Atlético Madrid – Sevilla 2:0 (kon.) | Alavés – Real Madrid 1:2 (kon.) | Malaga – Bilbao 3:3 (kon.)
Girona – Barcelona 0:3 (kon.)
koniec
Malaga CF
3:3 (1:1)
Athletic Club Bilbao
Sobota 23.09.2017, 18:30Španielska LaLiga • 6. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Athletic Bilbao išlo v druhom polčase do dvojgólového vedenia zásluhou Williamsa a domáci dokonca hrali o hráča menej, po tom, ako sa nechal vylúčiť Kuzmanovič, lenže Diego Rolán a stopér Baysse rozhodli o deľbe bodov. (20:21:57)
     
    90+3
    Koniec zápasu.
     
    90+2
    Málaga bude za bod veľmi rada a dokonca mohla mať tri a Diego Rolán rovnaký počet gólov. Jeho strela však našla iba Kepu, ktorý veľmi dobre vybehol a zmenšil strelecký uhol.
     
    90+1
    Nadstavujú sa 3 minúty.
     
    90
    Žltú kartu dostáva Ager Aketxe (Athletic Club Bilbao).
     
    89
    Hostia sa pokúsili roztiahnuť hru, poslali loptu doprava, odkiaľ priletela centrovaná lopta. za tou sa vybral Roberto a bez problémov ju chytil.
     
    88
    Striedanie v tíme Athletic Club Bilbao: z ihriska odchádza Mikel Vesga, prichádza Ager Aketxe.
     
    87
    Bilbao sa stále snaží dobíjať bránu súpera, lenže tá je v tejto chvíli ako keby začarovaná, pretože modré dresy Málagy sú naozaj všade.
     
    86
    Razom sú to hostia, kto sa musí tlačiť dopredu a okamžite tak Bilbao aj začína činiť. Málaga je ale nabudená a drží ako hluchý dvere.
    84. Diego Rolán (MLG) - 3:3
     
    84
    Málaga dala gól!
    Neuveriteľné! Domáci hráči aj o desiatich dokázali streliť dva góly a vyrovnať. Center sprava predĺžil za seba Bastón, DIEGO ROLÁN využil zaváhanie celej defenzívy na čele s Lekuem a zoči-voči Kepovi uspel.
     
    83
    Málaga sa ešte viac tlačí k šestnástke súpera, avšak obrancovia Bilbaa si už dávajú veľký pozor, pretože hostia by o body prišli len veľmi neradi.
     
    82
    Williams sa po kolmici od Muniaina dostal pred brankára súpera, lenže v obrovskej šanci sa skóre nemenilo, nakoľko Roberto vytiahol perfektný zákrok.
    81. Paul Baysse (MLG) - 2:3
     
    81
    Málaga dala gól!
    Domáci ešte žijú, pretože center do malého vápna našiel zabudnutého PAULA BAYSSEHO a ten vo výskoku loptu spred Kepu nasmeroval nechytateľne do siete.
     
    79
    Stále sa hrá hlavne v strede ihriska, odkiaľ sa lopta nedostane ani k jednej z brán. Naozaj sa zdá, že je to už len čakanie na koniec stretnutia. Aj keď domáci by to ešte radi vyskúšali.
     
    77
    Krídelný postup hostí nevyšiel podľa predstáv, pretože center Raúla Garcíu dokázal zastaviť pred Williamsom stopér Baysse.
     
    76
    Posledná štvrťhodina zápasu začala, lopta sa pohybuje v strede poľa. Vyzerá to tak, že Málaga už nemá sily na to, aby sa o desiatich rozhodla niečo vymyslieť.

    Matej Kubove

    Góly: 35. Rolán, 81. Baysse, 84. Rolán – 4. Aduriz (pen.), 51. I. Williams, 70. I. Williams

    Karty:   49. Bastón (MLG), 52. Ricca (MLG), 53. Recio (MLG), 54. Kuzmanović (MLG), 60. Rosales (MLG) – 53. Laporte (ATB), 90. Aketxe (ATB)   54. Kuzmanović (MLG)


    Malaga CF: Roberto – Rosales, L. Hernández, Baysse, Ricca (69. Añor) – Mula (62. Juankar), Kuzmanović, Recio (C), Adrián González – Rolán, Bastón.
    Náhradníci: Prieto – Rolón, Juankar, Keko, Jony, Miguel Torres, Añor.

    Athletic Club Bilbao: Arrizabalaga – Lekue, Núñez, Laporte, Balenziaga – Vesga (88. Aketxe), San José – I. Williams, Muniain (C), I. Córdoba (70. Susaeta) – Aduriz (75. Raúl García).
    Náhradníci: Herrerín – Bóveda, Etxebarria, Iturraspe, Susaeta, Raúl García, Aketxe.