Manchester United – Arsenal 3:2 (kon.) | Tottenham – Swansea 2:1 (kon.)
koniec
Manchester United
3:2 (2:1)
Arsenal FC
Nedeľa 28.02.2016, 15:05 • Old Trafford, Manchester • Anglická Premier League • 27. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 15:05.
     
    Britské ostrovy dnes opäť žijú futbalom. Nielenže nás čaká finále Capital One Cupu, ale takisto je na programe aj šláger 27. kola Premier League. Na štadión Old Trafford totiž zavítajú londýnski kanonieri, ktorým patrí tretia priečka tabuľky.

    MANCHESTER UNITED

    Manchester United sa v tabuľke nachádza na 6. mieste, čo rozhodne nenapĺňa priania jeho fanúšikov. Červení diabli strácajú na čelo už priepastných 15 bodov a na účasť v predkole Ligy majstrov rovný poltucet bodov. Zverenci Louisa van Gaala v posledných štyroch zápasoch vyhrali len raz, keď zdolali Stoke City 3:0. Zaujímavosťou je, že v dvanástich domácich stretnutiach inkasovali len päťkrát, čo je vôbec najmenej zo všetkých mužstiev súťaže. V priebehu tohto týždňa Manchester United úspešne zvládol svoju misiu v Európskej lige. V odvetnom zápase zdolal dánsky Midtjylland vysoko 5:1 a postúpil medzi TOP 16. Proti Arsenalu má veľmi dobrú bilanciu, veď z posledných 10 duelov na Old Trafforde vyhral až sedemkrát. V dnešnom dueli však nenastúpia zranení Rooney, Martial, Shaw, Jones, Borthwick-Jackson, Young, Fellaini, Schweinsteiger a Januzaj.

    ARSENAL FC

    Arsenal Londýn je v Premier League na 3. mieste. Aktuálne je mnohými odborníkmi považovaný za najväčšieho favorita na titul, no na vedúci Leicester stráca už 5 bodov. Práve v súboji s líškami si kanonieri zachovali šancu na celkové prvenstvo. V zápase prehrávali po polčase 0:1, no gólmi Thea Walcotta a Dannyho Welbecka otočili zápas na svoju stranu. Arsenal v posledných troch zápasoch na pôde súpera neprehral a v podobnom duchu by určite rád pokračoval. Na rozdiel od jeho súpera sa na zápas nenaladil práve najlepšie, keď v Lige majstrov prehral s Barcelonou 0:2. V zápase kanonieri neboli horší, no Katalánci ich vytrestali za každú jednu chybu. Fanúšikov londýnskeho klubu teší aspoň to, že po zranení sa do hry vrátil Alexis Sánchez. Ten v Premier League nastrieľal už 6 gólov a dvoma presnými zásahmi sa podieľal aj na októbrovom triumfe nad Manchestrom United (3:0). Najlepším strelcom mužstva je Olivier Giroud, ktorý má na svojom konte 12 gólov.
    Skvělí fanoušci drží United palce po celém světě! I v Mumbai.

     
    Úvodné zostavy:

    Manchester United: de Gea – Varela, Carrick, Blind, Rojo – Schneiderlin, A. Herrera – Lingard, Mata, Depay – Rashford.
    Náhradníci: Romero – Januzaj, Weir, Pereira, McNair, Fosu-Mensah, Riley.

    Arsenal FC: Čech – Bellerín, Gabriel, Koscielny, Monreal – Ramsey, Coquelin – Walcott, Özil, Alexis Sánchez – Welbeck.
    Náhradníci: Ospina – Elneny, Mertesacker, Gibbs, Giroud, Campbell, Iwobi.

    Rozhodca: Craig Pawson.
    Arsenal během posledních osmi zápasů Barclays Premier League pětkrát udržel čisté konto. Podaří se Gunners udržet čisté konto s Petrem Čechem v bráně i na Old Trafford?

     
    Obe mužstvá už nastúpili na hraciu plochu. Manchester United nastúpi do zápasu bez 13 zranených hráčov. Na druhej strane, Arsenal sa musí zaobísť bez Santiho Cazorlu a na lavičke náhradníkov ostal aj najlepší strelec Olivier Giroud.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
    1. Old Trafford těsně před výkopem velkého nedělního zápasu.

     
    1
    Úvodný výkop zápasu mali londýnski kanonieri. K prvému streleckému pokusu sa dostal po akcii Thea Walcotta útočník Danny Welbeck, no jeho zrazenú strelu dokázal David de Gea bez problémov chytiť.
     
    2
    Po aktivite Memphisa Depaya sa dostal k centru z ľavej strany Juan Mata. Center španielskeho stredopoliara ale odvrátil do bezpečia Gabriel.
     
    3
    Výborný zákrok Daleyho Blinda. Ten okamžite prerušil akciu Danny Welbecka. Následne akcia Arsenalu pokračovala, no faulom na Andera Herreru sa prezentoval Francis Coquelin.
     
    4
    Domáci výborne napádali rozohrávku Arsenalu. Laurent Koscielny ale ťažkú situáciu zvládol a posunul loptu na Aarona Ramseyho.
     
    5
    Aaron Ramsey veľmi dobre prečítal úmysel Memphisa Depaya a jeho prihrávku na mladého Marcusa Rashforda zastavil.
     
    6
    Michael Carrick si teraz poradil v osobnom súboji so svojim bývalým spoluhráčom – Dannym Welbeckom. Domáci hráč vybojoval odkop od brány Davida de Geu.
     
    7
    Obrovská šanca hostí. Mesut Özil ukázal svoju genialitu a oblúčikom ponad obranu domáceho tímu našiel nabehnutého Nacha Monreala. De Gea ale výborne zmenšil strelecký uhol a zlikvidoval šancu svojho krajana.
     
    8
    Ander Herrera si dlho pripravoval loptu na zakončenie a napokon o ňu prišiel. Okamžite ju chcel získať späť, ale pri svojej snahe fauloval.
     
    9
    Craig Pawson po prvýkrát siaha do svojho vrecka. Po faule na Alexisa Sáncheza dostáva žltú kartu domáci krajný obranca Guillermo Varela.
     
    10
    Daley Blind mohol nechať loptu prejsť za čiaru, no mierne zazmätkoval a svojim odkopom daroval Arsenalu vhadzovanie v blízkosti šestnástky súpera.
     
    11
    O center z pravej strany sa postaral Jesse Lingard, no žiadneho svojho spoluhráča nenašiel. Následne sa nedovoleným zákrokom previnil Depay.
     
    13
    Manchester United bude zahrávať priamy kop z nádejnej pozície. Marcus Rashford sa dostával do šestnástky, no tesne pred ňou ho fauloval Gabriel.
     
    14
    Veľmi dobrý zákrok Petra Čecha. Memphis Depay pekne obstrelil postavený múr, ale našiel iba pripraveného českého brankára.
     
    15
    Máme za sebou úvodnú štvrťhodinu. Tempo zatiaľ nie je nejaké ohromné, no napriek tomu sme už videli veľkú príležitosť. Šancu Nacha Monreala zo 7. minúty ale zlikvidoval domáci brankár.
     
    16
    Marcos Rojo prepadol cez Dannyho Welbecka. Craig Pawson posúdil zákrok anglického útočníka ako nedovolený, čo sa samozrejme páči domácim priaznivcom.
    Danny Welbeck dnes nastoupil k prvnímu zápasu Premier League od března 2015, kdy Arsenal zvítězil 2:1 v Newcastlu.

     
    17
    Trochu nesúrodý úsek hry. Dianie zápasu sa odohráva najmä v strede ihriska, kde sa oba tímy striedajú v kombinácii. Tentokrát červení diabli vytlačili hostí až na vlastnú polovicu ihriska.
     
    18
    Alexis Sánchez poslal center z ľavej strany do šestnástky súpera. Výborne ale zapracoval Marcos Rojo, ktorý loptu odvrátil pred Mesutom Özilom.
     
    19
    Nacho Monreal sa dostal k centru z ľavej strany. Pred Welbeckom ale dobre zasiahol Daley Blind. Následne Alexis Sánchez mieril vedľa brány.
     
    20
    Veľmi nepodarený center v podaní Marcosa Roja. Jeho snaha sa končí iba odkopom od brány Petra Čecha.
     
    21
    A ďalší nepresný center. Memphis Depay sa dostal k centru po súboji s Héctorom Bellerinom, no podobne ako Rojo nebol presný.
     
    22
    V polovici prvého polčasu dostáva kartový trest aj Michael Carrick, ktorý si nedovolene počínal v súboji s Dannym Welbeckom.
     
    23
    Priamy kop londýnskeho klubu zahral tradične Mesut Özil. Na jeho center si ale príliš skoro nabehol Alexis Sánchez, kvôli čomu sa ocitol v ofsajde.
     
    25
    Francis Coquelin bol faulovaný Jessem Lingardom. Arsenal tak pokračuje vo svojej kombinácii, ktorá je však príliš ďaleko od súperovej brány.
     
    26
    Územnú prevahu majú futbalisti Arsenalu. Manchester United sa v tomto úseku hry viac-menej iba bráni.
     
    27
    Memphis Depay a Héctor Bellerin si to opäť rozdali v osobnom súboji, tentokrát v blízkosti domácej šestnástky. Depay si ale poradil a nedovolil Španielovi odcentrovať.
     
    28
    Niečo vymyslieť smerom dopredu sa snažil Marcus Rashford, ktorý dnes debutuje v drese červených diablov v Premier League. Vybojoval však len vhadzovanie.
     
    29
    Manchester United dal gól!
    Domáci futbalisti sa dostávajú do vedenia. Z pravej strany sa dostal k centru Guillermo Varela a svojim pasom narobil obrane hostí poriadne problémy. Koscielny ani Gabriel loptu neodvrátili, a tak sa k nej dostal MARCUS RASHFORD. Ten si svoj debut v Premier League osladil gólom do siete Petra Čecha.
    29. Marcus Rashford (MAN) - 1:0
     
    30
    Domáci tím nečakane udrel v závere prvej polhodiny zápasu. Arsenal mal síce územnú prevahu, no podobne ako v zápase s Barcelonou je za svoju chybu okamžite potrestaný.
     
    32
    Manchester United dal gól!
    Fantastický úsek hry v podaní červených diablov. Hrdinom domáceho tímu je MARCUS RASHFORD. Len 18-ročný futbalista si krásne nabehol na center Jesseho Lingarda z pravej strany a hlavičkou opäť skóruje.
    32. Marcus Rashford (MAN) - 2:0
     
    33
    Danny Welbeck dostal dlhú loptu dopredu, no už ju nedokázal zachytiť na hracej ploche. Po dlhšom čase si kopne do lopty aj David de Gea.
     
    34
    Domáci futbalisti držia loptu na svojich kopačkách. Dopredu sa nemusia hnať, veď po dvoch góloch Marcusa Rashforda získali na svoju stranu nádejne vedenie.
     
    35
    K strele spoza šestnástky sa dostal Memphis Depay. Jeho pokus ale mieril len na tribúnu za bránou Petra Čecha. Ten tak opätovne pošle loptu do hry.
     
    36
    Výborný zákrok v podaní Daleyho Blinda. Ten v páde dokázal zablokovať prihrávku od Mesuta Özila, ktorá hľadala v malom vápne Dannyho Welbecka.
     
    37
    Aaron Ramsey nedokázal loptu zachytiť na hracej ploche. Loptu si už beží zobrať domáci brankár, ktorý bude rozohrávať.
     
    38
    Manchester United po dvoch strelených góloch ožil. Čoraz častejšie sa dostáva k lopte a neraz dokáže prerušiť rozohrávku Arsenalu.
     
    39
    Juan Mata sa už nedostal k centru z ľavej strany. Lopta síce tesne ale predsa už bola za bránkovou čiarou.
     
    40
    Arsenal FC dal gól! Skvelý zápas pokračuje ďalej. Po faule na Alexisa Sáncheza zahrávali hostia priamy kop. Loptu si postavil pred seba Mesut Özil, presným centrom našiel DANNYHO WELBECKA, ktorý umiestnenou hlavičkou znižuje náskok červených diablov.
    40. Danny Welbeck (ARS) - 2:1
     
    41
    Morgan Schneiderlin si počínal nedovolene v strede ihriska. Londýnski kanonieri tak môžu pokračovať vo svojej útočnej aktivite.
     
    42
    Manchester United dobre vytláča kombináciu hosťujúceho mužstva. Vo veľkých problémoch bol Gabriel, no našťastie pre Arsenal loptu nestratil.
     
    43
    Theo Walcott si teraz nedokázal správne prebrať loptu po prihrávke od Mesuta Özila, a tak sa útočná akcia hostí končí. Opäť bude rozohrávať de Gea.
     
    44
    Marcus Rashford to skúsil v súboji 1 na 1 proti Laurentovi Koscielnemu. Francúzsky obranca ale preukázal svoje skúsenosti a s domácim útočníkom si poradil.
     
    45
    Arsenal Londýn bude po faule Daleyho Blinda zahrávať priamy kop. Medzitým sme videli údaj o nadstavenom čase. Craig Pawson pridáva dve minúty.
     
    45+1
    Exekútorom priameho kopu bol Mesut Özil. Nemecký futbalista ale napálil loptu len do múru. Tá sa následne odrazila na nohu Alexisa Sáncheza a po jeho zblokovanej strele bude Arsenal zahrávať roh.
     
    45+2
    Po rohovom kope sa dostal do zakončenia Laurent Koscielny, no jeho zakončenie neprešlo až k brankárovi. Na druhej strane bol v postavení mimo hry Jesse Lingard.
     
    45+3
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Prvý dejstvo máme za sebou. Vysnívaný zápas zatiaľ hrá len 18-ročný Marcus Rashford, ktorý pri svojom debute v Premier League už dvakrát prekonal Petra Čecha. Domáci sa v priebehu troch minút dostali do dvojgólového vedenia, no to sa zredukovalo päť minút pred prestávkou, keď center Mesuta Özila umiestnil do siete Danny Welbeck. Po prvom polčase je stav naklonený mierne v prospech Manchestru United, ktorý vedie 2:1. Sledujte aj druhý polčas na onlajny.eu
    Marcus Rashford na Old Trafford proti Arsenalu potvrdil svou obrovskou kvalitu, když během tří minut vstřelil dva góly!

     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    Do druhého polčasu nastúpili obe mužstvá v nezmenenej zostave. V prvej útočnej akcii druhej časti hry bol Aaron Ramsey, no jeho pas na Thea Walcotta nebol presný.
     
    47
    Po súboji s Laurentom Koscielnym ostáva na trávniku ležať hrdina doterajšieho priebehu Marcus Rashford. O chvíľu uvidíme, či bude môcť v zápase pokračovať.
     
    48
    Manchester United je po prestávke opäť plný síl, a tak agresívne napáda rozohrávku londýnskeho klubu. Ten sa zatiaľ nevie dostať na dostrel brány de Geu.
     
    49
    Héctor Bellerin sa ocitol na útočnom výlete, no lopta mu v súboji s Memphisom Depayom ušla za postrannú čiaru.
     
    50
    Výborne zapracoval Marcos Rojo. Uruguajský futbalista dokázal napraviť chybičku Daleyho Blinda a pred Aaronom Ramseym loptu odkopol do bezpečia.
     
    52
    Alexis Sánchez si loptu posúval na os ihriska, no pohybom ho vytlačil mimo palebnej pozície Michael Carrick. Ten následne zablokoval strelu tohto čílskeho reprezentanta.
     
    53
    Danny Welbeck teraz nešetrne vletel do súboja s Marcosom Rojom. Domáci obranca síce dostal ranu, no hlavný rozhodca faul nepíska.
     
    54
    Jesse Lingard vybojoval pre svoj tím priamy kop. Pekne si prebral loptu a nechal sa faulovať Mesutom Özilom.
     
    55
    Louis van Gaal musí nútene striedať. Namiesto zraneného Marcosa Roja prichádza na trávnik Timothy Fosu-Mensah.
     
    56
    Po rozohraní priameho kopu lopta prepadla na zadnú žrď až k Morganovi Schneiderlinovi. Ten pálil z prvej, no jeho half-volej zblokoval padajúci Francis Coquelin.
     
    57
    Arsenal sa snažil presadiť stredom poľa, no tento priestor bol poriadne prehustený. Logicky tak jeho snaha nemala úspešný koniec.
     
    58
    Manchester United si pomáha aj prihrávkou na svojho brankára. Napriek tomu, častejšie majú loptu na kopačkách hostia, ktorí prehrávajú jednogólovým rozdielom.
     
    59
    Juan Mata prvým dotykom posielal loptu na Jesseho Lingarda. Mladý anglický futbalista sa ale v súboji s Laurentom Kosielnym nepresadil.
     
    60
    Memphis Depay sa nepresadil na ľavej strane, pretože ho výborne bránila jeho dnešná dvojička Héctor Bellerín. Pomaly tak máme za sebou hodinu hry.
     
    61
    k strele spoza šestnástky sa dostal Memphis Depay. Jeho strela mierila len do stredu brány a na dvakrát si s ňou Petr Čech poradil.
     
    62
    Na striedačke Arsenalu je rušno. Onedlho budeme svedkami prvého striedanie v podaní francúzskeho profesora Arsènea Wengera.
     
    63
    Je tomu skutočne tak. V dnešnom dueli končí Theo Walcott a na jeho miesto prichádza na záverečnú polhodinu najlepší strelec tímu Olivier Giroud.
     
    65
    Manchester United dal gól!
    Krásna akcia, ktorá červených diablov opäť posúva do dvojgolového vedenia. Marcus Rashford sa neunáhlil, spätnou prihrávkou našiel ANDERA HERRERU, ktorý z prvej vystrelil spoza šestnástky. Jeho pokus napokon s prispením Laurenta Koscielneho skončil za chrbátom Petra Čecha.
    65. Ander Herrera (MAN) - 3:1
     
    66
    Arsenal sa potrebuje schopiť. V boji o majstrovský titul si takéto zaváhania príliš dovoliť nemôže, na vedúci Leicester stráca aktuálne 5 bodov.
     
    67
    Marcus Rashford priťukol loptu na Memphisa Depaya, no jeho strelu z vnútra pokutového územia dokázal zblokovať rýchly Héctor Bellerín.
     
    68
    Po rohovom kope sa nedostal do zakončenia ani jeden z hráčov v červených dresoch.
     
    69
    Arsenal FC dal gól! Kanonieri sa opäť dostávajú do hry. Po centri z pravej strany sa dostal do zakončenia Danny Welbeck, no jeho pokus de Gea fantastickým spôsobom vyrazil. Na následnú dorážku v podaní MESUTA ÖZILA už ale nestačil španielsky brankár zareagovať.
    69. Mesut Özil (ARS) - 3:2
     
    70
    Druhé striedanie Arsenalu. V dnešnom zápase skončil Francis Coquelin a na jeho miesto prichádza Mohamed Elneny.
     
    71
    Na trávniku sa teraz poriadne zaiskrilo. Aaron Ramsey poslal na zem Andera Herreru a rozhodcovia sa radia ako danú situáciu vyriešia.
     
    72
    Tak napokon to rozhodcovia vyriešili šalamúnsky. Craig Pawson udeľuje žltú kartu Aaronovi Ramseymu i Anderovi Herrerovi.
     
    73
    A ďalšia žltá karta. Tentokrát ju dostáva striedajúci egyptský futbalista Mohamed Elneny.
     
    75
    Jeden tvrdý súboj strieda druhý. Vášne splynuli aj medzi trénermi. Najmä Arsenal hrá oveľa a teraz bude rozohrávať štandardnú situáciu.
     
    76
    Priamy kop rozohral Mesut Özil, ale na jeho center nedokázal reagovať ani jeden z hráčov hosťujúceho tímu. Lopta sa stala korisťou Davida de Geu.
     
    77
    Gabriel posiela loptu za postrannú čiaru. V ťažkej pozícii to rozhodne bolo najlepšie možné riešenie situácie.
     
    78
    Hra je teraz rozkúskovaná. Sme svedkami častých faulov a vhadzovaní. Pri lopte je aktuálne obranca Laurent Koscielny.
     
    79
    Arsenal sa postupne dostáva pred domácu bránu. Obrana manchesterského klubu je ale zatiaľ veľmi pozorná.
     
    80
    Na center od Alexisa Sáncheza z pravej strany si nabehol Olivier Giroud, no jeho hlavička mierila len nad bránu Davida de Geu.
     
    81
    Druhé striedanie Manchestru United. Na ihrisko prichádza Adnan Januzaj, ktorý vymieňa hrdinu dnešného zápasu – Marcusa Rashforda.
    81. Mladík Marcus Rashford odehrál v dresu United fantastické utkání, když během svého debutu v Barclays Premier League proti Arsenalu vstřelil dva góly a zaznamenal jednu asistenci!

     
    82
    Arsenal mal výhodu rohového kopu, no center z ľavej strany odpratal do bezpečia Memphis Depay. Červení diabli sa ale naďalej musia brániť.
     
    83
    Posledné striedanie londýnskeho klubu. Na hrot útoku prichádza Alex Iwobi, ktorý vymenil strelca prvého gólu hostí Dannyho Welbecka.
     
    84
    Kanonieri neúnavne útočia, no ich snaha zatiaľ nepriniesla vážnejšiu šancu na vyrovnanie. Len pripomínam, že Manchester United v tejto sezóne často inkasuje práve v samotnom závere zápasu.
     
    85
    Nedovoleným zákrokom v strede poľa sa prezentoval Guillermo Varela. Ten už jednu žltú kartu v dnešnom zápase dostal, no o vylúčení nemohlo byť ani reči.
     
    86
    Priamy kop zahral Mesut Özil. Nemecký majster sveta našiel svojim centerom hlavu Laurenta Koscielneho, no pokus francúzskeho obrancu nebol razantný.
     
    87
    V súboji dvoch hráčov s číslom 35 na drese fauloval Jesseho Lingarda hosťujúci Mohamed Elneny. Domáci tak budú zrejme na krátko rozohrávať priamy kop.
     
    88
    Červení diabli účinne držia loptu ďaleko od svojej brány. Dokonca si vybojovali aj výhodu rohového kopu.
     
    89
    Arsenal sa nevie presadiť. Center z ľavej strany upratal do bezpečia Daley Blind. O malú chvíľu začne posledná minúta riadneho hracieho času.
     
    90
    Tak ešte to bude dramatické. Craig Pawson k dnešnému zápasu pridáva ešte 5 minút. Domácim priaznivcom sa to pochopiteľne nepáči.
     
    90+1
    Prvá nadstavená minúta bola v znamení priameho kopu Arsenalu. Ten zahral Mesut Özil, ale po jeho centri sa previnil útočným faulom Aaron Ramsey.
     
    90+2
    V súboji s Giullermom Varelom to poriadne prehnal Mesut Özil. Nemecký futbalista za svoj zákrok vidí žltú kartu.
     
    90+3
    V nadstavenom čase dostáva kartový trest aj Andan Januzaj. Loptu pošle po jeho faule dopredu Petr Čech.
     
    90+4
    Do šestnástky domácich smeruje jeden center za druhým, ale hlavu Oliviera Girouda nenachádzajú. Manchester United je blízko k cennému víťazstvu.
     
    90+5
    Taktické striedanie v podaní Louisa van Gaala. Ten sťahuje z ihriska Andera Herreru a na trávnik posiela mladého Jamesa Weira.
     
    90+6
    Koniec zápasu.
    Manažer Manchesteru United Louis van Gaal demonstroval čtvrtému rozhodčímu jeden z faulů ze závěru zápasu.

     
    Dnešný zápas je minulosťou. Videli sme päť pekných gólov a celkovo veľmi vydarené stretnutie. Cenné tri body si do tabuľky pripisuje Manchester United, ktorý zdolal Arsenal 3:2. Hrdinom zápasu je dvojgolový Marcus Rashford, no rozhodujúci gól zápasu strelil Ander Herrera. Za hostí už len znižoval stav duelu v 69. minúte Mesut Özil. Červení diabli sa tak posúvajú na piate miesto tabuľky. Naopak, strata Arsenalu na prvú priečku sa prehĺbila. Ja sa vám ďakujem za pozornosť a prajem ešte pekný deň. (17:04:59)
    Manchester United v krásném zápase porazil Arsenal 3:2 a obrovskou zásluhu na tom má mladíček Marcus Rashford.

    Miroslav Kováčik

    Góly: 29. Rashford, 32. Rashford, 65. A. Herrera – 40. Welbeck, 69. Özil

    Karty:   9. Varela (MAN), 22. Carrick (MAN), 72. A. Herrera (MAN), 90+3. Januzaj (MAN) – 72. Ramsey (ARS), 73. Elneny (ARS), 90+2. Özil (ARS)


    Držení míče: 39 % : 61 %.
    Střely na branku: 5:5. Střely mimo: 1:5. Rohy: 2:3. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 21:15.
    Manchester United: de Gea – Varela, Carrick, Blind, Rojo (55. Fosu-Mensah) – Schneiderlin, A. Herrera (90+5. Weir) – Lingard, Mata, Depay – Rashford (81. Januzaj).
    Náhradníci: Romero – Januzaj, Weir, Pereira, McNair, Fosu-Mensah, Riley.

    Arsenal FC: Čech – Bellerín, Gabriel, Koscielny, Monreal – Ramsey, Coquelin (70. Elneny) – Walcott (63. Giroud), Özil, Alexis Sánchez – Welbeck (83. Iwobi).
    Náhradníci: Ospina – Elneny, Mertesacker, Gibbs, Giroud, Campbell, Iwobi.

    Rozhodca: Craig Pawson