Chabarovsk – Vladivostok 3:1 (kon.) | Omsk – Novosibirsk 2:3 (0:1 po s.n.) | Jekaterinburg – Jugra Chanty-Mansijsk 3:0 (kon.)
Metallurg Magnitogorsk – Čeljabinsk 0:1 (kon.) | Ufa – Novokuzneck 3:4 (kon.) | Togliatti – Nižnekamsk 3:6 (kon.)
Jaroslavľ – Záhreb 4:2 (kon.) | Kazaň – Barys 5:2 (kon.) | Novgorod – Čerepovec 4:5 (po pr.)
CSKA Moskva – Viťaz 2:4 (kon.) | Dinamo Minsk – S.Moskva 2:5 (kon.) | Helsinki – Petrohrad 3:1 (kon.)
Soči – HC Slovan 5:2 (kon.) | Riga – D. Moskva 1:0 (kon.)
koniec
Amur Chabarovsk
3:1 (1:0, 1:0, 1:1)
Admiral Vladivostok
cz Utorok 16.02.2016, 10:30 • Platinum Arena Zolotoj • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    44:31 Kirill VORONIN - 3:1
     
    44:31
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    S rychlým snížením přispěchali hosté! Do útočného pásma se vřítil Alexander Gorškov, kterému se střela nepovedla, ale kotouč se od brusle obránce Amuru odrazil na pravou stranu ke KIRILLU VORONINOVI a ten tvrdou ranou příklepem prostřelil Pečurskijho. Asistence: Alexander Gorškov.
    43:29 Rinat IBRAGIMOV - 3:0
     
    43:29
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Lekci z efektivity předvádějí hráči Amuru a přidávají třetí gól! RINAT IBRAGIMOV dostal přihrávku na pravém kruhu, prodral se přes obránce až před bránu a střelou pod břevno překonává Bobkova potřetí. Asistence: Alexej Byvalcev.
    36:43 Niclas BERGFORS - 2:0
     
    36:43
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Domácí odskakují na rozdíl dvou gólů! V závěru dvojnásobné početní výhody si z levé strany vybruslil do střelecké pozice před bránu NICLAS BERGFORS a svým pokusem prostřeluje Bobkova. Tohle je těžký direkt pro hosty, kteří mají v zápase jednoznačnou převahu. Asistence: Jevgenij Kubatov, Vjačeslav Ušenin.
    09:00 Nikolaj SKLADNIČENKO - 1:0
     
    09:00
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Amur bleskově využívá přesilovku a otevírá skóre zápasu! Krátce po vyhraném buly se ke střele od modré dostal Nikita Čerepanov, jehož pokus se odrazil k úplně volnému NIKOLAJI SKLADNIČENKOVI, který měl pozici velmi snadnou a bez problémů trefuje prázdnou bránu. Asistence: Nikita Čerepanov, Jevgenij Kubatov.

    Radomír Fukala

    Góly a asistencie: 9. Skladničenko (Čerepanov), 37. Bergfors (Kubatov, Ušenin), 44. Ibragimov (Byvalcev) – 45. Voronin (Gorškov)


    Amur Chabarovsk: Pečurskij (Alikin) – Kurbatov, Čerepanov, Šulakov, Stalnov, Aťjušov (C), Ibragimov, Kolář (A) – Skladničenko, Zohorna, Bergfors – Litovčenko, Gračjov (A), Tolpeko – Byvalcev, Ušenin Vj., Ušenin Vl. – Pervušin, Wandell, Dědunov
    Admiral Vladivostok: Bobkov (Nalimov) – Blum, Bartulis (C), Kinkrade, Zemčjonok, Koněv, Lisov – Fisenko (A), Alexandrov, Lugin – Booth, Ugarov, Dugin (A) – Kuzněcov, Makarov, Podšendjalov – Sajustov, Voronin, Gorškov

    Rozhodca: Gusev, Komarov – Maitak, Pronskich