Real Madrid – Atlético Madrid 0:1 (kon.) | Getafe – Vigo 0:1 (kon.) | Gijón – Espanyol 2:4 (kon.)
Real Betis – Rayo Vallecano 2:2 (kon.) | Sociedad – Malaga 1:1 (kon.)
koniec
Getafe CF
0:1 (0:0)
Celta Vigo
cz Sobota 27.02.2016, 18:15 • Coliseum Alfonso Pérez, Getafe, Madrid • Španielska LaLiga • 26. kolo
Predzápasové kurzy
     
    90
    Tak přece jen ještě jedna šance domácího celku přišla! Z levé strany dokázal odcentrovat Buendía, který našel útočníka Vázqueze. Jeho následná hlavička však mířila nad branku!
    86. Hlavička Orellana mířila těsně vedle
     
    86
    Celta de Vigo měla velkou šanci, ze které mohla potvrdit své vítězství! Z pravé strany poslal míč do vápna Mallo, jehož centr našel ve vápně Orellana, avšak jeho hlavička skončila těsně vedle!
     
    85
    Střídání v týmu Real Club Celta de Vigo: ze hřiště odchází Iago Aspas, přichází Marcelo Alfonso Diaz Rojas.
     
    84
    Střídání v týmu Getafe CF: ze hřiště odchází Víctor, přichází Moisés Gómez.
     
    82
    Následně exekuce standardní situace se ujal Vázquez, jehož střela vůbec nebyla špatná. Míč však prolétl těsně nad brankou!
     
    81
    Domácí celek kombinoval na levé straně, kde operoval s míčem Vázquez. Španělského útočníka následně poslal k zemi Malo, a je z toho zajímavá standardní situace.
     
    78
    Hlavní rozhodčí uděluje další žlutou kartu hostující Iagu Aspasovi, který ve středu hřiště ostře zajel pod nohy Lacena!
     
    75
    Střídání v týmu Real Club Celta de Vigo: ze hřiště odchází Théo Bongonda, přichází Daniel Wass.
    Střídání v týmu Getafe CF: ze hřiště odchází Juan Rodríguez, přichází Stefan Šćepović.
    71. NOLITO - 0:1
     
    71
    Celta de Vigo právě vstřelilo branku!
    A máme tady úvodní branku dnešního utkání! Domácí tak teď mohou ještě více mrzet ty nevyužité šance z druhého poločasu. Exekuce rohového kopu se ujal Orellana, který našel ve vápně Hernándeze, a ten dostal míč na zcela volného NOLITA, který poslal míč do branky!
     
    70
    Střídající Nolito našel před pokutovým územím volného Orellana. Chilský záložník natáhl ke střele, nicméně tu dokázal vyrazit brankář Guaita na rohový kop!
    62. Sarabia mířil těsně vedle
     
    62
    A další obrovská šance domácího celku! Po pravé straně postupoval vpřed střídající Buendia, který následně našel ve vápně Sarabiu. Španělský záložník vyslal střelu na vzdálenější tyč, nicméně jeho pokus mířil těsně vedle!
    59. Rána Lacena také mířila těsně vedle
     
    59
    Velká šance domácího celku! Juan Rodríguez se zhostil standardní situaci z pravé straně, jenže jeho centr byl odvrácen. Následně se za vápnem opřel do míče Lacen, jehož střela však skončila těsně vedle!
     
    58
    Střídání v týmu Real Club Celta de Vigo: ze hřiště odchází John Guidetti, přichází Nolito.
     
    57
    Getafe nebezpečně kombinovalo na útočné polovině, a na pravé straně se pokoušel uvolnit Wanderson. Brazilského křídelníka následně poslal k zemi Cabral, který dostává žlutou kartu!
     
    49
    Střídání v týmu Getafe CF: ze hřiště odchází Damián Suárez, přichází Emiliano Buendía.
     
    46
    Hned na začátku druhého poločasu přišla velká šance hostujícího celku! V pravé části vápna se dokázal uvolnit Aspas, který našel Bongondu, a jeho střela mířila mezi tři tyče. Yoda však míč odkopl!
     
    45
    Na druhé straně zahrozilo také Getafe! Na levou stranu dostal ideální přihrávku Víctor, který následným centrem našel ve vápně Vázqueze. Španělský útočník si míč zpracoval, avšak mířil pouze do boční sítě!
    44. Velká šance Bongonda
     
    44
    Real Club si v samotném závěru vypracoval velkou šanci! Na pravou stranu dostal přihrávku Orellana, který si míč připravil na centr, a následně našel Bongondu. Belgický křídelník však poslal svou hlavičku těsně mimo!
     
    42
    Následného rohového kopu se ujal Orellana, jenže ještě předtím dostal žlutou kartu Yoda za strkanici s Guidettim! Následný centr Orellana však obrana Getafe odvrátila!
    29. Střela domácího Lacena mířila mimo
     
    29
    Středem hřiště postupoval domácí Lacen, který se následně odhodlal ke střele, avšak pokus španělského záložníka nakonec mířil mimo!
     
    26
    Getafe opět postupovalo do přečíslení, a byla z toho další velká šance! Celou akci táhl po pravé straně Sarabia, který si následně míč navedl na hranici vápna, a vystřelil na přední tyč. Jeho střelu však dokázal Álvarez vyrazit na rohový kop!
     
    18
    Právě John Guidetti dostal před vápnem ideální pas od Hernándeze, a připravoval se na vstup do útočného pásma. Švédského útočníka však poslal k zemi Velázquez, který dostává žlutou kartu!
    2. První nebezpečná šance domácího týmu
     
    2
    A hned ve druhé minutě registrujeme velkou šanci na straně domácího celku! Na levém křídle se dokázal uvolnit Yoda, jehož následný centr tečoval brankář Álavarez, a míč se odrazil od břevna zpět do hřiště!

    Jan Havlovic

    Góly: 71. Nolito (P. Hernández)

    Karty:   18. Velázquez (GET), 42. Yoda (GET) – 57. Cabral (CVG), 78. Aspas (CVG), 81. Mallo (CVG)


    Držení míče: 53 % : 47 %.
    Střely na branku: 6:4. Střely mimo: 8:5. Rohy: 4:5. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 11:13.
    Getafe CF: Guaita – Damián Suárez (49. Buendía), Cala, Velázquez, Yoda – Juan Rodríguez (75. Šćepović), Lacen – Víctor (84. Moisés Gómez), Sarabia, Wanderson – Á. Vázquez.
    Náhradníci: Megyeri – Vergini, Šćepović, León, Moisés Gómez, Medrán, Buendía.

    Celta Vigo: S. Álvarez – Mallo, Cabral, Sergi Gómez, J. Castro – P. Hernández, Radoja – Aspas (85. Diaz Rojas), Orellana, Bongonda (75. Wass) – Guidetti (58. Nolito).
    Náhradníci: Blanco – Diaz Rojas, Nolito, Dražić, Wass, Planas, Señé.

    Rozhodca: David Fernández – Cabaňero, Canelo (vš. Španělsko)