Vigo – Atlético Madrid 0:4 (kon.) | Real Madrid – Osasuna 5:2 (kon.) | Malaga – Villarreal 0:2 (kon.)
Sevilla – Las Palmas 2:1 (kon.) | Barcelona – Alavés 1:2 (kon.)
koniec
Celta Vigo
0:4 (0:0)
Atlético Madrid
Sobota 10.09.2016, 13:00 • Estadio Balaídos • Španielska LaLiga • 3. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Sledovali sme pre oko diváka veľmi atraktívne futbalové stretnutie, z ktorého si Atlético Madrid pripisuje prvé víťazstvo v aktuálnej sezóne. Domáci celok sa prezentuje defenzívnym poňatím hry, zatiaľ čo hostia dnes stavili na kombinačný futbal. Ja ďakujem za pozornosť a prajem príjemný zvyšok dňa. Zápasom vás sprevádzal Róbert Gašpárek. (14:52:26)
     
    Držení míče: 58 % : 42 %.
    Střely na branku: 1:6.
    Střely mimo: 5:5.
    Rohy: 6:4.
    Ofsajdy: 0:2.
    Fauly: 13:10.
     
    90+2
    Koniec zápasu.
     
    90+1
    Štvrtý rozhodca nastavuje v dnešnom zápasy ešte dve minútky navyše.
    89. Ángel Correa (ATM) - 0:4
     
    89
    Atlético dalo gól!
    ÁNGEL CORREA dokázal prekonať bezmocného Álvareza. Z väčšieho uhlu sa nemýlil a s prehľadom poslal loptu do siete. Asistencia: Koke.
     
    88
    S rohovým kopom si defenzíva hostí poradila a ihneď zakladá rýchly protiútok.
     
    88
    Rossi sa dostal do veľkej príležitosti, keď sa snažil zakončovať z hranice malého vápna. V poslednom okamihu mu do strely vložil nohu jeden z brániacich hráčov. Budeme sledovať rohový kop.
     
    87
    Aspas sa snažil presadiť individuálne, ale jeho pokus o prienik do pokutového územia bol neúspešný.
     
    86
    Striedanie v tíme Celta Vigo: z ihriska odchádza Théo Bongonda, prichádza Pape Diop.
     
    85
    Center po rohovom kope smeroval na vzdialenjšiu žrď, kde bola hneď dvojica hráčov pripravených zakončovať. Jeden z nich poslal na bránu hlavičkový pokus, ktorý bol iba taká čerešnička na torte pre pozorného Oblaka, ktorý loptu bez problémov zachytil.
     
    84
    Domáci budú zahrávať rohový kop.
     
    83
    Sisto sa dostal ku odrazenej lopte a následne asi z dvadsiatich metrov skúsil prekvapiť Oblaka, ale jeho strelecký pokus skončil vysoko nad.
     
    82
    Striedanie v tíme Atlético Madrid: z ihriska odchádza Gabi, prichádza Tiago.
    81. Antoine Griezmann (ATM) - 0:3
     
    81
    Atlético dalo gól! Ako aj ten predchádzajúci gól, tak aj tento vsietil ANTOINE GRIEZMANN a to rovnakým spôsobom. Center z pravej strany ihriska a presná hlavička zmenila stav stretnutia na 0:3. Asistencia: Juanfran.
     
    79
    Sledovali sme center do pokutového územia domácich, na ktorý si najvyššie vyskočil Gameiro, ale jeho hlavičkový pokus nemal potrebnú presnosť, aby vážnejšie ohrozil domáceho gólmana.
     
    78
    Correa sa snažil presadiť individuálne, ale nepodairlo sa mu prejsť hneď cez trojicu brániacich hráčov. Napriek tomu sú pri lopte aj naďalej hráči Atlética Madrid.
     
    77
    Saul po súboji s Hernándezom zostáva lezať na trávniku. Nechajme sa prekvapiť, či bude v hre pokračovať alebo bude radšej striedať.
     
    76
    Domáci zahrávali rohový kop, ktorý sa rozhodli rozohrať nakrátko. Nasledoval center, ktorý bol zachytený obrancom hostí.
     
    75
    Striedanie v tíme Celta Vigo: z ihriska odchádza Josep Señé, prichádza Pione Sisto.
    73. Antoine Griezmann (ATM) - 0:2
     
    73
    Atlético dalo gól!
    Na presný center z pravej strany ihriska si zbehol ANTOINE GRIEZMANN, ktorý svojim hlavičkovým pokusom do ľavej strany bránky nedal gólmanovi žiadnu šancu. Stav stretnutia je 0:2! Asistencia: Niguez.
    72. Kévin Gameiro (ATM)
     
    72
    Gameiro v obrovskej príležitosti na skórovanie sklamal. Dokázal prejsť aj cez ležiaceho Álvareza, ale zakončiť do prázdnej brány nedokázal. Lopta skončila tesne vedľa ľavej tyčky.
     
    71
    Ale nič zaujímavé sa neudialo. Skôr ako lopta dopadla do pokutoveho územia sa jeden z domácich hráčov dopustil nedovoleného zákroku na Juanfrana. Pri lopte tak budú hostia.
     
    70
    Žltú kartu dostáva Ángel Correa (Atlético Madrid). Domáci budú mať možnosť ohroziť súpera po voľnom kope.
     
    69
    Hernández sa po súboji ocitá na trávniku. Vyzerá to tak, že v hre bude pokračovať. Hlavný arbiter uznal tento súboj ako nedovolený a tak budú pri lopte domáci.
     
    68
    Striedanie v tíme Atlético Madrid: z ihriska odchádza Yannick Ferreira-Carrasco, prichádza Ángel Correa.
    Striedanie v tíme Celta Vigo: z ihriska odchádza Daniel Wass, prichádza Giuseppe Rossi.
     
    67
    Radoja to teraz troška prehnal s razanciou a v súboji nedovolene poslal súpera na trávnik. Hlavný arbiter stál dostatočne blízko, aby si toho všimol a včas odpískal. Chystá sa striedanie domácich.
     
    66
    Hostia rzbiehali rýchly útok, ale prihrávka Gameira skončila u brániaceho hráča, od ktorého sa lopta odrazila ku gólmanovi.
     
    65
    Pri lopte sú domáci, ktorý si prihrávajú na vlastnej polovici ihriska a premýšľajú nad založením ďaľšej útočnej snahy.
     
    64
    Návšteva na dnešnom zápase je 18064 divákov.
     
    63
    Obrovskú šancu na skórovanie spálil Griezmann, ale v prípade, že by presne mieril medzi tri žrde, by radosť bola zbytočná. Griezmann sa totiž nachádzal v postavení mimo hry.
     
    62
    Striedanie v tíme Atlético Madrid: z ihriska odchádza Fernando Torres, prichádza Kévin Gameiro.
     
    61
    Carrasco spadol v pokutovom území po súboji s brankárom a dožadoval sa pokutového kopu. Hlavný arbiter necháva hru pokračovať.
     
    60
    Domáci sa snažili po ľavej strane ihriska ohroziť súpera, ale ich výlet skončil, keď narazili na pozorného Savića, ktorý celú rozbiehajúcu sa akciu prekazil.
     
    59
    Santiago Jaime Latre pískol do píšťaľky a odpískal útočný faul v prospech domácich.
     
    58
    Po súboji zostáva ležať na trávniku Hernández dúfajme, že v hre bude pokračovať aj naďalej bez nejakého obmedzenia.
     
    57
    Gabi dokázal vyslať do vápna súpera prízemný center, ktorý zachytil brániaci hráč a ihneď zakladal rýchly protiútok.
     
    56
    Ďalšia zaujímavá akcia hosťujúceho celku. Savić prihrával na hranicu šestnástky, kde bol voľný Torres, ale jeho technické zakončenie skončilo mimo brány. Nasleduje odkop od bránky.
     
    55
    Pri lopte sú domáci, ktorý si na vlastnej polovici ihriska vymieňajú krátke prihrávky.
     
    53
    Atlético dalo gól!
    A máme tu otvárací gól. Presný center Antoineho Griezmanna a pohotové zakončenie KOKEHO znamená skórovanie. Asistenciu si pripisuje Antoine Griezmann.
    53. Koke (ATM) - 0:1
     
    53
    Aspas si to s loptou namieril až do pokutového územia, kde ale nakoniec nestihol ani zakončiť ani prihrať. Lopta putovala za postrannú čiaru.
     
    52
    Bongonda sa snažil prihrávať za seba na lepšie postaveného spoluhráča, ale po dobrej práci Savića sa tak nestalo. Pri lopte sú hostia.
     
    51
    Carrasco sa dokázal uvoľniť cez dotierajúceho brániceho hráča a nakoniec aj odcentroval. Jeho center ku vzdialenejšej žrdi dokázal zachytiť brániaci hráč.
     
    50
    Gabi sa snažil vysunúť spoluhráča, ktorý si nabiehal do pokutového územia domácich, ale lopta až k nemu neprišla. Skvelá práca brániaceho hráča tomu zabránila.
     
    49
    Daniel Wass centruje do veľkého vápna z priameho kopu, ale obrana loptu odkopáva preč od gólmana.
     
    48
    Filipe Luis podrazil súpera a Santiago Jaime Latre ukazuje, že išlo o nedovolený zákrok. Útočná akcia vyúsťuje do priameho kopu pre Celta Vigo.
     
    47
    Diego Godin zareagoval výborne v blízkosti jedenástky na center, ale hlavičku nedokázal umiestniť do siete. Jeho pokus putuje slušný kus nad brvno.
     
    47
    Yannick Carrasco s nebezpečným pasom do veľkého vápna. Súperovi obrancovia dokázali loptu odkopnúť. Nasleduje rohový kop pre Atl. Madrid.
     
    46
    Hostia sa ihneď po rozohrávke vrhali do útoku. Dlhý pas, však dokázal zachytiť brániaci hráč.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    Priebeh zápasu by sa dal označiť, ako priemerný. Oba celky majú na to, aby nám toho ukázali viac. Videli sme len zopár zaujímavých akcií. Dúfajme, že sa to v druhom polčase zlepší a dočkáme sa aj otváracieho gólu. Domáci sa snažia ohrozovať súpera po rýchlych kontrách a hostia dnes stavili na kombinačnú hru.
     
    45+0
    Prvý polčas sa skončil.
     
    45
    Castro sa snažil svojou dlhou prihrávkou nájsť niekoho so svojich spoluhráčov, čo sa mu nepodarilo a lopta skončila na kopačke Oblaka.
     
    44
    Žltú kartu dostáva Josep Señé (Celta Vigo) za držanie.
     
    43
    Prihrávka, s ktorou sa Antoine Griezmann pokúsil ohroziť obranu súpera končí na území nikoho. Lopta je za bránkovou čiarou a Celta Vigo má odkop od bránky.
     
    42
    Hostia kontolujú priebeh hry na vlastnej polovici ihriska. Tomuto zápasu chýba otvárací gól. Dúfajme, že sa ho čoskoro dočkáme.
     
    41
    Griezmann sa po outovom vhazovaní snažil z prvej prihrať späť svojmu spoluhráčovi, ale jeho prihrávka skončila až za postranou čiarou.
     
    40
    Josep Sene sa pokúsil vystreliť z odrazenej lopty. Jeho projektil z veľkej diaľky nebol dosť presný a lopta minula brvno. Lopta je za bránkovou čiarou a Atl. Madrid má odkop od bránky.
     
    39
    Center po voľnom kope, však nebol príliš ideálny a lopta skončila iba v rukaviciach gólmana.
     
    38
    Hlavný arbiter nariadil voľný kop po nedovolenom zákroku Hernándeza, ktorý sa bude zahrávať zo strednej vzdialenosti.
     
    37
    Hugo Mallo zahral voľný kop nakrátko a tak budú domáci pokračovať vo svojej útočnej snahe.
     
    36
    Saul Niguez je potrestaný za držanie súpera. Santiago Jaime Latre nariaďuje priamy voľný kop. Nasleduje štandardná situácia takmer z postrannej čiary pre Celta Vigo.
    35. Théo Bongonda (CVG)
     
    35
    Jeden z domácich krídelníkov sa ešte stihol dobehnúť loptu a dokonca aj odcentrovať. Oblak bol v tomto prípade pozorný a loptu si dokázal zo vzduchu stiahnuť.
     
    34
    Pri lopte sú stále domáci, ktorý si dokonca vytvárajú aj menší tlak.
     
    33
    Ďaľšia veľká šanca na domácej strane. Po veľkej chybe v obrane hostí sa k lopte dostal Bongonda, ktorý z hranice šestnástky skúsil zakončiť. Jeho strelecký pokus lízal pravú žrď Oblakovej brány.
     
    32
    Griezmann sa snažil ešte dobehnúť pridlhú prihrávku, ktorú mu adresoval jeho spoluhráč, čo sa mu aj podarilo, ale nakoniec lopta aj tak skončila za postrannou čiarou. Nasleduje odkop od domácej brány.
     
    31
    Carrasco sa snažil ešte vybojovať loptu pre svoj tím ,ale jeho snaha bola zbytočná. Lopta putovala za postrannú čiaru. Nasleduje odkop od domácej brány.
     
    30
    Sledovali sme center do šestnástky Celta Vigo, kde sa ho snažil zachytiť Griezmann. Ten si, ale loptu nedokázal spracovať a nakoniec o ňu prišiel.
     
    29
    Pri lopte sú oäť domáci, ale tentoraz už na vlastnej polovici ihriska, kde si vymieňajú série krátkych prihrávok a premýšľajú nad založením ďaľšej útočnej snahy.
     
    28
    Po dlhšej dobe sa domáci usadili na polovici súpera, kde sa ale nedokážu presadiť a len veľmi ťažko si vytvarajú priestor na zakončenie.
     
    27
    Center po voľnom kope skončil v rukaviciach pozorného Oblaka, ktorý tak znemožnil hocikomu zakončiť.
     
    26
    Žltú kartu dostáva Gabi (Atlético Madrid) po nebezpečnom hlavičkovom súboji. Domáci budú zahrávať voľný kop z väčšej vzdialenosti.
     
    26
    Center po rohovom kope dokázal zachytiť Godín, ale jeho hlavičkový pokus putoval nad brvno. Álvarez nemusel v tomto prípade zasahovať.
     
    25
    Po zblokovanej prihrávke bude Atlético Madrid zahrávať rohový kop.
     
    24
    Pri lopte sú hostia, ktorý sa na dlhší čas usadili na polovici súpera, kde stále hľadajú recept na defenzívu Celta Vigo.
     
    23
    Skvelá práca v zadných radoch v podaní Cabrala, ktorý nepustil za seba rozbiehajúci sa útok hostí a tak zabránil hocikomu zakončiť.
     
    22
    Skvelá práca Gómeza, ktorý získal v ťažkom súboji loptu a ihneď zakladal rýchly protiútok, ale ten rýchlo skončil po nedovolenom zákroku jedného z hráčov hostí. Pri lopte budú domáci.
     
    21
    Gabi si to namieril až do pokutového územia súpera, kde nakoniec skúsil zakončiť z väčšieho uhla. Jeho strelecký pokus skončil tesne vedľa ľavej tyčky.
     
    20
    Defenzíva hostí dáva svojmu súperovi príliš málo priestoru v strede pola a tak sa im len veľmi ťažko zakladajú útoky.
     
    19
    Griezmann si dokázal vytvoriť priestor na zakončenie a následne aj zakončil. Jeho strelecký pokus asi z dvadsiatich metrov dokázal Álvarez zneškodniť.
     
    18
    Center po rohovom kope skončil na hlave pripraveného Savića, ktorý loptu odhlavičkoval do bezpečia. Pri lopte sú však domáci, ktorý sa snažia opäť ohroziť súpera.
     
    17
    Domáci budú zahrávať rohový kop.
     
    16
    Josep Señé sa ocitá po súboji na trávniku. Hlavny arbiter necháva hru pokračovať bez prerušenia a Josep Señé hlasno protestuje proti jeho rozhodnutiu.
     
    15
    Hostia sa rozhodli rohový kop rozohrať nakrátko, čo im absolútne nevyšlo a o loptu okamžite prišli.
     
    14
    Budeme sledovať ďalší rohový kop na strane hostí. Uvidíme, či bude tentoraz úspešný.
     
    13
    Zaujímavá akcia sa rodila na strane hostí, ktorá skončila po zlom spracovaní Torresa v šestnástke súpera. Pri lopte boli domáci, ktorý rozbiehali rýchly protiútok.
     
    12
    Hlavný arbiter stál dostatočne blízko, aby si všimol, že Radoja si v súboji počínal nedovolene. Pri lopte budú hostia.
    11. Josep Señé (CVG)
     
    11
    Savíc sa snažil loptu priviesť bližšie ku vápnu súpera, čo sa mu po skvelej práci Malla nepodarilo a o loptu prišiel.
     
    10
    Obrovská príležitosť na strane domácich. Josephovi Señému sa podarilo obísť ležiaceho gólmana a pred ním stála už iba odkrytá brána, ale jeho strelecký pokus skončil iba v bočnej sieti.
     
    9
    Ferreira sa snažil priebeh akcie posunúť rýchlejšie dopredu, ale jeho prihrávka do behu bola pridlhá a skončila na kopačke brániaceho hráča. Je tak po akcii.
     
    9
    Zakončiť sa snažil Torres, ktorému sa to podarilo, ale jeho strelecký pokus skončil iba v tele brániaceho hráča. Pri lopte sú domáci.
     
    8
    Ale ani tento center po rohovom kope neznamenal väčšie ohrozenie. Najvyššie si v súboji vyskočil obranca hostí, ktorý loptu poslal za hranicu šestnástky.
     
    7
    Griezmann sa snažil predrať medzi dvojicu brániacich hráčov, ale jeho pokus o kľučku bol neúspešný. Nasledoval rýchly protiútok domácich, ktorým sa vďaka zblokovanému pokusu podarilo vybojovať rohový kop.
     
    6
    Center po rohovom kope neznamenal takmer žiadne nebezpečenstvo. Defenzíva domácich si s týmto pokusom hravo poradila.
     
    5
    Hosťujúcemu celku sa podarilo vybojovať rohový kop. Po súboji zostáva ležať na trávniku jeden z domácich hráčov, ale vyzerá to, že bude pokračovať v hre aj naďalej.
     
    4
    Torres skúsil šťastie strelou z nevýhodnej pozície, ktorá skončila úplne mimo brány. Nasleduje odkop od domácej svätyne.
     
    3
    Domáci sa rozhodli voľný kop rozohrať nakrátko a tak môžu aj naďalej pokračovať vo svojej útočnej snahe.
     
    2
    Santiago Jaime Latre pískol do píšťaľky a odpískal nedovolený zákrok Torresa. Domáci so šancou ohroziť súpera po voľnom kope z väčšej vzdialenosti.
     
    1
    Celta Vigo malo výhodu úvodného výkopu. Loptu po rozohrávke posunuli do zadných radov, kde premýšľajú nad založením nejakého útoku.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Úvodné zostavy:

    Celta Vigo: S. Álvarez – Mallo, Cabral, Sergi Gómez, J. Castro – Wass, Radoja, P. Hernández – Señé, Aspas, Bongonda.
    Náhradníci: Villar – Sisto, Lemos, Naranjo, Roncaglia, Diop, Rossi.

    Atlético Madrid: Oblak – Torres Juanfran, Savić, Godín, Luís – Koke, Gabi, Ñíguez, Ferreira-Carrasco – F. Torres, Griezmann.
    Náhradníci: Moreira – Á. Correa, Gameiro, Hernández, J. Giménez, Gaitán, Tiago.

    Rozhodca: Santiago Jaime Latre.
     
    Vážení diváci! Vitajte pri sledovaní on-line textového prenosu! Dnes máme na programe 4. kolo LaLigy, kde Celta Vigo bude hostiť na svojom štadióne Atlético Madrid. Poďme si troška predstaviť oba celky.

    CELTA VIGO: Po druhom kole sa tento klub nachádza na nepeknom 18. mieste bez jediného bodu. Zatiaľ sa im podarilo dva-krát prehrať. Posledný zápas odohrali na štadióne Real Madridu, kde prehrali 2:1. Jediným strelcom tohto tímu sa stal Orellana, ale nestačilo to. Svojim súperom dokázali za dve kolá vsietiť iba jeden gól a tri inkasovať.

    ATLÉTICO MADRID: Ani Madridu nejde aktuálna sezóna podľa ich predstáv. Na svojom konte im svietia dva body po dvoch remízach. Skóre je vyrovnané a to 1:1. Posledný zápas odohrali na trávniku Leganes, kde nezvládli úlohu favorita a po remíze 0:0 si odniesli z tohto zápasu iba jeden bod.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:00.

    Róbert Gašpárek

    Góly: 53. Koke, 73. Griezmann, 81. Griezmann, 89. Á. Correa

    Karty:   44. Señé (CVG) – 26. Gabi (ATM), 70. Á. Correa (ATM)


    Držení míče: 58 % : 42 %.
    Střely na branku: 1:6. Střely mimo: 5:5. Rohy: 6:4. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 13:10.
    Celta Vigo: S. Álvarez – Mallo, Cabral, Sergi Gómez, J. Castro – Wass (68. Rossi), Radoja, P. Hernández – Señé (75. Sisto), Aspas, Bongonda (86. Diop).
    Náhradníci: Villar – Sisto, Lemos, Naranjo, Roncaglia, Diop, Rossi.

    Atlético Madrid: Oblak – Torres Juanfran, Savić, Godín, Luís – Koke, Gabi (82. Tiago), Ñíguez, Ferreira-Carrasco (68. Á. Correa) – F. Torres (62. Gameiro), Griezmann.
    Náhradníci: Moreira – Á. Correa, Gameiro, Hernández, J. Giménez, Gaitán, Tiago.

    Rozhodca: Santiago Jaime Latre