Nemecko – Slovensko sk 3:0 (kon.)
koniec
Nemecko
3:0 (2:0)
Slovensko
Piatok 02.09.2016, 18:15 • Auestadion, Kassel • Reprezentácia U21
Predzápasové kurzy
     
    90+2
    Nemecko dalo gól!
    Tak bohužiaľ, napokon budeme odchádzať z Kasselu s trojgólovou prehrou. Na konci sme sa príliš vysunuli dopredu, čo Nemci dokázali potrestať. Na konci rýchlej kontry bol LEVIN ÖZTUNALI, ktorý uzavrel gólový účet zápasu na 3:0.
    86. Strelu Nadiema Amiriho dokázal vyraziť obranca Ľubomír Šatka. Výborný zákrok nášho hráča zabránil tretiemu gólu.
     
    86
    Nemci si teraz robili v našej šestnástke čo chceli. Napokon sa k strele zo siedmich metrov dostal Jeremy Dudziak, no jeho gólovú strelu dokázal vyraziť vracajúci sa Ľubomír Šatka.
     
    78
    Jeremy Dudziak len pred malou chvíľou nahradil Maximiliana Arnolda a hneď zamestnal slovenského brankára. Jeho strela mierila pod brvno, no skvele zasiahol Marek Rodák.
     
    77
    Žltú kartu dostáva Branislav Niňaj (Slovensko).
     
    72
    Miroslav Káčer sa ocitol v ofsajde, a tak musí byť hra prerušená. Tú využíva nemecký kouč, ktorý posiela na trávnik Benjamina Henrichsa, ktorý vymenil Mitchella Weisera.
     
    68
    Striedanie v tíme Slovensko: z ihriska odchádza Dávid Ivan, prichádza Miroslav Káčer.
     
    62
    Striedanie v tíme Nemecko: z ihriska odchádza Maximilian Philipp, prichádza Max Christiansen.
    Striedanie v tíme Nemecko: z ihriska odchádza Kevin Akpoguma, prichádza Waldemar Anton.
     
    60
    Po hodine hry mohli Nemci pridať tretí gól. Na prízemný center z pravej strany si nabehol striedajúci Nadiem Amiri, no jeho strelu fantasticky vyrazil na rohový kop slovenský brankár.
    59. Tomáš Vestenický
     
    59
    To je obrovská škoda. Po chybe nemeckých obrancov sa dostal do šance Tomáš Vestenický. Ten vystrelil spoza šestnástky, ale bránu tesne minul.
     
    53
    Nemecko mohlo pridať tretí gól. Maximilian Arnold opäť dobre rozohral rohový kop a takmer sa zaskvel ďalšou gólovou hlavičkou Niklas Stark.
     
    46
    Nový muž na trávniku Tomáš Brigant sa dostal do šance, no jeho pokus z ťažkého uhla vyrazil na rohový kop náhradný nemecký brankár Jannik Huth.
     
    46
    V druhom polčase sme videli množstvo striedaní, o ktorých vás budeme priebežne informovať. V našom tíme je až šestica nových hráčov, v nemeckom mužstve sme zaregistrovali tri striedania.
    40. STARK - 2:0
     
    40
    Nemecko dalo gól!
    Domáci futbalisti stupňovali svoj tlak a opäť udreli po rohovom kope. Maximilian Arnold poslal loptu na hlavu NIKLASA STARKA, ktorý nebol dobre strážený a zdvojnásobil vedenie favorita zápasu.
     
    17
    Matúš Bero hrá v úvode zápasu veľmi tvrdo a po jeho ďalšom faule je prvým napomínaním hráčom dnešného stretnutia.
     
    13
    Šanca pre domácich futbalistov. Mitchell Weiser veľmi pekne potiahol akciu po pravej strane, presnou prihrávkou našiel Marvina Stefaniaka, no ten našťastie prestrelil bránu.
     
    5
    Matúš Bero mohol vyrovnať! Nemci spravili chybu v rozohrávke, no bývalý útočník majstrovského Trenčína mieril len do brankára Timona Wellenreuthera.
     
    4
    Nemecko dalo gól!
    Tak toto je veľmi nepríjemný úvod dnešného zápasu. Naši reprezentanti si neustrážili rohový kop Maximiliana Arnolda a z tesnej blízkosti dopravil loptu do siete GRISCHA PRÖMEL – 1:0.

    Miroslav Kováčik

    Góly: 4. Prömel, 40. Stark, 90+2. Öztunali

    Karty:   17. Bero (SVK), 77. Niňaj (SVK)


    Nemecko: Wellenreuther – Weiser, Akpoguma, Stark, Gerhardt – Prömel – Öztunali, Dahoud, Arnold (C), Stefaniak – Philipp.
    Náhradníci: Huth – Anton, Dudziak, Amiri, Henrichs, Christiansen, Kohr.

    Slovensko: Rodák – Šatka, Vavro, Škriniar (C), Mazáň – Lobotka, Bero, Ivan, Rusnák, Mihalík – Šafranko.
    Náhradníci: Chovan – Valjent, Niňaj, Káčer, Špalek, Chrien, Brigant, Hromada, Vestenický.