Mladá Boleslav – Příbram 3:0 (kon.) | Ostrava – Karviná 1:1 (kon.) | Slovácko – Opava 5:1 (kon.)
koniec
FK Mladá Boleslav
3:0 (0:0)
FK Příbram
cz Piatok 02.09.2016, 11:00Prípravný zápas
Predzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, ale samozřejmě se na vás budu těšit u dalších on-line přenosů. Na shledanou! (12:53:25)
     
    Dnešní přátelské utkání Mladé Boleslavi s Příbramí je u konce a spokojenější budou stoprocentně domácí. Ti se totiž po bezbrankovém poločase rozjeli a po brankách Vukadinoviće, Mebrahta a Chramosty zvítězili 3:0! Příbram se po celý zápas téměř k ničemu nedostávala a zaznamenává tak třetí utkání bez vstřelené branky. Celkově je to šestý z posledních sedmi zápasů, ve kterém Příbram neskórovala!
     
    90
    Konec zápasu.
     
    89
    Hosté se snaží aspoň o jednu branku, nicméně už to vypadá na to, že opět neskórují a prodlouží si nelichotivou bilanci.
     
    88
    Zničehonic se Brandner zjevil v blízkosti Šedy a mohl pro Příbram zaznamenat aspoň čestný úspěch. Rychle vyběhnuvší gólman Boleslavi však zasáhl!
     
    86
    Nyní už ale Boháč musel rychle na trávník, aby zneškodnil přízemní střelu. Podařilo se, ale Příbram se u míče moc dlouho neduržela.
     
    85
    Domácí hráči zjevně ještě nemají dost a znovu se snaží sevřít soupeře před gólmanem Boháčem. Tentokrát zatím bez nějakého zakončení.
    83. Jan CHRAMOSTA - 3:0
     
    83
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Přesto se ale domácí tým dočkal třetí branky! Centr zprava byl sice odvrácen, avšak míč spadl k nohám JANA CHRAMOSTY a ten technickým zakončením navýšil vedení favorizovaného týmu.
    82. Domácí přečíslení neproměnili v další branku
     
    82
    Bleskový výpad Boleslavi znamenal obrovské nebezpečí! Chramosta s Mebrahtem šli sami na brankáře, ale druhému jmenovanému míč před odkrytou svatyní odskočil a Chramosta už ve složitější pozici nezakončil přesně.
     
    81
    K rozehrání volného kopu hostujícího celku se znovu postavil Jan Rezek, avšak ani v tomto případě se mu nepovedlo najít někoho ze svých spoluhráčů.
     
    79
    Příbram se snaží o snížení, ale zatím je to hodně nevýrazná snaha. Boleslav se skvěle pohybuje a navíc rychle vyráží do brejků.
    78. Další tutovka Mladé Boleslavi
     
    78
    A mohlo to být 3:0! Jeden z domácích se trochu zprava řítil na Boháče, nicméně sám proti hostujícímu gólmanovi neuspěl!
    76. Golgol Tedros MEBRAHTU - 2:0
     
    76
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Nyní už to ale Boleslav sehrála výborně a jde do dvoubrankového vedení. Miljan Vukadinović skvěle naservíroval míč před bránu a GOLGOL TEDROS MEBRAHTU už měl hodnějednoduchou práci.
     
    76
    Mebrahtu se už už odhodlával ke střele, ale zpoza velkého vápna to nezkusil a přihrávkou napravo celou akci pokazil.
     
    75
    Po dobré pasáži Příbrami získává převahu znovu domácí tým, jenž si bez problémů kontroluje vedení.
     
    73
    Teď to vypadalo velmi dobře, ale klíčová přihrávka Chramosty šla těsně za patami Mebrahta a ten tak nemohl zakončovat do odkryté brány.
     
    71
    Registrujeme zakončení na druhé straně hřiště. Tomáš Přikryl si zprava navedl míč na střelu, avšak Boháč se slabší střelou neměl problémy.
     
    70
    Brandner se zjevil na levé straně pokutového území a přes Fleišmana se pokusil prodrat k hlavičce. Povedlo se, ale míč šel jen vedle Šedovy brány.
     
    69
    Kratičká přestávka je u konce a Příbram pokračuje v kombinaci na útočné polovině. Domácí však k soupeři rychle přistupují.
     
    68
    Znovu je hráčům dopřána pauza na občerstvení. Po ní se na hřiště vydá další nový muž, příbramský Jakub Moravec.
     
    67
    Jan Rezek už se nemohl dívat na zmar hostujícího týmu a tak se odhodlal ke střele zpoza velkého vápna. Přízemní pokus byl zastaven defenzívou.
     
    66
    Další nepovedený pokus o překonání obrany domácích končí v rukavicích Jana Šedy. Mladá Boleslav s defenzívou opravdu nemá sebemenší potíže.
     
    65
    Příbram v posledních minutách kombinuje o moc častěji než domácí, avšak do blízkosti šestnáctky se vůbec nedostává.
     
    64
    Aktivní Vukadinović byl faulován poblíž půlící čáry. Vypadalo to na rychlý nákop dopředu, ale Valenta s Flešimanem nakonec rozehráli na krátko.
     
    62
    Centrovaný míč zprava sice dolétl do pokutového území, ale tam kralovali stopeři Mladé Boleslavi. Z následné akce už míč končí za brankovou čárou.
     
    61
    Stále se ale u míče drží hostující hráči, kteří operují na útočné polovině. Boleslav však velmi dobře brání!
     
    60
    Příbram se rychle pokusila odpovědět, nicméně slabá střela z pravé strany Šedu prakticky vůbec neohrozila.
    58. Miljan VUKADINOVIĆ - 1:0
     
    58
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Naopak se po "přímáku" Příbrami dostali domácí do rychlého brejku, který byl smrtelný. MILJAN VUKADINOVIĆ si navedl míč na střelu a výborným zakončením zpoza vápna otevřel skóre utkání.
     
    57
    Pilík byl faulován na hranici pokutového území, avšak z nařízeného volného kopu hosté vůbec nic nezískali.
     
    56
    Příbram zahrávala volný kop zhruba od půlící čáry a Jen Rezek se rozhodl překvapit brankáře Šedu. Míč si to namířil poměrně daleko od brány.
     
    55
    Jiří Mareš zůstal na trávníku, neboť zřejmě inkasoval menší zásah do hlavy. Určitě však Mareš bude pokračovat ve hře.
     
    54
    Chvíli se teď v útoku drželi hostující hráči, avšak k ohrožení Šedovy brány vůbec nedošlo. Nesledujeme zrovna záživnou pasáž.
     
    52
    Ani jednomu celku se nyní moc nedaří prosazovat přes střed hřiště. Oba týmy jsou velmi pozorné.
     
    50
    Aidin Mahmutović při snaze získat míč trefil Fleišmana a ten zůstává na chvíli otřesen. Samozřejmě je pískán nedovolený zákrok.
     
    49
    Příbram už přesunula hru na útočnou polovinu, ale zatím se nedostává blíže k bráně Jana Šedy.
     
    48
    Výborně si na pravé straně zaběhl Jiří Flešiman, ale ani jeden z jeho dvou centrů nebyl příliš povedený a nízké míče byly v pohodě odvráceny.
     
    47
    Pád na hranici pokutového území, ale sudí byl hodně blízko a nepřisuzuje Boleslavi ani volný kop.
     
    47
    Nepřesná přihrávka na Rezka se stala kořistí domácích, avšak brejk byl zakončen hodně nepřesnou ranou.
     
    46
    Po zkrácené přestávce se pokračuje ve hře. Na hřišti máme několik nových tváří, mezi kterými jsou domácí Vukadinović, Mebrahtu či Fleišman nebo hostující Brandner.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Je za námi úvodní půle přátelského utkání mezi Mladou Boleslaví a Příbramí. Zatím jsme se sice nedočkali ani jedné branky, avšak především domácí byli v útoku velmi nebezpeční a Chramosta dvakrát trefil konstrukci brány. Více ze hry má každopádně Mladá Boleslav.
     
    45
    První poločas skončil.
     
    45
    Příbram se v závěru poločasu vrhla do útoku, ale akce na levé straně končí dobrým defenzivním zákrokem. Rozhodčí nehodlá nic nastavovat a poločas tak za chvíli skončí.
     
    43
    I tato standardní situace domácích byla odvrácena a záhy poté se v souboji zranil Marco Ferrara. Zdá se, že po poločase tento hráč již nenastoupí.
     
    43
    Boleslav zůstává nastěhována na útočné polovině a po další sražené střele získává rohový kop.
     
    42
    Nejistá defenzíva Příbrami nedokázala odvrátit hrozící nebezpečí a Jan Chramosta z pravé strany podruhé v utkání trefuje konstrukci brány!
     
    41
    Přetaženou standardní situaci se sice Boleslavi ještě podařilo vrátit do pokutového území, ale tam už si pro míč doskočil Aleš Hruška.
     
    40
    Na začátku čtyřicáté minuty se domácí domácí podél pravé strany dostali až do šestnáctky, nicméně finální přihrávka byla sražena na rohový kop.
     
    38
    Velmi rychlý výpad Příbrami končí nepřesnou přihrávkou do středu pokutového území. Velká škoda, neboť domácí nebyli stoprocentně zformovaní.
     
    37
    Zprava se do šestnáctky pokusil prodrat Chramosta, nicméně jeden z obránců Příbrami ho tělem důrazně odstavil od míče.
     
    36
    Rohový kop Příbrami byl zahrán velmi špatně a Boleslav se mohla řítit dopředu. Vodháněl ale v rozhodujícím okamžiku přišel o míč.
     
    35
    Sražený centr Keresteše sice dolétl až do pokutového území, ale tam byli hosté připraveni na svých místech. Z protiútoku pak Příbram získává roh.
     
    34
    Pilík rozjel rychlou akci hostujícího týmu, avšak Douglas Da Silva vystavil hostům důraznou stopku. Naprosto stejně však dopadl protiútok Chramosty.
     
    33
    Znovu to byl přikryl, kdo centroval do vápna, nicméně tentokrát se nejednalo o přesnější přihrávku a Příbram se v pohodě ubránila.
     
    33
    Mladá Boleslav má stále více ze hry a hosté se často uchylují k nedovoleným zákrokům. Po dalším takovém mají domácí výhodu a postupují dopředu.
     
    32
    Tomáš Přikryl se krásně zbavil bránícího soupeře a posílal před bránu nadýchaný centr. Těsně před dvěma hráči Boleslavi však zasáhl hostující stoper.
     
    31
    Vypadal to na rychlý protiútok Příbrami, nicméně Rezek se po uvolnění prezentoval velmi chabou přihrávkou, kterou ukořistil jeden z domácích.
     
    29
    Už se zase hraje a dopředu se mohou prosazovat domácí, kteří rozehrávali po ofsajdu soupeře.
     
    28
    Hlavní rozhodčí dává hráčům přestávku na občerstvení. Oba trenéři tuto chvilku využívají pro udělení dalších pokynů.
     
    27
    Na druhé straně musel zasahovat Jan Šeda, jenž trochu netypicky nohami vykopl míč z vlastního pokutového území. Následně je pískán ofsajd Příbrami.
     
    27
    Už už to vypadalo na to, že se domácí dostanou až ke střele, avšak nakonec se Vodhánělovi nepovedla finální přihrávka a Boleslav byla vytlačena z předbrankového prostoru.
     
    25
    Až teď se hosté dostali ke dvěma centrům z pravé strany. První byl odvrácen obranou, následnou Marešovu přihrávku v pohodě stáhl Šeda.
     
    24
    Dva nedovolené zákroky domácích v krátkém časovém úseku. Příbram však zatím hraje na vlastní polovině.
     
    23
    Dopředu se zase po chvíli vrhli domácí hráči, nicméně tentokrát k ohrožení brankáře Hrušky nedošlo. Naopak může zaútočit Příbram.
     
    21
    Příbram se začíná osmělovat a vybojovala vhazování v hloubi útočné poloviny. Původně byl míč přisouzen domácím, ale sudí se hodně rychle opravil.
     
    20
    Do pokutového území Mladé Boleslavi teď letěly hned tři vysoké míče, avšak ani jeden nezpůsobil defenzívě domácích větší potíže.
     
    19
    Vodháněl inkasoval nepříjemný zásah a po jednom z důraznějších soubojů zůstal na trávníku. Nevypadá to však na nic vážného.
     
    18
    Tak teď byla Mladá Boleslav hodně blízko úvodní branky zápasu! Jan Chramosta dostal prostor na to, aby zprava vběhl do pokutového území a Hruška musel děkovat břevnu své brány!
     
    16
    Na druhé straně se cosi kloudného pokusil vymyslet Pilík. Jeho centr byl příliš vysoký a navíc letěl daleko za bránu boleslavského gólmana.
     
    15
    Jaroslav Tregler zastavil začínající brejk Boleslavi, když stáhl Chramostu na trávník. Domácí tak musí volit postupný útok.
     
    14
    Přikryl zastavil hodně chabý odkop a hned z toho byla další šance Mladé Boleslavi. Po přihrávce na střed hřiště zakončoval jeden z domácích nad bránu.
     
    13
    Pilík se dobře uvolňoval, avšak jeho finální kolmice nenašla nikoho z hráčů Příbrami. Navíc šel míč po chvíli do zámezí.
     
    11
    Z centru od rohového praporku domácí vůbec nic nezískali a následně navíc jeden z Boleslavských fauloval.
     
    10
    Opět se domácí hráči dostali až k zakončení hlavou. Tentokrát to bylo po útoku na levé straně a Hruška musel vytěsnit míč na rohový kop!
     
    8
    Domácí velmi aktivně napadají a nepouští Příbramské ani za půlící čáru. Kouč Rada zatím se hrou hostů nebude spokojen.
    7. První šance zápasu
     
    7
    Viděli jsme první velkou šanci zápasu. Po Příkrylově prúniku podél postranní čáry se k hlavičce dostal osamocený Fabián, který však zakončoval jen doprostřed brány!
     
    5
    Domácí už ale znovu kombinují na útočné polovině. Přibram se však zatím výborně pohybuje a nepouští soupeře do šancí.
     
    4
    Rozběhnutého Pilíka napravo zastavuje asistent rozhodčího, jenž zvedá praporek na znamení ofsajdu. Boleslav se po rozehrávce dostává pod tlak napadajících hostů.
     
    3
    Dopředu to Boleslavi zatím nevyšlo, nicméně po nedovoleném zákroku soupeře se domácí mohou znovu postupně prosazovat.
     
    2
    Příbram se dopustila nepřesnosti na levé straně hřiště a míč míří do autu. Vhazování se ujme Keresteš.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Domácí by dnes měli být favority, neboť jim parádně vychází vstup do ligového ročníku a momentálně se pohybují na třetí příčce ePojisteni.cz ligy. Oproti tomu Příbram zažívá doslova otřesný úvod sezóny a momentálně je na poslední příčce. Na svém kontě nemá ani jeden bod ani jeden gól a naopak deset inkasovaných branek. I proto došlo k výměně trenéra Pulpita, jenž byl nahrazen Petrem Radou.
     
    Pěkné dopoledne! V plném proudu je reprezentační přestávka a na programu jsou tedy přátelské zápasy klubů. My se spolu zaměříme na utkání mezi FK Mladá Boleslav a 1. FK Příbram.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 11:00.

    Lukáš Podleśny

    Góly: 58. Vukadinović, 76. Mebrahtu, 83. Chramosta


    FK Mladá Boleslav: Šeda – Polom, Kúdela, Valenta, Da Silva, Chramosta, Přikryl, Keresteš, Fabián, Vodháněl
    Náhradníci: od 46. Vukadinović, Mebrahtu a Flešiman

    FK Příbram: Hruška – Rezek, Krameš, Mahmutović, Tregler, Pilík, Divíšek, Ferrara, Majtán, Jiránek, Mareš
    Náhradníci: od 46. Boháč – od 46. Brandner a Trapp, od 68. Moravec