Carpi FC – Juventus 2:3 (kon.) | Bergamo – Neapol 1:3 (kon.) | Fiorentina – Chievo 2:0 (kon.)
Hellas Verona – Sassuolo 1:1 (kon.) | AS Rím – CFC Janov 2:0 (kon.) | Frosinone – AC Miláno 2:4 (kon.)
Sampdoria – Palermo 2:0 (kon.) | Turín – Udinese 0:1 (kon.) | Inter – Lazio 1:2 (kon.)
koniec
Hellas Verona
1:1 (1:1)
U.S. Sassuolo Calcio
cz Nedeľa 20.12.2015, 15:00 • Stadio Marc'Antonio Bentegodi (Verona) • Talianska Seria A • 17. kolo
Predzápasové kurzy
     
    87
    Verona teď neproměnila další velkou šanci! Standardní situaci rozehrával ze středu hřiště Viviani, který svým centrem našel v levé části zcela osamoceného Souprayena, tomu se však zamotal míč mezi nohy, a do zakončení se nedostal!
     
    85
    Na druhé straně hřiště předvedla povedenou akci Verona! Dlouhý nákop Souprayena sklepl ve vápně Toni pro Ionitu, který se opřel do míče, nicméně jeho rána letěla nad branku!
     
    82
    Sassuolo provádí své poslední střídání v tomto zápase. Ze hřiště odchází Lorenzo Pellegrini, který nepodal úplně špatný výkon. Na jeho místo přichází na poslední minuty Duncan!
    77. Velký závar před domácí brankou
     
    77
    Sassuolo bylo dlouho nastěhováno na útočné polovině, následně dostal krásný centr na pravou stranu Nicola Sansone, jehož centr brankář Gollini vyrazil. Následně se dostal k dorážce Floro Flores, a jeho střela mířila do branky. Parádním zákrokem se však prezentoval Federico Viviani, který vykopl míč letící do branky!
    72. Nebezpečná střela Pazziniho
     
    72
    Na druhé straně zahrozila Verona! Z pravé strany poslal centr na hranici pokutového území Sala, který našel Pazziniho. Střídající útočník se opřel za vápnem do míče, nicméně svou dobře mířenou střelou Consigliho nepřekonal!
     
    71
    Sassuolo velmi rychle rozehrálo, a pokoušelo se dostat do zakončení! Na levé straně si udělal prostor Floro Flores, jehož přízemní centr hledal před brankou volného Floccariho. Na poslední chvíli míč odkopl Bianchetti!
     
    68
    Střídání v týmu US Sassuolo Calcio: ze hřiště odchází Karim Laribi, přichází Davide Biondini.
     
    60
    I domácí celek provádí své první střídání v zápase, a hned dvojité! Ze hřiště odchází Islanďan Hallfredsson, na jehož místo přichází Greco. Druhé střídání se týká Siligardiho, kterého nahrazuje Pazzini!
     
    58
    Střídání v týmu US Sassuolo Calcio: ze hřiště odchází Matteo Politano, přichází Antonio Floro Flores.
    58. Politano trefil tyč
     
    58
    Tak teď měl domácí celek velké štěstí! Na pravé straně se dostal k míči právě Matteo Politano, který si navedl míč do středu, a krásnou ranou se málem dokázal prosadit. Míč zastavila tyč!
     
    50
    Hlavní rozhodčí si schoval žluté karty na začátek druhého poločasu! Domácí Jacopo Sala poslal nedovoleným zákrokem ve středu hřiště k zemi Pellegriniho, a je z toho zajímavá standardní situace!
    39. Luca TONI - 1:1
     
    39
    Hellas Verona právě vstřelila branku!
    Hellas je však odměněn za aktivitu v posledních minutách, a chvilku po brance Florccariho srovnává na 1:1! Na pravém křídle odvedl velmi dobrou práci Pawel Wszolek, který se vyhnul Pelusovi, a postupoval do vápna. Svým následným centrem našel na zadní tyči zcela volného LUCU TONIHO, který si v těchto situacích umí poradit!
    34. Sergio FLOCCARI - 0:1
     
    34
    Sassuolo právě vstřelilo branku!
    Favorit dnešního klání jde zcela zaslouženě do vedení, neboť je po celý průběh prvního poločasu jednoznačně aktivnějí! Sassuolo táhlo svůj útok přes pravou stranu, kde postupoval Šime Vrsaljko. Chorvatský stoper následně posadil svůj centr přímo na hlavu SERGIA FLOCARIHO, a zkušený útočník už si věděl rady!
    25. Povedená střela Politana prolétla těsně nad brankou
     
    25
    Další velká šance hostujícího celku! Ve středu hřiště zaúřadoval Missiroli, který následně roztáhl hru na pravou stranu, kde se nacházel Matteo Politano. Mladý útočník si navedl míč směrem do středu, a vypálil na vzdálenější tyč. Jeho krásná střela však prolétla těsně nad brankou!
     
    16
    Hostující celek je však při chuti! Na levou stranu dostal míč Nicola Sansone, který poslal "na párek" Salu, a postupoval do vápna. Jeho následný nadýchaný centr našel Politana, ten však promáchl, a Moras míč odkopl!
    14. Velká šance hostujícího Floccariho
     
    14
    První velké šance se dočkalo také Sassuolo! Vysoký centr si na hranici vápna zpracoval Pellegrini, který našel uprostřed pokutového vápna Sergia Floccariho, jehož pohotovou střelu však dokázal vyrazit Gollini!
     
    10
    To už vypadalo hodně nebezpečně! Na levé straně se dostal k míči Emil Hallfredsson, který si navedl míč do středu, a vyslal nebezpečnou střelu. Na svém místě však stál Cannavaro, který střelu zablokoval!
     
    5
    Tak Emil Hallfredsson je zatím jednoznačně v centru dění dnešního zápasu! Islandský středopolař si tentokrát brázdil cestu středem hřiště, a jeho postup zastavil Simone Missiroli. Následovala žlutá karta!
     
    1
    Tak hned v úvodní minutě jsme viděli jeden hodně tvrdý zákrok! Emil Hallfredsson byl na levé straně pozdě v souboji s Pellegrinim, a mladého středopolař poslal ostrým skluzem k zemi. Následovala žlutá karta!

    Jan Havlovic

    Góly: 39. Toni (Wszolek) – 34. Floccari (Vrsaljko)

    Karty:   1. Hallfreðsson (VRN), 50. Sala (VRN) – 5. Missiroli (SAS)


    Držení míče: 46 % : 54 %.
    Střely na branku: 7:8. Střely mimo: 3:9. Rohy: 6:8. Ofsajdy: 3:2. Fauly: 15:14.
    Hellas Verona: Gollini – Sala, Moras, Bianchetti, Souprayen – Wszolek, Viviani, Hallfreðsson (60. Greco), Siligardi (60. Pazzini) – Ionita – Toni (C).
    Náhradníci: Rafael, Coppola – Helander, Janković, Pazzini, Greco, Zaccagni, Matuzalém, Winck, Fares.

    U.S. Sassuolo Calcio: Consigli – Vrsaljko, Cannavaro (C), Acerbi, Peluso – Laribi (68. Biondini), Missiroli, Pellegrini (82. Duncan) – Politano (58. Floro Flores), Floccari, N. Sansone.
    Náhradníci: Pomini, Pegolo – Longhi, Biondini, Falcinelli, Ariaudo, Fontanesi, Gazzola, Duncan, Floro Flores.

    Rozhodca: Marco Guida – Paganessi, Schenone (vš. Itálie)