Leganés – Sevilla 2:3 (kon.) | Barcelona – La Coruña 4:0 (kon.) | Atlético Madrid – Granada 7:1 (kon.)
Real Betis – Real Madrid 1:6 (kon.)
koniec
Real Betis
1:6 (0:4)
Real Madrid
Sobota 15.10.2016, 20:45Španielska LaLiga • 8. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Real Madrid prerušuje sériu troch ligových remíz a dostáva sa na víťaznú vlnu. V dnešnom zápase dominoval od prvých minút a napokon si na svoje konto pripísal víťazstvo 1:6. Real Betis v druhom polčase ešte skorigoval stav stretnutia, ale na gól Álvara Cejuda reagovali Isco a tiež aj Cristiano Ronaldo. S týmto konštatovaním sa s vami lúčim a prajem ešte pekný zvyšok večera. (22:37:03)
     
    90+3
    Koniec zápasu.
     
    90+2
    Cristiano Ronaldo sám rozohral aj priamy kop, no loptu poslal vysoko nad bránu Antonia Adána. Toto bola zrejme posledná akcia dnešného zápasu.
     
    90+1
    Cristiano Ronaldo sa dostával do šance, no zozadu ho fauloval Petros. Domáci futbalista za svoj zákrok vidí aj žltú kartu.
     
    90
    V dnešnom zápase sa budú nadstavovať ešte dve minúty. Hlavný rozhodca nemá prečo naťahovať dnešný duel, ktorý je dávno rozhodnutý.
     
    89
    Roman Zozulja svojou aktivitou narobil hosťujúcej obrane problémy. Rubén Castro sa dostal k strele, no jeho pokus zblokoval Raphaël Varane.
     
    88
    Rubén Castro si pripravil loptu na svoju pravú nohu a spoza pokutového územia vystrelil. Jeho strela ale napokon mierila tesne vedľa brány.
     
    87
    Joaquín predviedol peknú individuálnu akciu po pravej strane. Vnikol do pokutového územia, no spätnou prihrávkou nenašiel nikoho v bielo-zelenom drese.
     
    86
    Álvaro Morata opäť priťukol loptu na Cristiana Ronalda. Ten to skúsil svojou ľavačkou, ale tentokrát minul bránu Antonia Adána.
     
    85
    Petros sa dlhou kolmou prihrávkou snažil nájsť Romana Zozulju. Lopta ale bola príliš rýchla, a tak skončila len v moci Keylora Navasa.
     
    84
    Zápas sa už len dohráva. Domáci boli v predzápasových vyjadreniach optimistickí, no dnes večer sa presvedčili o sile bieleho baletu.
     
    82
    Domáci zahrali zaujímavý signál, no ten prečítala obrana hostí. Loptu poslal nekompromisne do bezpečia krajný brazílsky obranca Marcelo.
     
    81
    Striedajúci Marco Asensio fauloval, a tak majú domáci futbalisti výhodu priameho kopu. Loptu si už pred seba stavia skúsený Rubén Castro.
     
    80
    Do konca zápasu ostáva posledných desať minút. Jedinou otázkou je to, či sa hosťom podarí streliť siedmy gól a napodobniť tak víťazstvo svojho metského rivala.
     
    79
    Striedanie v tíme Real Madrid CF: z ihriska odchádza Gareth Bale, prichádza Marco Asensio.
    78. Cristiano Ronaldo (REA) - 1:6
     
    78
    Real Madrid dal gól! Tak konečne sa dočkal aj CRISTIANO RONALDO. Portugalský futbalista si narazil loptu s Álvarom Moratom, neohrozene vnikol do šestnástky a prekonal brankára Antonia Adána.
     
    77
    Priamy kop skutočne rozohral Cristiano Ronaldo, no trafil len dobre postavený múr. Na druhej strane zbytočne fauloval Roman Zozulja a dostáva žltú kartu.
     
    76
    Álvaro Morata získava pre svoj tím výhodu priameho kopu. Loptu si už pred seba postavil Cristiano Ronaldo a zrejme to skúsi priamou strelou.

    Miroslav Kováčik

    Góly: 55. Cejudo – 4. Varane, 31. Benzema, 39. Marcelo, 45. Isco, 62. Isco, 78. Ronaldo

    Karty:   49. Pezzella (RBE), 77. Zozulja (RBE), 90+1. Petros (RBE) – 43. Isco (REA)


    Držení míče: 48 % : 52 %.
    Střely na branku: 2:9. Střely mimo: 6:8. Rohy: 2:5. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 14:8.
    Real Betis: Adán – Piccini, Mandi, Pezzella, Durmisi – Brašanac (46. Zozulja), Petros, Martin (67. D. Ceballos) – Joaquín (C), Alegría (46. Cejudo), Rubén Castro.
    Náhradníci: D. Giménez – Musonda, A. Sanabria, D. Ceballos, Donk, Cejudo, Zozulja.

    Real Madrid: Navas – Carvajal, Pepe, Varane, Marcelo (C) – Kovačić (65. L. Vázquez), Kroos, Isco – Bale (79. Asensio), Benzema (74. Morata), Ronaldo.
    Náhradníci: Casilla – Morata, L. Vázquez, Asensio, Danilo, Nacho Fernández, Díaz.