Brazília – Kostarika 2:0 (kon.) | Nigéria – Island 2:0 (kon.) | Srbsko – Švajčiarsko 1:2 (kon.)
koniec
Nigéria
2:0 (0:0)
Island
Piatok 22.06.2018, 17:00 • Volgograd Arena, Volgograd • Majstrovstvá sveta • Skupina D
Predzápasové kurzy
    75. Ahmed Musa (NIG) - 2:0
     
    75
    Nigéria dala gól!

    Teraz to tam však už Nigérii padlo a Island má veľké problémy! AHMED MUSA dnes predvádza veľké futbalové divadlo, keď sa znova dostal do pokutového územia, krásne obišiel obrancu, oklamal aj brankára Halldórssona a skóruje do odkrytej časti brány, Nigéria vyhráva 2:0!
    49. Ahmed Musa (NIG) - 1:0
     
    49
    Nigéria dala gól!

    Je tu otvárací gól tohto zápasu! Island zahrával autové vhadzovanie v blízkosti pokutového územia Nigérie, ale africký celok rýchlo získal loptu na svoje kopačky a vyrazil do protiútoku. Obrana Islandu teraz zaváhala, nasledoval center pred bránu, k lopte sa dostal AHMED MUSA a po výbornom spracovaní lopty sa stáva prvým strelcom Nigérie na šampionáte v Rusku a posiela svoj tím do vedenia 1:0!

    Miroslav Revaj

    Góly: 49. Musa, 75. Musa

    Karty:   44. Idowu (NIG)

    Nepremenená penalta: 82. G. Sigurdsson (ISL), mimo


    Nigéria: Uzoho – Omeruo, Troost-Ekong, Balogun – Moses, Etebo (90. Iwobi), Obi Mikel (C), Ndidi, Idowu (46. Ebuehi) – Musa, Iheanacho (85. Ighalo).
    Náhradníci: Ezenwa, Akpeyi – S. Abdullahi, Awaziem, Ebuehi, Echiejile, Obi, Ogu, Onazi, Ighalo, Iwobi, Nwankwo.

    Island: Halldórsson – Sävarsson, Árnason, R. Sigurdsson (65. Ingason), Magnússon – Gíslason, Gunnarsson (C) (87. A. Skúlason), G. Sigurdsson, B. Bjarnason – Bödvarsson (71. B. Sigurdarson), Finnbogason.
    Náhradníci: Rúnarsson, Schram – Eyjólfsson, Ingason, A. Skúlason, Fridjónsson, A. Gudmundsson, Gudmundsson, Hallfredsson, Ó. Skúlason, Traustason, B. Sigurdarson.

    Rozhodca: Matthew Conger (Nový Zéland) – Simon Lount (Nový Zéland), Tevita Makasini (Tonga) – Ricardo Montero (Kostarika)