Dukla Praha – Slovácko 2:3 (kon.) | Mladá Boleslav – Příbram 2:2 (kon.)
koniec
FK Dukla Praha
2:3 (2:1)
1.FC Slovácko
cz Nedeľa 04.12.2016, 13:30 • Juliska, Praha 6 - Dejvice • ePojisteni.cz liga (CZ) • 16. kolo
Predzápasové kurzy
     
    82
    Hosté jsou dnes neskutečně produktivní a jdou poprvé do vedení! Marek Havlík poslal centr z levé strany přesně na hlavu TOMÁŠE ZAJÍCE a ten se nemýlil. Takového žolíka chce mít každý trenér, Zajíc je na hřišti teprve sedm minut a už stihl jednu branku připravit a druhou sám vsítit.
     
    80
    Šumulikoski poslal perfektní kolmici na Tomáše Zajíce, který vybídl ke skórování FRANCISE KONÉHO. Ten nabídkou nepohrdl a z bezprostřední blízkosti překonal bezmocního Radu.
     
    43
    Považanec rozehrál rohový kop, míč propadl až k PETEROVI OLAYINKOVI a ten možná ani sám nevěděl, jak přesně balón trefil. Důležité je, že Heča byl na jeho pokus krátký a domácí podruhé v zápase vedou!
     
    30
    Hosté z ojedinělé šance srovnávají. BENJAMIN TETTEH vložil hlavou do relativně neškodného centru Košúta a zamířil přesně k pravé tyč branky Filipa Rady!
     
    13
    Domácí se dostávají do vedení díky perfektní nahrávce Aldina Čajiče před brankou na volného nabíhajícího NÉSTORA ALBIACHA, který se už nemohl mýlit!

    Marek Komárek

    Góly: 13. Albiach (Čajić), 43. Olayinka (Štetina) – 30. Tetteh (Košút), 80. Koné (Zajíc), 82. Zajíc (Havlík)

    Karty:   29. Marek Hanousek (DUK), 53. Považanec (DUK), 90+2. Beauguel (DUK) – 34. Havlík (SLO), 57. Koné (SLO), 90+2. Břečka (SLO)


    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 8:5. Střely mimo: 8:2. Rohy: 7:0. Fauly: 14:23.
    FK Dukla Praha: F. Rada – Kušnír, Štetina, Bezpalec, Milošević (87. Edmond) – Marek Hanousek (C), Daniel Tetour (69. Juroška), Považanec – Olayinka, Albiach, Čajić (87. Beauguel).
    Náhradníci: Hroššo – Juroška, Vopat, Smejkal, Edmond, Podaný, Beauguel.

    1.FC Slovácko: Heča – Machalík (65. Ťok), Břečka, Košút, Šimko – T. Rada, Šumulikoski (C) – Hlúpik (59. Diviš), Tetteh (75. Zajíc), Havlík – Koné.
    Náhradníci: Daněk – S. Hofmann, Diviš, Ťok, Kalouda, Čajka, Zajíc.

    Rozhodca: Franěk – Vysloužil, Vlček – Matějček