Novokuzneck – Barys 2:6 (kon.) | Novosibirsk – Omsk 0:3 (kon.) | Ufa – D. Moskva 2:0 (kon.)
Jugra Chanty-Mansijsk – Jekaterinburg 3:2 (kon.) | Metallurg Magnitogorsk – Viťaz 4:2 (kon.) | Novgorod – Petrohrad 6:5 (po pr.)
S.Moskva – Helsinki 1:3 (kon.) | Záhreb – Riga 0:3 (kon.) | HC Slovan – Dinamo Minsk 4:2 (kon.)
koniec
HC Slovan Bratislava
4:2 (1:0, 1:2, 2:0)
HC Dinamo Minsk
Utorok 22.12.2015, 19:30 • Aréna Ondreja Nepelu, Bratislava • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    52:03 KUNDRÁTEK - 4:2
     
    52:03
    Slovan Bratislava dal gól!
    Nová posila belasých dnes exceluje, k trom asistenciám pridal gól, keď dostal puk z pravej strany za kruhy, príklepom z prvej vystrelil a prestrelil Glassa v bránke hostí. Asistencie: Cam Barker a Lukáš Kašpar.
    40:19 NEDOROST - 3:2
     
    40:19
    Slovan Bratislava dal gól!
    Slovan zaútočil v pásme hostí a puk za chrbát prekvapeného Glassa poslal VACLAV NEDOROST, ktorý zúžitkoval milimetrovú prihrávku Kašpara spoza bránky. Asistencie: Lukáš Kašpar a Tomáš Kundrátek.
    38:52 CHEECHOO - 2:2
     
    38:52
    Dinamo Minsk dal gól!
    Aj Dinamo vyrobilo krásnu presilovkovú akciu a vyrovnalo, Ellison poslal z ľavej strany puk na pravý kruh, Koľcov ho vrátil medzi kruhy a voľný JONATHAN CHEECHOO prestrelil Brusta v klietke domácich. Asistencie: Konstantin Koľcov a Matt Ellison.
    35:50 VIEDENSKÝ - 2:1
     
    35:50
    Slovan Bratislava dal gól!
    krásna hokejová akcia ako z hokejovej učebnice, Kundrátek spoza ľavého kruhu poslal puk na pravý, Kašpar naznačil strelu, no puk poslal na druhú stranu voľnému MAREKOVI VIEDENSKÉMU, ktorý puk spracoval a hrdinsky trafil odkrytú časť bránky Glassa. Asistencie: Lukáš Kašpar a Tomáš Kundrátek.
    23:04 CHEECHOO - 1:1
     
    23:04
    Dinamo Minsk dal gól!
    Vesce poslal puk z ľavej strany na pravú, kde zakončil Ellison, Brust puk vyrazil na druhú stranu na kruh, kde bol voľný JONATHAN CHEECHOO a ten puk poslal do bránky skôr, ako sa stihol Brust v bránke presunúť na druhú stranu. Asistencie: Matt Ellison a Ryan Vesce.
    13:18 VIEDENSKÝ - 1:0
     
    13:18
    Slovan Bratislava dal gól!
    Slovan držal celú presilovku hostí v pásme, od modrej z pravej strany vystrelil Cam Barker a MAREK VIEDENSKÝ puk pred bránkoviskom upravil do siete hostí. Asistencie: Cam Barker a Tomáš Kundrátek.

    Vladimír Korduliak

    Góly a asistencie: 14. Viedenský (Barker, Kundrátek), 36. Viedenský (Kašpar, Kundrátek), 41. Nedorost (Kašpar, Kundrátek), 53. Kundrátek (Barker, Kašpar) – 24. Cheechoo (Ellison, Vesce), 39. Cheechoo (Koľcov, Ellison)


    HC Slovan Bratislava: Brust (Garnett) – Kundrátek, Barker, Švarný, Starosta, Valach, Mihalik, Sersen (A) – Kašpar, Viedenský, Nedorost – Jeglič, Tičar, Nagy (A) – Leblanc, Surový (C), Bartovič – Skalický, Lušňák, Skokan
    HC Dinamo Minsk: Glass (Milčakov) – Šinkevič, Nogačov, Filičkin, Krajíček, Znacharenko, Gunderson, Ustinenko – Materuchin, Kaľužný (C), Stepanov – Vesce, Ellison, Cheechoo (C) – Meleško, Drozd, Komarov – Pavlovič, Koľcov (A), Michaľov

    Rozhodca: Kadyrov, Naumov – Parfionov, Sysujev

    Diváci: 10.055