Konyaspor – Gent 0:1 (kon.) | Braga – Doneck 2:4 (kon.) | Karabach – Fiorentina 1:2 (kon.)
Solún – Liberec 2:0 (kon.) | Osmanlispor – Zürich 2:0 (kon.) | Villarreal – FCSB 2:1 (kon.)
Feyenoord – Fenerbahce 0:1 (kon.) | Zorja Luhansk – Manchester United 0:2 (kon.) | APOEL – Olympiakos 2:0 (kon.)
Mainz – Qäbälä 2:0 (kon.) | Anderlecht – Saint-Étienne 2:3 (kon.) | Alkmaar – Zenit 3:2 (kon.)
Tel Aviv – Dundalk 2:1 (kon.) | Plzeň – Austria 3:2 (kon.) | Giurgiu – AS Rím 0:0 (kon.)
Rapid Viedeň – Bilbao 1:1 (kon.) | YB Bern – Astana 3:0 (kon.) | Liége – Amsterdam 1:1 (kon.)
Panathinaikos – Vigo 0:2 (kon.) | Salzburg – Schalke 2:0 (kon.) | Nice – FK Krasnodar 2:1 (kon.)
Inter – Sparta Praha 2:1 (kon.) | Southampton – Be'er Sheva 1:1 (kon.)
koniec
Maccabi Tel Aviv
2:1 (2:1)
Dundalk FC
cz Štvrtok 08.12.2016, 19:00 • Netanya Municipal Stadium - Netanya • Európska liga • 6. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 19:00.
     
    Příjemný podvečer všem fanynkám a fanouškům fotbalu! Vítejte u sledování textového přenosu z Evropské ligy. Společně se dnes podíváme na duel mezi Maccabi Tel Aviv FC a Dundalk FC. Výkop je stanoven na 19 hodin.
     
    Dundalk FC

    Irský překvapení letošního ročníku evropských pohárů zatím drží ve skupině třetí příčku a stále má šanci na postup. Dundalk v pěti utkáních vybojoval čtyři body a na druhý AZ Alkmaar ztrácí jediný bodík. K postupu však dnes potřebuje bezpodmínečně zvítězit a navíc musí doufat, že Alkmaar nezvítězí v utkání proti Zenitu Petrohrad. Dundalk však nesehrál zápas od 24. listopadu, kdy prohrál právě s Alkmaarem.
     
    Maccabi Tel-Aviv FC

    Tel Aviv je v naprosto stejné pozici jako jeho dnešní soupeř. Maccabi v pěti duelech získalo také čtyři body, ale je o horší skóre za svým dnešním soupeřem. Izraelský celek však uhrál lepší výsledek s Alkmaarem a případě porážky nizozemského celku mu dnes stačí pouze remíza. Tel Aviv však už čtyřikrát v řadě nedokázal zvítězit. O víkendu remizoval 0:0 s Ashkelonem.
     
    Vzájemné zápasy

    V prvním duelu na půdě irského mistra se Dundalk radoval z vítězství 1:0. Jedinou branku utkání vstřelil dvacet minut před koncem Kilduff.
     
    Úvodní sestavy:

    Maccabi Tel-Aviv FC: P. Rajković – Dasa, Ben Haim, Tibi, Ben Harush – Igiebor, Golasa, Medunjanin – Miha (C), Kjartansson, Ben Haim II.
    Náhradníci: Daniel – Alberman, Ben Basat, Itzhaki, Jehezkel, Benajoun, Filipenko.

    Dundalk FC: Rogers – Gannon, Boyle (C), Gartland, Massey – Benson, Finn, Shields, McEleney, Horgan – McMillan.
    Náhradníci: Sava – O'Donnell, Mountney, Barrett, Kilduff, Shiels, A. Keane.

    Rozhodčí: Schörgenhofer – Brandner, Riedel.
     
    Oba týmy už nastupují na hrací plochu. Domácí Maccabi bude hrát ve žlutých dresech, zatímco Dundalk přijel v bílém.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Hosté obstarali výkop do dnešního utkání. Irský celek se okamžitě pustil do útoku. Daryl Horgan operoval s míčem na levé straně, ale nakonec nedokázal projít přes dobře postaveného obránce.
     
    2
    Hosté však rychle vybojovali míč nazpátek. Dundalk rozjel postupnou kombinaci na své polovině. Brian Gartland nakonec vybojoval alespoň přímý kop.
     
    3
    Centrovaný míč se snášel na malé vápno, kam si nabíhal stoper Andy Boyle, nicméně připravený Eytan Tibi stačil míč vyhlavičkovat do bezpečí.
     
    4
    Omri Ben Harush zaváhal s rozehrávkou na levé straně hrací plochy. K domácímu obránci stačil přistoupit David McMillan, jež vybojoval vhazování pro Dundalk.
     
    5
    Eytan Tibi vyslal vysokou přihrávku na levou stranu. K míči se dostal Tal Ben Haim II, jež odcentroval na malé vápno, ale Brian Gartland odkopl míč do bezpečí.
     
    6
    Omri Ben Harush měl znovu problémy se zpracováním míče u postranní čáry. Domácí zadák své zaváhání hasil jen odkopem do autu.
     
    7
    Gary Rogers vyrazil z brankové čáry až na hranici pokutového území. Hostující gólman schoval do rukavic míč před dotírajícím Kjartanssonem.
     
    8
    Domácí se sice dočkali úvodní branky, ale radost na tribunách je zbytečná! Tal Ben Haim II totiž obdržel přihrávku do ofsajdu! Asistent rozhodčího zareagoval velmi dobře.
     
    9
    Hostující obrana znovu zahustila prostor před pokutovým územím a Tal Ben Haim II neprocpal míč do šestnáctky. Brian Gartland se s ničím nepáral a míč odkopl.
     
    10
    David McMillan napadal statického obránce domácího celku. Hostující útočník se sice k míči nedostal včas, ale i přesto vybojoval alespoň vhazování.
     
    11
    A hned v úvodu utkání tady máme první žlutou kartu! Eyal Golasa sestřelil unikajícího Horgana a je zaslouženě potrestán.
     
    12
    Z následného přímého kopu však Dundalk branku Maccabi neohrozil. Vysoký centr odvrátil hned na hranici pokutového území jeden z obránců.
     
    13
    Domácí zahrávali první rohový kop. Na nadýchaný centr si naběhl Eyal Golasa, jež se už chystal hlavičkovat na malém vápně, ale Rogers na poslední chvíli vyboxoval míč.
     
    14
    Vidar Kjartansson si dělal prostor na pravé straně. Domácí útočník se pustil do souboje s Gannonem, ale urostlý zadák Dundalku svého soka k balónu nepustil.
     
    15
    Eyal Golasa se snažil obejít svého soupeře na polovině hrací plochy. Domácí fotbalista si dlouhou kličkou ukopl míč daleko od nohy a nakonec vybojoval jen aut.
     
    16
    Dundalk je zatím častěji u míče. Hosté znovu roztočili kolotoč přihrávek na polovině hrací plochy a vyčkávají na skulinky v obraně Maccabi.
     
    17
    David McMillan nestačil zareagovat na prudkou kolmici mezi domácí stopery a prudký míč zajistil brankář Predrag Rajković. Maccabi může rozvinout útok.
     
    18
    Oba týmy si nyní prohodily roli na hrací ploše. S míčem nyní kombinují obránci Maccabi, kteří jej pro změnu nepůjčují fotbalistům Dundalku.
     
    19
    Domácí zahrávali přímý kop za zajímavé pozice. Exekuce se ujal Eytan Tibi, jehož prudká rána se ale zastavila o čtyřčlennou zeď. Domácí zůstávají u balónu.
     
    20
    A pozor! Penalta pro domácí celek! Po chybě obrany se do šance dostal Haris Medunjanin a brankář Dundalku jej faulem složil na zem!
     
    20
    Žlutou kartu dostává Gary Rogers (Dundalk FC).
     
    21
    Maccabi Tel-Aviv právě vstřelil branku!
    Domácí se ujímají vedení! Míč si značku pokutového kopu připravil TAL BEN HAIM II a střelou doprostřed branky otevřel skóre!
    21. Tal Ben Haim II - 1:0
     
    23
    Dundalk se okamžitě snažil přispěchat s odpovědí, nicméně Robbie Benson na pravé straně nedosáhl na vysoký oblouček za obranu a s míčem už hrají domácí.
     
    24
    Dundalk zahrával přímý kop. Andy Boyle si v pokutovém území hledal prostor mezi domácími obránci, ale ani přes velkou agresivitu se k zakončení nedostal.
     
    25
    Hosté se po obdržení úvodní branky tlačí do útoku, jenže David McMillan neuspěl v hlavičkovém souboji na polovině hrací plochy. Domácí obrana zatím funguje bez chyby.
     
    26
    Robbie Benson se na pravé straně probíjel za kolmicí do pokutového území. Hostující záložníka si vzal do parády Tibi a tělem jej odstavil od míče.
     
    27
    Dundalk právě vstřelil branku!
    Pozor! Máme vyrovnáno! Pěkná akce irského celku! Chris Shields dostal přihrávku na pravou stranu, připravil si míč a poslal jej na malé vápno, odkud si jej ELI DASA ve skluzu dopravil do vlastní branky!
    27. Eli DASA - 1:1
     
    29
    Omri Ben Harush zatím nehraje vydařený zápas. Krajní obránce Maccabi chtěl přenést míč přes šíři hřiště, jenže nakonec našel jen dobře postaveného Finna.
     
    30
    Seán Gannon si dal pořádně načas s vhazováním, ale nakonec našel jen Shieldse, jež odkopem v tísni poslal míč na tribunu. Vhazovat bude Maccabi.
     
    31
    Maccabi zahrávalo další rohový kop. Domácí rozehráli míč nakrátko a Tal Ben Haim na hranici pokutového území neobešel jednoho z obránců.
     
    32
    Domácí fanoušci zatím nejsou spokojení s předváděnou hrou svého celku. Příznivci Maccabi v posledních minutách dávají svou nevoli najevo hlasitým pískáním.
     
    33
    Dundalk měl k dispozici přímý kop. Daryl Horgan vyslal vysoký centr do pokutového území, za kterým se dral Boyle, ale ten se přes obránce nepropracoval k hlavičce.
     
    34
    Na druhé straně si Vidar Kjartansson posunul míč na pravou nohu a pohotovou střelou se pokusil ohrozit Rogerse. Jeden z obránců však srazil míč na rohový kop.
     
    35
    Po něm ale Gary Rogers schoval míč nadvakrát ve svých rukavicích. Hosté se poté vydali vpřed po levé straně, jenže Daryl Horgan neuspěl proti přesile.
     
    36
    Tal Ben Haim nepřesnou hlavičkou málem poslal do šance McMillana. Hostující útočník už pelášil s míčem mezi obránce, ale Eytan Tibi jej na poslední chvíli zastavil.
     
    37
    Maccabi měli k dispozici přímý kop z vynikající pozice. Exekuce se ujal Vidar Kjartansson, ale jeho technický obstřel zastavila čtyřčlenní zeď.
     
    38
    Maccabi Tel-Aviv právě vstřelil branku!
    Maccabi si bere zpět ztracené vedení! Tal Ben Haim II postupoval do pokutového území z levé strany, přihrál míč do středu a DOR MIHA se štěstím dopravil míč do sítě! Brankář Rogers tady nebude mít čisté svědomí!
    38. Dor MIHA - 2:1
     
    40
    Izraelskému celku narostla křídla a Maccabi se nyní tlačí na polovinu svého soupeře. Tal Ben Haim ale raději uklidnil hru kombinací mezi stopery.
     
    41
    Maccabi stále drží míč na své polovině. Rozehrávku domácího celku diriguje Tal Ben Haim. Nikdo z fotbalistů v bílých dresech stopery Maccabi neatakuje.
     
    42
    Do kombinace domácího celku se zapojil také Predrag Rajković. Maccabi se v závěru prvního poločasu nikam nežene. Domácí nechtějí vyrobit zbytečnou chybu.
     
    43
    Domácí obrana si poradila i s pokusem o protiútok. David McMillan bojoval s přesilou obránců Eytan Tibi bez jakýchkoliv problémů dopravil míč k Rajkovićovi.
     
    44
    Dor Miha měl nyní spoustu prostoru na polovině hrací plochy. Domácí fotbalista potáhl míč vpřed, nicméně zadáci Dundalku si jej rychle vzali do parády.
     
    45
    Před Dundalkem se v samotném závěru prvního poločasu otevřel volný prostor. David McMillan však poslal hodně nepřesnou přihrávku a Tal Ben Haim odkopl balón daleko od branky.
     
    45+1
    Nastavují se dvě minuty!
     
    45+2
    První poločas skončil.
     
    První poločas je minulostí! Maccabi je po úvodní pětačtyřicetiminutovce o něco spokojenější. Domácí se ujali vedení po dvaceti minutách, když Tal Ben Haim II proměnil pokutový kop. O šest minut později však Dundalk dotáhl krok díky nešťastné vlastní brance Dasy! Maccabi od té chvíle zařadilo vyšší rychlostní stupeň a Dor Miha se štěstím vrátil izraelskému celku vedení!
     
    Az Alkmaar však v souběžně hraném utkání vede nad Zenitem Petrohrad 2:0 a v tuto chvíli by Maccabi i Dundalk zůstali před branami vyřazovací fáze!
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Střídání v týmu Dundalk FC: ze hřiště odchází Brian Gartland, přichází Patrick Barrett.
     
    47
    Domácí měli k dispozici rohový kop. Tal Ben Haim II vyslal zajímavý centr na přední tyč, kde ve vzdušném prostoru kraloval Andy Boyle.
     
    48
    Domácí i po přestávce pokračují v aktivní hře a v úvodu druhé půle hrají častěji s míčem na kopačkách. Tal Ben Haim rozjel další akci, ale tentokrát nenašel nikoho ve žlutém.
     
    49
    Daryl Horgan centroval na hranici pokutového území. David McMillan ještě sklepával míč pod sebe, ale nikdo v bílém se ke střele neodhodlal.
     
    50
    Domácím se povedlo vstřelit další branku, ale Vidar Kjartansson podle rozhodčího zahrál nohou příliš vysoko a kvůli nebezpečné hře branka neplatí!
     
    51
    Dane Massey mohl rozjet útok hostujícího celku po levé straně. Fotbalista Dundalku ale raději zabrzdil akci a přihrál míč zpět spoluhráčům z obrany.
     
    52
    Gary Rogers hledal dlouhým odkopem od branky McMillana. Druhý jmenovaný se vrhl do hlavičkového souboje se stoperem, ale vybojoval jen vhazování.
     
    53
    Dundalk zahrával přímý kop. Hosté se pokusili překvapit obranu Maccabi secvičeným signálem, ale hlavička Ronana Finna na zadní tyči byla hodně nepovedená.
     
    54
    Na druhé straně se do pokutového území prodíral Vidar Kjartansson. Domácí útočník si navedl míč mezi obránce, ale přihrávka na Ben Haima mířila do ofsajdu.
     
    55
    Tal Ben Haim II vzal tentokrát odpovědnost na sebe a parádním slalomem se prodral do pokutového území. Domácí útočník si ale ukopl míč daleko od nohy a nakonec vůbec nezakončil.
     
    56
    Hra je přerušena! Na trávníku zůstává ležet Seán Gannon. Hostující fotbalista utržil šrám v souboji s Mihou. Uvidíme, zda bude schopen pokračovat.
     
    57
    Seán Gannon opustil hrací plochu po svých a nyní je v péči lékařů. Hostující obránce bude podle všeho pokračovat v utkání.
     
    58
    Před branku Dundalku přilétl sražený centr, po kterém se natahoval Dor Miha, ale autor rozdílové branky v krkolomné pozici balón vůbec nezasáhl.
     
    59
    Po rohovém kopu se k hlavičce v pokutovém území protlačil Nosa Igiebor, ale jeho prudký pokus ze značky pokutového kopu zamířil nad břevno.
     
    60
    Tempo hry ve druhém poločase pořádně opadlo. Domácí celek se sice drží na polovině Dundalku, ale nikdo ve žlutém zatím není schopen vymyslet něco překvapivého.
     
    61
    Uzdravený Seán Gannon potáhl míč po pravé straně hřiště až na polovinu domácího celku, kde se pokusil obejít obránce, ale i on vybojoval pouze aut.
     
    62
    Tal Ben Haim odvracel z pokutového území centr z levé strany v hodně krkolomné pozici. Hosté se dokonce dožadovali odpískání pokutového kopu, ale sudí se rozhodl nepískat.
     
    63
    Před branku Maccabi přilétl další nadýchaný centr, po kterém se natahovali hned tři fotbalisté v bílém, ale ani jeden z nich nakonec nedokázal hlavičkovat.
     
    64
    Tal Ben Haim II si za hranicí pokutového území zpracoval pěknou patičku, chystal si míč na střelu, avšak jeden z obránců mu jeho ránu stačil zablokovat.
     
    65
    Domácí obrana tentokrát zafungovala na jedničku. Omri Ben Harush se na polovině hřiště opřel do Bensona a důrazem jej odstavil od míče.
     
    66
    Eli Dasa si na pravé straně parádně narazil míč se spoluhráčem, dostal se až před pokutové území, kde chtěl uvolnit Kjartanssona, jenže Andy Boyle skluzem přihrávku zastavil.
     
    67
    Tal Ben Haim II se parádně prosmýkl do pokutového území, zasekl si míč okolo obránce, ale pohotovou střelou trefil jen připraveného Rogerse!
    67. Zajímavá akce Maccabi
     
    68
    Hosté nyní poněkud zaváhali při rozehrávce na polovině hrací plochy. Nepřesnou přihrávku málem vystihl Vidar Kjartansson, ale naštěstí pro Dundalk si míč předkopl daleko od nohy.
     
    69
    Střídání v týmu Dundalk FC: ze hřiště odchází Seán Gannon, přichází Stephen O'Donnell.
     
    70
    Dundalk se po delší době přiblížil k pokutovému území Maccabi. David McMillan sprintoval za kolmicí do šestnáctky, ale Predrag Rajković byl u míče dřív.
     
    71
    Dor Miha spálil obrovskou šanci! Domácí útočník se dostal k odraženému míči, ale z blízkosti napálil skákavý míč nad hostující branku!
     
    72
    Eli Dasa si naběhl na parádní přihrávku mezi obránce a vyslal prudkou přihrávku pod sebe. Za jeho pobídkou se dral Tal Ben Haim II, jenže tentokrát byl obránce rychlejší.
     
    73
    Domácí se nyní řítili do otevřené obrany Dundalku. Eli Dasa centroval na malé vápno. Po míči se natahoval Dor Miha, ale přeci jen mu chybělo opravdu hodně.
     
    74
    Z následného rohového kopu už Maccabi Rogerse neohrozilo. Vysoký centr přilétl na přední tyč, kde číhal připravený obránce Andy Boyle.
     
    75
    Andy Boyle nyní dirigoval rozehrávku Dundalku na polovině hrací plochy. Ronan Finn se chtěl z levé strany protáhnout do pokutového území, ale Ben Harush byl proti.
     
    76
    První žlutá karta také pro hostující celek! Daryl Horgan už neunesl frustraci a vylil si zlost na svém soupeři.
     
    77
    Haris Medunjanin zkusil štěstí z opravdu úctyhodné vzdálenosti. Domácí záložník napřáhl z dobrých pětatřiceti metrů a jeho prudkou střelu zkrotil Rogers na brankové čáře.
     
    78
    Izraelský celek zahrával další rohový kop. Domácí se pokusili o rozehrávku nakrátko. Dor Miha si ale špatně zpracoval míč a hosté mu jej uzmuli.
     
    79
    David McMillan udržel míč u rohového praporku, přenesl jej na spoluhráče před pokutovým územím, nicméně Dane Massey nepřihrál přesně.
     
    80
    Střídání v týmu Dundalk FC: ze hřiště odchází Patrick McEleney, přichází Ciaran Kilduff.
     
    81
    Hra je znovu přerušena. Na hřišti tentokrát zůstává ležet Nosa Igiebor, jež se drží za levou nohu po souboji s jedním z napadajících soupeřů.
     
    82
    Střídání v týmu Maccabi Tel-Aviv FC: ze hřiště odchází Eyal Golasa, přichází Gal Alberman.
     
    83
    Hostující fotbalisté se usadili na polovině izraelského celku, ale zatím kombinují v uctivé vzdálenosti od domácí svatyně. Zadáci Maccabi mohou zůstat klidní.
     
    84
    Na druhé straně se do vápna řítil Tal Ben Haim II, ale ani domácí útočník nenašel recept na svého strážce a raději uklidnil hru Maccabi.
     
    85
    Střídání v týmu Maccabi Tel-Aviv FC: ze hřiště odchází Nosa Igiebor, přichází Yossi Benajoun.
     
    86
    Tal Ben Haim v těžké pozici odhlavičkoval balón jek k McMillanovi. Hostující útočník vsadil na individuální dovednosti, ale vybojoval jen vhazování.
     
    87
    Daryl Horgan vlétl až do pokutového území, poslal parádní přihrávku před branku, která propadla na zadní tyč k McMillanovi, jenže útočník Dundalku si neporadil s prvním dotekem.
     
    88
    Střídání v týmu Maccabi Tel-Aviv FC: ze hřiště odchází Tal Ben Haim II, přichází Eden Ben Basat.
     
    89
    Robbie Benson centroval z pravé strany do pokutového území, jenže centr se mu vůbec nepovedl, míč nabral opačnou rotaci a opustil hrací plochu.
     
    90
    Dundalk drží míč v blízkosti pokutového území domácího celku, ale obranný val Maccabi se opravdu skvěle pohybuje a nenechává soupeři prostor ke kombinaci.
     
    90+1
    Nastavují se čtyři minuty!
     
    90+2
    Daryl Horgan vyslal další zajímavý centr do pokutového území, kam spěchali hned čtyři hlavičkáři v bílém, ale Tal Ben Haim vyhlavičkoval balón za hranici šestnáctky.
     
    90+3
    Tady mohlo být vyrovnáno! Centr od rohového praporku si na malém vápně našel Andy Boyle, dostal se před gólmana, ale ve vyložené šanci nasměroval balón nad břevno!
    90+3. Boylova hlavička po rohovém kopu
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    Je konec! Maccabi Tel-Aviv poráží v závěrečném vystoupení ve skupině Dundalk 2:1! Domácí si tři body zajistili už v prvním poločase. Po dvaceti minutách hry otevřel skóre z pokutového kopu Tal Ben Haim II ! Dundalk se rychle zmátořil a o šest minut později bylo vyrovnáno. Domácí obránce Eli Dasa si nechtěně srazil míč do vlastní branky! Maccabi si ještě do přestávky vzalo vedení nazpátek. Dor Miha se štěstím dopravil míč do sítě. Po přestávce se oba týmy dlouho hledaly. Domácí byli aktivnější, ale své šance nevyužili. V té největší si zuby na Rogersovi vylámal Tal Ben Haim II. Dundalku se málem podařilo vyrovnat v nastaveném čase, jenže Andy Boyle hlavičkoval nad branku!
     
    Pro Maccabi však dnešní vítězství nic neřeší! Zenit Petrohrad totiž podlehl Alkmaaru a do další fáze postupuje právě nizozemský celek.

    Konečné pořadí

    1. Zenit Petrohrad 15 bodů
    2. Az Alkmaar 8 bodů

    3. Maccabi Tel-Aviv 7 bodů
    4. Dundalk 4 body
     
    Držení míče: 60 % : 40 %.
    Střely na branku: 8:1. Střely mimo: 4:3. Rohy: 9:18. Ofsajdy: 4:0. Fauly: 14:10.
     
    Z mé strany je to pro tuto chvíli vše. Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný zbytek dne! (21:00:26)

    Tomáš Kubečka

    Góly: 21. Ben Haim II (pen.), 38. Miha (Ben Haim II) – 27. Dasa (vla.)

    Karty:   11. Golasa (MTA) – 20. Rogers (DAK), 76. Horgan (DAK)


    Držení míče: 60 % : 40 %.
    Střely na branku: 8:1. Střely mimo: 4:3. Rohy: 9:18. Ofsajdy: 4:0. Fauly: 14:10.
    Maccabi Tel Aviv: P. Rajković – Dasa, Ben Haim, Tibi, Ben Harush – Igiebor (85. Benajoun), Golasa (82. Alberman), Medunjanin – Miha (C), Kjartansson, Ben Haim II (88. Ben Basat).
    Náhradníci: Daniel – Alberman, Ben Basat, Itzhaki, Jehezkel, Benajoun, Filipenko.

    Dundalk FC: Rogers – Gannon (69. O'Donnell), Boyle (C), Gartland (46. Barrett), Massey – Benson, Finn, Shields, McEleney (80. Kilduff), Horgan – McMillan.
    Náhradníci: Sava – O'Donnell, Mountney, Barrett, Kilduff, Shiels, A. Keane.

    Rozhodca: Schörgenhofer – Brandner, Riedel