Švajčiarsko – Rakúsko 3:2 (po pr.) | Nórsko – Lotyšsko 2:3 (po pr.) | Francúzsko – Bielorusko 6:2 (kon.)
Fínsko – J. Kórea 8:1 (kon.) | Česko – Slovensko sk 3:2 (po pr.) | Dánsko – USA 0:4 (kon.)
koniec
Francúzsko
6:2 (2:1, 1:0, 3:1)
Bielorusko
Sobota 05.05.2018, 16:15 • Royal Arena, Kodaň • Majstrovstvá sveta • Skupina A
Predzápasové kurzy
Partner:

    Príspevok, ktorý zdieľa @onlajny,

     
    Skončilo sa dnešné stretnutie medzi Francúzskom a Bieloruskom. Skončilo sa trochu prevapivým výsledkom 6:2, avšak kto dnešný zápas sledoval, prekvapený byť nemôže. Francúzi totiž dominovali vo všetkých smeroch.

    Najlepší hráči zápasu:

    v tíme Francúzska: Stephane da Costa
    v tíme Bieloruska: Alexander Pavlovič

    Ja vám v tejto chvíli ďakujem za pozornosť a už teraz vás pozývam sledovať vdčerný súboj Slovenska proti Česku. Priblížime si ho prostredníctvom podrobného textového prenosu i obrazového obsahu. (18:35:20)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:05
    Prebieha posledná minúta tohto zápasu.
    57:56 Jordann Perret (FRA) - 6:2
     
    57:56
    Francúzsko dalo gól!
    Gólový poltucet v bieloruskej sieti je oficiálne zavŕšený. Puk teraz pustil Karnauchov trestuhodne len pred seba, čo využil na gólovú dorážku JORDANN PERRET. Asistencia: Kévin Hecquefeuille.
     
    57:48
    Denisov zaviezol puk stredom poľa až do útočnej tretiny, kde ho odovzdal svojim spoluhráčom. Tí sa nechali zbytočne vytlačiť do rohu klziska, odkiaľ strieľať nemohli.
     
    56:20
    Medzičasom začali plynúť záverečné štyri minúty dnešného zápasu. Ten sa už bude pravdepodobne len dohrávať, predovšetkým Francúzi sa totiž pravdepodobne do riskantných akcií púšťať nebudú.
     
    55:56
    Vylúčenie v tíme Bielorusko (Jegor Šarangovič – 2 min., nedovolené bránenie brankárovi).
    54:46 Pavel Vorobej (BLR) - 5:2
     
    54:46
    Bielorusko dalo gól! Napokon to tam Bielorusom predsa len padlo. Hardy najskôr vykopol bombu od modrej čiary priamo pred seba, avšak rovnaká strela prišla aj o niekoľko sekúnd neskôr. To už PAVEL VOROBEJ skóroval. Asistencie: Geoff Platt, Dmitrij Korobov.
     
    54:30
    Medzičasom hrajú Francúzi so štyrmi korčuliarmi.
     
    54:15
    Presiová hra Bieloruska piatich proti trom sa ešte predĺžila. Celok písaný ako hosťujúci ale podobné situácie dnes absolútne nezvláda. Potvrdzuje sa to aj v tejto chvíli.
     
    53:44
    Vylúčenie v tíme Francúzsko (Damien Fleury – 2 min., nebezpečná hra vysokou hokejkou).
     
    53:10
    Už sú ale Bielorusi pred Hardym. Vhadzovať sa bude po jeho pravej ruke.
     
    52:45
    To je neuveriteľné. Ani presilová hra o dvoch mužov zjavne Bielorusom nestačí na to, aby sa usadili v pásme svojho súpera. Práve naopak, Francúzsko sa dostalo do prečíslenia dvoch proti jednému a aj keď neskórovalo, získalo niekoľko cenných sekúnd.
     
    52:15
    Vylúčenie v tíme Francúzsko (Valentin Claireaux – 2 min., vrazenie na mantinel).
     
    51:58
    Karnauchov sa teraz musel vo svojom bránkovisko rozkorčuľovať. Dlhší čas totiž nezasahoval. Signalizuje sa však ďalšie vylúčenie v tíme Francúzska.
     
    51:37
    O slovo sa teraz prihlásil Chenkeľ. Ten prebral puk na svoju čepeľ, niekokoľkrát ho na nej pomiešal, avšak následne nestrieľal. Zvolil úplne zbytočnú prihrávku do strany, ktorá celú akciu pokazila.

    Lukáš Pancurák

    Góly a asistencie: 4. Fleury (S. Da Costa, Rech), 14. S. Da Costa (Janil), 39. Lamperier (Claireaux, Hecquefeuille), 43. Manavian (S. Da Costa), 48. Guttig (Perret), 58. Perret (Hecquefeuille) – 20. Pavlovič (Razvadovskij, Vorobej), 55. Vorobej (Platt, Korobov)


    Francúzsko: Hardy (Quemener) – Manavian, Auvitu, Chakiachvili, Hecquefeuille (A), Janil, Gallet, Raux – Fleury (A), S. Da Costa (C), Rech – Guttig, Treille, T. Da Costa – Claireaux, Lamperier, Texier – Ritz, Douay, Perret – Leclerc.
    Bielorusko: Kuľbakov (M. Karnauchov) – Lisovec, Chenkeľ, Faľkovskij, Korobov (A), Denisov, Vorobej, Djukov – Šarangovič, Linglet, Pavlovič (C) – Kovyršin, Gavrus, Drozd – Demkov, Kitarov (A), Razvadovskij – Levša, Kislyj, Suško – Platt.

    Rozhodca: Gouin (CAN), Lemelin (AUT) – Fluri (SUI), Suominen (FIN)

    Diváci: 6529