Atlético Madrid – Sevilla 2:0 (kon.) | Alavés – Real Madrid 1:2 (kon.) | Malaga – Bilbao 3:3 (kon.)
Girona – Barcelona 0:3 (kon.)
koniec
Atlético Madrid
2:0 (0:0)
FC Sevilla
Sobota 23.09.2017, 13:00Španielska LaLiga • 6. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Atlético Madrid podalo skvelý výkon v defenzíve a v ofenzíve strelilo dva góly. Hneď po príchode zo šatní sa presadil Ferreira-Carrasco, dvadsať minút pred koncom riadnej hracej doby udrel aj Griezmann. (14:53:51)
     
    90+3
    Koniec zápasu.
     
    90+3
    Joaquín Correa sa preštrikoval do šestnástky, dokonca na hranicu malého vápna, kde cez Vrsaljka aj vystrelil, avšak tento pokus bol nepresný a išiel vedľa.
     
    90+2
    Po narážačke v strede poľa sa jeden z hráčov Atlética pokúsil dostať loptu prudkou kolmicou na Gameira do šance, našiel len pripraveného brankára Sergia Rica.
     
    90+1
    Nadstavujú sa 3 minúty.
     
    90
    Savič odvrátil center z rohového kopu iba na nohu Vazquéza pred šestnástkou, zakončenie tohto hráča z voleja bolo veľmi nepresné a letelo vysoko nad.
     
    89
    Kevin Gameiro síce dostal loptu do šestnástky hostí a dokonca mu na pomoc dobehol Koke, no Francúz nedokázal prihrať a ani vystreliť.
     
    88
    Krohn-Dehli síce našiel v pokutovom území Vazquéza a ten dokonca odcentroval cez Vrsaljka, avšak nie do pozícií, kde by boli ďalší hráči Sevilly.
     
    87
    Center sprava do pokutového územia Atlética síce našiel Ben Yeddera, lenže ten sa nedokázal s loptou otočiť, a tak o ňu okamžite prišiel.
    86. Ángel Correa (ATM)
     
    86
    Spoza pokutového územia vystrelil Ángel Correa, jeho dobrú strelu pod brvno vytesnil Sergio Rico na rohový kop. Ten rozohrali domáci na krátko, snažia sa hlavne zbierať čas.
     
    85
    Krohn-Dehli poslal nepresný center do šestnástky, Banega ale loptu ešte vrátil. Všetko vyriešil Koke, ktorý prihral hlavou do rukavíc brankára Oblaka.
     
    84
    Žltú kartu dostáva Clément Lenglet (FC Sevilla).
     
    83
    N´Zonzi naviezol loptu do krídla, kde sa ale k centru nedostal. Sevilla sa snaží hádzanársky obliehať pokutové územie.
     
    82
    Ben Yedder sa nakoniec dokázal dostať k takmer stratenej lopte cez Lucasa Hernándeza a poslať center z bránkovej čiary pred bránu. Tam ale zasiahol Oblak.
     
    81
    Striedanie v tíme Atlético Madrid: z ihriska odchádza Yannick Ferreira-Carrasco, prichádza Kévin Gameiro.
     
    80
    Atlético Madrid drží loptu a kontroluje hru. Do konca zápasu ostáva desať minút a nadstavený čas. Zdá sa, že Sevilla sa bude musieť rýchlo zdvihnúť, ak chce niečo ešte urobiť.
     
    79
    Carrasco sa chcel presadiť na krídle cez N´Zonziho, okolo ktorého si hodil loptu bližšie na os ihriska, lenže defenzívny štít hostí celú situáciu zvládol.
     
    77
    Striedanie v tíme FC Sevilla: z ihriska odchádza Gabriel Mercado, prichádza Michael Krohn-Dehli.

    Matej Kubove

    Góly: 46. Ferreira-Carrasco, 70. Griezmann

    Karty:   28. Gabi (ATM), 67. Vrsaljko (ATM), 76. Á. Correa (ATM) – 49. Muriel (SEV), 53. Mercado (SEV), 84. Lenglet (SEV)


    Atlético Madrid: Oblak – Vrsaljko, Savić, Hernández, Luís – Koke, Gabi, Saúl Ñíguez, Ferreira-Carrasco (81. Gameiro) – Vietto (57. Á. Correa), Griezmann (72. Partey).
    Náhradníci: Moyà – Partey, Godín, Á. Correa, Torres Juanfran, Gameiro, Gaitán.

    FC Sevilla: S. Rico – Mercado (77. Krohn-Dehli), Carriço, Lenglet, Carole – Banega, N'Zonzi, F. Vázquez – Navas, Muriel (68. Ben Yedder), Sarabia (59. Correa).
    Náhradníci: Soria – Corchia, Krohn-Dehli, Ben Yedder, Correa, Pizarro, Pareja.