Bayern – Mainz 1:2 (kon.) | Schalke – Hamburger 3:2 (kon.) | Leverkusen – Brémy 1:4 (kon.)
Mönchengladbach – Stuttgart 4:0 (kon.) | Hertha – Frankfurt 2:0 (kon.) | Hoffenheim – Augsburg 2:1 (kon.)
Darmstadt – Dortmund 0:2 (kon.)
koniec
Borussia Mönchengladbach
4:0 (1:0)
VfB Stuttgart
cz Streda 02.03.2016, 20:00 • Borussia-Park, Mönchengladbach • Nemecká Bundesliga • 24. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Nezbývá mi, než se s vámi rozloučit. Děkuji za pozornost a u příštích onlajnů brzy na počtenou! (22:01:19)
    Když Tytoń kapituloval potřetí, asi ještě netušil, že to nejhorší jej teprve čeká...
     
    Je hotovo! Stuttgartští hodinu hry drželi s favorizovaným soupeřem krok, poté se ale jejich defenzíva totálně rozpadla a technicky nadaní gladbachští fotbalisté jí rozebrali do posledního šroubku. Raffael v šedesáté minutě udělal šaška z Tytońe a Gentnera naráz a poté poslal balon do prázdné branky, ani ne o deset minut později zakončil rychlý protiútok Die Fohlen přesnou střelou střídající Herrmann a v samotném závěru si Kevin Großkreutz vsítil ukázkový vlastňák!
     
    90+1
    Konec zápasu.
    90+1. Kevin GROßKREUTZ - 4:0
     
    90+1
    Mönchengladbach právě vstřelil branku!
    Tak to je neskutečný vlastňák! Przemysław Tytoń nedokázal chytit lehoučký pozdrav od střídajícího Herrmanna, a míč tak propadl na vzdálenější tyč k nešťastníkovi KEVINU GROßKREUTZOVI, který zcela nečekaně usměrnil míč do vlastní svatyně!
     
    90
    Ke svému závěru už spěje poslední minuta základního časového rámce a nešálí-li mne zrak, sudí Welt nastaví pouhou minutu!
     
    89
    Diváci v Borussia-Parku už si plnými doušky vychutnávají tříbodový zisk, na hřišti už se toho v posledních minutách příliš neděje. Zápas se už jen dohrává.
     
    87
    Mahmoud Dahoud poslal Tytońovi dalekonosné rekomando z půlky hřiště, které polský brankář ve službách švábského velkoklubu bez problémů podepsal. Przemysław Tytoń si s následnou rozehrávkou dává na čas, jelikož už asi tuší, že VfB dnes na body nedosáhne.
     
    86
    Yann Sommer šel na zem zbytečně, projektil střídajícího Lukase Ruppa z uctivé vzdálenosti nebyl vůbec přesný a hostující lodivod Jürgen Kramny se poté zahrabal ještě hlouběji do svého koženého křesla.
     
    85
    Při Stuttgartských teď stála paní Štěstěna – osamocený Raffael totiž mohl zamířit do dalšího rychlého brejku, ale jeho průnik zastavila zdvižená pravice pomezního sudího.
     
    84
    Exekuce nařízeného trestného kopu se ujal norský legionář Håvard Nordtveit, jehož nepříliš prudký pokus ale doletěl přímo do Tytońovy náruče.
     
    83
    Martin Harnik z návalu frustrace fauloval Fabiana Johnsona a poté v něm bouchly saze a hostující útočník naprosto nepochopitelně mrštil míčem po hlavním arbitrovi! Harnik může být rád, že dostal jen žluté napomenutí.
     
    82
    Střídání v týmu Borussia Mönchengladbach: ze hřiště odchází Mahmoud Dahoud, přichází Julian Korb.
     
    81
    V Borussia-Parku se nám právě rozběhla poslední desetiminutovka základního časového rámce a po Herrmannově trefě už se na hřišti nic převratného neděje, o vítězi je již dávno rozhodnuto.
     
    80
    S tou ale svěřenci Andrého Schuberta nenaložili ideálně a zakopli kulatý nesmysl do autu, balon si už k autovému vhazování chystá Kevin Großkreutz.
     
    79
    Stuttgartští to zkusili dalekonosným nákopem na rozběhnutého Kravce, jenž si ale nedokázal pohlídat ofsajdovou linii, a tak budou mít Die Fohlen spoustu času na rozehrávku.
     
    77
    Kevin Großkreutz zabral, utekl po pravém křídle a vybojoval další autové vhazování pro Die Schwaben. Hosté ale o míč následně přišli a poté navíc jeden z hráčů v černém fauloval Larse Stindla.
     
    76
    Daniel Schwaab se pokusil odhlavičkovat míč do bezpečí, při svém snažení byl ale faulován, a tak bude mít Przemysław Tytoń spoustu času na rozehrávku od vlastní svatyně.

    Vojtěch Balon

    Góly: 16. T. Hazard (Johnson), 60. Raffael, 68. Herrmann (Dahoud), 90+1. Großkreutz (vla.)

    Karty:   54. T. Hazard (MNC) – 44. Die (STU), 83. Harnik (STU)


    Držení míče: 51 % : 49 %.
    Střely na branku: 6:3. Střely mimo: 5:3. Rohy: 2:4. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 9:14.
    Borussia Mönchengladbach: Sommer – Elvedi, Christensen, Nordtveit, Wendt (28. Hinteregger) – T. Hazard (67. Herrmann), Dahoud (82. Korb), Xhaka, Johnson – Stindl, Raffael.
    Náhradníci: Sippel – Hinteregger, Herrmann, Traoré, Hrgota, Korb, J. Hofmann.

    VfB Stuttgart: Tytoń – Großkreutz, Schwaab, Niedermeier, Emiliano Insúa – Die (46. Rupp) – Harnik, Didavi, Gentner (66. Maxim), Kostić – Werner (46. Kravec).
    Náhradníci: Langerak – T. Šunjić, Rupp, Heise, Klein, Kravec, Maxim.

    Rozhodca: Welt – Foltyn, Siewer

    Diváci: 43627