Dukla Praha – Slovácko 2:3 (kon.) | Mladá Boleslav – Příbram 2:2 (kon.)
koniec
FK Mladá Boleslav
2:2 (2:1)
FK Příbram
cz Nedeľa 04.12.2016, 15:00 • Adidas Aréna, Mladá Boleslav • ePojisteni.cz liga (CZ) • 16. kolo
Predzápasové kurzy
     
    90+2
    Příbram právě vstřelila branku!
    Neuvěřitelné, Příbrami se v samotném závěru tohoto utkání podařilo vyrovnat! Rezkovu ránu zablokoval Přikryl, chvíli nato vyslal Pilík do šestnáctky načechraný pas, ke kterému se díky špatné komunikaci mezi brankářem Divišem a jedním z domácích obránců dostal JAROSLAV TREGLER, jemuž už pouze stačilo trefit odkrytou svatyni!
     
    90
    Střídání v týmu FK Mladá Boleslav: ze hřiště odchází Jan Chramosta, přichází Jan Kalabiška.
     
    88
    Střídání v týmu 1.FK Příbram: ze hřiště odchází Roman Květ, přichází Jiří Januška.
     
    85
    Tomáš Majtán si v rohu hrací plochy počíhal na Chramostu a nešetrným způsobem jej poslal k zemi. Tady sudí neměl na výběr, jasná žlutá karta.
     
    80
    Střídání v týmu FK Mladá Boleslav: ze hřiště odchází Ondřej Kúdela, přichází Jiří Valenta.
     
    67
    Žlutou kartu dostává Matěj Chaluš (1.FK Příbram).
     
    63
    Skvělý zákrok brankáře Diviše! Pilík balon šikovnou šajtlí poslal k rozběhnutému Janu Rezkovi, na jehož povedený centr si v šestnáctce naběhl Ayong, z bezprostřední blízkosti si ale na domácího gólmana nepřišel!
     
    60
    Žlutou kartu dostává Jan Chramosta (FK Mladá Boleslav).
     
    59
    Až nyní byl sudí Zelinka poprvé v tomto mači nucen tasit žlutou kartu, po faulu na Lukáše Mageru ji obdržel hostující zadák Tregler.
     
    55
    Teď měli Boleslavští štěstí jako hrom! Obléhání jejich branky nakonec vyústilo v nepříjemný centr Tomáše Pilíka, po němž se balon stáčel směrem k Divišovi, nakonec skončil na břevně jeho pokladnice!
     
    46
    Střídání v týmu 1.FK Příbram: ze hřiště odchází Michal Pecháček, přichází Štěpán Holý.
    Střídání v týmu 1.FK Příbram: ze hřiště odchází Petr Trapp, přichází Martin Krameš.
     
    45
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Nyní už to ale domácím vyšlo, Mladá Boleslav se tak těsně před odchodem do šaten poprvé v utkání ujímá vedení! Jakýsi střílený centr od Mareše byl jedním z příbramských zadáků nešťastně tečován k JANU CHRAMOSTOVI, který povedenou ranou na zadní tyč obstřelil marně se natahujícího Hrušku!
     
    39
    Rychlý brejk Příbrami skončil nebezpečnou střelou! Ayong ošálil Jánoše drzou kličkou, balon se poté po ose Pilík – Rezek dostal až ke kopačkám Tomáše Majtána, po jehož pokusu míč zacílil těsně vedle tyče Divišovy pokladnice!
     
    29
    Velmi dobře, vypracoval si totiž další velkou šanci! Mareš centr tentokráte zakroutil až do branky, Aleš Hruška byl nucen balon vyboxovat pouze k Chramostovi. Po jeho přihrávce ještě centroval Da Silva, s šikovným prodloužením balonu ještě přispěchal Magera, trefil ale pouze tyč!
     
    27
    Druhý gól Mladé Boleslavi nebyl daleko! Jan Chramosta si zpracoval balon, poté nepopulární jesličky nasadil obránci Chalušovi a řítil se sám na Hrušku, ten ale jeho pokus mířený na vzdálenější tyč nadvakrát eliminoval!
     
    19
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Vedení ale hostujícímu celku příliš dlouho nevydrželo, zhruba dvě minuty nato se totiž Mladé Boleslavi podařilo srovnat! Domácí měli k dispozici rohový kop, po skrumáži v šestnáctce Příbrami nakonec balon vyplaval u volného TOMÁŠE FABIÁNA, který jej parádně uklidil přesně k tyči Hruškovy pokladnice!
     
    17
    Příbram právě vstřelila branku!
    To jsou věci, Příbram se ve městě automobilů k překvapení všech ujímá vedení! Za aktivitu z posledních minut si hosté vstřelenou branku zasloužili, balon po Majtánově přetaženém centru doputoval k v šestnáctce naprosto neobsazenému JANU REZKOVI, na jehož ránu z první neměl Diviš šanci dosáhnout!
     
    15
    Krásná akce hostí! Přikrylova kličkovaná úspěch nepřinesla, poté se na parádní sólo přes celé hřiště vydal Jan Rezek, který nakonec prověřil Diviše přízemní ranou na vzdálenější tyč, domácí gólman ale byl připraven, poté navíc zneškodnil i Ayongovu dorážku!

    Vojtěch Tůma

    Góly: 19. Fabián, 45. Chramosta (Mareš) – 17. Rezek (Majtán), 90+2. Tregler (Pilík)

    Karty:   60. Chramosta (MBL) – 59. Tregler (PRI), 67. Chaluš (PRI), 85. Majtán (PRI)


    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 9:7. Střely mimo: 2:2. Rohy: 14:4.
    FK Mladá Boleslav: Diviš – Jánoš, Da Silva, Takács, Fleišman – Mareš, Kúdela (80. Valenta) – Přikryl, Magera (C), Fabián – Chramosta (90. Kalabiška).
    Náhradníci: Vejmola – Hůlka, Keresteš, Kalabiška, Malpon, Valenta, M. Vukadinovič.

    FK Příbram: Hruška – Tregler, Chaluš, Trapp (46. Krameš), Divíšek – Květ (88. Januška), Pecháček (46. Holý) – Ayong, Pilík, Rezek (C) – Majtán.
    Náhradníci: Boháč – Ferrara, Holý, Januška, Krameš, Borek.

    Rozhodca: Miroslav Zelinka – Jan Paták, Zdeněk Dobrovolný

    Diváci: 1280