Real Betis – Vigo 3:3 (kon.) | Bilbao – Eibar 3:1 (kon.) | Alavés – Las Palmas 1:1 (kon.)
Gijón – Osasuna 3:1 (kon.) | Valencia – Malaga 2:2 (kon.)
koniec
Valencia CF
2:2 (2:1)
Malaga CF
Nedeľa 04.12.2016, 20:45Španielska LaLiga • 14. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Už som chcel písať o tom, ako môže toto víťazstvo pridať na pokoji hráčom Valencie a že by sa od neho mohli odraziť k lepším výsledkom, ale inkasovaný gól v štvrtej minúte nadstavenia im v tom nepomôže. Znova prichádza skrat "netopierov" a remíza z tohto duelu sa pre domáci klub dá brať ako prehra. Naopak, hostia sú za bod určite radi. (22:37:59)
     
    90+4
    Koniec zápasu.
    90+3. Pablo Fornals (MLG) - 2:2
     
    90+3
    Málaga dala gól!
    Nakoniec to predsa gól je a Málaga šokuje Mestallu! Center Camacha bol síce nízky, avšak En Nesyri si loptu pokryl chrbtom k bráne, prenechal PABLOVI FORNALSOVI a ten aj napriek tomu, že bol sklzom poslaný na zem trafil tvrdou strelou nechytateľne. Pripisuje si svoj druhý presný zásah v tomto stretnutí.
     
    90+3
    Oba Jonyho centre odvrátené stopérmi, Valencia dostáva loptu až do stredu poľa.
     
    90+2
    Hra sa kúskuje a to samozrejme vyhovuje Valencii. Málaga už nebude mať veľa času, musí to rýchlo poslať dopredu.
     
    90+1
    Nadstavujú sa 3 minúty.
     
    90
    Mangala zastavil akciu súpera na krídle iba za cenu rohového kopu, už trinásteho pre Málagu. Znova centroval Duda a Torres si po zakončení pýtal ruku protivníka v šestnástke. Penalta sa nepíska.
     
    89
    Domáci držia loptu v rohu ihriska, lenže Santi Mina si toho zobral na seba priveľa a tak ju stratil. Napriek tomu hostia zle rozohrali.
     
    87
    Rodrigo sa snažil zakombinovať s Minom a udržať loptu vpredu, lenže to tejto dvojici nevyšlo. Málaga sa v závere pokúsi o tlak, pretože chce vyrovnať.
     
    86
    Vyzerá to tak, že Dudovi ešte poriadne hučí v hlave, ale pokračuje v hre a rozohráva ďalší priamy kop. Na center z diaľky najlepšie reagovali domáci, ktorí loptu odkopli.
     
    85
    Žltú kartu dostáva Aymen Abdennour (Valencia CF).
     
    84
    Striedanie v tíme Valencia CF: z ihriska odchádza Munir, prichádza Santiago Mina.
     
    84
    Zdá sa však, že Portugalčan bude v poriadku a môže pokračovať v hre.
     
    83
    Duda sa ocitá na zemi pri bránkovej čiare v šestnástke Valencie a bude potrebovať ošetrenie, pretože po centri sa veľmi nepríjemne zrazil s trávnikom, lenže problémom bol nechcený zásah Gayu do jeho hlavy pri pokuse preskočiť ho.
     
    82
    Až teraz sa futbalisti Valencie odkopom preč ubránili, lenže Jony sa okamžite snažil dostať späť. V šestnástke spadol, faul sa nepíska.
     
    81
    Mangala zakročil pri centri portugalského internacionála Dudu a odvrátil na štvrtý rohový kop v krátkom slede. Po ňom nasleduje odkop Cancela a piaty pokus hostí.
     
    80
    Duda znova centroval z rohového kopu veľmi dobre do malého vápna, avšak lopta sa opäť dostala preč. Ontiveros získal ďalší.
     
    78
    Po zisku lopty v strede poľa sa hráči Málagy dostali do šestnástky súpera takmer okamžite, lenže Jony centroval z jej rohu a vôbec mu to nevyšlo.

    Matej Kubove

    Góly: 7. Rodrigo, 34. Medrán – 3. Fornals, 90+3. Fornals

    Karty:   44. Rodrigo (VAL), 68. Cancelo (VAL), 73. Garay (VAL), 73. Medrán (VAL), 85. Abdennour (VAL) – 9. G. Castro (MLG)


    Valencia CF: Diego Alves – Garay, Mangala, Abdennour – Cancelo, Mario Suárez, Parejo (C) (69. Cartabia), Medrán, Siqueira (58. Gayá) – Munir (84. S. Mina), Rodrigo.
    Náhradníci: Doménech – Santos, Bakkali, Gayá, S. Mina, Cartabia, Montoya.

    Malaga CF: Bojko – Rosales, Miguel Torres, Villanueva, Ricca – Camacho (C), Fornals – Ontiveros, Añor (69. Jony), G. Castro (63. Duda) – Santos (77. En Nesyri).
    Náhradníci: Kameni – Duda, Jony, Koné, En Nesyri, Muñoz, Zalazar Martínez.