Atlético Madrid – Sevilla 2:0 (kon.) | Alavés – Real Madrid 1:2 (kon.) | Malaga – Bilbao 3:3 (kon.)
Girona – Barcelona 0:3 (kon.)
koniec
Deportivo Alavés
1:2 (1:2)
Real Madrid
Sobota 23.09.2017, 16:15Španielska LaLiga • 6. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Real Madrid vybojoval tri body po prehre s Betisom. O všetkom rozhodol mladík Dani Ceballos už v prvom polčase, kedy dal dva presné zásahy. Deportivo Alavés síce strelilo prvý presný zásah v lige, lenže gól Manu Garcíu nestačil. (18:08:48)
     
    90+3
    Koniec zápasu.
     
    90+3
    Marco Asensio naviezol loptu až pred šestnástku súpera, odkiaľ vyslal tiahly pokus na zadnú tyč. Bránu tesne minul.
     
    90+2
    Center Medrána z priameho kopu defenzíva Realu Madrid odvrátila a hostia prešli dopredu. Ronaldo prihral na Asensia, ktorý váhal a nakoniec teda nevystrelil.
     
    90+1
    Nadstavujú sa 3 minúty.
     
    90
    Striedanie v tíme Real Madrid CF: z ihriska odchádza Isco, prichádza Borja Mayoral.
     
    89
    Žltú kartu dostáva Nacho Fernández (Real Madrid CF).
     
    88
    Vazquéz dostal loptu po krídle až do malého vápna, kde ešte prihrával na Isca, lenže ten medzi dvomi obrancami Alavésu nevystrelil. Navyše sa zdalo, že Manu García fauloval, no penalta z toho nebola.
     
    87
    Žltú kartu dostáva Daniel Torres (Deportivo Alavés).
     
    86
    Alavés síce získal rohový kop, ale centrovaná lopta nebola zakončená nikým. Alexis sa síce ocitol na zemi, avšak nie po tom, ako ho niekto fauloval.
     
    85
    Cristiano Ronaldo s ďalšou dobrou strelou, ktorá išla tesne nad zemou k žrdi, no Pacheco si znova pripisuje dôležitý zákrok.
     
    84
    Veľmi dobrý technický pokus spoza šestnástky k žrdi vyslal Lucas Vazquéz, Pacheco bol včas na mieste a dokázal vyraziť loptu do bezpečia.
     
    83
    Dobrý center do šestnástky domáceho tímu sa neujal, loptu dostali obrancovia Alavésu na rohový kop. Iscov pas presný nebol.
     
    82
    Real Madrid sa snaží držať loptu ďaleko od svojej brány, čo sa mu v týchto chvíľach aj darí. Marco Asensio sa hneď dvakrát dostal strele spoza vápna, obe boli zablokované.
     
    81
    Striedanie v tíme Deportivo Alavés: z ihriska odchádza Ibai Gómez, prichádza Rubén Sobrino.
     
    79
    Sergio Ramos a Manu García sa ocitli na zemi v šestnástke Realu Madrid, lenže po jemnej zrážke to obaja prihrali a hlavný arbiter teda situáciu nechal tak.
     
    78
    Pedraza je po príchode na trávnik veľmi aktívny a znova sa snažil na krídle, ale cez svojho strážcu sa mu loptu pred bránu Navasa dostať nepodarilo.
    76. Alfonso Pedraza (DAL)
     
    76
    Pedraza po príchode na ihrisko vo svojej druhej obrovskej šanci. Rútil sa sám na brankára Keylora Navasa, ktorého dokázal prekonať, lenže loptu do siete nepustila žrď.

    Matej Kubove

    Góly: 40. García – 10. D. Ceballos, 42. D. Ceballos

    Karty:   14. Vigaray (DAL), 44. Ely (DAL), 61. Medrán (DAL), 68. García (DAL), 87. D. Torres (DAL) – 32. Carvajal (REA), 89. Nacho Fernández (REA)


    Deportivo Alavés: Pacheco – Vigaray (46. Alexis), Maripán, Ely, R. Duarte – D. Torres, García – Burgui (67. Pedraza), Medrán, I. Gómez (81. Sobrino) – Munir.
    Náhradníci: Sivera – Ó. Romero, Pedraza, Alexis, Sobrino, Wakaso, Pina.

    Real Madrid: Navas – Carvajal, Varane, Ramos, Nacho Fernández – D. Ceballos (72. M. Llorente), Casemiro, Isco (90. Mayoral) – L. Vázquez, Ronaldo, Asensio.
    Náhradníci: Casilla – M. Llorente, Tejero, Mayoral, Hakimi, Bale, Modrić.