poslal prihrávku do druhej vlny, kam si nabehol MITCH APAU a chladnokrvne zvyšuje na 3:0, Šemrinec bol bezmocný.
     
    28
    Slovan dal gól!
    Premiérový gól vo Fortuna lige strieľa DEJAN DRAŽIČ. Gólu predchádzal vyhraný hlavičkový súboj a následná milimetrová prihrávka oblúčikom od Mohu, ktorý v 16-tke našiel Dražiča, ten sa s loptou ešte stihol otočiť a napálil ju do šibenice!
     
    2
    Slovan dal gól!
    Máme tu bleskurýchly úvodný gól. Nono získal loptu v strede poľa a jedným dotykom vysunul nabiehajúceho ANDRAŽA ŠPORARA, toho ešte tiesnil Jakub Paur, no Šporar sa nenechal rozhodiť a chladnokrvne posiela svoj tím do vedenia prízemnou strelou k ľavej žrdi Šemrincovej brány!

    Daniela Mesíková

    Góly: 2. Šporar (Nono), 28. Dražić (Moha), 38. Apau (Šporar) – 44. Čataković (Ubbink), 86. Mance, 88. Čataković (pen.)

    Karty:   86. Nono (SBA), 88. Greif (SBA) – 51. van Arnhem (TRE), 53. Ubbink (TRE), 69. Čataković (TRE)


    ŠK Slovan Bratislava: Greif – Apau, Saláta, Bajrić, Božikov (C) – Nono – Savičevič (81. Hološko), Holman (62. de Kamps) – Dražić, Šporar, Moha.
    Náhradníci: Šulla – Laczkó, Rundič, de Kamps, Cmiljanić, Hološko, Strelec.

    AS Trenčín: Šemrinec – Yem, Paur, Mašović, Skovajsa – Ubbink (C), van Arnhem (85. Kleščík) – Azango, Bukari (77. Sleegers) – Čataković, Kvocera (46. Mance).
    Náhradníci: Hrdlička – Slávik, Sleegers, Kleščík, Pišoja, Mance, Letenay.

    Rozhodca: Chmura – Hrčka, Chládek

    Diváci: 1 567