Slovensko – Bielorusko 2:1 (kon.)
koniec
Slovensko
2:1 (1:1, 0:0, 1:0)
Bielorusko
Štvrtok 11.02.2016, 17:00Slovakia Cup 2017
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    57:40
    Slovensko sa mohlo dostať do prečíslenia 3 proti 2, hráč Slovana Šťastný ale svojim pasom nenašiel Košičana Hrnku, ktorý vložil do šprintérskeho súboja všetky sily, dlhý pas ale nezachytil.
     
    50:19
    Hudáček (SVK) – 2 minúty – hra so zdvihnutou hokejkou.
     
    49:25
    Viedenský hľadal v predbránkovom priestore Cehlárika, ktorý si tam veľmi rýchlo chcel nakorčuľovať, gólman na celú situáciu zareagoval včas.
    Peter CEHLÁRIK - 2:1

    Zdroj: RTVS
     
    46:37
    Slovensko dalo gól! Obrovská chyba obrany Bieloruska znamená pre nás druhý gól v sieti Boroduliu! Prvú strelu ešte gólman vyrazil, naši sa ale dostali k puku a PETER CEHLÁRIK puk pretlačil do siete. Asistencie: Marek Viedenský, Ivan Švarný.
     
    45:20
    Naši chlapci okamžite usadení pred Boroduliom, videli sme viacero zakončení od modrej čiary, pálil Meszároš aj Sersen, avšak len nepresne.
     
    45:00
    Yeronov (BLR) – 2 minúty – seknutie.
     
    44:50
    Čajkovský bol veľmi aktívny a vypýtal si faul, budeme hrať presilovku o dvoch mužov!
     
    43:00
    Solomonov teraz vykopol hokejku z rúk brániaceho Šedivého a následne sa sám natlačil pred Hudáčka, našťastie pre nás zakončenie po ľade nebezpečné nebolo.
     
    40:50
    Zo Žiliny posielame nepríjemnú správu, Marek Bartánus totiž v dnešnom zápase, žiaľ, pokračovať nemôže. V tejto chvíli nevieme určiť rozsah zranenia „Bertyho“, veríme ale, že to nebude nič vážne a kapitán Košíc dlhšie pauzovať nebude.
     
    38:30
    Ale pozor! Hostia sa ako blesk z jasného neba dostali do dobrej šance, kde sme sledovali tečovanú strelu. Tá našťastie v našej sieti neskončila.
     
    37:40
    Nepríjemný moment, Hrnka, ktorý odohral skvelé striedanie, teraz inkasoval vysokú hokejku priamo do tváre a s rukou na tvári odchádza na striedačku, veríme, že pre útočníka Košíc nepôjde o nič vážne.
     
    37:10
    Cehlárik šprintoval do prečíslenia s Viedenským, finálna prihrávka mala smerovať práve na druhého menovaného, napokon ale puk cez padajúceho obrancu neprešiel.
     
    31:56
    Meszároš (SVK) – 2 minúty – zdržiavanie hry.
     
    30:25
    Bakoš s Dejom ale teraz predviedli nacvičený signál a chýbalo len veľmi málo, aby dobrá strela skončila vsieti.
     
    29:28
    Kulakov (BLR) – 2 minúty – nebezpečná hra so zdvihnutou hokejkou,
     
    28:20
    Viedenského krásna prihrávka bekhendom na Čajkovského, ten sa rozhodol vypáliť švihom, jeho rana skončila na tele gólmana Bieloruska.
     
    25:30
    Kaznadei si teraz poriadne vyšliapol na Jánošíka, možno ani nie práve športovým spôsobom, našťastie sa náš obranca tomuto súboju dokázal vyhnúť.
     
    24:20
    Trio Čajkovský – Cehlárik – Viedenský teraz veľmi vhodne doplnil aj Juraj Mikuš, ktorý sa rozhodol po kombinácii spoluhráčov vypáliť z prvej, dobrá rana skončila v náruči Boroduliu.
     
    23:40
    Viedenský mohol zúžitkovať prihrávku Cehlárika priamo pred bránkovisko, Marek ešte puk vypichol čepeľou hokejky, nanešťastie priamo len do gólmana.
     
    22:28
    Volkov (BLR) – 2 minúty – hákovanie.
     
    21:25
    Hudáček sa teraz musel mať na pozore, Bielorusi sa totiž dostali do veľkej šance, po tvrdej rane z pravej strany Julo puk zrazil pred seba, kde zlikvidoval aj následnú dorážku!
     
    19:50
    Bielorusi sa síce pred Hudáčkom ešte usadili, vyslali pritom nebezpečnú strelu, ktorú na naše šťastie osamotený Drozd tečoval do ochrannej siete.
     
    18:27
    Jánošík (SVK) – 2 minúty – krosček.
     
    18:01
    Stále sa hrá bez dotyku našich hokejistov, Bielorusi to ešte skúšajú v šestici, čím prakticky predĺžili svoju presilovú hru.
     
    15:30
    Mikuš našiel svojou prihrávkou Mikuša, napokon sme videli krásnu strelu Čajkovského, ktorú opäť skvelým spôsobom tečoval Marcinko, Bielorusko so šťastím túto situáciu prežilo.
     
    15:10
    Meszárošova strela, puk sa ešte vrátil do hry, konkrétne k Andrejovi Štastnému, ktorý teraz nedokázal trafiť odkrytú časť bránky!
     
    14:24
    Razvadovski (BLR) – 2 minúty – seknutie.
     
    14:24
    Nádherná individuálna akcia Tomáša Hrnku, ktorý ustál dve sekery od súpera, následne sa dostal aj pred bránku, kde zakončoval nebezpečne. Puk napokon v bránke neskončil, budeme ale hrať presilovku.
    13:23 Tomáš MARCINKO - 1:1

    Zdroj: RTVS
     
    13:23
    Slovensko dalo gól! Máme vyrovnané! Čajkovský sa medzi kruhmi poriadne oprel do puku, ktorý sme už videli v bránke, napokon sa ale od žrde vrátil do hry, kde sa najlepšie zorientoval TOMÁŠ MARCINKO. Ten už poľahky skóroval. Asistencie: Michal Čajkovský, Vladimír Dravecký.
     
    11:15
    Švárny to teraz nevymyslel príliš dobre, puku sa zbavil nie príliš šťastným spôsobom, keď sa dostal priamo k Bielorusom, tí našťastie druhý gól nepridali.
     
    08:40
    Hrnka sa dostal s pukom pred Boroduliu, kde vyslal pomerne nepríjemnú strelu, na ktorú ale napokon gólman Bieloruska reagovať nemusel. Puk skončil na zadnom mantineli.
     
    07:15
    Demkov a jeho nepríjemne zakončenie bekhnedom, Hudáček puk kontroloval, ten napokon skončil mimo priestoru troch žrdí.
     
    05:10
    Videli sme napokon viacero zaujímavých momentov, od modrej najskôr vypálil Čerešňák, následne sa ešte pred bránkou otáčal Lušňák, Borodulia jeho strelu vyrazil.
    03:10 Nikita USTINENKO - 0:1

    Zdroj: RTVS
     
    03:10
    Bielorusko dalo gól! Žiaľ, Slovensko pomerne skoro inkasuje a dostáva sa do nepríjemnej situácie. NIKITA USTINENKO nepríjemne vypálil, navyše, puk bol tečovaný, Hudáček preto nezareagoval. Asistencia: Charlet Linglet.
     
    02:50
    Bielorusi v prvej dobrej šanci, Julo Hudáček musel pokryť puk smerujúci medzi jeho betóny. Do nášho gólmana tam ešte nechtiac vletel Musiyenko, ktorý sa pošmykol, našťastie to bude bez zranenia.

    Lukáš Pancurák

    Góly a asistencie: 14. Marcinko (Čajkovský, Dravecký), 47. Cehlárik (Viedenský) – 4. Ustinenko (Linglet)


    Slovensko: J. Hudáček (Melicherčík) – Meszároš, Sersen, Čajkovský, J. Mikuš, Jánošík, Švarný, Čerešňák, Šedivý – Cehlárik, Viedenský, A. Šťastný – Dravecký, Marcinko, Bartánus – M. Bakoš, L. Hudáček, Dej – Hrnka, Lušňák, Skalický
    Bielorusko: Borodulia (Milchakov) – Dyukov, Lisovets, Ustinenko, Khenkel, Yeronov, Kaznadei, Karaban, Goncharov – Drozd, Kulakov, Linglet – Demkov, Volkov, Komarov – Lopachuk, Razvadovski, Ambrazheychyk – Musiyenko, Sharangovich, Solomonov

    Rozhodca: Baluška, Kubuš – Tvrdoň, Výleta