SR 18 – Bielorusko U18 7:4 (kon.)
koniec
JOJ ŠPORT Slovensko U18
7:4 (2:2, 3:0, 2:2)
Bielorusko U18
Štvrtok 11.02.2016, 17:00 • Easton Aréna, Piešťany • Turnaj Vlada Dzurillu (U18)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Záver zápasu mierne zdramatizovaný súperom, predsalen naši hokejisti dokázali inkasovať dva rýchle góly. Našťastie na zvrat už bolo neskoro, navyše v závere zápasu zvýšil náskok dnes trojbodový Studenič. Samuel Solenský si pripísal tri asistencie pri najdôležitejších góloch zápasu a teda pri posledných troch nášho tímu.

    Strely – 41:19

    Prajeme príjemný deň! (19:04:48)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:24
    Slovensko U18 dalo gól!
    Je rozhodnuté, naši sa predsalen vzchopili a dokázali súpera umlčať už druhým gólom v tejto tretine, MARIÁN STUDENIČ strielal po prihrávke od Samuela Solenského presne a prekonal už po druhýkrát brankára Ruda! Asistencie: Samuel Solenský, Vojtech Zeleňák.
     
    57:02
    Do konca zápasu ostávajú 3 minúty, stále vedieme dvojgólovým rozdielom, v závere zápasu musíme hlavne upokojiť nabudených Bielorusov. Tí totiž strelili dva rýchle góly v priebehu štyroch minút.
     
    55:04
    Tím Bielorusko U18 práve strelil gól! NAZAR ANISIMOV sa postaral o štvrtý gól hostí. Po psychickej výhode z úvodu tejto tretiny sme získali presný opak, Bielorusi ešte môžu zdramatizovať zápas. Asistencie: Greb Andreyev.
     
    52:15
    Marián Studenič oslabuje náš tím po hákovaní súpera, najbližšie 2 minúty sa budeme dúfajme úspešne brániť.
     
    51:14
    Tím Bielorusko U18 práve strelil gól! Kontaktný gól sa podarilo streliť hosťom, VLADISLAV MIKHALCHUK striela svoj druhý gól v tomto zápase, vyhrávame už len o 3 góly. Asistencie: Kirill Bovin.
     
    49:37
    Slovensko U18 dalo gól!
    Obranca DUŠAN KMEC zvyšuje na 6:2 v presilovej hre po prihrávke od Samuela Solenského, Dmitri Rud v bránke Bieloruska inkasuje po šiestykrát. Asistencie: Samuel Solenský.
     
    48:31
    David Nazaryan odchádza na trestnú lavicu za podrazenie, nasleduje dvojminútová presilová hra nášho tímu.
     
    45:05
    Stav sa nemení, stále máme pohodlný náskok, Bielorusi sú navyše už menej výrazný v útoku.
     
    43:06
    Na strely vyhráva náš tím 34:9, pričom až 23-krát sme strielali v druhej tretine! Náš brankár Hrehák má pravdepodobne menší problém udržať koncentráciu pri tak nízkom počte striel Bielorusov.
     
    41:14
    Mladí Slováci si vybojovali trojgólové vedenie v druhej tretine v priebehu 9 minút. Do tretej tretiny sme tak vstúpili v psychickej výhode.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    38:58
    Výborný Féherváry zmaril brejk hostí 2 na 1.
     
    38:40
    Už všetci na ľade, icing hostí.
     
    38:06
    Slováci 2 na 1, prvú strelu Rud vyrazil pred seba, nevidel puk, poradil si aj s dorážkou, keď včas zareagoval. Naši v plnom počte a s kratučkou presilovkou.
     
    36:39
    Výborne sa uvoľnil na pravej strane Féherváry, jeho prihrávku nedočiahol pred prázdnou bránkou Ružička, na druhej strane nájazd Bovina zlikvidoval Hrenák.
     
    36:18
    2 min. Mazaryan (BLR), faul kolenom.

    Marian Fiam

    Vlado Zimányi

    Góly a asistencie: 13. Tamási (Vitek), 17. Zeleňák (Ružička, Studenič), 22. Václav (Vybiral), 31. Tamási (Smolka), 31. Studenič (Solenský, Krivošík), 50. Kmec (Solenský), 60. Studenič (Solenský, Zeleňák) – 8. Firsov (Mikhlachuk, Bovin), 15. Drozdov (Shemel, Savritski), 52. Mikhalchuk (Bovin), 56. Anisimov (Andreyev)


    JOJ ŠPORT Slovensko U18: Hrenák (Durný) – Bodák, Féherváry, Hedera, Hílek, Ivan, Kmec, Krempaský, Zeleňák – Bjalončík, Krivošík, Roman, Ružička, Smolka, Solenský (C), Studenič, Šmída, Tamási, Václav, Vitek, Vybiral
    Tréner: P. Mikula

    Bielorusko U18: Rud (Khmyz) – Deriabyn, Ivanchikov, Zuyev, Gabrus, Nazaryan, Savritski (C), Trukhanov – Andreyev, Anisimov, Baltruk, Bovin, Drozdov, Firsov, Laminski, Kot, Malashenko, Mikhalchuk, Nikolayev, Ryadchenko, Shemel
    Tréner: E. Yesaulov

    Rozhodca: Mullner, Jonák – Junek, Stanzel