KHL
Novokuzneck – Omsk 3:4 (1:2 po s.n.) | Novosibirsk – Barys 5:1 (kon.) | Jugra Chanty-Mansijsk – Viťaz 2:3 (kon.)
Metallurg Magnitogorsk – Petrohrad 4:5 (kon.) | Záhreb – Dinamo Minsk 3:2 (po pr.) | Čeljabinsk – D. Moskva 4:3 (po pr.)
Ufa – S.Moskva 1:2 (kon.)
koniec po predl.
Traktor Čeljabinsk
4:3 (0:1, 2:1, 1:1 - 1:0)
Dynamo Moskva
cz Štvrtok 24.12.2015, 15:30 • Traktor Arena, Čeljabinsk • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Československá stopa v utkání

    Filip Novák (TRK) 1+0, 2 střely, čas na ledě 17:04
    Martin Růžička (TRK) 0+1, 0 střel, čas na ledě 11:32
    Jakub Petružálek (DIN) 0+0, 1 střela, čas na ledě 14:36

    (Pavel Francouz do zápasu proti Dinamu Moskva z pozice náhradníka nezasáhl.) (17:58:59)
     
    Dinamo Moskva po třízápasovém čekání dokázalo vstřelit více než dvě branky, stejně mu to ale není nic platné. Filip Novák rychle rozhodl prodloužení a po pouhých 35 sekundách přesnou střelou k pravé tyči daroval fanouškům Čeljabinsku a také těm v Česku krásný dárek v podobě vítězného gólu. Konečný výsledek. Traktor Čeljabinsk 4 Dinamo Moskva 3 po prodloužení.
     
    Konec zápasu.
    60:35 Filip NOVÁK - 4:3
     
    60:35
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    FILIP NOVÁK ukončuje po 35 sekundách prodloužení a rozhoduje o výhře Traktoru Čeljabinsku!! Domácí hokejisté v obranném pásmu vybojovali puk a poté se řítili do přečíslení dva na jednoho. Filip Novák dostal přihrávku do jízdy a ještě se ji mohl svému spoluhráči vrátit, český hokejista se ale rozhodl pro střelu, kterou ještě tečoval jeden z obránců Dinama, a puk zapadl přesně ke vzdálenější pravé tyči. Asistence: Alexander Rybakov, Semjon Kokujov.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Vladimir Brjukvin strhl na začátku třetí třetiny vedení na stranu Dinama Moskva, když se dostal mezi kruhy pro vhazování k dorážce a poslal puk do prázdné brány. Jenže radost hostů trvala pouze necelé tři minuty, protože na opačné straně zamířil bekhendem přesně do pravého horního rohu Alexander Šarov a rozhodl o tom, že zápas dojde do prodloužení. Skóre po 60 minutách. Traktor Čeljabinsk 3 Dinamo Moskva 3.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:43
    Dmitrij Višněvskij podržel puk za vlastní bránou a je jasné, že dnešní utkání dojde minimálně do prodloužení.
     
    59:06
    Jurij Babenko mohl rozhodnout o osudu utkání, když se mezi kruhy pro vhazování dostal ke střele, Vasilij Demčenko proti němu ale vyjel a poté ho vychytal! Fantastický a velice důležitý zákrok.
     
    58:48
    Jurij Babenko byl na pravém křídle v útočném pásmu příliš rychle a hra byla po postavení mimo hru vykázána do středního pásma.
     
    58:00
    Dinamo Moskva se nechce smířit s nerozhodným stavem a snaží se rozhodnout, což na opačné straně otevírá cestu pro protiútoky Traktoru.
     
    57:33
    Do konce utkání zbývají odehrát necelé tři minuty a čím dál více to vypadá, že se dočkáme na Štědrý den v Čeljabinsku prodloužení.
     
    56:47
    Maxim Karpov zavezl na pravém křídle puk do útočného pásma, vypálit ani přesně přihrát ale vzápětí nedokázal.
     
    56:02
    Maxim Jakuceňa vypálil na levém křídle od modré čáry a Alexander Šaryčenkov ukryl jeho střelu v lapačce!
     
    55:35
    Vjačeslav Osnovin si z pravého křídla skvěle sjel před bránu, bekhendem se mu ale v blízkosti pravé tyče překonat Alexandera Šaryčenkova překonat nepodařilo!
     
    54:38
    Traktor Čeljabinsk zahodil obrovskou šanci a střele jednoho z jeho hráčů z pravého kruhu pro vhazování orazítkovala pouze tyč! Brankář Alexander Šaryčenkov už byl překonaný, nakonec ho ale zachránila branková konstrukce.
     
    54:00
    Do konce základní hrací doby zbývá odehrát přesně šest minut a skóre je stále nerozhodné 3:3.
     
    53:51
    Dinamo Moskva se na pravém křídle vydalo na steč, jeho útočnou akci ale zastavilo postavení mimo hru.
     
    53:00
    Traktor zasypal soupeře ostrými střelami z úhlu, ale až ta poslední z levého křídla zamířila mezi tři tyče a brankář Alexander Šaryčenkov si připsal snadný zákrok, po kterém přerušil hru.
     
    52:07
    Dinamo Moskva se snaží i v oslabení vstřelit vítězný gól, Traktor ale dobře brání a většinu jeho střel dokázal zablokovat, čímž usnadnil práci Vasilijovi Demčenkovi.
     
    51:34
    Vasilij Demčenko vyjel z brány, aby zastavil vyhození Dinama Moskva v momentě, kdy končila přesilová hra Traktoru.
     
    50:49
    Juuso Hietanen tvrdě vypálil z levého křídla a v oslabení se pokusil vstřelit gól, jeho tvrdá střela ale zamířila těsně vedle vzdálenější pravé tyče!
     
    50:08
    Traktor Čeljabinsk má k dispozici přesilovou hru a ideální možnost otočit podruhé vývoj dnešního utkání, jenže se mu nedaří přejít do útočného pásma.
     
    49:28
    Vyloučení v týmu Dinamo Moskva: Dmitrij Višněvskij dostal menší trest, 2 minuty krosček.
     
    48:30
    Brankář Alexander Šaryčenkov zastavil u své levé tyče nahození Traktoru a raději puk holí poslal do rohu kluziště.
     
    47:18
    Traktor Čeljabinsk na levé straně vyrazil do rychlého protiútoku, devatenáctiletý Semjon Afonasjevskij se ale kolem jednoho z hráčů Dinama neprotáhl.
    46:10 Alexander ŠAROV - 3:3
     
    46:10
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    ALEXANDER ŠAROV střílí gól a vyrovnává na 3:3!! Alexander Šarov se dostal před bránou k odraženému puku a poté ho krásnou bekhendovou střelou umístil přesně do pravého horního rohu. Asistence: Semjon Kokujov.
     
    45:13
    Danijl Tarasov skvěle objel bránu a poté z úhlu vypálil, Vasilij Demčenko ale dokázal jeho střelu vyrazit a poté si u levé tyče poradil i s jeho následnou dorážkou!
    44:09 Vladimir BRJUKVIN - 2:3
     
    44:09
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    VLADIMIR BRJUKVIN střílí pátý gól v letošní sezóně KHL a v přesilové hře strhává vedení na stranu Dinama Moskva!! Vasilij Demčenko skvělým zákrokem zastavil střelu Dinama od modré čáry, jenže ji vyrazil pouze před sebe, čehož využil Vladimir Brjukvin a poslal puk do prázdné brány. Asistence: Alexej Těreščenko, Ilija Nikulin.
     
    43:53
    Semjon Kokujov mohl udeřit v oslabení, jeho tvrdá střela ale zamířila pouze doprostřed brány.
     
    43:31
    Vyloučení v týmu Traktor Čeljabinsk: Anton Glinkin odpyká týmový trest, 2 minuty příliš mnoho hráčů na ledě.
     
    42:57
    Dinamo Moskva zvýšilo obrátky a snaží se strhnout vedení na svou stranu, jeho střely zatím ale až na jednu výjimku končí mimo a nebo jsou zablokovány.
     
    41:59
    Jeden z hráčů Dinama Moskva napřáhl od modré čáry ke tvrdé střele, ta ale zamířila pouze doprostřed brány, kde ji přidržel na hrudi připravený brankář Vasilij Demčenko.
     
    41:04
    Hráči Dinama Moskva vyhodili puk přes všechny čáry na zakázané uvolnění a hra se vrátila zpět před Alexandera Šaryčenkova.
     
    40:20
    Anton Glinkin v pravém kruhu pro vhazování vypálil přes obránce Dinama a Alexander Šaryčenkov si ve třetí třetině připsal první úspěšný zákrok, když jeho střelu vyrazil do rohu kluziště.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Traktor Čeljabinsk v úvodu druhé třetiny dokázal vyrovnat zásluhou skvělé teče Antona Glinkina a poté zápas dokonce otočil, když se v čase 33:11 prosadil krásnou střelou Vladimir Denisov, který po přihrávce Martina Růžičky zamířil přesně do pravého horního rohu, stejně jako necelé čtyři minuty před koncem prostřední části Konstantin Volkov, který využil obrovské chyby domácích hokejistů a svůj samostatný únik zakončil střelou nad lapačku Vasilije Demčenka. Skóre po 40 minutách. Traktor Čeljabinsk 2 Dinamo Moskva 2.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:14
    Danil Gubarev napřáhl od modré čáry k prudké střele, která byla hokejkou jednoho z hostujících hráčů Dinama přizvednuta a skončila v ochranné síti.
     
    38:56
    Vzápětí se hosté dokázali na levé straně útočného pásma k další střele, ta ale tentokrát byla sražena do ochranné sítě.
     
    38:43
    Dinamo Moskva se snaží rychle využít dobrého rozpoložení po vstřelení druhé branky a vyrovnání na 2:2, jeho střela z levého křídla ale byla nepřesná a zamířila vedle vzdálenější pravé tyče.
     
    37:40
    Po první třetině to vypadalo, že se v dnešním utkání příliš mnoho gólů nedočkáme, to se ovšem rychle změnilo a ve druhé třetině už jsme byli svědky tří gólů.
    36:02 Vladimir VOLKOV - 2:2
     
    36:02
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    KONSTANTIN VOLKOV potrestal obrovskou chybu Traktoru v obranném pásmu a vyrovnává na 2:2!! Konstantin Volkov vypíchl jednomu z domácích hokejistů v blízkosti modré čáry puk a poté se řítil do samostatného úniku, který zakončil prudkou střelou přesně nad lapačku brankáře Vasilije Demčenka. Asistence: Alexej Cvetkov.
     
    35:02
    Arťom Penkovskij se dostal po nádherné přihrávce ze středního pásma do samostatného úniku, jeho následná střela ale zamířila těsně vedle pravé tyče!
     
    34:40
    Zatím sledujeme velice vyrovnané utkání a hra se přelévá ze strany na stranu.
     
    33:37
    Denis Kokarev mohl vzápětí rychle odpovědět, Vasilij Demčenko ale jeho střelu z pravého kruhu pro vhazování ukryl po pěkném zákroku v lapačce!
    33:11 Vladimir DENISOV - 2:1
     
    33:11
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    VLADIMIR DENISOV střílí krásný gól a Traktor Čeljabinsk ve druhé třetině otáčí vývoj dnešního zápasu!! Martin Růžička na levém křídle zavezl puk do útočného pásma, udržel ho na holi a poté zpětnou přihrávkou našel ze druhé vlny najíždějícího Vladimira Denisova, který střelou z prostoru mezi kruhy pro vhazování vymetl přesně pravý horní roh. Asistence: Martin Růžička, Arťom Penkovskij.
     
    32:39
    Danijl Tarasov na pravé straně dojel puk a z rohu útočného pásma si vybruslil před bránu, překonat brankáře Vasilije Demčenka se mu ale z blízkosti nepodařilo.
     
    32:03
    Taktor během posledních okamžiků lépe bruslí a podruhé během pár sekund se dostal ke střele, ta ale tentokrát zamířila vedle vzdálenějšího pravého horní rohu.
     
    31:20
    Hráči Traktoru se zdravě naštvali a z pravého křídla napřáhli ke střele, kterou Alexander Šaryčenkov u své levé tyče v pohodě vyrazil.
     
    30:43
    Alexej Kruchinin byl podle mého názoru podražen, nicméně rozhodčím zákrok jednoho z hostujících hokejistů unikl, a tak pokračujeme ve hře pět na pět.
     
    30:22
    Alexej Kruchinin zůstal v rohu útočného pásma po jednom ze soubojů ležet na ledové ploše, hra ale plynula dál a nevylučovalo se.
     
    29:09
    Andrej Pervyšin se dostal po skvělé práci a zpětné přihrávce Antona Glinkina v levém kruhu pro vhazování ke střele, ta ale zamířila pouze do hrudi připraveného Alexandera Šaryčenkova, který puk po dobrém zákroku podržel a přerušil hru.
     
    26:34
    Maxim Pestuško dvakrát během pár sekund vypálil z pravého kruhu pro vhazování, jeho první střela ale zamířila těsně vedle vzdálenější levé tyče a ta druhá byla zablokována.
     
    26:03
    Vyloučení v týmu Traktor Čeljabinsk: Alexej Kruchinin odpyká trest za brankáře Vasilije Demčenka, 2 minuty zdržování hry – vyhození puku přes ochranné sklo.
     
    24:28
    Semjon Kukujov se málem dostal ke střele v oslabení, jenže byl zdvojen a puk v levém kruhu pro vhazování přišel.
     
    24:10
    Domácí hokejisté zvládají oslabení zatím skvěle a nepouští Dinamo do žádné šance. Navíc se jim daří puk poměrně snadno vyhazovat.
     
    23:34
    Brankář Alexander Šaryčenko se vydal za svou bránu, aby zastavil vyhození Traktoru Čeljabinsk.
     
    22:38
    Vyloučení v týmu Traktor Čeljabinsk: Arťom Borodkin dostal menší trest, 2 minuty držení.
    21:35 Anton GLINKIN - 1:1
     
    21:35
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    ANTON GLINKIN střílí gól a vyrovnává v úvodu druhé třetiny na 1:1!! Alexander Rybakov od modré čáry napřáhl k prudké střele, kterou těsně před bránou skvěle tečoval Anton Glinkin a puk zapadl k levé tyči. Asistence: Alexander Rybakov, Jegor Martynov.
     
    20:07
    V Traktor Areně začala druhá třetina, ve které Traktor Čeljabinsk dohrává přesilovou hru ze závěru první části, ve které byl vyloučen za sekání Maxim Karpov.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Traktor Čeljabinsk nevstoupil do utkání špatně a před bránou Dinama vytvořil několikrát velký závar, jenže na rozdíl od Dinama se mu gól vstřelit nepodařilo. Skóre utkání otevřel po přihrávce Konstantina Gorovikova přesnou střelou od modré čáry k pravé tyči Ilija Nikulin, na jehož gól mohl navázat v dalším průběhu zápasu Maxim Karpov, jeho střela letící kousek nad ledem z levého kruhu pro vhazování ale zamířila těsně vedle levé tyče. Skóre po první třetině. Traktor Čeljabinsk 0 Dinamo Moskva 1.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:39
    Vyloučení v týmu Dinamo Moskva: Maxim Karpov dostal menší trest, 2 minuty sekání.
     
    19:13
    Traktor Čeljabinsk se vydal do dalšího útoku, jenže jeho hráči nestihli vyklidit útočné pásmo po předchozí akci, a tak se pískal ofsajd.
     
    18:39
    Traktor vytvořil před bránou Dinama podruhé v zápase velký závar, ke střele se ale nedostal. Dobrá práce hráčů hostujícího celku.
     
    17:35
    Alexej Těreščenko na opačné straně ledové plochy vypálil z pravého křídla a Vasilij Demčenko ukryl jeho střelu zápěstím po suverénním zákroku v lapačce.
     
    17:08
    Alexej Kruchinin je hodně aktivní a nyní vypálil z levého kruhu pro vhazování, Alexander Šaryčenkov ale jeho střelu v pohodě zastavil.
     
    16:00
    Traktor Čeljabinsk rozjel další nebezpečný a rychlý útok, na pravém křídle se ale jeho hráči ke střele na bránu nedostali a puk byl sražen do rohu ledové plochy.
     
    15:17
    Vladimir Brjukvin vypálil z pravého kruhu pro vhazování a Vasilij Demčenko ukryl jeho tvrdou střelu ve výstroji.
     
    14:32
    Vjačeslav Osnovin oslovil skvělou přihrávkou z pravého křídla a ostrého úhlu před bránou Alexeje Kručinina, ten ale z velké blízkosti našel pouze lapačku Alexandera Šaryčenkova!
     
    13:23
    Traktor Čeljabinsk podnikl nebezpečný protiútok, který vyřešil tvrdou střelou z vrcholu prostoru mezi kruhy pro vhazování, Alexander Šaryčenkov měl ale dobrý výhled a jeho střelu směřující doprostřed brány vyrazil.
     
    12:13
    Obrázek hry se pokusil změnit Vladimir Brjukvin, který na levém křídle nabral rychlost a poté z úhlu posílal před bránu nebezpečnou bekhendovou přihrávku, před brankářem Vasilijem Demčenkem ale nebyl žádný z jeho spoluhráčů, který by puk usměrnil na bránu.
     
    11:33
    Hra se přelévá ze strany na stranu, hraje se ale pouze mezi modrými čárami.
     
    10:48
    Úvodní část dnešního zápasu se nám přehoupla do druhé poloviny a oba týmy si zahrály jednu přesilovou hru, ani jednomu se ji ale využít nepodařilo.
     
    09:30
    Maxim Karpov mohl vstřelit druhý gól Dinama v dnešním zápase a využít přesilovou hru, jenže jeho střela letící těsně nad ledem z levého kruhu pro vhazování zamířila těsně vedle levé tyče!
     
    08:48
    Denis Kokarev si od modré čáry najel do levého kruhu pro vhazování a poté napřáhl ke střele zápěstím, která měla směřovat do levého horního rohu, nakonec ale byla nepřesná a Vasilij Demčenko ji ukryl ve výstroji.
     
    08:11
    Vyloučení v týmu Traktor Čeljabinsk: Arťom Borodkin dostal menší trest, 2 minuty sekání.
     
    07:29
    Traktor sice úvodní přesilovou hru nevyužil, po jejím vypršení ale domácího hokejisté vytvořili před bránou Dinama obrovský závar, puk ale za záda Alexandera Šaryčenkova propasírovat nedokázali!
     
    06:26
    Dinamo Moskva zatím zvládá oslabení skvěle a daří se mu vyhazov puk do obranného pásma Traktoru Čeljabinsku.
     
    05:17
    Vyloučení v týmu Dinamo Moskva: Maxim Solovjov dostal menší trest, 2 minuty faul kolenem.
     
    05:08
    Maxim Jakuceňa si z pravého křídla skvěle sjel před bránu, bekhendem ale vzápětí puk usměrnit mezi betony Alexandera Šaryčenkova nedokázal! To byla slibná šance.
    04:14 Ilija NIKULIN - 0:1
     
    04:14
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    ILIJA NIKULIN střílí gól a posílá Dinamo Moskva do vedení!! Konstantin Gorovikov našel na modré čáře Iliju Nikulina, který si puk srovnal na hokejku a poté ho táhlou střelou zápěstím umístil k pravé tyči. Vasilij Demčenko zřejmě nic neviděl, a tak na jeho střelu ani nezareagoval. Asistence: Konstantin Gorovikov.
     
    02:15
    Od dnešního utkání se vzhledem k formě obou týmů moc gólů čekat nedá. Na druhou stranu jsou ale přece jen Vánoce, tak snad hráči obou týmů nadělí fanouškům dárky v podobě většího počtu branek.
     
    01:55
    Ze zápasu uplynuly téměř dvě minuty a ani jeden z brankářů zatím nemusel zasahovat. Věřme, že se to brzy změní.
     
    00:31
    Útok Dinama Moskva nic nepřinesl a Traktor Čeljabinsk se může pokusit ohrozit bránu Alexandera Šaryčenkova.
     
    00:11
    Dinamo Moskva vyhrálo úvodní vhazování zápasu a může se vydat směrem vpřed.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Do brány Traktoru Čeljabinsk se dnes postaví brankář Vasilij Demčenko, kterého bude v případě potřeby připraven nahradit Pavel Francouz. V obraně Traktoru nechybí Pavel Novák, zatímco ve druhé útočné formaci Martin Růžička. V dresu Dinama Moskva se představí podruhé nová posila Jakub Petružálek, který si odbyl debut v úterý na ledě Salavatu Julajevu Ufy.
    Útočník Semjon Afonasjevskij (19 let) byl vyhlášen nejlepším nováčkem uplynulého týdne. Níže můžete vidět jeho statistiky.

     
    Úvodní sestavy:

    Traktor Čeljabinsk: Demčenko (Francouz) – Novák, Pervyšin, Borodkin, Denisov, Quint, Šinin, Petrov, Martynov – Rybakov, Glinkin, Jakuceňa – Pestunov, Růžička, Penkovskij – Gubarev, Šarov, Kokujov – Osnovin, Kručinin, Afonasjevskij.

    Dinamo Moskva: Šaryčenkov (Zalivin) – Hietanen, Solovjov, Robinson, Mironov, Višněvskij, Nikulin, Barancev – Těreščenko, Petružálek, Pestuško – Kokarev, Gorovikov, Brjukvin – Cvetkov, Volkov, Fjodorov – Babenko, Igumnov, Tarasov – Karpov.

    Rozhodčí: Alexej Bělov, Sergej Kulakov – Konstantin Gorděnko, Viktor Tomilov.
     
    Československá stopa v utkání

    Pavel Francouz (TRK) 15 zápasů, 24 gólů, 309 zákroků, úspěšnost zákroků 92,8%
    Filip Novák (TRK) 2+4, +/- -3 celkem
    1+1, +/- -1 Slovan Bratislava
    1+3, +/- -2 Traktor Čeljabinsk
    Martin Růžička (TRK 2+3, +/- -7
    Jakub Petružálek (DIN) 0+0, +/- +0
     
    Vzájemné zápasy

    24.09.15 Dinamo Moskva – Traktor Čeljabinsk 3:1

    (Výsledek z letošní sezóny KHL 2015/16.)
     
    Dinamo Moskva

    Dinamo Moskva je na tom sice v součtu posledních pěti zápasů lépe, když zaznamenalo dvě výhry, jenže během posledních tří utkání prohrálo třikrát v řadě. Dinamo potřebuje nutně začít střílet góly poté, co během posledních tří zápasů dokázalo vstřelit pouze jeden gól a dvakrát vyšlo střelecky naprázdno.
     
    Traktor Čeljabinsk

    Traktor Čeljabinsk se nachází na předposledním místě východní konference KHL a během předvánočního období se mu vůbec nedařilo, když vyhrál pouze jeden z posledních pěti zápasů, jenže jediné vítězství na hřišti Dinama Rigy přišlo až po samostatných nájezdech.
     
    Traktor Čeljabinsk na Štědrý den přivítá na svém ledě Dinamo Moskva. Oba týmy se nachází před vzájemným střetnutím v podobné formě, nicméně, hostující Dinamo je na tom o trochu lépe. Utkáním z Traktor Areny Vás s potěšením provede Tomáš Reiner.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:30.

    Tomáš Reiner

    Góly a asistencie: 22. Glinkin (Rybakov, Martynov), 34. Denisov (Růžička, Penkovskij), 47. Šarov (Kokujov), 61. Novák (Rybakov, Kokujov) – 5. Nikulin (Gorovikov), 37. Volkov (Cvetkov), 45. Brjukvin (Těreščenko, Nikulin)


    Traktor Čeljabinsk: Demčenko (Francouz) – Novák, Pervyšin, Borodkin, Denisov, Quint, Šinin, Petrov, Martynov – Rybakov, Glinkin, Jakuceňa – Pestunov, Růžička, Penkovskij – Gubarev, Šarov, Kokujov – Osnovin, Kručinin, Afonasjevskij.
    Dynamo Moskva: Šaryčenkov (Zalivin) – Hietanen, Solovjov, Robinson, Mironov, Višněvskij, Nikulin, Barancev – Těreščenko, Petružálek, Pestuško – Kokarev, Gorovikov, Brjukvin – Cvetkov, Volkov, Fjodorov – Babenko, Igumnov, Tarasov – Karpov.

    Rozhodca: Alexej Bělov, Sergej Kulakov – Konstantin Gorděnko, Viktor Tomilov

    Diváci: 7000