Novokuzneck – Barys 2:6 (kon.) | Novosibirsk – Omsk 0:3 (kon.) | Ufa – D. Moskva 2:0 (kon.)
Jugra Chanty-Mansijsk – Jekaterinburg 3:2 (kon.) | Metallurg Magnitogorsk – Viťaz 4:2 (kon.) | Novgorod – Petrohrad 6:5 (po pr.)
S.Moskva – Helsinki 1:3 (kon.) | Záhreb – Riga 0:3 (kon.) | HC Slovan – Dinamo Minsk 4:2 (kon.)
koniec
HC Slovan Bratislava
4:2 (1:0, 1:2, 2:0)
HC Dinamo Minsk
Utorok 22.12.2015, 19:30 • Aréna Ondreja Nepelu, Bratislava • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:59
    Puk preťal bránkovú čiaru po čase, gól platiť nemôže.
     
    59:59
    Slovan dosiahol gól do opustenej klietky hostí, arbitri telefonujú s videorozhodcom duelu, či to bolo ešte v riadnom hracom čase.
     
    59:57
    Cheechoo vystrelil spred bránkoviska a dnes veru hattrick nedosiahne, výborný Brust ho jednoducho vychytal a puk schoval pod svoje telo.
     
    59:52
    Oddychový čas domácich, tréner Říha dobre vie, čo robí, Dinamo je aj tak bez šance zmazať dvojgólové manko.
     
    59:20
    Oddychový čas hostí, ktorí mobilizujú sily na záver zápasu.
     
    59:10
    Glass vykorčuľoval na striedačku, hostia hrajú power play bez brankára.
     
    56:22
    Barker dostal dve minúty za podrazenie, Slovan sa bude musieť brániť početnej výhode hostí.
     
    54:19
    Je po presilovke domácich, za podrazenie dostal dve minúty Jeglič.
     
    54:16
    Glass dostal dve minúty za podrazenie, presilovka pre Slovan.
    52:03 KUNDRÁTEK - 4:2
     
    52:03
    Slovan Bratislava dal gól!
    Nová posila belasých dnes exceluje, k trom asistenciám pridal gól, keď dostal puk z pravej strany za kruhy, príklepom z prvej vystrelil a prestrelil Glassa v bránke hostí. Asistencie: Cam Barker a Lukáš Kašpar.
     
    51:15
    Krajíček bude robiť spoločnosť Nogačovovi, keďže Glass dostal dve minúty za seknutie, Krajíček to ťažko znášal, za nešportové správanie dostal trest do konca zápasu. Na trestnú tak za neho usadol Michaľov, Dinamo ide do trojky.
     
    50:40
    Nogačov je tam dnes tiež po druhýkrát, teraz však za nedovolené bránenie.
     
    50:32
    Gunderson z pravej strany poslal nepríjemný puk na Brusta, Barry mal ideálny výhľad a opäť podržal svojich, puk vyrazil späť do hry a Slovan pôjde do akcie.
    48:42 Kašparov puk tiež len opečiatkoval žrď Glassovej bránky
     
    48:42
    Z pravej strany od kruhu vystrelil Kašpar, teraz si puk z hokejky Lukáša svoj cieľ nenašiel, do hry sa odrazil od ľavej žrde Glasovej bránky, hostia ho vyvážajú von z pásma.
     
    46:55
    Nagy dostal puk na ľavú stranu a nakorčuľoval s ním až na kruh, svojim tradičným švihom vystrelil, Glass puk v pokľaku schoval medzi betóny!
     
    45:50
    Barkerova strela bola zblokovaná a rýchlu akciu vymysleli hostia, z ľavého kruhu vystrelil krásne Pavlovič, Brust ho ešte krajšie vychytal do lapačky!
     
    44:29
    Znacharenko nakorčuľoval s pukom z pravej strany až pred Brusta a vystrelil, Barry puk zrazil do rohu klziska, defenzíva domácich ho dostala pod kontrolu a vyviezla von z pásma.
    40:19 NEDOROST - 3:2
     
    40:19
    Slovan Bratislava dal gól!
    Slovan zaútočil v pásme hostí a puk za chrbát prekvapeného Glassa poslal VACLAV NEDOROST, ktorý zúžitkoval milimetrovú prihrávku Kašpara spoza bránky. Asistencie: Lukáš Kašpar a Tomáš Kundrátek.
     
    39:52
    Na strane domácich dostal dve minúty Nagy za faul lakťom, Koľcov dostal dve minúty za nebezpečnú hru so zdvihnutou hokejkou.
    38:52 CHEECHOO - 2:2
     
    38:52
    Dinamo Minsk dal gól!
    Aj Dinamo vyrobilo krásnu presilovkovú akciu a vyrovnalo, Ellison poslal z ľavej strany puk na pravý kruh, Koľcov ho vrátil medzi kruhy a voľný JONATHAN CHEECHOO prestrelil Brusta v klietke domácich. Asistencie: Konstantin Koľcov a Matt Ellison.
     
    37:50
    Z ľavej strany od kruhu vystrelil pekne Stepanov, puk Brust poslal za svoju bránku, Dinamo vyvinulo obrovský tlak a melie Slovan v pásme.
    37:07 Lušňákov gól neplatil, navyše rozhodcovia nariadili trest pre hráčsku lavičku Slovana
     
    37:07
    Lušňák síce dosiahol gól z ľavej strany, keď puk prepadol Glassovi do bránky, predtým však arbitri hru prerušili, príliš veľa hráčov na ľadovej ploche, trest odsedí Skalický.
    35:50 VIEDENSKÝ - 2:1
     
    35:50
    Slovan Bratislava dal gól!
    krásna hokejová akcia ako z hokejovej učebnice, Kundrátek spoza ľavého kruhu poslal puk na pravý, Kašpar naznačil strelu, no puk poslal na druhú stranu voľnému MAREKOVI VIEDENSKÉMU, ktorý puk spracoval a hrdinsky trafil odkrytú časť bránky Glassa. Asistencie: Lukáš Kašpar a Tomáš Kundrátek.
     
    34:20
    Tičar dostal puk na pravú stranu do voľného priestoru a korčuľoval sám na bránku, vystrelil spred bránkoviska, Glass pravým betónom puk vyrazil späť do hry!
     
    32:55
    Valach dostal dve minúty za hákovanie a sily na ľadovej ploche sa na čas vyrovnajú, hráme štyria proti štyrom.
     
    32:55
    Po chybe v rozohrávke domácich sa dostali hostia do prečíslenia tri na jeden, z pravej strany zakončil od kruhu Šinkevič, Brust ho však cez pravý betón vychytal.
     
    32:12
    Za nebezpečnú hru so zdvihnutou hokejkou dostal trest v trvaní dve + dve minúty Komarov, keď zostrelil v rohu klziska za bránkou Brusta Barkera.
     
    29:29
    Slovan mlel hostí v pásme ako v mäsokombináte a vysielal strelu za strelou, niektoré zblokovali hráči Dinama, iné minuli cieľ, akciu zakončil krásnym príklepom spoza ľavého kruhu Kundrátek, Glass ho v pokľaku vychytal do náručia.
     
    28:05
    Krajíček putuje na trestnú, dnes už druhýkrát, teraz však za krosček. Presilovku si zahrá Slovan.
    26:00 Jeglič sa do listiny strelcov nezapísal
     
    26:00
    Jeglič potiahol puk do pásma po pravej strane, sťahovačkou sa zbavil na ľad padajúceho Nogačova, s pukom nakorčuľoval pred bránkovisko a mohol sa opýtať Glassa, kam to chce. Jeff zmenu skóre nateraz nepripustil a Žiga sa do listiny strelcov nezapísal.
     
    23:48
    Cheechoo dostal puk spoza bránky na ľavý kruh a okamžite vystrelil, Brust šiel do pokľaku a Jonathanov puk zlikvidoval.
     
    23:17
    Skokan odkorčuľoval na trestnú lavicu, dostal dve minúty za seknutie, presilovku si zahrá Dinamo.
    23:04 CHEECHOO - 1:1
     
    23:04
    Dinamo Minsk dal gól!
    Vesce poslal puk z ľavej strany na pravú, kde zakončil Ellison, Brust puk vyrazil na druhú stranu na kruh, kde bol voľný JONATHAN CHEECHOO a ten puk poslal do bránky skôr, ako sa stihol Brust v bránke presunúť na druhú stranu. Asistencie: Matt Ellison a Ryan Vesce.
     
    21:40
    Starosta oslabil svoj tím, za podrazenie vyfasoval menší trest v trvaní dvoch minút.
     
    20:40
    Nedorost poslal z ľavej strany puk medzi kruhy kde z prvej zakončil Tičar, Glass v pokľaku puk schoval vo svojom výstroji.
     
    19:31
    Nagy dostal puk do voľného priestoru na pravú stranu, nakorčuľoval s ním na kruh a švihom vystrelil, Glass puk vyrazil pred seba a následne schoval pod rukavicu.
     
    16:29
    Z pravej strany z vrcholu kruhu z vnútornej strany vystrelil Kundrátek, Glass v rozkľaku puk zastavil cez betón a okamžite ho prikryl pod svoju rukavicu.
     
    15:58
    Krajíček ukončil presilovku hostí, dostal dve minúty za podrazenie, sily na ľade sa vyrovnajú.
     
    15:34
    Barker ukončil aktivitu hostí za bránkovou čiarou domácich krosčekom, arbitri ho poslali na lavicu hanby, menší trest, dve minúty.
    13:18 VIEDENSKÝ - 1:0
     
    13:18
    Slovan Bratislava dal gól!
    Slovan držal celú presilovku hostí v pásme, od modrej z pravej strany vystrelil Cam Barker a MAREK VIEDENSKÝ puk pred bránkoviskom upravil do siete hostí. Asistencie: Cam Barker a Tomáš Kundrátek.
    12:04 Nagy opečiatkoval žrď bránky Glassa
     
    12:04
    Za držanie dostal trest v trvaní dvoch minút Nogačov, presilovku si zahrá Slovan.
     
    11:55
    Tičar poslal z pravej strany puk vpravo, Jeglič ho vrátil na stred poľa a naservíroval Nagyovi, Ladislav vystrelil švihom a trafil konštrukciu bránky Dinama!
    06:15 Meleško vs. Brust
     
    06:15
    Tičar viezol puk na hokejke z pravého kruhu na ľavý, za kruhmi ho umne prenechal Švarnému, Ivan sa oprel do puku, vystrelil príklepom, Glass mal zakrytý výhľad, puk však v pokľaku schoval vo svojom náručí.

    Vladimír Korduliak

    Góly a asistencie: 14. Viedenský (Barker, Kundrátek), 36. Viedenský (Kašpar, Kundrátek), 41. Nedorost (Kašpar, Kundrátek), 53. Kundrátek (Barker, Kašpar) – 24. Cheechoo (Ellison, Vesce), 39. Cheechoo (Koľcov, Ellison)


    HC Slovan Bratislava: Brust (Garnett) – Kundrátek, Barker, Švarný, Starosta, Valach, Mihalik, Sersen (A) – Kašpar, Viedenský, Nedorost – Jeglič, Tičar, Nagy (A) – Leblanc, Surový (C), Bartovič – Skalický, Lušňák, Skokan
    HC Dinamo Minsk: Glass (Milčakov) – Šinkevič, Nogačov, Filičkin, Krajíček, Znacharenko, Gunderson, Ustinenko – Materuchin, Kaľužný (C), Stepanov – Vesce, Ellison, Cheechoo (C) – Meleško, Drozd, Komarov – Pavlovič, Koľcov (A), Michaľov

    Rozhodca: Kadyrov, Naumov – Parfionov, Sysujev

    Diváci: 10.055