KHL
Novokuzneck – Omsk 3:4 (1:2 po s.n.) | Novosibirsk – Barys 5:1 (kon.) | Jugra Chanty-Mansijsk – Viťaz 2:3 (kon.)
Metallurg Magnitogorsk – Petrohrad 4:5 (kon.) | Záhreb – Dinamo Minsk 3:2 (po pr.) | Čeljabinsk – D. Moskva 4:3 (po pr.)
Ufa – S.Moskva 1:2 (kon.)
koniec po predl.
KHL Medveščak Záhreb
3:2 (1:1, 0:1, 1:0 - 1:0)
HC Dinamo Minsk
cz Štvrtok 24.12.2015, 15:00 • Dom Sportova Zagreb • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    Gilbert BRULE - 3:2
     
    60:53
    Medveščak právě vstřelil branku!
    Bonusový bod si dnes vezmou v prodloužení euforicky hrající domácí! Ke střele se dostal od modré čáry Bjorkstrand – ta se mu sice moc nepovedla, ale k radosti Záhřebu si vybral slabší chvíli dnes skvělý Glass. Ten totiž puk podivně vyrazil pouze před sebe, kde byl připravený GILBERT BRULE, jenž poslal puk pod dezorientovaným gólmanem Minsku přesně do sítě! Asistence: Patrick Bjorkstrand a Simon Gysbers.
    Tomáš MERTL - 2:2
     
    45:40
    Medveščak právě vstřelil branku!
    Medveščak tedy nakonec srovnává běh dnešního zápasu! Jestli je to zasloužené, to ponechám být, ale gól to byl tedy pěkný! Mantyla vydoloval puk na hraně třetiny a potáhl ho až do situace 2 na 1, poté ho předložil před poloprázdnou klec TOMÁŠI MERTLOVI, který se nemýlil a poslal ho přesně do sítě! Je vyrovnáno! Asistence: Tuukka Mantyla.
    Ryan VESCE - 1:2
     
    22:59
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    No a to je tedy bleskové využití přesilovky! Minsk se ihned usadil v útočném pásmu a skvěle to vykombinoval. Nakonec se dostal puk k na modré čáře stojícímu Ellisonovi a jeho ránu ještě těsně před bránou tečoval RYAN VESCE, takže Taylor byl bez šance. Asistence: Matt Ellison a Ryan Gunderson.
    BJORKSTAND - 1:1
     
    14:11
    Medveščak právě vstřelil branku!
    Tak nakonec je přeci jen srovnáno a je to zasloužené vyrovnání! Po pěkné akci a přenesení hry na levou stranu kluziště se ocitl zcela sám před Glassem PATRICK BJORKSTRAND, který se s tím vůbec nemazal a tvrdou bombou napálil puk přesně do míst, kde hostující gólman prostě být nemohl! Asistence: Edwin Hedberg a Colby Genoway.
    KALJUŽNYJ - 0:1
     
    09:17
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Tak tu máme celkem překvapivě branku do sítě domácího celku! ALEXEJ KALJUŽNYJ se dostal dostal na ose kluziště k puku a měl před sebou volno, tak se neostýchal a vypálil. Jeho tvrdá a nikým netečovaná rána se tak stala první šancí Minsku v zápase a hned byla proměněna! Hezký gól. Bez asistence.

    Ondřej Hradecký

    Góly a asistencie: 15. Bjorkstand (Hedberg, Genoway), 46. Mertl (Mantyla), 61. Brule (Bjorkstrand, Gysbers) – 10. Kaljužnyj, 23. Vesce (Ellison, Gunderson)


    KHL Medveščak Záhreb: Taylor (Krošelj) – Gysbers, Morrisonn, Parlett, Mantyla (A), Jurčina, Katic, Deutsch – Smoleňák (A), Saarinen, Mertl – Giliati, Brule, Bolduc – Genoway, Hedberg, Bjorkstrand – Glumac (C), Jamtin, Perkovich
    HC Dinamo Minsk: Glass (Milčakov) – Gunderson, Znacharenko, Filičkin, Krajíček, Lisovec, Šinkevič, Ustiněnko – Kaljužnyj (C), Matěruchin, Štěpanov – Vesce, Cheechoo (A), Ellison – Drozd, Meleško, Komarov – Pavlovič, Kolcov (A), Michaljov

    Rozhodca: Vasilijev, Sojn – Golovlijov, Sivov