Inter – Juventus 3:0 (3:5 po pen.)
koniec po penal. (3:5)
Inter Miláno
3:0 (1:0)
Juventus Turín
cz Streda 02.03.2016, 20:45 • Stadio Giuseppe Meazza (San Siro), Milán (82 955 míst) • Taliansky pohár • Semifinále
Predzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:45.
     
    Dobrý večer všem příznivcům italského fotbalu! Italský pohár dospěl už do své semifinálové fáze a dnes nás čeká souboj gigantů! Inter Milán hostí Juventus! Utkání startuje ve 20:45.
    Semifinálová odveta startuje ve 20:45! Juventus do ní nastoupí s výhrou 3:0 v zádech!

     
    Juventus FC

    Slavný turínský celek zatím v poháru změřil síly s městským rivalem Turínem. Juventus městské derby zvládl a zvítězil 4:0! V dalším kole narazil Juventus na Lazio Řím, se kterým se utká pražská Sparta v Evropské lize. Loňský finalista Ligy mistrů opět neinkasoval ani branku a zvítězil 1:0!
     
    Inter Milán

    Inter rovněž svá úvodní dvě vystoupení zvládl dle svých představ. V úvodním představení zdolal Cagliari jasně 3:0! V dalším kole na Inter čekal protivník z kategorie nejtěžších. Inter však souboj se silnou Neapolí zvládl na podtrženou jedničku a vyhrál 2:0!
     
    Vzájemná utkání

    Juventus – Inter 4:0
    Inter – Juventus 0:0
    Inter – Juventus 1:2
    Juventus – Inter 1:1
    Juventus – Inter 3:1
     
    První zápas

    Juventus si v domácím utkání rozehrál semifinále hodně nadějně. Úvodní branku vstřelil v první půli Morata z penalty, stejný hráč navýšil vedení po hodině hry a třetí hřebík do rakve Interu Milán zatloukl pět minut před koncem Dybala! Do odvety jde tedy Juventus s výhrou 3:0 v zádech!
     
    Úvodní sestavy:

    Inter Milán: Carrizo – Santon, D´Ambrosio, Jesus, Nagatomo – Brozović, Medel, Kondogbia – Perišić, Eder, Ljajić
    Náhradníci: Handanović, Berni, Palacio, Icardi, Biabiani, Telles, Gnoukouri, Della Giovanna, Melo, Gyamfi, Manaj

    Juventus FC: Neto – Lichtsteiner, Rugani, Bonucci, Alex Sandro – Cuadrado, Sturaro, Hernanes, Asamoah – Zaza, Morata
    Náhradníci: Buffon, Rubinho, Barzagli, Padoin, Lemina, Khedira, Pogba, Pereyra, Dybala, Favilli

    Rozhodčí: Tagliavento – Mangenelli, Meli.
     
    Oba týmy už nastupují na hrací plochu! Inter bude hrát v tradičních modročerných dresech, zatímco Juventus nasadí k dnešnímu zápasu své klasické pruhované dresy.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Zaza s Moratou zahájili výkopem dnešní odvetné utkání. Hosté okamžitě poslal vpřed dlouhý míč, jež sebral Nagatomo a Inter může založit první útok.
     
    2
    Inter začíná dnešní utkání hodně opatrně. Svěřenci Roberta Manciniho drželi míč dlouho na své polovině, poté však přispěchali s kolmou přihrávkou na Edera a rozehrají první roh.
     
    3
    Centrovaný míč prodloužil v pokutovém území Zaza, ale balón se odrazil k Santonovi, který sice obelstil svého strážce, avšak jeho centr našel jen Lichsteinerovu hlavu.
     
    4
    Dlouhá přihrávka na pravou stranu mířila na Brozoviće, který si míč sice zpracoval na prsa. Domácí záložník byl však mimo hrací plochu. Juventus bude vhazovat.
     
    5
    Inter je v úvodu utkání mnohem aktivnější. Domácí dlouho kombinovali kolem šestnáctky a až Santon se odhodlal k centru. Prudký míč hosté odvrátili pryč z nebezpečného prostoru.
     
    6
    Brozović zkoušel utajenou přihrávkou vybídnout Ljajiće. Před domácím útočník odvrátil nebezpečí Bonucci. Juventus si může odpočinout.
     
    7
    Domácí se vzdálili od branky Juventusu a kombinovali v zadních řadách na vlastní polovině. Vše vyústilo jen v nepřesnou přihrávku, pro niž si došel Neto.
     
    8
    Santon dostal přihrávku za obranu a okamžitě poslal před branku prudký centr. Na hranici malého vápna si seběhl Eder, ale v rychlosti už nedokázal zkoordinovat pohyb.
     
    9
    Snad poprvé v utkání si držení míče užíval také Juventus. Hosté zkusili překvapit obranu dlouhou přihrávku. Zaza se ovšem lapil do ofsajdové pasti.
     
    10
    Jesus poslal dlouhý nákop na rozběhnutého Ljajiće. Před rychlonohým útočníkem Interu odvrátil míč do bezpečí pozorný Lichtsteiner.
     
    11
    Perišić se krásně uvolnil za hranicí malého vápna a dokonce se dostal k zakončení. Rána mu nesedla podle představ a míč po trávníku zamířil mimo tři tyče.
     
    12
    Cuadrado vybojoval míč v hlavičkovém souboji. Balón se odrazil ke Kondogbiovi, který okamžitě vypálil, ale trefil jen stojícího obránce Juventusu.
     
    13
    Domácí hledají cestičku do pokutového území. Obranný blok Juventusu se zatím skvěle pohybuje a nepouští svěřence Roberta Manciniho do zakončení.
     
    14
    Krásné akci Ljajiće chybělo jen zakončení. Domácí fotbalista postupoval středem hřiště a kolem Hernanese se prodral až do vápna, kde o míč přišel.
     
    15
    Asamoah se ve středu hřiště pokusil o technickou finesu. Hostující fotbalista se pokoušel stáhnout míč před Brozovićem, ale domácí záložník mu míč vzal.
     
    16
    Neto si dával pořádně načas s rozehrávkou. Brankář Juventusu poté hledal Asamoaha, který v hlavičkovém souboji se Santonem neuspěl.
     
    16
    Inter Milán právě vstřelil branku!
    Domácí využívají obrovskou chybu v obraně Juventusu! Neto poslal míč na Hernanese, který nevěděl o dotírajícím soupeři. Míč se poté dostal k MARCELO BROZOVIĆOVI a ten krásnou střelou k tyči poslal milánský celek do vedení!
    16. Marco BROZOVIĆ - 1:0
     
    18
    Juventus se ihned pokusil vyrovnat! Hosté zahrávali přímý kop a za obranou Interu vystřihl krásné nůžky Zaza! Míč nakonec minul branku a Zaza se stejně nacházel v ofsajdu.
     
    19
    Hra je přerušena! Santon utrpěl v souboji nějaké zranění a musí být ošetřován! Pravý bek Interu Milán se podle všeho do utkání za pár chvil vrátí!
     
    20
    Juventus se po obdržené brance začíná rozehrávat! Hosté mohli jít dva proti jedinému obránci, ale Kondogbia se skvěle vrátil a stačil se natáhnout po pomalé přihrávce.
     
    21
    Svůj první ofsajd si připisují také domácí! Oblouček za obranu Juventusu hledal Ljajiće, který si nepohlídal ofsajd a připravil se o dobrou šanci.
     
    22
    Lichsteiner vhazoval v blízkosti vápna Interu. Spoluhráč mu chtěl vrátit míč do nohy, jenže v tísni jej poslal pouze na kopačky domácího obránce.
     
    23
    Bonucci nakopl míč do běhu Cuadradovi. Balón z kopačky hostujícího kapitána byl příliš rychlý a Cuadrado jej za žádnou cenu nemohl dostihnout.
     
    24
    Poprvé v utkání se nám na hřišti zažlutilo! Jesus předvedl několik faulů v řadě, rozhodčí mu je pěkně sečetl a ukázal domácímu stoperovi žlutou kartu!
     
    25
    Ljajić mohl potrestat další chybu v zadních řadách Juventusu! Hbitý útočník Interu si připravil míč ke střele a technickým pokusem orazítkoval horní tyč!
    Ljajićova technická střela do břevna
     
    26
    Znovu se nehraje! Jesůs dostal v souboji s Asamoahem loktem a zůstává ležet na trávníku. Pro Inter by to byla citelná ztráta.
     
    27
    Juventus se snaží vyrovnat hru! Nepřesná přihrávka propadla za záda obránců Interu. Zazu měl k míči příliš daleko a Jesus jej stačil odehrát do bezpečí.
     
    28
    U míče už jsou opět fotbalisté celku z Milána. Domácí zatím kombinují na své polovině. Juventus presuje hodně vysoko, aktivní je hlavně Morata.
     
    29
    Alex Sandro nasadil u postranní čáry dvěma protihráčům jesličky! Hostující bek se však ocitl v klubku fotbalistů Interu a z těžké situace už nevybruslil.
     
    30
    Je za námi půlhodina hry a Inter zatím svého soupeře přehrává. Juventus se ještě nedopracoval k ohrožení Carrizovy svatyně.
     
    31
    Santon se u rohového praporku přetlačoval s dvojicí obránců Juventusu. Alex Sandro nakonec v souboji získal pro Juventus alespoň autové vhazování.
     
    32
    Obrana Interu pracuje na podtrženou jedničku! Zaza nejprve prodloužil míč na Moratu, k němuž se okamžitě sběhla dvojice obránců Interu. Domácí obránci vytlačili útočníka Juventusu mimo hřiště.
     
    33
    Morata navíc v souboji s Jesusem utrpěl šrám a musí být ošetřován. Hra je znovu přerušena. Morata musí za autovou čáru.
     
    34
    Brozović se poněkud unáhlil s přihrávkou na Edera a prudkou přihrávkou pouze odevzdal míč hostům. Tohle by Eder nestihl ani kdyby byl pět metrů za obránci.
     
    35
    Zaza se dnes s ničím nepáře! Útočník Juventusu na polovině hřiště postrčil rukama soupeře k zemi a zbavil svůj celek míče. Juventus se v dosavadním průběhu spíše hledá.
     
    36
    Bonucci musel přidat do kroku před dotírajícím Ljajićem. Domácí útočník pospíchal za dlouhou přihrávkou, ale Bonucci mu míč odpálil do zámezí.
     
    37
    Juventus měl k dispozici rohový kop. Cuadrado našel vysokým centrem Hernanese. Ještě před zakončením hostujícího hráče však rozhodčí odpískal útočný faul.
     
    37
    První žlutá karta také na straně Juventusu! Za svůj prohřešek při rodícím se brejku Interu ji vidí Sturaro!
     
    38
    Utkání je v posledních minutách hodně bojovné a na hřišti je k vidění větší množství nedovolených zákroků. Dalším postiženým se stal Sturaro.
     
    39
    Juventusu to zatím v útoku pořádně skřípe! Hernanes prodlužoval míč špičkou za obranu Interu Milán. Ani Morata ani Zaza se za míčem nerozběhli. Carrizo může rozehrát.
     
    40
    Cuadrado čistým způsobem vlétl do Kondogbii a vybojoval pro Juventus autové vhazování. Domácí se sice zlobí, ale rozhodčí si je svým verdiktem naprosto jistý.
     
    41
    Bonucci zastavil nevybíravým způsobem unikajícího Edera a vidí žlutou kartu! Obránce Juventusu přijde o případné finále!
     
    42
    Po následné standardní situaci se k hlavičce vyšplhal právě faulovaný Eder! Ve shluku těl nedokázal seřídit mířidla a poslal míč daleko vedle branky.
     
    43
    Juventus už chce dohrát první poločas bez inkasované branky a nežene se do přehnaného útočení. Utkání plné drobnějších přestupků pokračuje.
     
    44
    Obrovská šance Interu! Eder prokličkoval od postranní čáry před pokutové území a předložil míč Ljajićovi! Ten si míč připravil na střelu a přízemním pokusem jen těsně minul branku!
    44. Ljajićova dělovka mimo branku
     
    45
    Santon vymyslel nadýchaný centr na hranici malého vápna. Obrana Juventusu odvrátila míč jen k Perišićovi, který volejm poslal míč vysoko nad branku.
     
    45+1
    Nastavují se 3 minuty nad rámec prvního poločasu!
     
    45+2
    Eder se prosmýkl u postranní čáry kolem obránce a vybojoval ještě jeden přímý kop. Inter je v závěru poločasu hodně aktivní a Juventus ještě čekají horké chvilky.
     
    45+3
    Ljajič poslal před branku prudký centr! Na míč si sbíhali dva vysocí hlavičkáři, nicméně kulatý nesmysl pouze proletěl pokutovým územím.
     
    45+3
    První poločas skončil.
     
    První poločas je minulostí a diváci se zatím rozhodně nenudí! Inter Milán byl po celou dobu první půle lepším týmem a zaslouženě vede. Po čtvrthodině hry se po chybě v rozehrávce Juventusu prosadil Marcelo Brozović! Inter mohl navýšit své vedení, hodně vidět byl Ljajić, ale ten napoprvé napálil pouze horní tyč a ve své druhé příležitosti vůbec netrefil branku! Do šaten se proto odchází za stavu 1:0! Inter stále musí vstřelit alespoň dva góly, aby si vynutil prodloužení!
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Střídání v týmu Inter Milán: ze hřiště odchází Kondogbia, přichází Biabiany.
     
    47
    Inter se snaží vstoupit aktivně také do druhé půle. Cuadrado si na polovině hřiště chytře zastavil míč a nechal se faulovat. Domácí přišli zbytečně o míč.
     
    48
    Perišić se dostal nejrychleji ze všech k přetaženému centru. Už se zdálo, že vybojuje alespoň roh, ale Cuadrado ve skluzu odpálil míč na aut.
     
    49
    Inter Milán právě vstřelil branku!
    Tohle bude ještě drama! Inter zvyšuje vedení na 2:0! Eder potáhl míč kolem pravé postranní čáry a centrem na hranici malého vápna našel IVANA PERIŠIĆE, jež ve skluzu dopravil míč za brankovou čáru!
    49. Ivan PERIŠIĆ - 2:0

     
    51
    Inter je na koni a pokračuje v aktivní hře. Domácí už ztrácejí pouhou branku. Hostující fotbalisty bude příštích čtyřicet minut pořádně bolet!
     
    52
    Juventus se na malou chvíli podíval na polovinu domácího celku. Pokus o prodloužení na Moratu se nepovedl a Carizzo může okamžitě založit nový útok domácího týmu.
     
    53
    Eder si natáhl míč na pravou stranu a ze středu hrací plochy pálil na branku. Na hranici pokutového území zastavil jeho dělovku obětavý obránce.
     
    54
    Tohle mohl být problém! Zaza se z ničeho nic ocitl za obranou Interu Milán, ale tváří v tvář Carrizovi pouze orazítkoval tyč!
     
    55
    Na druhé straně se parádně uvolnil Ljajić! Domácí útočník promarnil třetí šanci na skórování v dnešním utkání. Tentokrát poslal míč skákavou střelou mimo branku.
     
    55
    Střídání v týmu Juventus FC: ze hřiště odchází Lichtsteiner, přichází Barzagli.
     
    56
    Juventus se hnal vpřed s rychlým protiútokem! Zaza si nepohlídal ofsajdovou linii a poněkolikáté v utkání se nechal zbytečně lapit v ofsajdové pasti.
     
    57
    Inter nadále drží míč po většinu času na svých kopačkách. Domácí fotbalisté jsou průběhem utkání pořádně nabuzeni a snaží se přidat třetí branku.
     
    59
    Perišić se opět uvolnil na levé straně hrací plochy a poslal před branku Juventusu nebezpečný centr. Nikdo v tmavém dresu si však k míči cestu nenašel.
     
    60
    Inter je blízko vyrovnání! Před další možností domácího celku spasil Juventus parádně načasovaným skluzem Bonucci. Stará dáma vůbec neví, co hrát.
     
    61
    Eder si vyměnil míč s Perišićem. Druhý jmenovaný poté přihrávkou pod sebe vylepšoval pozici pro Ljajiće, ale našel jen kopačku Bonucciho.
     
    62
    Juventus se stále snaží otupit rostoucí tlak Interu Milán. Hosté se nyní alespoň prodrali na polovinu milánského celku.
     
    63
    Stará dáma poslední desítky sekund kombinuje na vlastní polovině. Z tribun se začíná ozývat pískot. Nikdo z domácích rozehrávku Juventusu nenapadá.
     
    64
    Inter se opět prodral na polovinu Juventusu. Kombinace na levé straně mezi Ljajićem a Biabianym vyústila pouze v další autové vhazování.
     
    65
    Na druhou stranu pelášil Alváro Morata. Bývalý hráč Realu Madrid vzal akci na sebe a místo přihrávky na svého kolegu z útoku se pustil mezi dva obránce. O míč okamžitě přišel.
     
    66
    Eder chtěl propíchnout míč mezi obránci Juventusu. Čitelnou přihrávku na Ljajiće zastavil na hranici pokutového území stoper Rugani.
     
    67
    Eder pospíchal za dlouhým míčem! Proti domácímu útočníkovi stál jediný obránce, jenže Eder si nepohlídal hranici ofsajdu a zbytečně se připravil o nadějnou příležitost.
     
    68
    Inter se nadále drží před brankou Juventusu, jenže v přehuštěném prostoru se domácí ne a ne dostat k zakončení. Juventus se brání bez problémů.
     
    69
    Juventus jen nakopává míče na polovinu Interu Milán a čeká, co domácí vymyslí. Ve druhé půli se hraje výhradně na jednu branku.
     
    70
    Juventus měl k dispozic přímý kop! Centrovaný míč se snesl na bližší tyč, kde hlavičkoval Rugani, ale v těžké pozici poslal míč mimo branku.
     
    71
    Střídání v týmu Juventus FC: ze hřiště odchází Hernanes, přichází Lemina.
     
    72
    Alex Sandro u pravé postranní čáry fauloval unikajícího hráče a nabízí Interu šanci ze standardní situace.
     
    73
    Mohlo být vyrovnáno! Na krásný centr si naskočil stoper D´Ambrosio a z těsné blízkosti poslal hlavičku snad o metr nad břevno hostující branky!
     
    74
    Interu se pomalu začíná krátit čas. Domácí nyní kombinují na vlastní polovině. Rozehrávku diriguje Jesus.
     
    75
    Střídání v týmu Inter Milán: ze hřiště odchází Ljajić, přichází Palacio.
     
    77
    Cuadrado chtěl překvapit zadáky Interu Milán autovým vhazováním až do nitra pokutového území. Překvapení mu pokazil stoper D´Ambrosio.
     
    78
    Za brankovou čárou zůstává ležet Sturaro! Záložník Juventusu se drží za zátylek, avšak domácí pokračují ve hře. Juventus teď hraje v deseti.
     
    79
    Hosté se brání ze všech sil! Bonucci odvrátil nenápadný oblouček na hranici malého vápna jen na rohový kop. Inter z něj však branku hostujícího celku neohrozil.
     
    80
    Biabiany si zpracoval míč za obranou Juventusu. Přihrávkou ještě hledal střídajícího Palacia, od nějž se míč odrazil zpět k prvnímu jmenovanému. Biabiany však rozvlnil pouze boční síť!
     
    81
    Pozor! Inter má obrovskou možnost na dotažení manka! Perišić se protáhl do vápna vybojoval penaltu!
     
    82
    Inter Milán právě vstřelil branku!
    Inter dotahuje manko z úvodního utkání! K pokutovému kopu se postavil MARCELO BROZOVIĆ a s velkým štěstím proměnil! Neto sice vystihl směr střelu, ale míč mu prolétl pod tělem do sítě!
    82. Marcelo BROZOVIĆ - 3:0

     
    83
    Pokutového kopu se dožadovali také hosté! Zaza byl ve vápně stažen za dres, jenže rozhodčí tentokrát na značku pokutového kopu neukázal!
     
    85
    Inter chce o svém postupu rozhodnout ještě v základní hrací době! Biabiany se protáhl do pokutového území a vybojoval rohový kop. Z něj nebezpečí nepřišlo, domácí se provinili útočným faulem.
     
    86
    Střídání v týmu Inter Milán: ze hřiště odchází Asamoah, přichází Pogba.
     
    87
    Neto se musí mít na pozoru! Před branku Juventusu nyní lítá jeden centr za druhým. Hostující brankář si pro jeden z nich došel a může na chvíli uklidnit situaci.
     
    88
    Perišić zkusil štěstí z hodně těžké pozice. Autor druhé branky dnešního utkání vypálil z ostrého úhlu a velké dálky. Jeho technické zakončení minulo branku.
     
    89
    Inter stále útočí. Palacio však poslal hodně nepřesnou přihrávku a míč skončil v zámezí. Neto bude odkopávat od branky. Tribuny šílí.
     
    90
    Neto spasil Juventus před pohromou! Perišić si sběhl na krásný centr z levé strany a střelou z voleje mířil na bližší tyč! Brankář Juventusu fantastickým zákrokem vyrazil na roh!
    90. Obrovská šance Interu Milán na rozhodnutí zápasu!

     
    90+1
    Nastavují se 2 minuty!
     
    90+1
    Žlutou kartu dostává D´Ambrosio (Inter Milán).
     
    90+2
    Žlutou kartu dostává Cuadrado (Juventus FC).
     
    Interu se povedlo díky fantastické druhé půli dotáhnout skóre z prvního utkání! Díky výsledku 3:0 o finalistovi rozhodne prodloužení nebo následná penaltový rozstřel! Perišić chvíli po pauze zvýšil vedení Interu na 2:0 a necelých deset minut před koncem poslal penaltou zápas do prodloužení Brozović!
     
    91
    Začal první poločas prodloužení.
     
    91
    Juventus zahájil výkopem první část prodloužení. Barzagli okamžitě našel Cuadrada, který se přes Nagatoma neprodral do velkého vápna.
     
    92
    Na hřiště se vrátil úplně jiný Juventus. Hosté jsou najednou všude na hrací ploše a dokonce si vybojovali přímý kop z nadějné pozice.
     
    93
    Cuadrado vytáhl z kopačky přetažený centr. Na zadní tyči se k hlavičce sice prodral Rugani, ale obrana Interu okamžitě odvrátila míč do bezpečí.
     
    93
    Žlutou kartu dostává Lemina (Juventus FC).
     
    95
    Perišić mohl dokonat fantastický obrat Interu! Domácí útočník se prodral k hlavičce, kterou mířil do protipohybu Neta, ale ten reflexivně vyrazil na roh!
     
    96
    Z rohového kopu nepřišlo zakončení žádného z domácích fotbalistů. Neto bude odkopávat od branky. Pohledný fotbal pokračuje i v prodloužení.
     
    97
    Inter už zase kombinuje s míčem na kopačkách a trpělivě čeká na skulinky v obraně Juventusu! Domácí se zatím nemohou prodrat přes půlící čáru.
     
    98
    Žlutou kartu dostává Pogba (Juventus FC).
     
    99
    Morata centroval z levé strany do pokutového území, kam spěchal Zaza. Centrovaný míč odvrátila obrana Interu k Leminovi, jež z voleji napálil míč mezi diváky.
     
    100
    Inter se nastěhoval na polovinu Juventusu, ale Eder prodloužil centr jen na kopačky hostů, kteří okamžitě vyrážejí vpřed.
     
    101
    První velká šance Juventusu v utkání! Po rychlém protiútoku po levé straně se do vápna prodral Zaza, který pálil na vzdálenější tyč a jen o kousek minul!
    101. Zaza a jeho obrovská šance

     
    102
    Do další šance Juventusu se řítil Morata! Před útočníkem celku z Turína vyrazil Carrizo včas branky a uzmul míč před pod nohama Moraty.
     
    103
    Alex Sandro zatarasil cestu Biabianymu. Domácí hráč se poté do svého strážce opřel rukama, což hlavnímu arbitrovi neuniklo.
     
    104
    Zaza je v prodloužení hodně aktivní! Hostující útočník se prohnal po levé straně před pokutové území a přízemní střelou znovu poslal míč mimo branku.
     
    105
    Palacio se vydal na sprinterský souboj s Bonuccim! Zkušený stoper Juventusu si soupeře pohlídal a raději odkopl na roh.
     
    105
    První prodloužení skončilo.
     
    V prvním prodloužení už se nic nestane! Oba týmy si v něm vytvořily po jedné obrovské šanci! Na straně Interu nejprve selhal Perišić a snad první možnost Juventusu dnešního večera spálil Zaza.
     
    106
    Začalo druhé prodloužení.
     
    106
    Žlutou kartu dostává Santon (Inter Milán).
     
    107
    Juventus zahrával přímý kop. Do pokutového území se nastěhovali všichni vysocí hráči, ale zakončoval Alex Sandro. Obrana jeho hlavičku srazila na roh.
     
    108
    Juventus se mohl dostat do vedení! Na zadní tyči se zjevil Pogba, který mířil do protipohybu domácího brankáře a jen těsně minul vzdálenější tyč!
     
    109
    Hra je přerušena! Jeden z domácích fotbalistů zůstává ležet na trávníku. Je jím Santon, který potřebuje lékařské ošetření.
     
    110
    Zaza zbytečně dojel D´Ambrosia za hranicí pokutového území a také on se v dnešním utkání dočkal žluté karty!
     
    111
    Z ničeho nic se před Netem objevil Eder! Domácí útočník se prosmýkl mezi dvěma stopery a otestoval Netovu pozornost! Sám si při zakončení přivodil křeče.
     
    112
    Juventus zahrával rohový kop. Cuadrado sice přetaženým centrem našel hlavu Sturara. Od něj se však míč odrazil mimo branku a Palacio už jej pohlídal.
     
    113
    Střídání v týmu Inter Milán: ze hřiště odchází Eder, přichází Manaj.
     
    114
    Alex Sandro místo centru zvolil zbytečnou kličku do středu hřiště a připravil se o dobrou možnost. Juventus však zůstává s míčem před vápnem Interu.
     
    115
    Cuadrado zabojoval na polovině hřiště o míč a okamžitě jej posílal vpřed na Pogbu. Francouzského fotbalistu sevřeli obránci Interu do kleští a Pogba neměl nárok na převzetí míče.
     
    116
    Hrdina utkání Brozović chtěl zrychlit hru Interu přenesením míče na Palacia. Přihrávka však byla příliš prudká a zamířila do zámezí.
     
    117
    Zaza číhal za obranou Juventusu na oblouček od Sturara. Hostující útočník se ve snaze zbavit se obránce dopustil útočného faulu.
     
    118
    Pogba si předkopl míč příliš daleko od nohy a Santon mu jej odpálil do autu. Podle všeho se dočkáme penaltového rozstřelu.
     
    119
    Inter mohl využít zaváhání soupeře při rozehrávce. Manaj se aktivním napadáním málem dostal do úniku. Rugani mu na poslední chvíli vypíchl míč.
     
    120
    Zaza si ještě řekl o přihrávku za obranu. Pogba chtěl procedit míč mezi stopery Interu. D´Ambrosio byl pozorný a před útočníkem Juventusu uzmul míč.
     
    120
    Nastavuje se 1 minuta!
     
    Ani druhé prodloužení nepřineslo rozhodující branku! O vítězi rozhodne penaltový rozstřel!
     
    Střílení penalt začíná.
     
    1. séria
    0:1
    Barzagli poslal míč na druhou stranu než šel brankář a posílá Juventus do vedení!
     
    1. séria
    1:1
    Brozović vyšperkoval svůj skvělý výkon a penaltou k tyči srovnává na 1:1!
     
    2. séria
    1:2
    Zaza zvolil netradiční rozběh a uspěl! Carrizo zůstal stát na místě a jen se ohlédl!
     
    2. séria
    1:2
    Rodrigo Palacio nedal! Zkušený hráč Interu Milán napálil míč do břevna!
     
    3. séria
    1:3
    Morata zvolil rychlý rozběh a dělovkou do protipohybu brankáře rozvlnil síť!
     
    3. séria
    2:3
    Mladý Manaj ustál těžkou situaci a penaltou k tyči zkušeně snižuje!
     
    4. séria
    2:4
    Francouzský fotbalista si pohrál s brankářem, dlouho natahoval rozběh a poté vymetl horní roh branky! Nagatomo musí proměnit!
     
    4. séria
    3:4
    Nagatomo střelou k tyči snižuje, avšak Bonucci může poslat Juventus do finále!
     
    5. séria
    3:5
    A Bonucci to udělal zkušeně! Kapitán Juventusu si počkal na pohyb brankáře a poté uklidil míč do odkryté části branky!
    BONUCCI

     
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno! Juventus si v penaltovém nerváku zajistil postup do finále italského poháru! Inter sice dokázal po dvou brankách Brozoviće a jednomu zásahu Perišiće dotáhnout manko z prvního utkání! Zápas šel do prodloužení, v němž si oba celky vytvořily několik šancí, avšak ani jeden se neprosadil! O postupujícím proto musely rozhodnout až penalty! Na domácí straně selhal zkušený Palacio! Na straně Juventusu uspěli všichni exekutoři a poslali svůj tým do finále!
     
    Držení míče: 63 % : 37 %.
    Střely na branku: 6:2. Střely mimo: 10:7. Rohy: 7:4. Ofsajdy: 3:2. Fauly: 23:19.
     
    Z mé strany je to pro dnešek vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Dobrou noc! (23:39:03)

    Tomáš Kubečka

    Góly: 16. Brozović, 49. Perišić, 82. Brozović (pen.)

    Karty:   24. Jesus (INM), 90+1. D´Ambrosio (INM), 106. Santon (INM) – 37. Sturaro (JUV), 41. Bonucci (JUV), 90+2. Cuadrado (JUV), 93. Lemina (JUV), 98. Pogba (JUV), 110. Zaza (JUV)

    Penaltový rozstrel:

    1. séria:
    0:1   Barzagli (JUV)
    1:1   Brozović (INM)
    2. séria:
    1:2   Zaza (JUV)
    1:2   Palacio (INM)
    3. séria:
    1:3   Morata (JUV)
    2:3   Manaj (INM)
    4. séria:
    2:4   Pogba (JUV)
    3:4   Nagatomo (INM)
    5. séria:
    3:5   Bonucci (JUV)


    Držení míče: 63 % : 37 %.
    Střely na branku: 6:2. Střely mimo: 10:7. Rohy: 7:4. Ofsajdy: 3:2. Fauly: 23:19.
    Inter Miláno: Carrizo – Santon, D´Ambrosio, Jesus, Nagatomo – Brozović, Medel, Kondogbia (46. Biabiany) – Perišić, Eder (113. Manaj), Ljajić (75. Palacio)
    Náhradníci: Handanović, Berni, Palacio (75. Ljajić), Icardi, Biabiany (46. Kondogbia), Telles, Gnoukouri, Della Giovanna, Melo, Gyamfi, Manaj (113. Eder)

    Juventus Turín: Neto – Lichtsteiner (55. Barzagli), Rugani, Bonucci, Alex Sandro – Cuadrado, Sturaro, Hernanes (71. Lemina), Asamoah (86. Pogba) – Zaza, Morata
    Náhradníci: Buffon, Rubinho, Barzagli (55. Lichtteiner), Padoin, Lemina (71. Hernanes), Khedira, Pogba (86. Asamoah), Pereyra, Dybala, Favilli

    Rozhodca: Tagliavento – Mangenelli, Meli