Novosibirsk – Vladivostok 2:4 (kon.) | Omsk – Red Star Kunlun 3:0 (kon.) | Jekaterinburg – HC Slovan sk 6:3 (kon.)
Jugra Chanty-Mansijsk – Barys 2:5 (kon.) | Čeljabinsk – Viťaz 2:1 (kon.) | Togliatti – Helsinki 0:4 (kon.)
koniec
Avtomobilist Jekaterinburg
6:3 (2:1, 0:0, 4:2)
HC Slovan Bratislava
Štvrtok 12.10.2017, 16:00 • Kultúrno-zábavný komplex Uralec, Jekaterinburg • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:49
    Mazanec zneškodnil Kinga, keď domáci založili brejkovú akciu, puk po strele z pravej strany Marek poslal na druhú stranu klziska a v dorážke do lapačky vychytal Kinga.
    58:08 Arťom Garejev - 6:3
     
    58:08
    Jekaterinburg dal gól!
    Slovan hral bez brankára, Després potiahol na ľavej strane puk do pásma, chyboval zadovkou, Smoleňáka nenašiel, puk si zobral na hokejku ARŤOM GAREJEV, potiahol ho do stredného pásma a od červenej čiary poslal puk do opustenej klietky belasých.
     
    58:03
    Mazanec vykorčuľoval na striedačku, Slovan hrá power play bez brankára.
    56:11 Colby Genoway - 5:3
     
    56:11
    Slovan Bratislava dal gól!
    Slovan zaútočil do rozhodenej obrany, Smoleňák z pravej strany neuspel, no poslal potom puk pred bránkovisko a popod padajúceho Kovářa zakončil COLBY GENOWAY.
     
    55:13
    Meszároš vystrelil príklepom od modrej, Kovář sa posadil v rozkľaku na ľad a puk skončil v jeho lapačke.
     
    55:00
    Simakov dostal dve minúty za držanie, Slovan má opäť možnosť na korigovanie výsledku.
     
    52:34
    Smoleňák si vypýtal faul a hlavný poslal na trestnú Timašova, dve minúty za hákovanie.
    51:15 Jevgenij Česalin - 5:2
     
    51:15
    Jekaterinburg dal gól!
    Mazanec nedobre rozohral puk, pri mantineli pri kruhu ho zachytil Pestunov, ktorý pohotovo poslal puk pred bránku a kým sa stihol Mazanec v bránkovisku zorientovať, JEVGENIJ ČESALIN mu puk poslal do siete. Asistencia: Dmitrij Pestunov.
     
    49:05
    Belasí nevedia čo s disciplínou, nevedia čo so sebou, zbytočný faul Genowaya v strednom pásme, dve minúty za nebezpečnú hru so zdvihnutou hokejkou, presilovka pre Avtomobilist.
     
    48:22
    Slovan Bratislava dal gól!
    Slovan sa predviedol peknou útočnou akciou, IVAN ŠVARNÝ potiahol puk do pásma, nepremýšľal dlho a príklepom z ľavého kruhu prestrelil Kovářa v bránke domácich. Asistencie: Tomáš Voráček a Juraj Mikúš.
    45:36 Arťom Garejev - 4:1
     
    45:36
    Jekaterinburg dal gól!
    Spoza bránky od Michnova puk smeroval pred bránkovisko, Torčeňuk vystrelil, Mazanec puk vyrazil späť do hry, Torčeňuk korčuľou puk posunul vľavo a ARŤOM GAREJEV trafil odkrytú časť hosťujúcej bránky. Asistencie: Alexander Torčeňuk a Alexej Michnov.
     
    45:05
    Paré zakončil z pravej strany pred bránkoviskom, Francis svojim pukom zrejme opečiatkoval brvno Mazancovej bránky.
     
    44:04
    Meszároš inkasuje dve minúty za vrazenie na mantinel, Slovan pôjde do trojky.
     
    43:43
    Genoway za nedovolené bránenie oslabuje tím od Dunaja, Avtomobilist tak bude hrať ďalšiu svoju dnešnú presilovku.
    42:55 Jegor Milovzorov - 3:1
     
    42:55
    Jekaterinburg dal gól!
    Avtomobilist zamkol belasých v pásme, Paré od ľavého kruhu poslal puk na modrú, odtiaľ pálil Triamkin, Mazanec puk vyrazil pred seba a v dorážke uspel JEGOR MILOVZOROV. Asistencie: Nikita Triamkin a Francis Paré.
     
    41:27
    Česalin si to namieril medzi dvoch hráčov belasých, Meszároš inkasuje dve minúty za hákovanie a Slovan pôjde do štvorky.
     
    38:24
    Kuľaš dostal dve minúty za hákovanie, Slovan si zahrá pred záverom druhej tretiny presilovku.
     
    37:21
    Beck naskočil na ľadovú plochu a zoči-voči Mazancovi neuspel, predtým sme videli na druhej strane šancu hostí, Després vystrelil od modrej, Kovář puk vyrazil vpravo a v dorážke odkrytú časť domácej bránky netrafil jeden z hráčov v bielom drese.
     
    35:21
    Za podrazenie vyfasoval dve minúty Beck, hrať budeme štyria proti štyrom.
     
    35:08
    Michnov posunul puk spoza ľavého kruhu za pravý a odtiaľ pálil efektne Čajkovský, Mazanec v pokľaku puk vyrazil pred seba a následne pohotovo schoval pod svoju rukavicu.
     
    34:35
    Meszároš inkasuje dve minúty za seknutie, keď zatiahol za ručnú brzdu pri nájazde na Mazanca v podaní Garejeva, presilovka pre Avtomobilist.
     
    34:06
    Prečíslenie domácich dva na jeden, Paré z pravej strany hľadal pukom pred bránkoviskom Krikunova, Buchtele sa hodil na ľad a puk hokejkou poslal za bránku hostí.
     
    32:32
    Kovář likviduje v náručí puk Barkera od modrej z ľavej strany, keď predtým Genoway z pravej strany poslal puk pred bránku, Smoleňák zoči-voči Kovářovi puk poslal len na ochranné sklo.
     
    31:34
    Za seknutie dostal dve minúty Triamkin, Slovan si zahrá presilovú hru.
     
    28:16
    Domáci sa dostali do brejku, v poslednej chvíli pred Mazancom umne puk súperovi z hokejky vypichol vo výbornom obrannom zákroku Lukáš Kašpar, Krikunov tak mohol utrieť zrak.
     
    25:21
    Després dostal dve minúty za podrazenie, Avtomobilist dostal výhodu v podobe presilovej hry.
     
    21:20
    Spoza bránky si s pukom pred bránku nakorčuľoval Michnov, defenzíva hostí laxne pristupovala k svojim povinnostiam, Michnov puk posielal pod brvno, Mazanec ho zlikvidoval v lapačke.
     
    20:13
    Jekaterinburg už zamkol hostí v pásme a svoju akciu zakončil strelou z vrcholu pravého kruhu v podaní Jegorševa, puk letiaci medzi tri žrde Mazanec schoval vo svojej lapačke.
     
    19:47
    Boychuk korčuľuje na trestnú, dve minúty za podrazenie a opäť presilovka pre Avtomobilist.
    18:56 Nikolaj Timašov - 2:1
     
    18:56
    Jekaterinburg dal gól!
    Avtomobilist kombinoval s pukom v pásme belasých, od modrej vystrelil NIKOLAJ TIMAŠOV, ktorý puk poslal za Mazancov chrbát. Asistencie: Denis Kulaš a Iľja Krikunov.
     
    17:51
    Za hákovanie dostal dve minúty Hrnka, presilovku si v závere prvej tretiny zahrá Avtomobilist.
     
    17:25
    Slovan sa bránil so štyrmi hráčmi, keď Barker stratil hokejku, potom mu dal svoju Buchtele, domáci kombinovali s pukom v pásme Slovana, Michnov zakončil akciu strelou z vrcholov kruhov, Mazanec v pokľaku puk schoval v lapačke.
     
    15:25
    Švarný vystrelil z vrcholu ľavého kruhu, Kovář puk poslal späť do hry, na hokejkách ho majú hráči v bielych dresoch.
    12:30 Radek Smoleňák - 1:1
     
    12:30
    Slovan Bratislava dal gól!
    Genoway potiahol puk na hokejke poza bránku, hodil ho pred bránku Boychukovi, jeho puk Kovář vyrazil vľavo pred seba a pohotovo do siete puk umiestnil v dorážke RADEK SMOLEŇÁK. Asistencie: Zach Boychuk a Colby Genoway.
     
    10:51
    Vasilievskij tvrdo atakoval Sádeckého pri mantineli a vyfasoval za útok na hlavu a krk trest päť minút + do konca zápasu. Trest odsedí Obidin, Alexej už odkorčuľoval do šatne.
     
    09:39
    Prečíslenie domácich dva na jeden, Milovzorov z ľavej strany poslal prudký a ťažký puk vpravo Parému, ktorému puk preskočil hokejku, Mazanec bol teraz bez práce.
     
    06:30
    Hákovanie v podaní Bačíka a domáci tím si zahrá ako prvý v dnešnom dueli presilovú hru.
    01:59 Dmitrij Pestunov - 1:0
     
    01:59
    Jekaterinburg dal gól!
    Domáci vyrobili útok, puk pred bránkoviskom zblokoval Beck, z otočky ho posunul z pravej strany na ľavú a DMITRIJ PESTUNOV poslal puk do odkrytej časti Mazancovej bránky. Asistencie: Taylor Beck a Denis Kuľaš.

    Vladimír Korduliak

    Góly a asistencie: 2. Pestunov (Beck, Kulaš), 19. Timašov (Kulaš, Krikunov), 43. Milovzorov (Trjamkin, Paré), 46. A. Garejev (Torčeňuk, Michnov), 52. Česalin (Pestunov), 59. A. Garejev – 13. Smoleňák (Boychuk, Co. Genoway), 49. Švarný (T. Voráček, J. Mikúš), 57. Co. Genoway


    Avtomobilist Jekaterinburg: Kovář (Sochatskij) – Timašov, Kuľaš, Vasilievskij, Triamkin, Jegoršev, Čajkovský, Sevosťanov – King, Chripunov, Simakov– Krikunov, Paré, Milovzorov – Garejev, Torčeňuk, Michnov (C) – Česalin, Pestunov, Beck – Obidin
    HC Slovan Bratislava: Mazanec (Štepánek) – Després, Ebert, Barker, Meszároš (C), Švarný (A), Voráček, Bačík – Kašpar (A), Viedenský, Řepík – Smoleňák, J. Mikúš, Buchtele – Boychuk, Hrnka, Co. Genoway – Šťastný, Sádecký, Skalický

    Rozhodca: Hofman, Oskirko – Biťukov, Semečkov

    Diváci: 4.000