Leganés – Sevilla 2:3 (kon.) | Barcelona – La Coruña 4:0 (kon.) | Atlético Madrid – Granada 7:1 (kon.)
Real Betis – Real Madrid 1:6 (kon.)
koniec
Real Betis
1:6 (0:4)
Real Madrid
Sobota 15.10.2016, 20:45Španielska LaLiga • 8. kolo
Predzápasové kurzy
     
    90+1
    Cristiano Ronaldo sa dostával do šance, no zozadu ho fauloval Petros. Domáci futbalista za svoj zákrok vidí aj žltú kartu.
     
    79
    Striedanie v tíme Real Madrid CF: z ihriska odchádza Gareth Bale, prichádza Marco Asensio.
    78. Cristiano Ronaldo (REA) - 1:6
     
    78
    Real Madrid dal gól! Tak konečne sa dočkal aj CRISTIANO RONALDO. Portugalský futbalista si narazil loptu s Álvarom Moratom, neohrozene vnikol do šestnástky a prekonal brankára Antonia Adána.
     
    77
    Priamy kop skutočne rozohral Cristiano Ronaldo, no trafil len dobre postavený múr. Na druhej strane zbytočne fauloval Roman Zozulja a dostáva žltú kartu.
     
    74
    Striedanie v tíme Real Madrid CF: z ihriska odchádza Karim Benzema, prichádza Álvaro Morata.
     
    71
    Real Madrid mohol pridať šiesty gól v zápase! Najskôr mal veľkú šancu Karim Benzema, ale jeho strelu brankár Antonio Adán reflexívne vyrazil. Následne hlavičkoval mimo aj Cristiano Ronaldo.
     
    67
    Striedanie v tíme Real Betis: z ihriska odchádza Jonas Martin, prichádza Dani Ceballos.
     
    65
    Striedanie v tíme Real Madrid CF: z ihriska odchádza Mateo Kovačić, prichádza Lucas Vázquez.
    62. Isco (REA) - 1:5
     
    62
    Real Madrid dal gól! Stalo sa presne to, čo som spomínal pre niekoľkými sekundami. Bielemu baletu sa naskytla šanca na brejk a tú aj využil. Center Cristiana Ronalda z pravej strany ešte nezužitkoval Karim Benzema, no následná strela ISCA bola nechytateľná.
    55. Álvaro Cejudo (RBE) - 1:4
     
    55
    Real Betis dal gól! Domáci futbalisti korigujú skóre dnešného zápasu. Pepe zbytočne chyboval v rozohrávke, Joaquín okamžite poslal loptu na ÁLVARA CEJUDA, ktorý sa po príchode na trávnik strelecky presadil.
     
    50
    Domáci sa dostali do rýchleho brejku. Celú akciu zakončoval z nebezpečného priestoru Joaquín, no prvý domáci gól nestrelil. Výborne zasiahol Pepe.
     
    49
    Isco bol pri svojom prieniku fauovaný a dokonca sa tento zákrok nezaobíde bez žltej karty. Tú dostáva domáci obranca Germán Pezzella.
     
    46
    Striedanie v tíme Real Betis: z ihriska odchádza Darko Brašanac, prichádza Roman Zozulja.
    Striedanie v tíme Real Betis: z ihriska odchádza Alex Alegría, prichádza Álvaro Cejudo.
    45. Isco (REA) - 0:4
     
    45
    Real Madrid dal gól! Tak toto bola jednoducho nádhera! Madridčania sa dostali do rýchleho brejku. Cristiano Ronaldo krížnou prihrávkou našiel nabiehajúceho Pepeho, ten ešte nezištne posunul loptu na ISCA, ktorý poľahky poslal loptu do prázdnej brány.
     
    43
    Hlavný rozhodca po prvýkrát siaha do svojho vrecka. Adresátom žltej karty je hosťujúci Isco, ktorý prerušil rýchly brejk len za cenu faulu.
    39. Marcelo (REA) - 0:3
     
    39
    Real Madrid dal gól! Dnešný zápas sa mení na madridskú exhibíciu. K strele spoza šestnástky sa dostal Karim Benzema, no jeho pokus bol zblokovaný. K odrazenej lopte sa dostal MARCELO a strelou z hranice bieleho bodu prekonal Antonia Adána.
    36. Cristiano Piccini (RBE)
     
    36
    Krajný obranca Cristiano Piccini predviedol veľmi peknú individuálnu akciu. S loptou sa dostal až na hranicu šestnástky a jeho technickej strele veľa nechýbalo.
    31. Karim Benzema (REA) - 0:2
     
    31
    Real Madrid dal gól! Hostia korunujú svoju aktivitu druhým gólom v domácej sieti. Toni Kroos vynikajúco zachytil rozohrávku súpera, následne na ľavej strane našiel osamoteného KARIMA BENZEMU a ten pohodlne zvyšuje náskok favorita zápasu.
     
    14
    Ďalšia šanca madridského Realu! Z ľavej strany centroval Marcelo, svojim pasom našiel Garetha Balea, no waleského útočníka vychytal Antonio Adán.
    6. Cristiano Ronaldo (REA)
     
    6
    Cristiano Ronaldo mohol zdvojnásobiť vedenie svojho mužstva. Isco naňho poslal milimetrový center z pravej strany, no hviezdny Portugalčan trestuhodne minul bránu.
    4. Raphaël Varane (REA) - 0:1
     
    4
    Real Madrid dal gól! Biely balet sa veľmi rýchlo dostáva do vedenia. Toni Kroos zahral priamy kop veľmi dobre, loptu poslal priamo na hlavu RAPHAËLA VARANA a ten svojim druhým gólom v La Lige otvára skóre dnešného stretnutia.

    Miroslav Kováčik

    Góly: 55. Cejudo – 4. Varane, 31. Benzema, 39. Marcelo, 45. Isco, 62. Isco, 78. Ronaldo

    Karty:   49. Pezzella (RBE), 77. Zozulja (RBE), 90+1. Petros (RBE) – 43. Isco (REA)


    Držení míče: 48 % : 52 %.
    Střely na branku: 2:9. Střely mimo: 6:8. Rohy: 2:5. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 14:8.
    Real Betis: Adán – Piccini, Mandi, Pezzella, Durmisi – Brašanac (46. Zozulja), Petros, Martin (67. D. Ceballos) – Joaquín (C), Alegría (46. Cejudo), Rubén Castro.
    Náhradníci: D. Giménez – Musonda, A. Sanabria, D. Ceballos, Donk, Cejudo, Zozulja.

    Real Madrid: Navas – Carvajal, Pepe, Varane, Marcelo (C) – Kovačić (65. L. Vázquez), Kroos, Isco – Bale (79. Asensio), Benzema (74. Morata), Ronaldo.
    Náhradníci: Casilla – Morata, L. Vázquez, Asensio, Danilo, Nacho Fernández, Díaz.