Montpellier – Monaco 1:2 (kon.) | Caen – Bordeaux 0:4 (kon.) | Paríž – Lille 2:1 (kon.)
koniec
SM Caen
0:4 (0:2)
Girondins Bordeaux
cz Utorok 07.02.2017, 19:00 • Stade Michel d'Ornano (Caen) • Ligue 1 Uber Eats • 24. kolo
Predzápasové kurzy
     
    To je pro tuto chvíli ode mne vše. Přeji hezký zbytek úterního večera a u dalších online přenosů z fotbalu se budu těšit na shledanou. (20:51:52)
     
    Držení míče: 46 % : 54 %.
    Střely na branku: 0:4. Střely mimo: 2:8. Rohy: 3:2. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 18:8.
    V zápase si připsal asistenci i gól český záložník ve službách Bordeaux, Jaroslav Plašil.

     
    Je dobojováno. Hosté jasně vítězí 4:0 a připisují si tak tři body do tabulky. Domácím se nepodařilo vsítit kontaktní branku a místo toho pak inkasovali další dva góly, když se postupně trefili Kamano a Plašil. Domácí tak ve svém teritoriu nezískali ani jeden bod.
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    90+1
    Zápas se už pouze a jenom dohrává. Domácí se do útoku už nedostali, hosté naopak znovu zahrozili před brankou Caenu, ale Plašil svou ránu poslal pouze vysoko nad.
     
    90
    Hlavní rozhodčí nastaví utkání o dvě minuty navíc.
    90. Jaroslav PLAŠIL - 0:4
     
    90
    Bordeaux právě vstřelilo branku!
    A ještě je tu v samotném závěru čtvrtý hostující gól. Po akci hostů v blízkosti domácí branky dostal přihrávku před velké vápno JAROSLAV PLAŠIL, jenž dokázal prostřeli domácího brankáře. Ke své dnešní asistenci tak přidává i přesnou trefu – 0:4.
     
    88
    Hosté už nikam nespěchají, mají míč na svých kopačkách a drží ho co nejdále od vlastní branky. Mají sice velký náskok v závěru utkání, ale nechtějí, aby jejich brankář přišel o čisté konto.
     
    87
    Hlavička Jeana-Victora Makenga uvnitř pokutového území zamířila jen do hrudi jednoho z hostujících obránců a hosté tak během krátké chvíle půjdou do dalšího útoku.
     
    86
    Cédric Carrasso bude znovu míč odkopávat od své branky. Domácí před ním nic nevymysleli, a tak může do akce poslat své spoluhráče.
     
    85
    Střídání v týmu Girondins Bordeaux: ze hřiště odchází Younousse Sankharé, přichází Mauro Wilney Arambarri Rosa.
     
    83
    Ronny Rodelin založil další pohlednou akci domácích, jenže svou střelu poslal mimo tři tyče. Následovat tak bude odkop od branky Carrassa, jenž už si chystá míč do svých rukavic.
     
    82
    Střídání v týmu Girondins Bordeaux: ze hřiště odchází Youssouf Sabaly, přichází Théo Pellenard.
     
    81
    Hosté jsou neustále u míče a kontrolují hru. Dostali se do další šance těsně před Vercoutrem, ale ten míč za svá záda počtvrté nepustil. Následně pak odkopl balón od vlastní branky a poslal ho směrem dopředu.
     
    80
    Právě jdeme do poslední desetiminutovky tohoto duelu, možná o něco více, pokud hlavní sudí nastaví nějakou tu minutku navíc. Hosté stále vedou rozdílem tří branek a takový náskok si rozhodně vzít nenechají.
     
    79
    Younousse Sankharé dostal ideální přihrávku do běhu, ale po tom, co se rozhodl střílet z hranice velkého vápna, pouze přestřelil branku domácího celku.
     
    78
    Po další střele Bordeaux následuje odkop od domácí branky, který provede samozřejmě Rémy Vercoutre a pošle své spoluhráče do útoku.

    Vendula Zdražilová

    Góly: 11. Rolán, 22. Kamano (Sankharé), 63. Kamano (Plašil), 90. Plašil

    Karty:   51. Adéoti (CEN) – 10. Sabaly (BOR)


    Držení míče: 46 % : 54 %.
    Střely na branku: 0:4. Střely mimo: 2:8. Rohy: 3:2. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 18:8.
    SM Caen: Vercoutre – Leborgne, Da Silva, Yahia, Adéoti (64. Seube), Bessat – Karamoh (57. Rodelin), Delaplace (46. Makengo), Féret (C), Bazile – Santini.
    Náhradníci: Dreyer – Ben Youssef, Imorou, Louis, Makengo, Rodelin, Seube.

    Girondins Bordeaux: Carrasso – Gajić, Jovanović, Pallois, Sabaly (82. Pellenard) – Plašil (C), Toulalan, Sankharé (85. Arambarri Rosa) – Kamano, Rolán (75. Laborde), Malcom.
    Náhradníci: Prior – Arambarri Rosa, Laborde, Ménez, Pellenard, Poundjé, Vada.

    Rozhodca: Bastien – Haquette, Zakrani