Novokuzneck – Barys 2:6 (kon.) | Novosibirsk – Omsk 0:3 (kon.) | Ufa – D. Moskva 2:0 (kon.)
Jugra Chanty-Mansijsk – Jekaterinburg 3:2 (kon.) | Metallurg Magnitogorsk – Viťaz 4:2 (kon.) | Novgorod – Petrohrad 6:5 (po pr.)
S.Moskva – Helsinki 1:3 (kon.) | Záhreb – Riga 0:3 (kon.) | HC Slovan – Dinamo Minsk 4:2 (kon.)
koniec
HC Slovan Bratislava
4:2 (1:0, 1:2, 2:0)
HC Dinamo Minsk
Utorok 22.12.2015, 19:30 • Aréna Ondreja Nepelu, Bratislava • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 19:30.
     
    Belasí ťahajú nelichotivú šnúru piatich zápasov a v utorok privítajú na domácom ľade bieloruského zástupcu v súťaži, Dinamo Minsk. Bude to ich štvrté vzájomné meranie síl v aktuálnej sezóne. Prvé dva sa hrali na ľade Dinama, v októbri tam Slovan vyhral 4:3 po samostatných nájazdoch, v novembri Slovan odohral smolný zápas, keď bol po celý čas lepším mužstvom, prestrieľal domácich pomerom striel medzi žrde 39:17, no tri body zostali v Minsk Arene po víťazstve Dinama v pomere 2:1. V odvete v Bratislave, ktorá sa konala rovnako v novembri, zvíťazil Slovan v pomere 4:1, keď o svojom triumfe rozhodol tromi gólmi až v záverečnej tretine. Rovnaký výsledok by sme brali aj v predvianočnom období.

    HC Dinamo Minsk je pomerne mladý tím. Datuje vznik v roku 2003. História klubu siaha však až do roku 1976. Dinamo odohralo v najvyššej lige vtedajšieho Sovietskeho zväzu 5 sezón, s najlepším výsledkom v sezóne 1989/1990, keď obsadilo v tabuľke 10. miesto. Neskôr sa klub premenoval na Tivali Minsk a hral domácu ligu v Bielorusku.

    Dinamo Minsk vstúpilo do KHL pri jej zrode v roku 2008. V prvých dvoch ročníkoch sa do play-off súťaže neprebojovalo. V ďalších dvoch ročníkoch sa hráči bieloruského klubu do play-off prebojovali, no svoje účinkovanie ukončili v prvom kole, najskôr boli nad ich sily hráči Lokomotiv Jaroslavľ a o rok neskôr klub Dinamo Moskva. V piatom ročníku brány play-off pre Dinamo zostali zatvorené. Postupne hráči Dinamo Minsk obsadili v záverečnom účtovaní KHL 22. , 19. , 16. , 13. a 19. miesto. V šiestom ročníku tomu nebolo inak, brány play-off zostali zatvorené a klub skončil v celkovom hodnotení na 26. mieste. Pre kluby, ktoré nepostúpili do play-off existovala možnosť zabojovať o Pohár útechy. Minsk sa dostal až do finále, keď postupne vyradil bratislavský Slovan, Atlant Mytišči a Severstaľ Čerepovec. No vo finále bol nad jeho sily Avangard Omsk, ktorý sériu ukončil víťazstvom 3:0 na zápasy. V uplynulej sezóne sa Dinamo prebojovalo do záverečného play-off, no konečnú mu v prvom kole vystavil Jokerit Helsinki, ktorý zvíťazil v sérii 4:1 na zápasy.

    Bielo-modrý dres klubu obliekajú okrem domácich hráčov z Bieloruska aj štyria hráči z Kanady, dvaja hráči z USA, po jednom hráčovi majú zastúpenie Ruská federácia a Česká republika – Lukáš Krajíček. V roku 2010 sa Dinamo presťahovalo do novej haly, ktorá nesie názov Minsk-Aréna a s kapacitou 15.086 divákov je najväčšou halou v celej KHL. Hlavným trénerom mužstva je Andrej Robertovič Kovaľov.

    V aktuálnej tabuľke KHL zaznamenalo Dinamo zo 41 zápasov 62 bodov, Slovan odohral o jeden zápas viac a získal doposiaľ 55 bodov. V tabuľke formy je na tom lepšie Dinamo, ktoré zaknihovalo 9 bodov, Slovan jediný bod za prehru po predĺžení v Astane.

    Najproduktívnejším hráčom v tíme domácich je obranca Cam Barker s 28 kanadskými bodmi (8+20), v závese sa drží Lukáš Kašpar s 25 bodmi (9+16). V tíme hostí je najproduktívnejším Matt Ellison s 37 kanadskými bodmi (20+17), na druhej priečke sa drží obranca Nick Bailen s 31 bodmi (6+25). Gólman domácich Barry Brust disponuje k dnešnému dňu v aktuálnej sezóne 90,7% úspešnosťou zásahov s priemerom 2,38 gólov na zápas, Michael Garnett s 90,7% úspešnosťou drží priemer 2,77 gólov na zápas. Na druhej strane Dmitrij Milčakov s 91,6% úspešnosťou zásahov pri priemere 2,17 gólov na zápas, Jeff Glass91,8% úspešnosť zásahov s priemerom 2,48 gólov na zápas.

    Srdečne Vás pozývam k sledovaniu ďalšieho zápasu KHL, Aréna Ondreja Nepelu privíta klub Dinamo Minsk a onlajny.eu vám aj z tohto zápasu krátkymi písanými vstupmi sprostredkujú aktuálne dianie na bratislavskej ľadovej ploche.
     
    Úvodné zostavy:

    HC Slovan Bratislava:

    Brust (Garnett) – Kundrátek, Barker, Švarný, Starosta, Valach, Mihalik, Sersen (A) – Kašpar, Viedenský, Nedorost – Jeglič, Tičar, Nagy (A) – Leblanc, Surový (C), Bartovič – Skalický, Lušňák, Skokan

    HC Dinamo Minsk:

    Glass (Milčakov) – Šinkevič, Nogačov, Filičkin, Krajíček, Znacharenko, Gunderson, Ustinenko – Materuchin, Kaľužný (C), Stepanov – Vesce, Ellison, Cheechoo (C) – Meleško, Drozd, Komarov – Pavlovič, Koľcov (A), Michaľov

    Rozhodca:

    Kadyrov, Naumov – Parfionov, Sysujev.
     
    Príjemný večer z Arény Ondreja Nepelu želám všetkým priaznivcom hokeja, ktorí ste sa rozhodli sledovať náš textový prenos. Na ľadovej ploche skončilo rozkorčuľovanie oboch tímov, Slovan nastúpi na zápas v modrých dresoch, hostia v bielomodrých farbách.
    Verní fanúšikovia domácich nechýbajú na žiadnom zápase, Peter a Dano, s dcérkami Laurou a Sofiou, veria vo víťazstvo belasých
    Aj dnes mi dvaja chlapíci dali svoj tip na výsledok duelu, Róbert s bradou HC to vidí na 5:2, Ľudovít s bradou vo farbách Dinama na 4:3
     
    Na ľadovej ploche už máme tím hostí, počkáme si na tím belasých, vypočujeme si hymny oboch krajín a môžeme pomaly, ale isto, začať.
    Pozdravenie kapitánov s arbitrami, začíname
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    01:10
    Oba tímy už boli na výlete v tretine súpera, strelu na bránku sme zatiaľ nevideli.
     
    01:40
    Slovan vyhodil puk von z pásma a oba tímy striedajú počas hry, od úvodu chlapci zvolili vysoké tempo.
     
    02:04
    Ihneď po buly smeroval puk na bránku Glassa, Jeff puk smerujúci k jeho betónom po ľade bez problémov prikryl.
     
    02:07
    Rovnaká situácia ako pred tromi sekundami, aj s týmto pukom si Jeff poradil a Leblanc sa k prípadnej dorážke nedostal.
    03:02 Leblanc puk za Glassov chrbát nedostal
     
    02:27
    Puk belasým už prekĺzol do stredného pásma, Sersen to nepostrehol, poslal ho za bránku hostí, čiarový akciu domácim zastavil pre ofsajd.
     
    03:02
    Pavlovič bol v pásme belasých skôr ako puk, aj hosťom čiarový akciu zastavil pre ofsajd, v zaplnenej aréne vládne od úvodu výborná atmosféra.
     
    03:40
    Jeglič od bránkovej čiary poslal puk na modrú, tam si ho na strelu nachystal Starosta a vypálil, minul však bránku Dinama, Glass mimo bránky puk cez lapačku poslal do rohu klziska.
     
    05:34
    Meleško vystrelil švihom spoza ľavého kruhu, Brust šiel do pokľaku a reklamný puk schoval cez hruď do rukavice.
     
    06:15
    Tičar viezol puk na hokejke z pravého kruhu na ľavý, za kruhmi ho umne prenechal Švarnému, Ivan sa oprel do puku, vystrelil príklepom, Glass mal zakrytý výhľad, puk však v pokľaku schoval vo svojom náručí.
    06:15 Meleško vs. Brust
     
    06:38
    Leblanc vybojoval v strednom pásme puk a ťahal ho na bránku hostí, Znacharenko sa stihol včas vrátiť a puk mu vypichol z hokejky a poslal ho do rohu klziska.
     
    08:08
    Kašpar z pravej strany po bránkovej čiare posielal puk pred bránku, ten len preletel bránkoviskom na druhú stranu klziska.
     
    08:39
    Kašpar s pukom na palici preletel poza bránku na pravú stranu, zo sľubnej akcie belasých napokon nič nebolo a tribúny si len povzdychli.
     
    10:10
    Dinamo sa dostávalo do akcie, Kaľužný zadovkou prihrával puk z ľavej strany na pravú na voľného spoluhráča, medzi kruhmi Mihalik vystihol jeho úmysel a puk poslal mimo pásmo domácich.
     
    11:55
    Tičar poslal z pravej strany puk vpravo, Jeglič ho vrátil na stred poľa a naservíroval Nagyovi, Ladislav vystrelil švihom a trafil konštrukciu bránky Dinama!
     
    12:04
    Za držanie dostal trest v trvaní dvoch minút Nogačov, presilovku si zahrá Slovan.
    12:04 Nagy opečiatkoval žrď bránky Glassa
     
    13:18
    Slovan Bratislava dal gól!
    Slovan držal celú presilovku hostí v pásme, od modrej z pravej strany vystrelil Cam Barker a MAREK VIEDENSKÝ puk pred bránkoviskom upravil do siete hostí. Asistencie: Cam Barker a Tomáš Kundrátek.
    13:18 VIEDENSKÝ - 1:0
     
    15:34
    Barker ukončil aktivitu hostí za bránkovou čiarou domácich krosčekom, arbitri ho poslali na lavicu hanby, menší trest, dve minúty.
     
    15:58
    Krajíček ukončil presilovku hostí, dostal dve minúty za podrazenie, sily na ľade sa vyrovnajú.
     
    16:29
    Z pravej strany z vrcholu kruhu z vnútornej strany vystrelil Kundrátek, Glass v rozkľaku puk zastavil cez betón a okamžite ho prikryl pod svoju rukavicu.
     
    17:34
    Domáci v plnom počte a budú pokračovať v hre svojou krátkou presilovkou s výhodou jedného muža v poli.
     
    17:58
    Hostia v plnom počte, do konca prvej tretiny zostávajú dve minúty a dve sekundy.
     
    18:45
    Stepanov hľadal z pravej strany medzi kruhmi Kaľužného, poslal tam puk, avšak Alexej puk nedokázal spracovať, hostia ale majú puk v pásme belasých na svojich hokejkách.
     
    19:31
    Nagy dostal puk do voľného priestoru na pravú stranu, nakorčuľoval s ním na kruh a švihom vystrelil, Glass puk vyrazil pred seba a následne schoval pod rukavicu.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
    20:00 Nagy (SBA)
     
    Prvá tretina pekného hokeja sa skončila, na svetelnej kocke svieti pomer striel medzi žrde 7:2, no účet zápasu otvorili gólom v presilovke domáci, keď Barkerov puk usmernil spred bránkoviska za Glassov chrbát Marek Viedenský. V prvej tretine mali domáci viac z hry a vypracovali si pekné gólové šance a Nagy opečiatkoval ešte konštrukciu bránky Glassa, uvidíme, čo nám hráči predvedú v druhej časti hry.
     
    Ďalšia tretina sa začne približne o 20:20.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    20:40
    Nedorost poslal z ľavej strany puk medzi kruhy kde z prvej zakončil Tičar, Glass v pokľaku puk schoval vo svojom výstroji.
     
    20:49
    Dinamo poslalo puk von z pásma len za cenu zakázaného uvoľnenia, hra sa sťahuje späť pred Glassa.
     
    21:29
    Glass vykorčuľoval na striedačku, signalizované vylúčenie Starostu.
     
    21:40
    Starosta oslabil svoj tím, za podrazenie vyfasoval menší trest v trvaní dvoch minút.
     
    22:02
    Slovan poslal puk na chvíľku do stredného pásma a získal nejaké tie sekundy zo svojho oslabenia.
     
    22:31
    Dinamo hralo s pukom v pásme domácich, Slovan puk vybojoval a poslal von cez všetky čiary.
     
    23:04
    Dinamo Minsk dal gól!
    Vesce poslal puk z ľavej strany na pravú, kde zakončil Ellison, Brust puk vyrazil na druhú stranu na kruh, kde bol voľný JONATHAN CHEECHOO a ten puk poslal do bránky skôr, ako sa stihol Brust v bránke presunúť na druhú stranu. Asistencie: Matt Ellison a Ryan Vesce.
    23:04 CHEECHOO - 1:1
     
    23:17
    Skokan odkorčuľoval na trestnú lavicu, dostal dve minúty za seknutie, presilovku si zahrá Dinamo.
     
    23:48
    Cheechoo dostal puk spoza bránky na ľavý kruh a okamžite vystrelil, Brust šiel do pokľaku a Jonathanov puk zlikvidoval.
     
    24:32
    Druhý útok hostí operoval s pukom v pásme belasých, k zakončeniu sa nedostal, puk stratil a ten belasí okamžite vyhodili von z pásma.
     
    25:17
    Domáci v plnom počte, Slovan túto presilovku hostí prežil bez ujmy.
     
    26:00
    Jeglič potiahol puk do pásma po pravej strane, sťahovačkou sa zbavil na ľad padajúceho Nogačova, s pukom nakorčuľoval pred bránkovisko a mohol sa opýtať Glassa, kam to chce. Jeff zmenu skóre nateraz nepripustil a Žiga sa do listiny strelcov nezapísal.
    26:00 Jeglič sa do listiny strelcov nezapísal
     
    27:20
    Surový s pukom spoza bránky nakorčuľoval k pravému kruhu a z otočky vystrelil, trafil však len bočnú sieť bránky Dinama, puk skončil za bránkovou čiarou.
     
    28:05
    Krajíček putuje na trestnú, dnes už druhýkrát, teraz však za krosček. Presilovku si zahrá Slovan.
     
    28:28
    Nedorost z ľavej strany nakorčuľoval s pukom na hokejke pred bránkovisko a vystrelil, minul však bránku hostí, Slovan s pukom v tlaku pred Glassom.
     
    29:29
    Slovan mlel hostí v pásme ako v mäsokombináte a vysielal strelu za strelou, niektoré zblokovali hráči Dinama, iné minuli cieľ, akciu zakončil krásnym príklepom spoza ľavého kruhu Kundrátek, Glass ho v pokľaku vychytal do náručia.
     
    30:03
    Švarný vystrelil od modrej z jej stredu, Glass bol pozorný a puk opäť schoval v pokľaku vo svojom výstroji.
     
    30:05
    Hostia v plnom počte, Slovan hral jednu z najlepších svojich presiloviek v sezóne, škoda, že puk nedostal za chrbát výborného Glassa.
     
    30:54
    Sersen sa prezentoval strelou od modrej z pravej strany, aj tento puk Glass schoval cez hruď do rukavice.
     
    30:59
    Vesce vyhadzoval puk von z pásma, tečoval ho Švarný a puk skončil na striedačke belasých, vhadzujeme v strednom pásme.
     
    32:12
    Za nebezpečnú hru so zdvihnutou hokejkou dostal trest v trvaní dve + dve minúty Komarov, keď zostrelil v rohu klziska za bránkou Brusta Barkera.
     
    32:18
    Dinamo vybojovalo puk v rohu klziska a poslalo ho von z pásma, Slovan stráca čas zo svojej výhody.
     
    32:36
    Slovan chyboval pri prechode do pásma, zakázané uvoľnenie, hra sa vráti pred Brusta.
     
    32:55
    Po chybe v rozohrávke domácich sa dostali hostia do prečíslenia tri na jeden, z pravej strany zakončil od kruhu Šinkevič, Brust ho však cez pravý betón vychytal.
     
    32:55
    Valach dostal dve minúty za hákovanie a sily na ľadovej ploche sa na čas vyrovnajú, hráme štyria proti štyrom.
     
    34:20
    Tičar dostal puk na pravú stranu do voľného priestoru a korčuľoval sám na bránku, vystrelil spred bránkoviska, Glass pravým betónom puk vyrazil späť do hry!
     
    34:55
    Domáci v plnom počte a pokračuje ich výhoda o jedného muža na hracej ploche.
     
    35:50
    Slovan Bratislava dal gól!
    krásna hokejová akcia ako z hokejovej učebnice, Kundrátek spoza ľavého kruhu poslal puk na pravý, Kašpar naznačil strelu, no puk poslal na druhú stranu voľnému MAREKOVI VIEDENSKÉMU, ktorý puk spracoval a hrdinsky trafil odkrytú časť bránky Glassa. Asistencie: Lukáš Kašpar a Tomáš Kundrátek.
    35:50 VIEDENSKÝ - 2:1
    35:50 Marek Viedenský sa ponáhľal osláviť svoj druhý dnešný gól s chlapcami na striedačke, v zábere tak zostali už len Kašpar, Kundrátek, Nedorost a Barker
     
    37:07
    Lušňák síce dosiahol gól z ľavej strany, keď puk prepadol Glassovi do bránky, predtým však arbitri hru prerušili, príliš veľa hráčov na ľadovej ploche, trest odsedí Skalický.
    37:07 Lušňákov gól neplatil, navyše rozhodcovia nariadili trest pre hráčsku lavičku Slovana
     
    37:50
    Z ľavej strany od kruhu vystrelil pekne Stepanov, puk Brust poslal za svoju bránku, Dinamo vyvinulo obrovský tlak a melie Slovan v pásme.
     
    38:52
    Dinamo Minsk dal gól!
    Aj Dinamo vyrobilo krásnu presilovkovú akciu a vyrovnalo, Ellison poslal z ľavej strany puk na pravý kruh, Koľcov ho vrátil medzi kruhy a voľný JONATHAN CHEECHOO prestrelil Brusta v klietke domácich. Asistencie: Konstantin Koľcov a Matt Ellison.
    38:52 CHEECHOO - 2:2
     
    39:40
    Slovan ešte v závere tretiny vymyslel akciu a bojoval o puk v rohu klziska, hru prerušil hlavný rozhodca duelu.
     
    39:52
    Na strane domácich dostal dve minúty Nagy za faul lakťom, Koľcov dostal dve minúty za nebezpečnú hru so zdvihnutou hokejkou.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    V druhej tretine videla zaplnená aréna opäť pekný hokej a tri góly, a musím napísať, že všetky tri góly stáli za to. Veď si stačí pozrieť naše videoreportáže v prenose a tréneri hokeja by to mali premietať žiakom v rámci hokejovej výchovy. Stav je nerozhodný, o všetkom tak rozhodne tretia časť hry. Pomer striel medzi žrde na kocke po dvoch tretinách 15:14.
     
    Ďalšia tretina sa začne približne o 21:15.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    40:19
    Slovan Bratislava dal gól!
    Slovan zaútočil v pásme hostí a puk za chrbát prekvapeného Glassa poslal VACLAV NEDOROST, ktorý zúžitkoval milimetrovú prihrávku Kašpara spoza bránky. Asistencie: Lukáš Kašpar a Tomáš Kundrátek.
    40:19 NEDOROST - 3:2
     
    41:52
    Obe mužstvá s plným počtom hráčov a vypredaná aréna sa môže tešiť na kvalitnú tretiu tetinu, ktorú Slovan začal najlepšie, ako mohol.
     
    43:22
    Filičkin vystreil príklepom z ľavej strany od mantinelu od modrej, Brust cez lapačku puk zrazil pred seba a ihneď prikryl pod rukavicu.
     
    43:42
    Opäť to bol Filičkin, ktorý ukončil akciu hostí strelou z rovnakého miesta, ako pred chvíľou, Brust ho vychytal.
     
    44:29
    Znacharenko nakorčuľoval s pukom z pravej strany až pred Brusta a vystrelil, Barry puk zrazil do rohu klziska, defenzíva domácich ho dostala pod kontrolu a vyviezla von z pásma.
     
    45:50
    Barkerova strela bola zblokovaná a rýchlu akciu vymysleli hostia, z ľavého kruhu vystrelil krásne Pavlovič, Brust ho ešte krajšie vychytal do lapačky!
     
    46:55
    Nagy dostal puk na ľavú stranu a nakorčuľoval s ním až na kruh, svojim tradičným švihom vystrelil, Glass puk v pokľaku schoval medzi betóny!
     
    47:25
    Leblanc posunul v strednom pásme puk vľavo Bartovičovi, Milan po prechode modrou vystrelil, jeho puk však bol zblokovaný a minul bránku Glassa, skončil na zadnom mantineli, odkiaľ sa odrazil späť do hry, Leblanc bol pokrytý a k dorážke sa nedostal.
     
    48:42
    Z pravej strany od kruhu vystrelil Kašpar, teraz si puk z hokejky Lukáša svoj cieľ nenašiel, do hry sa odrazil od ľavej žrde Glasovej bránky, hostia ho vyvážajú von z pásma.
    48:42 Kašparov puk tiež len opečiatkoval žrď Glassovej bránky
     
    50:32
    Gunderson z pravej strany poslal nepríjemný puk na Brusta, Barry mal ideálny výhľad a opäť podržal svojich, puk vyrazil späť do hry a Slovan pôjde do akcie.
     
    50:40
    Nogačov je tam dnes tiež po druhýkrát, teraz však za nedovolené bránenie.
     
    50:58
    Barker vyslal od modrej z jej stredu švihom puk na bránku hostí, Glass ho cez pravý betón poslal do rohu klziska.
     
    51:15
    Krajíček bude robiť spoločnosť Nogačovovi, keďže Glass dostal dve minúty za seknutie, Krajíček to ťažko znášal, za nešportové správanie dostal trest do konca zápasu. Na trestnú tak za neho usadol Michaľov, Dinamo ide do trojky.
    51:15 Krajíček mal odsedieť trest za Glassa, neudržal nervy na uzde a putoval rovno do šatne
     
    52:03
    Slovan Bratislava dal gól!
    Nová posila belasých dnes exceluje, k trom asistenciám pridal gól, keď dostal puk z pravej strany za kruhy, príklepom z prvej vystrelil a prestrelil Glassa v bránke hostí. Asistencie: Cam Barker a Lukáš Kašpar.
    52:03 KUNDRÁTEK - 4:2
     
    53:15
    Hostia v plnom počte, Slovan využil výhodu o dvoch mužov a odskočil hosťom na dva góly. Vypredaná aréna vidí krásny hokej a zdá sa, že aj tri body belasých.
    54:00 Aj dnes vypredaná aréna vidí krásny hokej, radosť na tribúnach graduje
     
    54:16
    Glass dostal dve minúty za podrazenie, presilovka pre Slovan.
     
    54:19
    Je po presilovke domácich, za podrazenie dostal dve minúty Jeglič.
     
    55:16
    S pukom na hokejkách hostia, vo svojom pásme, Dinamo predsa len musí tvoriť hru, čas plynie.
     
    56:00
    Slovan len vyhadzuje puky von z pásma a nikam sa bezhlavo nehrnie, Dinamo musí korčuľovať po puk.
     
    56:12
    Gunderson vystrelil spred bránkoviska, Brust cez rameno puk poslal za svoju bránku.
     
    56:16
    Hostia v plnom počte a budú hrať trojsekundovú presilovku.
     
    56:19
    Domáci v plnom počte, Jeglič naskočil na hraciu plochu.
     
    56:22
    Barker dostal dve minúty za podrazenie, Slovan sa bude musieť brániť početnej výhode hostí.
     
    57:00
    Dinamo zamklo Slovan v pásme a točí to pred Brustom, Slovan mu zatiaľ palebnú pozíciu neposkytol.
     
    57:37
    Kašpar poslal puk do stredného pásma, chlapci prestriedali, Dinamo si palebnú pozíciu na ohrozenie Brusta v bránke belasých nevytvorilo.
     
    58:22
    Domáci v plnom počte a kráčajú za ziskom dôležitých troch bodov.
     
    59:00
    Dovolím si tip na najlepších hráčov duelu, z tímu hostí Jonathan Cheechoo, v tábore domácich Tomáš Kundrátek.
     
    59:10
    Glass vykorčuľoval na striedačku, hostia hrajú power play bez brankára.
     
    59:20
    Oddychový čas hostí, ktorí mobilizujú sily na záver zápasu.
     
    59:28
    Vesce vystrelil príklep od modrej z ľavej strany, Brust puk vyrazil späť do hry, je po zápase.
     
    59:52
    Oddychový čas domácich, tréner Říha dobre vie, čo robí, Dinamo je aj tak bez šance zmazať dvojgólové manko.
     
    59:57
    Cheechoo vystrelil spred bránkoviska a dnes veru hattrick nedosiahne, výborný Brust ho jednoducho vychytal a puk schoval pod svoje telo.
     
    59:59
    Slovan dosiahol gól do opustenej klietky hostí, arbitri telefonujú s videorozhodcom duelu, či to bolo ešte v riadnom hracom čase.
    59:59 Na podávanie rúk si musíme počkať, arbitri čakajú na verdikt videorozhodcu zápasu
     
    59:59
    Puk preťal bránkovú čiaru po čase, gól platiť nemôže.
     
    Koniec zápasu.
     
    Slovan dnes šesťbodový zápas zvládol a do tabuľky si právom zapíše tri body, najlepšími hráčmi zápasu vyhlásení: v tíme hostí Jonathan Cheechoo, v tíme domácich Tomáš Kundrátek. Vo fantastickej atmosfére sme videli krásny a kvalitný hokej, pozrieme si už len tradičnú ďakovačku a všetkým v mene svojom a redakcie onlajnov želám príjemné prežite Vianočných sviatkov a na Svätého Štefana sa vidíme opäť tu, v bratislavskej Aréne Ondreja Nepelu, krásnu víťaznú noc všetkým želá Vladimír Korduliak, onlajny.eu (21:57:42)
    Vianočná atmosféra na tribúnach Arény Ondreja Nepelu vyprevadila hokejistov do šatne

    Vladimír Korduliak

    Góly a asistencie: 14. Viedenský (Barker, Kundrátek), 36. Viedenský (Kašpar, Kundrátek), 41. Nedorost (Kašpar, Kundrátek), 53. Kundrátek (Barker, Kašpar) – 24. Cheechoo (Ellison, Vesce), 39. Cheechoo (Koľcov, Ellison)


    HC Slovan Bratislava: Brust (Garnett) – Kundrátek, Barker, Švarný, Starosta, Valach, Mihalik, Sersen (A) – Kašpar, Viedenský, Nedorost – Jeglič, Tičar, Nagy (A) – Leblanc, Surový (C), Bartovič – Skalický, Lušňák, Skokan
    HC Dinamo Minsk: Glass (Milčakov) – Šinkevič, Nogačov, Filičkin, Krajíček, Znacharenko, Gunderson, Ustinenko – Materuchin, Kaľužný (C), Stepanov – Vesce, Ellison, Cheechoo (C) – Meleško, Drozd, Komarov – Pavlovič, Koľcov (A), Michaľov

    Rozhodca: Kadyrov, Naumov – Parfionov, Sysujev

    Diváci: 10.055