Detroit – Ottawa 3:1 (kon.) | Pittsburgh – NY Rangers 0:3 (kon.) | Arizona – Vancouver 1:2 (kon.)
koniec
Arizona Coyotes
1:2 (0:1, 1:1, 0:0)
Vancouver Canucks
cz Štvrtok 11.02.2016, 03:30 • Gila River Arena, Glendale • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    35:13 Jannik HANSEN - 1:2
     
    35:13
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Jenže před koncem druhé periody mají hostující hokejisté vedení o jednu branku zpátky, když poměrně dlouho pobývali v útočném pásmu a už si říkali o to, aby se dostali do nějakého lepšího zakončení. To se nakonec stalo, ale Vancouveru nyní pomohlo také hodně štěstí, jelikož střelec branky JANNIK HANSEN pouze nahodil touš do jednoho z domácích hokejistů a od toho se puk odrazil do sítě Arizony. Trocha smůly pro Kojoty, ale celá tato situace vznikla po nepozornosti domácích kolem jejich klece. Coyotes tak budou muset znovu dohánět těsnou ztrátu o jeden zásah. Asistence: Christopher Tanev, Henrik Sedin.
    22:38 Martin HANZAL - 1:1
     
    22:38
    Arizona právě vstřelila branku!
    To už je teď ovšem minulostí a domácí hala v Glendale se konečně může radovat naplno. První vteřiny přesilové hry pro Arizonu moc dobře nevypadaly, hráči Vancouveru si poměrně dobře hlídali prostor před svým brankářem a také u modré čáry. Ale pak mužstvo Coyotes rozehrálo velice dobrou akci, na jejímž konci stál český hokejista MARTIN HANZAL, jenž po krásné nahrávce od spoluhráče posílal kus černé gumy do z poloviny odkrytého zařízení. Stav je tedy vyrovnaný a my uvidíme, co si pro nás týmy dále připraví. Využitá přesilovka pro Arizonu. Asistence: Max Domi, Anthony Duclair.
    06:27 Jake VIRTANEN - 0:1
     
    06:27
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Na světě je přeci jen poměrně brzy první branka zápasu! Je pravda, že moc velikých šancí jsme doposud neviděli a týmy se spíše oťukávaly, o to více je tato trefa hostujícího celku z Kanady překvapivá. Stačilo, aby si domácí hokejisté Arizona Coyotes na chvíli nedali pozor na hru před svým brankářem, Kosatky toho okamžitě dokázaly využít ve svůj prospěch. Velice dobře se na přihrávku uvolnil JAKE VIRTANEN, aby následně mohl celkem sebejistě poslat kus černé gumy do klece mužstva z Glendale. Coyotes tedy musejí ještě v prvních deseti minutách duelu dohánět ztrátu. Asistence: Jared McCann, Dan Hamhuis.

    Martin Schwarz

    Góly a asistencie: 23. Hanzal (Domi, Duclair) – 7. Virtanen (McCann, Hamhuis), 36. Hansen (Tanev, H. Sedin)


    Arizona Coyotes: Domingue (Lindbäck) – Ekman-Larsson, Murphy, Dahlbeck, Michálek, Grossmann, Stone – Rieder, Vermette, Boedker – Domi, Hanzal, Duclair – Martinook, Richardson, Doan – Chipchura, Gaudet, Connauton
    Vancouver Canucks: Miller (Markström) – Hamhuis, Tanev, Hutton, Sbisa, Biega, Bartkowski – D. Sedin, H. Sedin, Hansen – Baertschi, Horvat, Vrbata – Burrows, Vey, Etem – Virtanen, Cracknell, Dorsett

    Rozhodca: Jackson, Hebert – Cameron, Shewchyk

    Diváci: 12 255