Lok. Moskva – Groznyj 2:0 (kon.)
koniec
Lokomotiv Moskva
2:0 (1:0)
FK Achmat Groznyj
cz Nedeľa 04.12.2016, 14:00 • Stadion Lokomotiv, Moskva. Kapacita: 30,075 diváků. • Ruská Premier Liga • 17. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše. Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný zbytek dne! (15:58:55)
     
    Je dobojováno! Domácí Lokomotiv nakonec poráží na svém trávníku Těrek Groznyj a získává důležité tři body. Moskevský celek vlétl do utkání aktivně, ale Igor Denisov v první šanci nechal vyniknout brankáře hostů. Skóre se měnilo ve 24. minutě, kdy se hlavou prosadil Alexej Mirančuk. Domácí si už do přestávky poradili s útoky hostujícího celku. Po přestávce se do útoku hnal hlavně Těrek, ale obrana Lokomotivu pracovala opravdu skvěle. Rozhodující moment přišel patnáct minut před koncem. Manuel Fernandes po chybě hostující obrany poslal míč do opuštěné branky a rozhodl o výhře Lokomotivu!
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Střídání v týmu FK Lokomotiv Moskva: ze hřiště odchází Alexej Mirančuk, přichází Artem Galadžan.
     
    90+2
    Gheorghe Grozav vypálil z dobrých pětadvaceti metrů. Rána hostujícího fotbalisty sice Guilhermemu vypadla, ale domácí gólman stačil míč zkrotit.
     
    90+1
    Nastavují se dvě minuty!
     
    90
    Těrek se přeci jen ještě nastěhoval na polovinu domácího celku. Hosté se snaží najít skulinku v obraně moskevského celku, ale defenzíva Lokomotivu pracuje na jedničku.
     
    89
    Jevgenij Gorodov vyrazil z brankové čáry na hranici pokutového území, kde sebral nepřesnou pobídku pro rozběhnutého Mirančuka. Hosté zůstávají u míče.
     
    88
    Tempo hry v posledních minutách hodně opadlo. Ani jeden z týmů se už nežene do útoku. Hraje se převážně v blízkosti půlící čáry.
     
    87
    Lokomotiv rozehrával přímý kop na polovině soupeře. Marques Maicón dostal přihrávku na levou stranu, kde se nepouštěl do složitých akcí a raději přenesl balón na obránce.
     
    86
    Aktivní Ablaye Mbengue nyní sprintoval do pokutového území za prudkou přihrávkou. Hostující fotbalista se pokoušel odcentrovat ve skluzu, ale obránce byl u míče včas.
     
    85
    Ablaye Mbengue si na polovině Lokomotivu dobře pokryl míč tělem, ale agilní Alan Kasajev jej o něj dokázal připravil. Mbengue se poté dopustil faulu.
     
    84
    Roman Šiškin si odnese šrám ze souboje na polovině hrací plochy. Domácí fotbalista inkasoval šlapák na levou nohu. Zákrok se obešel bez karetního trestu.
     
    83
    Střídání v týmu FK Těrek Groznyj: ze hřiště odchází Facundo Píriz, přichází Ablaye Mbengue.
     
    82
    Na druhé straně se do otevřené obrany Lokomotivu řítil Milad Mohammadi. Hostující fotbalista vzal odpovědnost na sebe, ale špatnou kličkou přišel o míč.
     
    81
    Domácí fanoušci si užívají závěrečnou desetiminutovku. Příznivci Lokomotivu nadále ženou svůj oblíbený celek za vstřelením dalších branek.
     
    80
    Střídání v týmu FK Lokomotiv Moskva: ze hřiště odchází Manuel Fernandes, přichází Roman Šiškin.
     
    79
    Alexandr Kolomejcev se dostal k parádní kolmici do pokutového území, ale jeho akci zastavuje zdviženým praporkem asistent rozhodčího. Ofsajd!
     
    78
    Domácí po vstřelené brance pokračují v aktivní hře. Prostor si v pokutovém územím hledal Alexej Mirančuk, jenže jeden z obránců mu skluzem zamezil v zakončení.

    Tomáš Kubečka

    Góly: 24. Alexej Mirančuk (Maicón), 76. Fernandes

    Karty:   74. N'Dinga (LMO) – 58. Mohammadi (GRZ)


    Lokomotiv Moskva: Guilherme – Pejčinović, Ćorluka, Michalik, Janbajev (39. N'Dinga) – Kolomejcev, Fernandes (80. Šiškin), Igor Denisov – Alexej Mirančuk (90+2. Galadžan), Maicón, Kasajev.
    Náhradníci: Lobancev, Abajev – Šiškin, Logašov, Lapšov, N'Dinga, Galadžan, Škuletić.

    FK Achmat Groznyj: Gorodov – Ucijev, Semjonov, Ángel, Mohammadi – Píriz (83. Mbengue), Adílson – Roshi (62. Grozav), Kuzjajev, Mirzov (67. Mitrišev) – Balaj.
    Náhradníci: Gudijev, Godzjur – Bryzgalov, Rodolfo, Plijev, Lebeděnko, Ivanov, Grozav, Mbengue, Mitrišev.