Valladolid – Barcelona 0:1 (kon.) | Espanyol – Valencia 2:0 (kon.) | Sevilla – Villarreal 0:0 (kon.)
Girona – Real Madrid 1:4 (kon.)
koniec
Girona FC
1:4 (1:1)
Real Madrid
Nedeľa 26.08.2018, 22:15 • Estadio Municipal de Montilivi, Girona • Španielska LaLiga • 2. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Druhý polčas zvládol lepšie Real Madrid, ktorý získal v 52. minúte aj druhý pokutový kop, ktorý Benzema úspešne využil a to sa ukázalo ako zlomový moment stretnutia. Zakrátko sa pridal gólovo aj Bale a svoj druhý gól v tomto zápase zaznamenal Benzema a tak hostia po výhre 4:1 získavajú druhé víťazstvo v novej sezóne. Girona nehrala až tak zle, ako hovorí výsledok, ale vyrobila dva pokutové kopy a hrubé chyby v obrane ju stáli body. Navas však vytiahol v bránke Realu dva dobré zákroky, čo však už bolo za rozhodnutého stavu.

    S týmto konštatovaním sa lúčim a prajem už dobrú noc, podobne aj úspešný štart do nového týždňa. Zápasom vás sprevádzal Miroslav Revaj. (00:08:10)
     
    90+4
    Koniec zápasu.
     
    90+3
    Už sa blíži aj koniec nadstaveného času, počkáme na záverečný hvizd rozhodcu, ktorý potvrdí tri body pre Real Madrid.
     
    90+1
    Výborný zákrok od Navasa! Kapitán domácich Granell to skúšal strelou z prvej, namieril to parádne, ale brankár Realu vyťahuje skvelý zákrok a zabránil tak aspoň kozmetickej úprave skóre! Kamera si potom vybrala Courtoisa na striedačke, ktorý márne čaká na príležitosť medzi troma žrďami.
     
    90
    Hlavnému rozhodcovi Martínez sa ešte zrejme domov nechce, druhý polčas predlžuje o 4 minúty!
     
    89
    Spomínaný riadny hrací čas sa už čoskoro naplní, čakáme na údaj o nadstavenom čase. Zrejem to však už hlavný rozhodca Martínez nebude chcieť zbytočne naťahovať.
     
    88
    Žltú kartu dostáva Lucas Vázquez (Real Madrid CF).
     
    87
    Záver zápasu sa už nezadržateľne blíži, domáci zbabrali druhý polčas a po hrubých chybách tak prišli o bodový zápis s veľkým favoritom. Ostáva dohrať posledné minútky riadneho hracieho času.
     
    86
    Striedanie v tíme Real Madrid CF: z ihriska odchádza Gareth Bale, prichádza Lucas Vázquez.
     
    85
    Žltú kartu dostáva Karim Benzema (Real Madrid CF).
     
    84
    Ale aj domáci skúšajú aspoň kozmeticky upraviť skóre, ale majú to po celý druhý polčas náročné presadiť sa v útoku. Na ich strane môžme registrovať len jednu zaujímavú príležitosť, s ktorou si Navas poradil.
     
    83
    Real to však ešte skúša smerom dopredu, chcel by pridať nejaký ten gól navyše. Pomaly sa však blíži záver tohto stretnutia, zrejme sa ani nebude nadstavovať.
     
    81
    Zápas sa tak už bude len dohrávať, Real Madrid si pripíše druhé víťazstvo v novej sezóne. Skóre hovorí jasnou rečou, ale na ihrisku to až tak jednoznačne nevyzeralo. Dve penalty pre hostí a aj zvyšné dve gólové situácie boli po hrubých chybách.
    80. Karim Benzema (REA) - 1:4
     
    80
    Real Madrid dal gól!
    Gól však prichádza na druhej strane a to znamená definitívne rozhodnutie tohto stretnutia! Domáci už útočili vo väčšom počte, začali riskovať a tak súper vpadol do otvorenej obrany. Pred bránou domácich prišla presná prihrávka na KARIMA BENZEMU a ten umiestnil loptu do siete – 1:4! Situáciu ešte posudzoval videorozhodca, či sa nejednalo o ofsajd, ale gól je napokon uznaný.
     
    79
    Mohlo však byť znížené! Borja Garcia si krásne nabehol na prihrávku v pokutovom území, ale jeho pokus k ľavej tyčke vytesnil do bezpečia brankár Navas!
     
    79
    Striedanie v tíme Girona FC: z ihriska odchádza Pedro Porro, prichádza Aday.
     
    78
    Luka Modrić sa ihneď po svojom príchode na trávnik zapojil do útočnej akcie, prepracoval sa s loptou až do pokutového územia, ale jeho zakončenie zblokovala obrana súpera do bezpečia.
     
    77
    Striedanie v tíme Real Madrid CF: z ihriska odchádza Isco, prichádza Luka Modrić.

    Miroslav Revaj

    Góly: 16. B. García – 39. Ramos (pen.), 52. Benzema (pen.), 59. Bale, 80. Benzema

    Karty:   33. Porro (GIR), 63. Espinosa (GIR), 64. Muniesa (GIR) – 67. Carvajal (REA), 85. Benzema (REA), 88. L. Vázquez (REA)


    Girona FC: Bunú – Porro (79. Aday), Espinosa, Juanpe, Muniesa – Pons, Timor, Granell (C) – Portugués, Lozano (58. Stuani), B. García.
    Náhradníci: Iraizoz – Alcalá, Aday, Aleix Garcia, Paik Seung-ho, Roberts, Stuani.

    Real Madrid: Navas – Carvajal, Nacho Fernández, Ramos (C), Marcelo (60. Varane) – Kroos, Casemiro – Bale (86. L. Vázquez), Isco (77. Modrić), Asensio – Benzema.
    Náhradníci: Courtois – Mayoral, Varane, M. Llorente, D. Ceballos, Modrić, L. Vázquez.

    Rozhodca: Martínez – Barbero, Noval