Carpi FC – Juventus 2:3 (kon.) | Bergamo – Neapol 1:3 (kon.) | Fiorentina – Chievo 2:0 (kon.)
Hellas Verona – Sassuolo 1:1 (kon.) | AS Rím – CFC Janov 2:0 (kon.) | Frosinone – AC Miláno 2:4 (kon.)
Sampdoria – Palermo 2:0 (kon.) | Turín – Udinese 0:1 (kon.) | Inter – Lazio 1:2 (kon.)
koniec
Hellas Verona
1:1 (1:1)
U.S. Sassuolo Calcio
cz Nedeľa 20.12.2015, 15:00 • Stadio Marc'Antonio Bentegodi (Verona) • Talianska Seria A • 17. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Poslední Hellas Verona podala v domácím prostředí velmi dobrý výkon, s US Sassuolem Calcio však nakonec remízovala 1:1!

    První poločas dnešního utkání nabídl velmi zajímavou podívanou! Na první branku jsme čekali až do 34. minuty, kdy se trefil přesnou hlavičkou Sergio Floccari! Úvodní utkání však nakopla paradoxně domácí celek, který byl rázem aktivnější, a dočkal se vyrovnání o pět minut později. Na parádní centr Wszoleka si naběhl Luca Toni, a dokázal dostat míč do branky!

    První příležitost druhého poločasu měl hostující Politano, který však trefil tyč. Následně do hry přišel střídající Floro Flores, který byl velmi aktivní ...V 77. minutě měli hosté velkou šanci na vedoucí branku, nicméně střelu Florese mířcí do branky vyrazil Viviani!

    Verona tak získala alespoň bod, nicméně stále je na posledním místě, a na první nesestupovou příčku ztrácí hodně bodů ...

    To je z mé strany vše, a u dalšího textového přenosu se těším brzy nashledanou! (16:56:04)
    Verona podala v domácím prostředí dobrý výkon, nicméně pouze remízovala se Sassuolem 1:1!

     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Luca Toni si tentokrát nabíhal na dlouhý nákop brankář Golliniho. Velezkušený italský útočník si však nedal pozor na ofsajdovou past!
     
    90+3
    Domácí celek se v samotném závěru dostával do zajímavého útoku, ten táhl po levé straně Souprayen. Francouzský bek hledal ve vápně Toniho, ten se k míči neprodral!
     
    90+2
    Verona vhazovala z pravé straně aut, kterého se ujal Jacopo Sala. Jeho dlouhý aut dolétl až před branku, kde si však zjednal pořádek brankář Consigli, a míč vyboxoval!
     
    90+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje celkem čtyři minuty nad rámec základní hrací doby!
     
    90
    Floro Flores je již po ošetření, a odchází za asistence lékařů za postranní čáru. Sassuolo navíc již nemůže střídat, tudíž Floro Flores by měl utkání dohrát ...
     
    89
    Na trávníku zůstal ležet hostující Floro Flores, který absolvoval souboj se Salou na hranici vápna. Italský záložník by však měl být v pořádku!
     
    87
    Verona teď neproměnila další velkou šanci! Standardní situaci rozehrával ze středu hřiště Viviani, který svým centrem našel v levé části zcela osamoceného Souprayena, tomu se však zamotal míč mezi nohy, a do zakončení se nedostal!
    Momentka z dnešního utkání

     
    86
    Verona měla o pád desítek sekund později další šanci, ze které mohla vstřelit rozhodující branku. Do pravé části vápna dostal přihrávku Luca Toni, nicméně tomu se střela nepovedla!
     
    85
    Na druhé straně hřiště předvedla povedenou akci Verona! Dlouhý nákop Souprayena sklepl ve vápně Toni pro Ionitu, který se opřel do míče, nicméně jeho rána letěla nad branku!
     
    84
    Exekuce standardní situace se ujal Floro Flores. Aktivní střídající hráč se pokoušel ohrozit branku Golliniho přímou střelou. Pokus italského záložníka však mířil mimo!
     
    83
    Ve středu hřiště se provinil nedovoleným zákrokem střídající Greco, který poslal k zemi pronikajícího Missiroli. Sassuolo tak má k dispozici zajímavou standardní situaci!
     
    82
    Sassuolo provádí své poslední střídání v tomto zápase. Ze hřiště odchází Lorenzo Pellegrini, který nepodal úplně špatný výkon. Na jeho místo přichází na poslední minuty Duncan!
     
    80
    Zajímavý pas dostal na levé křídlo Artur Ionita. Moldavského podhrotového hráče si však parádně hlídal Cannavaro, který dostal míč do zámezí, bude se však odkopávat od branky hostů!
     
    79
    Floccari se však po několika sekundách zvedl z trávníků, a hra mohla pokračovat. Bianchetti dlouhým nákopem hledal na levé straně Toniho. Italský útočník byl faulován ve vzdušném souboji s Vrsaljkem, a je z toho standardní situace!
     
    78
    Sassuolo se po následném odkopu brankář Golliniho dostalo k míči, a postupovalo vpřed po levé straně. Hra však byla přerušena, neboť měl nějaké lehčí zdravotní problémy Floccari.

    Jan Havlovic

    Góly: 39. Toni (Wszolek) – 34. Floccari (Vrsaljko)

    Karty:   1. Hallfreðsson (VRN), 50. Sala (VRN) – 5. Missiroli (SAS)


    Držení míče: 46 % : 54 %.
    Střely na branku: 7:8. Střely mimo: 3:9. Rohy: 6:8. Ofsajdy: 3:2. Fauly: 15:14.
    Hellas Verona: Gollini – Sala, Moras, Bianchetti, Souprayen – Wszolek, Viviani, Hallfreðsson (60. Greco), Siligardi (60. Pazzini) – Ionita – Toni (C).
    Náhradníci: Rafael, Coppola – Helander, Janković, Pazzini, Greco, Zaccagni, Matuzalém, Winck, Fares.

    U.S. Sassuolo Calcio: Consigli – Vrsaljko, Cannavaro (C), Acerbi, Peluso – Laribi (68. Biondini), Missiroli, Pellegrini (82. Duncan) – Politano (58. Floro Flores), Floccari, N. Sansone.
    Náhradníci: Pomini, Pegolo – Longhi, Biondini, Falcinelli, Ariaudo, Fontanesi, Gazzola, Duncan, Floro Flores.

    Rozhodca: Marco Guida – Paganessi, Schenone (vš. Itálie)