Kometa Brno – Plzeň 5:2 (kon.) | Sparta Praha – Liberec 5:2 (kon.) | Zlín – Olomouc 4:2 (kon.)
Pardubice – Vítkovice 4:3 (po pr.) | Mladá Boleslav – Litvínov 2:0 (kon.) | Chomutov – K. Vary 3:1 (kon.)
koniec
HC Kometa Brno
5:2 (2:1, 1:1, 2:0)
HC Škoda Plzeň
Nedeľa 03.01.2016, 13:05 • Zimný štadión za Lužánkami • Tipsport extraliga (ČR) • 33. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
    58:31 Kováčik (KOM)
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    58:31
    Brno dáva gól!
    Je zrejme definitívne rozhodnuté, tri body z výnimočného zápasu pod holým nebom ostanú v Brne! Plzeň to skúšala v šiestich hráčoch, hostia však prišli o puk v útočnom pásme a Brno trestalo. Svoj výborný výkon korunuje slovenský obranca JOZEF KOVÁČIK, ktorý z vlastného obranného pásma takmer cez celé klzisko trafil do opustenej plzenskej brány!
    Asistencia: Marek Čiliak
    47:50 Němec (KOM)
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    47:50
    Brno dáva gól!
    Domáci sa dostávajú do dôležitého dvojgólového vedenia v čase, keď do konca tretej tretiny zostáva niečo vyše 12 minút! Akciu založil Richard Stehlík, Káňa potom posunul do samostatného úniku Němcovi, ktorý už sa rútil sám na Machovského. Nemal veľa času, aby pred ním niečo vymyslel, preukázal však výborné technické zručnosti, VOJTĚCH NĚMEC si po krásnej kľučke položil brankára na ľad a zakončil do odkrytej brány!
    Asistencie: Jan Káňa, Richard Stehlík
    36:53 Indrák (PLZ)
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    36:53
    Plzeň dáva gól!
    Aktivita Plzne je odmenená kontaktným gólom a zápletka sa ešte viac zauzľuje! Káňa stratil hokejku a domáci tak boli v obrannom pásme v malej početnej nevýhode. Kadlec strieľal od modrej čiary, Čiliak prudkú strelu po ľade vyrazil len doľava k voľnému MIROSLAVOVI INDRÁKOVI, ktorý už namieril do odkrytej brány!
    Asistencia: Petr Kadlec, Dominik Kubalík
    32:32 Hruška (KOM)
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    32:32
    Brno dáva gól!
    Tak to bola veľká chyba obrancov Plzne, ktorá je potrestaná tretím gólom v Machovského sieti! Hostia chybovali pri rozohrávke, jeden z obrancov z rohu vlastného obranného pásma prihral presne na hokejku JANA HRUŠKU, ktorý bol sám na pravom kruhu a strelou po ľade k bližšej žrdi trafil umne popri betónoch Machovského!
    Bez asistencie.
    19:16 Hruška (KOM)
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    19:16
    Brno dáva gól!
    Tak to je poriadny obrat v podaní domácich, tí v priebehu troch minút otáčajú skóre a do kabín zrejme pôjdu s tesným náskokom! Kometa kombinovala v útočnom pásme, Petr Mrázek prihral spoza brány do ideálnej streleckej pozície medzi kruhy JANOVI HRUŠKOVI, ktorý z prvej prestrelil Machovského!
    Asistencie: Petr Mrázek, Jozef Kováčik
    16:43 Káňa (KOM)
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    16:43
    Brno dáva gól!
    Teraz však už domáci uspeli a z nasledujúcej akcie dokázali vyrovnať! A že to bol poriadne kuriózny zásah! JAN KÁŇA, ktorý pred malou chvíľou neuspel v samostatnom úniku, ostal na ľade a vyštartoval dopredu po ľavej strane. Už takmer z úrovne bránkovej čiary z veľmi ostrého uhla doslova z posledných síl vystrelil na bližšiu žrď, Machovský tento pokus zrejme podcenil a puk mu prepadol do siete! Veľká chyba hosťujúceho brankára, obrovská radosť na tribúnach.
    Bez asistencie.
    10:04 Lev (PLZ)
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    10:04
    Plzeň dáva gól!
    Máme tú úvodný presný zásah, Plzeň sa ujíma dôležitého vedenia! Brno prepadlo v strednom pásme a dvaja hráči Plzne sa dostali do prečíslenia proti jedinému obrancovi. Kratěna z pravej strany nádherne krížne prihrával JAKUBOVI LEVOVI, ktorý už presne trafil popri presúvajúcom sa Čiliakovi!
    Asistencie: Ondřej Kratěna, Kristián Kudroč

    Góly a asistencie: 17. Káňa, 20. Hruška (Mrázek, Kováčik), 33. Hruška, 48. Němec (Káňa, Stehlík), 59. Kováčik (Čiliak) – 11. Lev (Kratěna, Kudroč), 37. Indrák (Kadlec, Kubalík)


    HC Kometa Brno: Čiliak (Falter) – Kaberle, Kuboš, Malec, Kováčik, Stehlík, Trška, Dujsík, Štindl – Ostřížek, Hruška, Zohorna – Káňa, Němec, Mrázek – Raška, Čermák, Dočekal – Burian, Koreis, Vondráček
    HC Škoda Plzeň: Machovský (Kukin) – Kadlec, Jeřábek, Kudroč, Pulpán, Kubka, Moravčík – Indrák, Kracík, Kubalík – Kratěna, Bližňák, Lev – Hrňa, Preisinger, Suchý – Beran, Poletín

    Rozhodca: Hradil, Polák – Barvíř, Blümel

    Diváci: 18514