Atlético Madrid – Sevilla 2:0 (kon.) | Alavés – Real Madrid 1:2 (kon.) | Malaga – Bilbao 3:3 (kon.)
Girona – Barcelona 0:3 (kon.)
koniec
Deportivo Alavés
1:2 (1:2)
Real Madrid
Sobota 23.09.2017, 16:15Španielska LaLiga • 6. kolo
Predzápasové kurzy
    42. Dani Ceballos (REA) - 1:2
     
    42
    Real Madrid dal gól!
    DANI CEBALLOS strieľa svoj druhý presný zásah v zápase a to v naozaj dôležitej chvíli. Nákop do šestnástky vyrazil pred Ronaldom Pacheco priamo na kopačky spomínaného Španiela a ten ju poslal do siete.
    40. Manuel García (DAL) - 1:1
     
    40
    Tím Alavés práve strelil gól!
    Domáci celok strieľa svoj prvý gól v sezóne a to hneď veľkému Realu Madrid. Trvalo to rovných štyristo minút, až sa Munir El Haddadi dostal ku krásnemu centru sprava a ešte krajšie hlavou spred päťky zakončil do rohu brány úplne nestrážený MANU GARCÍA. Keylor Navas bol bez šance.
    10. Dani Ceballos (REA) - 0:1
     
    10
    Real Madrid dal gól!
    Ďalšia mladá hviezda v tíme hostí ukazuje svoje kvality. DANI CEBALLOS si otvára strelecký účet v novom tíme po tom, ako sa na hranici šestnástky aj so šťastím dostal cez súpera a následne trafil po zemi presne k žrdi.

    Matej Kubove

    Góly: 40. García – 10. D. Ceballos, 42. D. Ceballos

    Karty:   14. Vigaray (DAL), 44. Ely (DAL), 61. Medrán (DAL), 68. García (DAL), 87. D. Torres (DAL) – 32. Carvajal (REA), 89. Nacho Fernández (REA)


    Deportivo Alavés: Pacheco – Vigaray (46. Alexis), Maripán, Ely, R. Duarte – D. Torres, García – Burgui (67. Pedraza), Medrán, I. Gómez (81. Sobrino) – Munir.
    Náhradníci: Sivera – Ó. Romero, Pedraza, Alexis, Sobrino, Wakaso, Pina.

    Real Madrid: Navas – Carvajal, Varane, Ramos, Nacho Fernández – D. Ceballos (72. M. Llorente), Casemiro, Isco (90. Mayoral) – L. Vázquez, Ronaldo, Asensio.
    Náhradníci: Casilla – M. Llorente, Tejero, Mayoral, Hakimi, Bale, Modrić.