Manchester United – Arsenal 3:2 (kon.) | Tottenham – Swansea 2:1 (kon.)
koniec
Manchester United
3:2 (2:1)
Arsenal FC
Nedeľa 28.02.2016, 15:05 • Old Trafford, Manchester • Anglická Premier League • 27. kolo
Predzápasové kurzy
    69. Mesut Özil (ARS) - 3:2
     
    69
    Arsenal FC dal gól! Kanonieri sa opäť dostávajú do hry. Po centri z pravej strany sa dostal do zakončenia Danny Welbeck, no jeho pokus de Gea fantastickým spôsobom vyrazil. Na následnú dorážku v podaní MESUTA ÖZILA už ale nestačil španielsky brankár zareagovať.
    65. Ander Herrera (MAN) - 3:1
     
    65
    Manchester United dal gól!
    Krásna akcia, ktorá červených diablov opäť posúva do dvojgolového vedenia. Marcus Rashford sa neunáhlil, spätnou prihrávkou našiel ANDERA HERRERU, ktorý z prvej vystrelil spoza šestnástky. Jeho pokus napokon s prispením Laurenta Koscielneho skončil za chrbátom Petra Čecha.
    40. Danny Welbeck (ARS) - 2:1
     
    40
    Arsenal FC dal gól! Skvelý zápas pokračuje ďalej. Po faule na Alexisa Sáncheza zahrávali hostia priamy kop. Loptu si postavil pred seba Mesut Özil, presným centrom našiel DANNYHO WELBECKA, ktorý umiestnenou hlavičkou znižuje náskok červených diablov.
    32. Marcus Rashford (MAN) - 2:0
     
    32
    Manchester United dal gól!
    Fantastický úsek hry v podaní červených diablov. Hrdinom domáceho tímu je MARCUS RASHFORD. Len 18-ročný futbalista si krásne nabehol na center Jesseho Lingarda z pravej strany a hlavičkou opäť skóruje.
    29. Marcus Rashford (MAN) - 1:0
     
    29
    Manchester United dal gól!
    Domáci futbalisti sa dostávajú do vedenia. Z pravej strany sa dostal k centru Guillermo Varela a svojim pasom narobil obrane hostí poriadne problémy. Koscielny ani Gabriel loptu neodvrátili, a tak sa k nej dostal MARCUS RASHFORD. Ten si svoj debut v Premier League osladil gólom do siete Petra Čecha.

    Miroslav Kováčik

    Góly: 29. Rashford, 32. Rashford, 65. A. Herrera – 40. Welbeck, 69. Özil

    Karty:   9. Varela (MAN), 22. Carrick (MAN), 72. A. Herrera (MAN), 90+3. Januzaj (MAN) – 72. Ramsey (ARS), 73. Elneny (ARS), 90+2. Özil (ARS)


    Držení míče: 39 % : 61 %.
    Střely na branku: 5:5. Střely mimo: 1:5. Rohy: 2:3. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 21:15.
    Manchester United: de Gea – Varela, Carrick, Blind, Rojo (55. Fosu-Mensah) – Schneiderlin, A. Herrera (90+5. Weir) – Lingard, Mata, Depay – Rashford (81. Januzaj).
    Náhradníci: Romero – Januzaj, Weir, Pereira, McNair, Fosu-Mensah, Riley.

    Arsenal FC: Čech – Bellerín, Gabriel, Koscielny, Monreal – Ramsey, Coquelin (70. Elneny) – Walcott (63. Giroud), Özil, Alexis Sánchez – Welbeck (83. Iwobi).
    Náhradníci: Ospina – Elneny, Mertesacker, Gibbs, Giroud, Campbell, Iwobi.

    Rozhodca: Craig Pawson