Novosibirsk – Vladivostok 2:4 (kon.) | Omsk – Red Star Kunlun 3:0 (kon.) | Jekaterinburg – HC Slovan sk 6:3 (kon.)
Jugra Chanty-Mansijsk – Barys 2:5 (kon.) | Čeljabinsk – Viťaz 2:1 (kon.) | Togliatti – Helsinki 0:4 (kon.)
koniec
Avtomobilist Jekaterinburg
6:3 (2:1, 0:0, 4:2)
HC Slovan Bratislava
Štvrtok 12.10.2017, 16:00 • Kultúrno-zábavný komplex Uralec, Jekaterinburg • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    58:08 Arťom Garejev - 6:3
     
    58:08
    Jekaterinburg dal gól!
    Slovan hral bez brankára, Després potiahol na ľavej strane puk do pásma, chyboval zadovkou, Smoleňáka nenašiel, puk si zobral na hokejku ARŤOM GAREJEV, potiahol ho do stredného pásma a od červenej čiary poslal puk do opustenej klietky belasých.
    56:11 Colby Genoway - 5:3
     
    56:11
    Slovan Bratislava dal gól!
    Slovan zaútočil do rozhodenej obrany, Smoleňák z pravej strany neuspel, no poslal potom puk pred bránkovisko a popod padajúceho Kovářa zakončil COLBY GENOWAY.
    51:15 Jevgenij Česalin - 5:2
     
    51:15
    Jekaterinburg dal gól!
    Mazanec nedobre rozohral puk, pri mantineli pri kruhu ho zachytil Pestunov, ktorý pohotovo poslal puk pred bránku a kým sa stihol Mazanec v bránkovisku zorientovať, JEVGENIJ ČESALIN mu puk poslal do siete. Asistencia: Dmitrij Pestunov.
     
    48:22
    Slovan Bratislava dal gól!
    Slovan sa predviedol peknou útočnou akciou, IVAN ŠVARNÝ potiahol puk do pásma, nepremýšľal dlho a príklepom z ľavého kruhu prestrelil Kovářa v bránke domácich. Asistencie: Tomáš Voráček a Juraj Mikúš.
    45:36 Arťom Garejev - 4:1
     
    45:36
    Jekaterinburg dal gól!
    Spoza bránky od Michnova puk smeroval pred bránkovisko, Torčeňuk vystrelil, Mazanec puk vyrazil späť do hry, Torčeňuk korčuľou puk posunul vľavo a ARŤOM GAREJEV trafil odkrytú časť hosťujúcej bránky. Asistencie: Alexander Torčeňuk a Alexej Michnov.
    42:55 Jegor Milovzorov - 3:1
     
    42:55
    Jekaterinburg dal gól!
    Avtomobilist zamkol belasých v pásme, Paré od ľavého kruhu poslal puk na modrú, odtiaľ pálil Triamkin, Mazanec puk vyrazil pred seba a v dorážke uspel JEGOR MILOVZOROV. Asistencie: Nikita Triamkin a Francis Paré.
    18:56 Nikolaj Timašov - 2:1
     
    18:56
    Jekaterinburg dal gól!
    Avtomobilist kombinoval s pukom v pásme belasých, od modrej vystrelil NIKOLAJ TIMAŠOV, ktorý puk poslal za Mazancov chrbát. Asistencie: Denis Kulaš a Iľja Krikunov.
    12:30 Radek Smoleňák - 1:1
     
    12:30
    Slovan Bratislava dal gól!
    Genoway potiahol puk na hokejke poza bránku, hodil ho pred bránku Boychukovi, jeho puk Kovář vyrazil vľavo pred seba a pohotovo do siete puk umiestnil v dorážke RADEK SMOLEŇÁK. Asistencie: Zach Boychuk a Colby Genoway.
    01:59 Dmitrij Pestunov - 1:0
     
    01:59
    Jekaterinburg dal gól!
    Domáci vyrobili útok, puk pred bránkoviskom zblokoval Beck, z otočky ho posunul z pravej strany na ľavú a DMITRIJ PESTUNOV poslal puk do odkrytej časti Mazancovej bránky. Asistencie: Taylor Beck a Denis Kuľaš.

    Vladimír Korduliak

    Góly a asistencie: 2. Pestunov (Beck, Kulaš), 19. Timašov (Kulaš, Krikunov), 43. Milovzorov (Trjamkin, Paré), 46. A. Garejev (Torčeňuk, Michnov), 52. Česalin (Pestunov), 59. A. Garejev – 13. Smoleňák (Boychuk, Co. Genoway), 49. Švarný (T. Voráček, J. Mikúš), 57. Co. Genoway


    Avtomobilist Jekaterinburg: Kovář (Sochatskij) – Timašov, Kuľaš, Vasilievskij, Triamkin, Jegoršev, Čajkovský, Sevosťanov – King, Chripunov, Simakov– Krikunov, Paré, Milovzorov – Garejev, Torčeňuk, Michnov (C) – Česalin, Pestunov, Beck – Obidin
    HC Slovan Bratislava: Mazanec (Štepánek) – Després, Ebert, Barker, Meszároš (C), Švarný (A), Voráček, Bačík – Kašpar (A), Viedenský, Řepík – Smoleňák, J. Mikúš, Buchtele – Boychuk, Hrnka, Co. Genoway – Šťastný, Sádecký, Skalický

    Rozhodca: Hofman, Oskirko – Biťukov, Semečkov

    Diváci: 4.000