Real Betis – Barcelona 1:1 (kon.) | Espanyol – Sevilla 3:1 (kon.) | Bilbao – Gijón 2:1 (kon.)
Real Madrid – Sociedad 3:0 (kon.)
koniec
Real Madrid
3:0 (1:0)
Real Sociedad San Sebastian
Nedeľa 29.01.2017, 20:45 • Estadio Santiago Bernabéu, Madrid • Španielska LaLiga • 20. kolo
Predzápasové kurzy
     
    89
    Štvrtý gól zatiaľ domáci futbalisti nepridali. Cristiano Ronaldo si nabehol na pas z pravej strany, prekonal aj brankára, ale v momente prihrávky bol v tesnom ofsajde.
     
    84
    Posledné striedanie v dnešnom zápase. Lucas Vázquez dnes podal dobrý výkon a na záverečné minúty ho strieda Marco Asensio.
    82. Álvaro Morata (REA) - 3:0
     
    82
    Real Madrid dal gól! Tentokrát sa už ÁLVARO MORATA zapisuje do streleckej listiny. Domáci rozvinuli rýchly brejk po pravej strane, Lucas Vázquez presným pasom našiel svojho španielskeho krajana a ten pridáva tretí gól svojho mužstva.
     
    78
    Registrujeme striedanie na oboch stranách. Domáci tréner posiela na trávnik Isca, ktorý nahradí strelca úvodného gólu – Matea Kovačića. Na strane hostí prichádza Esteban Granero, ktorý vymenil Sergia Canalesa.
     
    77
    Hlavný rozhodca udeľuje žltú kartu aj na domácej strane. Druhým potrestaným mužom v bielom drese je Lucas Vázquez.
    74. Iñigo Martínez (RSC)
     
    74
    Iñigo Martínez sa nepoučil predsa len putuje predčasne pod sprchy. Tentokrát išiel pri postrannej čiare úplne zbytočne do súboja s Casemirom a dostáva druhú žltú kartu.
    72. Álvaro Morata (REA)
     
    72
    Tak napokon gól domáceho tímu neplatí! Álvaro Morata síce hlavičkou poslal loptu do siete po centri Cristiana Ronalda, no podľa rozhodcu si počínal nedovolene.
     
    71
    Tentokrát už hlavný rozhodca vyťahuje žltú kartu. Jej adresátom je Kévin Rodrigues, ktorý si nedovolene počínal v súboji s Lucasom Vázquezom.
     
    66
    Prvýkrát v dnešnom zápase strieda aj Zinedine Zidane. Ten sťahuje svojho krajana Karima Benzemu a na trávnik posiela čerstvého Álvara Moratu.
     
    57
    Hostia budú prvýkrát v zápase striedať. Na trávnik prichádzajú hneď dvaja noví hráči. Xabi Prieto vymenil Williana Josého a Carlos Vela nahradzuje Mikela Oyarzabala.
    51. Cristiano Ronaldo (REA) - 2:0
     
    51
    Real Madrid dal gól! Domáci futbalisti zvyšujú svoje vedenie. Tentokrát to bol Mateo Kovačić, kto sa zaskvel skvelou finálnou prihrávkou. CRISTIANO RONALDO si prebral jeho pas a efektným oblúčikom prekonal brankára súpera.
    45. Juanmi (RSC)
     
    45
    Hostia mohli v závere prvého polčasu vyrovnať. Danilo sa pošmykol, a tak nechtiac otvoril svoju ľavú stranu. Juanmi si narazil loptu s Mikelom Oyarzabalom, no z dobrej pozície minul bránu.
     
    39
    Kévin Rodrigues predviedol peknú individuálnu akciu a napokon ho len za cenu faulu zastavil Toni Kroos. Nemecký futbalista je navyše odmenený žltou kartou.
    38. Mateo Kovačić (REA) - 1:0
     
    38
    Real Madrid dal gól! Domáci futbalisti prvýkrát v dnešnom zápase vystrelili na bránu a hneď je z toho otvárací gól. Cristiano Ronaldo parádnym spôsobom uvoľnil MATEA KOVAČIĆA a ten dokázal prestreliť vybehnutého brankára Gerónima Rulliho.
     
    6
    Hlavný rozhodca dnešného zápasu prvýkrát siaha do svojho vrecka. Po faule na Cristiana Ronalda dostáva žltú kartu hosťujúci stopér Iñigo Martínez.

    Miroslav Kováčik

    Góly: 38. Kovačić, 51. Ronaldo, 82. Morata

    Karty:   39. Kroos (REA), 77. L. Vázquez (REA) – 6. I. Martínez (RSC), 71. Rodrigues (RSC)   74. I. Martínez (RSC)


    Držení míče: 43 % : 57 %.
    Střely na branku: 4:3. Střely mimo: 2:2. Rohy: 0:3. Ofsajdy: 3:2. Fauly: 16:11.
    Real Madrid: Navas – Danilo, Varane, Ramos, Nacho Fernández – Kovačić (78. Isco), Casemiro, Kroos – L. Vázquez (84. Asensio), Benzema (66. Morata), Ronaldo.
    Náhradníci: Casilla – Coentrão, Díaz, Asensio, Morata, Isco, Hakami.

    Real Sociedad San Sebastian: Rulli – Zaldúa, Navas, I. Martínez, Rodrigues – Zurutuza, Illarramendi, Canales (78. Granero) – Juanmi, José (57. Prieto), Oyarzabal (57. Vela).
    Náhradníci: Toño – Granero, Prieto, Vela, A. Elustondo, D. Concha, Odriozola Arzallus.

    Rozhodca: Mario Melero Lopéz