MFK Zvolen – Trnava 1:3 (kon.) | Dunajská Streda – Mladá Boleslav sk 3:1 (kon.) | Randers – Bohemians 2:0 (kon.)
FK Sloboda – Karviná 1:1 (kon.) | Tosno – Brno 2:2 (kon.) | Nitra – Frýdek-Místek sk 2:1 (kon.)
Rijeka – Jablonec 3:0 (kon.)
koniec
MFK Zvolen
1:3 (0:1)
FC Spartak Trnava
Utorok 07.02.2017, 13:00 • Senec • Prípravný zápas
Predzápasové kurzy
     
    S konštatovaním, že Spartak Trnava zvíťazil nad Zvolenom 3:1 sa s vami lúčime. Ďakujeme za pozornosť, prajeme príjemný zvyšok dňa a tešíme sa na vás pri ďalších textových prenosoch. (14:45:03)
     
    Videli sme prípravný zápas, ktorý sa divákom musel páčiť. Po tom, čo bol Spartak na konci prvého polčasu odmenený za ofenzívnu snahu gólom Bella, prišiel na rad druhý polčas. V 51. minúte vyrovnal Čertík z priameho kopu na 1:1, no už po chvíli zahrávali priamy kop aj Trnavčania a Jirka sa taktiež nemýlil a vrátil Spartak do vedenia. Favorizovaný účastník najvyššej súťaže si vypracoval ďalšie strelecké príležitosti a v 80. minúte uzavrel skóre striedajúci Košťál. Posledná desaťminútovka síce už nepriniesla ďalší gól, no Trnava si vypracovala viaceré šance.
     
    90
    Koniec zápasu.
     
    90
    Po rohovom kope vyskakuje najvyššie Horník, ale hlavičkový pokus mu nevychádza celkom podľa predstáv.
     
    89
    Bello našiel prihrávkou Jirka, tomu znepríjemňoval život vracajúci sa obranca. Napokon sa mu ale podarilo prihrať na spoluhráčov a následnú nebezpečnú loptu odvracajú Zvolenčania na roh.
     
    88
    Zvolenčania posielajú prihrávku na nabiehajúceho spoluhráča do trnavskej šestnástky, k nej má však bližšie Strapák.
     
    87
    Zvolenčania prenášali hru z pravej na ľavú stranu, kde sa snažil loptu dobehnúť Čertík, tá je však predsa len o niečo rýchlejšia.
     
    86
    Ďalší útok Spartaka Trnava sa končí faulom na Labudu.
     
    85
    Čertíkov center od rohovej zástavky odhlavičkoval Hladík a Spartak sa dostal do sľubného rýchleho brejku. Na jeho konci dostal Košťál prihrávku a triafa vybehnutého Jenča.
     
    85
    Zvolen získava rohový kop.
     
    84
    Na ľavej strane si Labuda vymieňal loptu s Popovičom so snahou vniknúť do šestnástky, všetko prečítal a vyriešil Hladík.
     
    83
    Zvolen sa po rohu ubránil a prebojoval sa na útočnú polovicu.
     
    82
    Ďalší súboj Jirka vs. Jenčo a tak, ako v posledných prípadoch, aj teraz z neho vychádza úspešne zvolenský gólman, keď nohou vyráža strelu trnavského futbalistu z uhla na roh.
     
    82
    V ďalšej šanci sa ocitol Jirka, skóre sa tentokrát nezvyšuje.
    80. KOŠŤÁL - 1:3
     
    80
    Trnava dala gól!
    Lukáš Mihálik našiel peknou prihrávkou MARTINA KOŠŤÁLA, ktorý si dobre počínal sám pred brankárom, preloboval ho a zvýšil náskok Spartaka na rozdiel dvoch gólov!
     
    79
    Jirkov center hostia odvrátili, trnavský futbalista sa znova dostal k lopte, odcentroval do šestnástky a loptu chytá brankár.
     
    78
    Spartak Trnava získava priamy kop.
     
    78
    Zvolen podnikol protiútok po ľavom krídle, kde sa snažil niečo vymyslieť Labuda, no proti obrannej presile nemal veľkú šancu presadiť sa.

    Ján Kmeť

    Góly: 51. Čertík – 45. Bello, 53. Jirka, 80. Košťál

    Karty:   46. Janso (TRN)


    MFK Zvolen:
    FC Spartak Trnava: Jakubech (46. Strapák) – Čögley (49. Kadlec), Hladík, Oravec (46. Horník), Janso – Tóth (56. Tomovič), Sloboda (74. Košťál), Schranz (58. Mihálik), Bello, Čonka (46. Jirka) – Yilmaz (67. Dubec)

    Diváci: 100